Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ενα αρθρο για προβληματισμο,δεν μπορω να πω οτι εχω διαμορφωμενη αποψη.

Την κούπα πρέπει να σηκώσει ο Τεν Κάτε

http://tsarly.yooblog.gr/2010/03/23/15/

Αυτά που λέει στην αρχή στέκουν ,αλλά στην συνέχεια τα διανθίζει με τραγικές μπούρδες.

Το ρεζουμέ δείχνει πως ο Ολλανδός με τους "πειραματισμούς" του πήρε καλύτερα αποτελέσματα και μάλιστα σε περίοδο που υπήρχε πολύ μεγαλύτερη πίεση στην ομάδα. Πάλι καλά που ο Νιόπλιας έκανε το προφανές και στηρίχθηκε στην δουλειά που είχε κάνει η ομάδα αντί να προσπαθήσει να βάλει την δικιά του σφραγίδα.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο μόνος προβληματισμός που μου γεννάται από την ανάγνωση του συγκεκριμένου άρθρου είναι πώς δόθηκε σε αυτόν τον άνθρωπο στήλη να αρθρογραφεί.

Θέλω να πω, πόσο σοβαρά μπορεί να πάρει κανείς άρθρο που ξεκινά με μια γενίκευση του στυλ "θα γίνει ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου που..." κτλ. κτλ.;

Kudos για τη φωτό του Τσάρλυ, πάντως. Τρελή πόζα.

Που να το ακούσεις και στο ραδιόφωνο...

Δημοσ.
Ο μόνος προβληματισμός που μου γεννάται από την ανάγνωση του συγκεκριμένου άρθρου είναι πώς δόθηκε σε αυτόν τον άνθρωπο στήλη να αρθρογραφεί.

Θέλω να πω, πόσο σοβαρά μπορεί να πάρει κανείς άρθρο που ξεκινά με μια γενίκευση του στυλ "θα γίνει ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου που..." κτλ. κτλ.;

Kudos για τη φωτό του Τσάρλυ, πάντως. Τρελή πόζα.

Οχι ρε μια χαρα το αρχιζει ... :P

Λεει πως αντιμετοπιζοντας τους πρωτους 6 στη βαθμολογια εχει μονο 2 ισοπαλιες και ολα τα αλλα ματς εχει μονο αποτυχιες ...

Εχει και ενα δικιο παντως ομολογω να πω ...

Του δοθηκε πολυ ευκολο εργο και με αντιπαλο τον ψοφιο Ολυμπιακος της δεκαετιας και ακομα ο Παο παιζει το πρωταθλημα αν θα το παρει η οχι ...

Εχοντας την ομαδα με καλυτερη φυσικη κατασταση του πρωταθληματος το οποιο ειναι εργο Τεν Κατε αυτος δε καταφερε να παρει ενα δυσκολο παιχνιδι ...

Αν αυτο δεν ειναι κατορθωμα τοτε τι ειναι ...

Το εχουμε επισημανει και εμεις οι ιδιοι εδω στο thread εδω και καιρο αυτο που εχει καταφερει ο Νιοπλιας ... :-)

Δημοσ.

ρε παιδιά φταίει ο νιόπλιας που σε τόσες ευκαιρίες δε σπρώχνουν τη μπάλα στα δίχτυα? ή φταίει ο νιόπλιας που ο οσφπ στην δεύτερη καλή φάση που έκανε μέσα στην περιοχή μας το κόλλησε? οι ομάδες χρειάζονται και ρέντα που προφανώς ο παναθηναικός αυτή τη στιγμή δεν έχει.

Δημοσ.

αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί με τον Τεν Κάτε είχες ρέντα και τώρα δεν έχεις.μήπως μπαίνεις χεσμένος στο γήπεδο ενώ πριν όχι?

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι θέμα χεσμένου. Αν έχει να κάνει με ψυχολογία το αντίθετο πιστεύω ότι είναι. Ξέρουν ότι είναι καλύτεροι, ξέρουν πως μπορούν και ίσως δεν δίνουν την πρέπουσα προσοχή στην τελική προσπάθεια.

Δημοσ.

To θεμα ειναι οτι ο σκαουτερ χωρις κανενα λογο πιεσης προς το προσωπο του παει και ριχνει 2ο σεντερ φορ στο ντερμπι και ο δικος μας αν δεν σπασουν κανα ποδι εχει τον Καραγκουνη και τον Κατσουρανη μονιμα μεσα.

Κυριε Νιοπλια μου, οταν φοβασαι τον ισκιο σου και μην πας κοντρα στους πειρατες αυτα γινονται. Αν θες να κανεις καριερα στον Παναθηναικο χωρις να εχεις καριερα πιο πριν, σορρυ αλλα πρεπει να αποδειξεις οτι κατι αξιζεις και συ

Δημοσ.

Καλά, ο σκάουτερ με την αλλαγή του Γ. Παπαδόπουλου με τον Ντάρμπι υπέγραψε κατά 98% την ήττα του οσφπ. Και του έκατσε η μπίλια στο 2% να βάλει πρώτος γκολ και μετά ανέλαβε να μας διαλύσει ο δικός μας.

Ο Νιόπλιας, αν ήταν μάγκας, δεν θα έκανε καμία αλλαγή τουλάχιστον ως το 80'.

Δημοσ.

για κάποιους, δε φτάνει αυτό.

είναι και θέμα γοήτρου, αν θέλεις να το πούμε αλλιώς.

και μένα μου την έδωσε που χάσαμε και που γενικότερα στους τελευταίους αγώνες δεν παίρνουμε θετικά αποτελέσματα.

Αυτό που θέλω όμως, ό,τι και να γίνει, είναι να μη χαθεί ΚΑΙ το φετινό πρωτάθλημα. Για κανένα λόγο.

Γιατί, κακά τα ψέμματα, ικανούς τους έχω.

Και μακάρι, από την καινούρια σεζόν, να γίνουν σωστές κινήσεις.

Αυτά, και του χρόνου.

Δημοσ.

Σιμάο Καραγκούνη Σίλβα ώστε να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΣ!!!Ε ρε γλέντια.

Ευτυχώς κάναν τις πίτες, γιατί θα είχαμε πανηγύρια σήμερα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...