Linus_21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Ο καλύτερος είναι ο Μπόρχα. Δεν ακούω κουβέντα. Ο κόμπρας που θα έβαζε 30 γκολ ανα σαιζόν...
Dropsreef Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Ο καλύτερος είναι ο Μπόρχα. Δεν ακούω κουβέντα. Ο κόμπρας που θα έβαζε 30 γκολ ανα σαιζόν... ακομα καλυτερος και απο το θωρηκτο Ροντριγκο Σοουζα?
firewalker Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Αφού είπαμε να το μαμήσουμε εντάξει: Κάτι μου θυμίζει...
Dropsreef Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Α ξεχασα να αναφερω και τον "καρχαρια" Χέλγκι Σίγκουρτσον
johnnyestia Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μου αρέσει που έχουν άποψη και άτομα που μακάρι να έχουν δει 5 από τα 45 παιγνίδια του ΠΑΟ φέτος. Ο Σάλπι να μείνει μόνο αν αποφασίσει να γίνει δεξί μπακ.
Dropsreef Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μου αρέσει που έχουν άποψη και άτομα που μακάρι να έχουν δει 5 από τα 45 παιγνίδια του ΠΑΟ φέτος. Ο Σάλπι να μείνει μόνο αν αποφασίσει να γίνει δεξί μπακ. Το παιδι δεν ειναι δεξι εξτρεμ δεν ειναι δεξι μπακ δεν ειναι αμυντικος χαφ.Επιθετικος ειναι το παλικαρι!Με ενα συστημα 4-4-2 με αγορα ενος παιχτη για το δεξι ακρο που θα ειναι οντως δεξι εξτρεμ και δεν θα τον βαφτισουμε εμεις δεξι εξτρεμ θα σε χαλουσε επιθετικο διδυμο Σισε-Σαλπι?Επισης για back up του Σισε ποιον προτιμας Σάλπι ή Πετρόπουλο?
VAssassin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μου αρέσει που έχουν άποψη και άτομα που μακάρι να έχουν δει 5 από τα 45 παιγνίδια του ΠΑΟ φέτος. Δεν λες κι εσύ την άποψή σου, αντί να προσπαθείς να μειώσεις αυτή των άλλων; Και δεν νομίζω να ξέρεις πόσα ματς του ΠΑΟ έχει δει ο καθένας.
SlimData Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 όλοι ξέρουμε ότι ο Σαλπιγγίδης δεν είναι ο μεγαλύτερος τεχνίτης που κυκλοφορεί αλλά δε μπορώ να ακούω π*π*ς τώρα. υπάρχουν αγώνες που μοιάζει να παλεύει μόνος του. έχεις πολλούς να βάζουν την ομάδα πάνω από την πάρτη τους? έχεις πολλούς να μην δημιουργούν ποτέ πρόβλημα? έχεις πολλούς δηλωμένους οπαδούς άλλων ομάδων που ματώνουν τη φανέλα και μάλιστα πολύ περισσότερο από τους δηλωμένους παναθηναικούς? αίντε συμμαζευτείτε. του Σαλπιγγίδη του αξίζει σεβασμός από τον κόσμο του Παναθηναικού. είναι από τους παίκτες που τίμησαν τη φανέλα, τον κόσμο και το συμβόλαιό τους όσο λίγοι...... και αν θέλετε να βελτιώσετε το ροστερ, υπάρχουν περίπου 17-18 που πρέπει να αλλαχθούν πριν τον Σαλπι. αυτά τα περί "δεξί μπακ" τώρα που μάλλον φεύγει μου θυμίζουν φάσεις που ήρθε ριβάλντο στην Ελλάδα και τον είπαμε παππού, ήρθε τζιμπρίλ και τον είπαμε σακάτη, ήρθε ζιλμπέρτο και τον είπαμε άμπαλο.... αυτοί είμαστε, απαξιώνουμε ότι δεν μπορούμε να έχουμε... ΣΕΒΑΣΜΟΣ στον ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ. αυτή είναι η γνώμη μου
KleKoR Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 όλοι ξέρουμε ότι ο Σαλπιγγίδης δεν είναι ο μεγαλύτερος τεχνίτης που κυκλοφορεί αλλά δε μπορώ να ακούω π*π*ς τώρα.υπάρχουν αγώνες που μοιάζει να παλεύει μόνος του. έχεις πολλούς να βάζουν την ομάδα πάνω από την πάρτη τους? έχεις πολλούς να μην δημιουργούν ποτέ πρόβλημα? έχεις πολλούς δηλωμένους οπαδούς άλλων ομάδων που ματώνουν τη φανέλα και μάλιστα πολύ περισσότερο από τους δηλωμένους παναθηναικούς? αίντε συμμαζευτείτε. του Σαλπιγγίδη του αξίζει σεβασμός από τον κόσμο του Παναθηναικού. είναι από τους παίκτες που τίμησαν τη φανέλα, τον κόσμο και το συμβόλαιό τους όσο λίγοι...... και αν θέλετε να βελτιώσετε το ροστερ, υπάρχουν περίπου 17-18 που πρέπει να αλλαχθούν πριν τον Σαλπι. αυτά τα περί "δεξί μπακ" τώρα που μάλλον φεύγει μου θυμίζουν φάσεις που ήρθε ριβάλντο στην Ελλάδα και τον είπαμε παππού, ήρθε τζιμπρίλ και τον είπαμε σακάτη, ήρθε ζιλμπέρτο και τον είπαμε άμπαλο.... αυτοί είμαστε, απαξιώνουμε ότι δεν μπορούμε να έχουμε... ΣΕΒΑΣΜΟΣ στον ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ. αυτή είναι η γνώμη μου +1000 Ακριβώς όσα ήθελα να πω...
johnnyestia Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Προφανώς ο Παναθηναϊκός δεν θα αλλάξει σύστημα για να χωρέσει στην ενδεκάδα ο ...Σάλπι, οπότε οποιαδήποτε συζήτηση για 4-4-2 δεν έχει νόημα. Ο Σάλπι δεν έχει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να παίζει επιθετικός κορυφής σε οποιαδήποτε παραλλαγή του 4-3-3, κυρίως γιατί είναι ανύπαρκτος όταν η μπάλα είναι ψηλά. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τελειώματα των φάσεων αλλά και με τα σπασίματα της μπάλας στις υποδοχές. Γενικά το παιγνίδι του είναι τόσο μονοδιάστατο που εύκολα σβήνεται από την αντίπαλη άμυνα. Με αυτά τα δεδομένα προτιμώ τον Πετρόπουλο σαν δεύτερη εναλλακτική στην επίθεση, κυρίως γιατί έχει πιο ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά επιθετικού κορυφής. Σαν δεξί εξτρέμ τώρα, ο Σάλπι έχει μόνο τα τρεξίματα και την καλή τακτική του κίνηση στο γήπεδο. Σε όλα τα άλλα υστερεί δραματικά. Δεν έχει καλή μεταβίβαση ούτε με πάσα ούτε με σέντρα, δεν έχει ντρίπλα, δεν βλέπει καν γήπεδο για να παίρνει σωστές αποφάσεις. Για τον Παναθηναϊκό είναι σαφώς λίγος για βασικό δεξί εξτρέμ και φέτος είναι πασιφανές αυτό. Είπα πως δεν βλέπετε τα παιγνίδια γιατί κάνετε συγκρίσεις στην συνεισφορά Σάλπι-Λέτο. Ο Λέτο και μόνο με την ύπαρξή του στο γήπεδο μετατοπίζει τις αντίπαλες άμυνες προς την μεριά του, δίνοντας με αυτό τον τρόπο περισσότερους χώρους στον Σάλπι. Επίσης ο Σάλπι επωφελείται πολύ παραπάνω από το οβερλάπινγκ με τον Βύντρα. Και τι έχει καταφέρει?Μαξ 10 ενέργειες που οδήγησαν σε γκολ, αλλά πολλές πολλές παραπάνω περιπτώσεις που χαλούσε φάσεις με λάθος αποφάσεις, πάσες, τελειώματα. Αν δεν τον χαλάει να είναι μονίμως παγκίτης ας μείνει μιας και υπάρχουν χειρότερα παλτά στην ομάδα, αλλιώς στο καλό. ---------- Προσθήκη στις 13:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:24 ---------- SlimData, τον σέβομαι τον Σαλπιγγίδη, αλλά πιο πολύ σέβομαι τον Παναθηναϊκό. Και αν δω του χρόνου τον Παναθηναϊκό με βασικό Σαλπιγγίδη, θα στεναχωρηθώ πάααρα πολύ.
Dropsreef Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Προφανώς ο Παναθηναϊκός δεν θα αλλάξει σύστημα για να χωρέσει στην ενδεκάδα ο ...Σάλπι, οπότε οποιαδήποτε συζήτηση για 4-4-2 δεν έχει νόημα Δεν ειπα να αλλαξει συστημα ο Παναθηναικος για να χωρεσει ο Σαλπι!Ειπα οτι κατα την εξελιξη ενος αγωνα λογω συνθηκων ισως αναγκαστει να μετατρεψει το συστημα σε ενα 4-4-2! Επισης με καταλληλους παιχτες που θα εχουν αυτην την καθετη "πασα" ο Σαλπιγγιδης μπορει να σκοραρει αρκετα συχνα εκμεταλλευομενος την ταχυτητα του!Ειδικα σε αγωνες που ο Παναθηναϊκος ενδεχομενως να περιμενει τον αντιπαλο! Και για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο ειναι μια πολυ καλη ρεζερβα του Σισε!Γιατι το παιδι ειναι επιθετικος και οχι δεξι εξτρεμ!Αυτα απο εμενα!
vlachaquito Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μου αρεσει οτι ο μεταγραφικος προγραμματισμος του παναθηναικου ξεκιναει απο τις θεσεις που πραγματικα ποναει η ομαδα.. Αν κατα αυγουστο μεινει παλι με καντε και βυντρα, γιατι προσπαθουσε κανα μηνα να βρει αντικαταστατη του σαλπι, μην βγειτε να πειτε τι χαλια δεξι εξτρεμ ηταν ο σαλπι και καλα εκανε και εφυγε.. Ο καλύτερος είναι ο Μπόρχα. Δεν ακούω κουβέντα. Ο κόμπρας που θα έβαζε 30 γκολ ανα σαιζόν... Πιάνεις το νόημα της κουβέντας, ή απλώς βλέπεις δύο τρεις λέξεις κλειδιά και πετάγεσαι? Πιανεις το νοημα του φορουμ η απλα γραφουμε για να εξοικιωθουμε με το καινουργιο μας πληκτρολογιο???
john1987 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Ενα αρθρο για προβληματισμο,δεν μπορω να πω οτι εχω διαμορφωμενη αποψη. Την κούπα πρέπει να σηκώσει ο Τεν Κάτε http://tsarly.yooblog.gr/2010/03/23/15/
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Ο μόνος προβληματισμός που μου γεννάται από την ανάγνωση του συγκεκριμένου άρθρου είναι πώς δόθηκε σε αυτόν τον άνθρωπο στήλη να αρθρογραφεί. Θέλω να πω, πόσο σοβαρά μπορεί να πάρει κανείς άρθρο που ξεκινά με μια γενίκευση του στυλ "θα γίνει ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου που..." κτλ. κτλ.; Kudos για τη φωτό του Τσάρλυ, πάντως. Τρελή πόζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.