Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι είχες γράψει προσωπικά, για θύμησέ μας. Μήπως δεν έλεγες τον Τζόρβα ψεύτη? Μήπως δεν έλεγες ότι δίνοντας σημασία στα επεισόδια δίναμε άλλοθι στην ομάδα για την ήττα?

Και επιμένεις να συγκρίνεις γεγονότα σαν τα προχθεσινά, για να μην πω δικά σας, με το γεγονός πως βρήκαν ένα μαχαίρι και "χόρτο" στο αεροδρόμιο κατά την μετακίνηση οπαδών? Τελικά ποιος είναι τσακωμένος με την λογική?

Επίσης σύμφωνα με το σκεπτικό δικό σου, αν πω πως λες μ@λ@κίες δεν θα σε εννοώ μ@λ@κα :lol:

2 πράγματα

Μια μικρη παρενθεση.. Η μελανια προυπηρχε.. μην τα λεμε παλι, υπαρχει και βιντεο.. Δεν ειπε κανεις οτι το εκανε μονος του η αυτοτραυματιστηκε η οτι δεν εγινε τιποτα στο Καραισκακη φυσικα! Κωλοζωα ειναι και οι δικοι μας (αν και αυτη η εκφραση προσβαλει τα ζωα) Εμεις λεγαμε οτι ειναι ψευτης που καθοταν και εδειχνε τη μελανια και ελεγε τετοιες παπατζες.. Αποτελεσμα των επεισοδιων του ΟΑΚΑ χθες (και του καθε γηπεδου) ειναι και η συμπεριφορα και οι δηλωσεις ποδοσφαιριστων- παραγοντων.. Αρκετοι ηλιθιοι υπαρχουν που ψαχνουν αφορμες για να βγαλουν τα κομπλεξ τους στο γηπεδο.. Δε χρειαζεται να τις δινουνε κιολας.. πρασινοι, κοκκινοι και ο,τι χρωμα και αν ειναι.. αυτα και συγγνωμη για την παρεμβαση

και δεύτερον

Έχεις πει άπειρες @#$%^, αλλά δε σε θεωρώ @#$%^&, γιατί δε σε ξέρω προσωπικά. Αν βγούμε για καμιά μπύρα και μιλήσουμε για μηχανάκια, μπορεί και να τα βρούμε.

Δεν διαμορφώνω άποψη για τον χαρακτήρα του καθενός, ανάλογα με το τι γράφει, αλλά ανάλογα με το τί πράττει και όπως είναι λογικό δεν είμαι σε θέση να ξέρω τις πράττεις.

Τέλος από εμένα γιατί το κουράσαμε.

Δημοσ.

Τι εκτος Ευρωπης και βλακειες

Θα πειραξει δηλαδη τον αληταρα αν δε βγει η ομαδαρα του Ευρωπη ή αν πληρωσει ο προεδρας 5000€ ?

Εντοπισμος απο τις καμερες και συλληψη και κοψιμο του γηπεδου μεχρι να γινει 60 ετων

Απλα ειναι τα πραγματα

Δημοσ.

Δεν ειναι να μπαινεις insomnia μετα απο ντερμπυ να διαβαζεις αθλητικα. Ειτε νομιζεις οτι γενηθηκες χαζος με αυτα που διαβαζεις, ειτε εκνευριζεσαι επειδη ειναι 2-3-4-5 κλασσικοι που νομιζουν οτι υποτιμουν την νοημοσυνη ολων για να αποδειξουν οτι η ομαδα τους ειναι η καλυτερη.

Δε βαριεσαι, οπως και να χει ειναι αξιοσημειωτη η προσπαθεια να λογικοποιησουν καποιοι, ξεκαθαρα παραλογες αποψεις, με τη χρηση του γραπτου λογου, εκμεταλευομενοι το μη δικαιωμα των υπολοιπων να απαντησουν στο υφος που αρμοζει. Αποψεις που αν παω και τις πω στο μιλητο/προφορικα σε ενα φιλο ενω πινουμε καφε, το πιθανοτερο ειναι να φαω καρπαζια συνοδευομενη απο προσταγη και ειρωνικο χαμογελο: "συνελθε".

Ε εδω ο γραπτος λογος σε συνδυασμο με τα -σωστα- αυστηρα rules δινει δυνατοτητα καταχρησης του παραλογισμου, χωρις συνεπειες.

Δημοσ.
Θα μιλησουμε για μπάλα ή να φερω τη μεζουρα?

Aυτο ξεχασε το...

Εδω περισσοτερο μιλανε για τα εξωαγωνιστικα ρε ...

Δεν νοιαζει και πολυ τι γινεται στο γηπεδο βλεπεις ...

Ακομα θυμαμαι τι ειχε γινει εδω μεσα μετα το ματς στο Καραισκακη ...

Εχουμε ακομα δρομο μεχρι να μετρησουν ποια ομαδα εχει τους περισσοτερους καφρους...

Μην ανησυχεις ...

Θα τους παρει πολυ χρονο αλλα θα τελειωσουν καποια στιγμη ..:P

Δημοσ.
Τι εκτος Ευρωπης και βλακειες

Θα πειραξει δηλαδη τον αληταρα αν δε βγει η ομαδαρα του Ευρωπη ή αν πληρωσει ο προεδρας 5000€ ? Εντοπισμος απο τις καμερες και συλληψη και κοψιμο του γηπεδου μεχρι να γινει 60 ετων. Απλα ειναι τα πραγματα

Μαζί σου. Πόσοι όμως, αγνοούν το γεγονός ότι τους πλείστους αληταράδους τους "προστατεύουν" με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο οι ΠΑΕ και τα υποχείριά τους; Οπότε, αν έρθουν και πουν του εκάστοτε προέδρου "Ευρώπη σε 2 χρόνια" όχι από τις κάμερες, ο ίδιος θα πάει να μαζέψει τον αληταρά και να τον πάει μέσα.

Όπως και να έχει, ο kirilleman έχει δίκιο. Ουτοπίες έγραψα (δικαίωμα!). Μιλήστε για μπάλα λοιπόν (no offence KaizerSoze). Να δω πότε θα καταλήξουμε να μιλάμε μόνο για μπάλα (ή τελοσπάντων μόνο για το άθλημα) χωρίς να μιλάμε για επεισόδια (ποτέ μάλλον).

Δημοσ.

σε ένα ματς Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα πέταξε κάποιος εξυπνάκιας ένα μπουκάλι στο κεφάλι του Ντάνι Άλβες.Οι ίδιοι οι φίλαθλοι τις Μπιλμπάο τον έδωσαν στους σεκιούριτι.Και που οι Ισπανοί είναι γνωστοί ταλιμπάν.Αλλά έχουν παιδεία κάτι που εδώ αγνοούμε.

εαν εμείς οι ίδιοι δεν κάνουμε κάτι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει τίποτα.

Δημοσ.

Μάγκες, όταν συζητάμε για τις ομάδες εννοείται πως θα υπάρχουν αντιπαραθέσεις για επεισόδια, για διαιτητές, για την αξία των προπονητών, για την αξία των παικτών και πάει λέγοντας.

Τώρα κάποιοι λένε πως κούρασε η συζήτηση για τα επεισόδια, άλλες φορές κουράζει η συζήτηση για τον Σίλβα, άλλες φορές κούραζε η συζήτηση για τον Τεν Κάτε και πάει λέγοντας. Τελικά δεν είναι η θεματολογία που κουράζει, αλλά η αντιπαράθεση. Εγώ πάντως δεν βλέπω το νόημα στην ύπαρξη τέτοιων θρέντ αν δεν υπάρχει λόγος-αντίλογος.

Δημοσ.
Μαζί σου. Πόσοι όμως, αγνοούν το γεγονός ότι τους πλείστους αληταράδους τους "προστατεύουν" με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο οι ΠΑΕ και τα υποχείριά τους; Οπότε, αν έρθουν και πουν του εκάστοτε προέδρου "Ευρώπη σε 2 χρόνια" όχι από τις κάμερες, ο ίδιος θα πάει να μαζέψει τον αληταρά και να τον πάει μέσα.

Συμφωνοι αλλα η αλητεια δεν ειμαι μονο σε ομαδες που παιζουν Ευρωπη αλλα παντου

Εφοσον την ευθυνη για την ταξη στα γηπεδα εχει η αστυνομια και το κρατος, αυτοι εχουν την υποχρεωση να μας προστατευσουν

Δε θα περιμενουμε τον καθε προεδρο να μαζεψει τους αλητες του

Επιτελους ας αναλαβει καποιος τις ευθυνες του στη χωρα αυτη

Δε φταιει κανεις δηλαδη που μπαινουν στο γηπεδο φωτοβολιδες μαχαιρια πιστολια ?

Δεν παραιτειται κανεις μετα απο θανατους τραυματισμους κλπ? Ουτε χανει τη θεση του κανεις ουτε τιποτα ?

Το θεμα ειναι πιο γενικο

Λενε χρεωκοπησε η χωρα λενε φαγανε λεφτα κλπ

Παλι κανεις δε φταιει? κανεις δεν πληρωνει ? κανεις δε παραιτειται κανεις φυλακη κανεις τιποτα

Οτι εγινε εγινε και δε πειραζει μωρε

Δημοσ.
Εφοσον την ευθυνη για την ταξη στα γηπεδα εχει η αστυνομια και το κρατος, αυτοι εχουν την υποχρεωση να μας προστατευσουν

Είσαι σίγουρος ότι την ευθύνη την έχουν αυτοί;

edit:

Ε εδω ο γραπτος λογος σε συνδυασμο με τα -σωστα- αυστηρα rules δινει δυνατοτητα καταχρησης του παραλογισμου, χωρις συνεπειες.

Θες να πεις ότι δεν μπορείς να παραθέσεις τα δικά σου "λογικά" επιχειρήματα στα πλαίσια των κανονισμών του φόρουμ; Στη τελική, αν θες να γράψεις κάτι παραβιάζοντάς τους, κάντο. Το έκαναν και άλλοι συνειδητά και δέχτηκαν τις συνέπειες...

Δημοσ.

Στην Ελλάδα υ πάρχει η νοοτροπία τού μη με ενοχλείτε, δεν φταίω εγώ, μην πειράξετε τη θεσούλα που κατέχω άσχετα αν δεν την αξίζω. Δεν υπάρχει αυτό που λέμε ευθιξία.

Δεν πρέπει να υπάρχουν υπέυθυνοι πολιτικοί άντρες με αρχ..... σήμερα. Γιά ότι συμβαίνει κανείς δεν έχει ευθύνη? Επιτέλους πιά.

Ρωτώ λοιπόν οποιονδήποτε απο εσάς.Γιατί όταν βλέπετε τον διπλανό σας να παραφέρεται στο γήπεδο δεν του τραβάτε τα αυτιά? Άρα είστε συνένοχοι.Αν το κάνατε αυτό θα απομονώνονταν αυτοί οι εκατό τρελοί ταραξίες και θα τελείωνε το ζήτημα.Φαντάζεστε να πήγαινε ο άλλος στο γήπεδο να πεταξει ό,τι έχει αλλά να σκεφτόταν ταυτόχρονα ότι μπορεί ο διπλανός του να τον κάτσει κάτω!

Γι αυτό πιστεύω ότι από τους 60000 κόσμο που πήγαν στο γήπεδο προχθες οι μισοί είναι εν δυνάμει χούλιγκαν.Ας κατατάξει ο καθένας τον εαυτό του εκεί που του αξίζει.Μη φταίνε πάντα όλοι οι άλλοι και όχι εμείς.Πήγατε όσοι πήγατε προχθές στο γήπεδο γιά να κατασπαράξετε τον αντίπαλο γιά να νοιώσετε περήφανοι με ότι έγινε.Θέλετε να γίνεται μιά άλλη Ριζούπολη αλλά να κρύβεστε κάτω από την υποτιθέμενη ποιότητα του Παναθηναϊκού οπαδού.Και όμως καλύτερη είναι η σιωπή.Αφού όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουν.Ήταν θεία τιμωρία που νίκησε ο Ολυμπιακός.Το ίδιο θα έπρεπε να είχε γίνει και στη Ριζούπολη αλλά ο Θεός είναι γάβρος μάλλον!

Από τώρα σχεδιάζω να γράψω στα blogs ότι απαξιωτικό μπορώ να σκεφτώ γιά το πρωτάθλημα που θα πάρουμε(?). Γιατί πολύ απλά δεν σημαίνει τίποτα γιά μένα αυτός ο τίτλος.Το εγώ μόνο του Πατέρα θα ανέβει και τού Βγενόπουλου. Κι εμ'ενα τι με νοιάζει?Αν γιά κάτι διακρίνεται ο αγνός Παναθηναϊκός οπαδός είναι ότι δεν αποτελεί στρατό κανενός όπως γίνεται αλλού.Και εγώ δεν χρωστώ σε κανέναν.Είμαι ελαύθερος να λέω αυτά που νοιώθω. Και είναι πολλά αυτά που έχεις να πείς όταν έχεις απέναντί σου ανίκανους!Τώρα καταλαβαίνω τους οπαδούς τού Ολυμπιακού που στη φιέτα τού τίτλου πέρυσι αυτοί αποδοκίμαζαν!

Αν δεν αναλάβει ο καθένας απο μας τις ευθύνες του, μην περιμένετε από τη συντεταγμένη πολιτεία.

Είμαστε λαός χαμένος, γι αυτό μας κάνει ό,τι μας κάνει και η Μέρκελ.

(Παρεμπιπτόντως στο sport24.gr κάνει μιά σύγκριση ανάμεσα στη τωρινή ομάδα και σε αυτή τού Γιτζάκ Σούμ τού 2004 και η ομάδα εκείνη υπερτερεί σε όλα τα σημεία!)

Δημοσ.
Μάγκες, όταν συζητάμε για τις ομάδες εννοείται πως θα υπάρχουν αντιπαραθέσεις για επεισόδια, για διαιτητές, για την αξία των προπονητών, για την αξία των παικτών και πάει λέγοντας.

Τώρα κάποιοι λένε πως κούρασε η συζήτηση για τα επεισόδια, άλλες φορές κουράζει η συζήτηση για τον Σίλβα, άλλες φορές κούραζε η συζήτηση για τον Τεν Κάτε και πάει λέγοντας. Τελικά δεν είναι η θεματολογία που κουράζει, αλλά η αντιπαράθεση. Εγώ πάντως δεν βλέπω το νόημα στην ύπαρξη τέτοιων θρέντ αν δεν υπάρχει λόγος-αντίλογος.

:lol::lol::lol:

Συμφωνούμε. :P Αλλά εντάξει, παραδέξου το κιόλας, το βγάζουμε από τα μάτια ώρες, ώρες.

Σε αυτό που είπε ο Adi32, εγώ θεωρώ μεγάλη βλακεία την ύπαρξη αστυνομικής δύναμης στους αγώνες. Δεν κατάλαβα δηλαδή για ποιο λόγο η αστυνομία θα πρέπει να διαθέσει δυνάμεις της για να προστατευτούν τα συμφέροντα μιας ΠΑΕ. Έχετε δει κανένα super market να έχει αστυνομία για τους πελάτες της?

Ας δώσουν ονομαστικά εισιτήρια, ας δώσουν και 500 - 1000 ονόματα στην αστυνομία, να ξεβρωμίσει και λίγο αυτός εδώ ο τόπος.

Δημοσ.

Οπως και να χει την ευθυνη ομαλης διεξαγωγης την εχει η αστυνομια

Δεν ειναι το ιδιο το γηπεδο των 70.000 οργανομενων καφρων με ενα μαγαζακι με γερακους

Οποτε ευθυνες απο κει θα ζητησουμε

Τα βεγγαλικα δεν απαγορευονται δια νομου ? Τα λειζερ?

Ποιος τα αφηνει και πωλουνται ?

Οταν ενα παιδακι 10 ετων μπορει και τα αγοραζει δεν μπορει να τα εντοπισει η αστυνομια ?

Ποιος κανει ελεγχο σε αυτους που τα περνανε στο γηπεδο ?

Οταν τα πετανε ποιος εχει ευθυνη να τους συλλαβει ?

Οταν σκοτωνεται καποιος η μενει αναπηρος παιρνει κανεις την ευθυνη?

Ειδατε καποιον να παραιτηθει η να χασει τη θεση του ?

Ο διαιτητης δε μπορει να διακοπτει το καθε παιχνιδι που γινεται κολαση? Το κανει ή προσπαθει να τα κουκουλωσει να τελειωνουμε?

Που καταληγουμε ? Αν δε σκοτωθει κανεις απο τυχη λεμε για την υπεροχη ατμοσφαιρα Αν εχουμε κανα θυμα πεφτει κανα προστιμο και το ξεχναμε μεχρι το επομενο

Δημοσ.

Ας βλεπατε τον Γερμαναρα πουταν σαν τον Βιν Ντιζελ με μουστακια που ειχα διπλα μου στο Βερολινο και θα σας ελεγα εγω αν θα γινοντουσαν επισοδεια.

Μας ειχε λοκαρει με βλεμμα "ελα, πετα κατι, φτιαξε μου την μερα, δεν εχω φαει αρκετα συκωτια σημερα"

Και στο ημιχρονο βγαιναμε εξω και νομιζαμε πως καποιος ειχε κλεισει το φως με τους Βικινγκ που μας κοιταγανε, απο αποσταση μεν αλλα σοβαροι. Ουτε που ειναι η τουαλετα δεν τολμουσα να ρωτησω μην βρεθω ο ιδιος μεσα στην τουαλετα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...