SlimData Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Όχι, δεν κάνω καθόλου χιούμορ. Στη Ριζούπολη δεν άνοιξε μύτη. Δέχομαι τον παράγοντα ψυχολογική τρομοκρατία, αλλά το προχθεσινό ξεπέρασε κατά πολύ τη συγκεκριμένη έννοια. Βγάλτε τα γυαλιά σας και μάθετε να λέτε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θέλετε να είναι. Δεν υπάρχουν ποιοτικοί κάφροι, υπάρχουν μόνο κάφροι......... !!! Μπορείς όποτε θέλεις να ανατρέξεις στις προηγούμενες σελίδες και να δεις τα σχόλια μου για τα όσα συνέβησαν στο οακα. Δεν είσαι σε θέση να μου μιλάς για χρωματιστά γυαλιά. όχι εσύ που (προφανώς) σε τρώει τόσα χρόνια να βγάλεις από πάνω σου τη ρετσινιά της ριζούπολης και βρήκες επιτέλους την ευκαιρία να το κάνεις. εσύ τα βάζεις στη ζυγαριά. εσύ είσαι αυτός που ανέφερε τη ριζούπολη από το πουθενά (εκτός και αν μου έχει ξεφύγει κάποιο ποστ), αυτός που πάει να σβήσει τη ριζούπολη πίσω από τα προχθεσινά. εννοείται ότι δεν θα μπω στη διαδικασία να γράψω τα τραγικά που έγιναν τότε γιατί αποκλείω κάποιος να μην τα ξέρει, άρα, όποιος τα δικαιολογεί ίσως και να φοράει χρωματιστά γυαλιά... για μια ακόμη φορά και ενώ έχει συμβεί ένα ντροπιαστικό γεγονός για την ομάδα μου και το ποδόσφαιρο μας, θα βρεθούν αυτοί οι λίγοι που θα το κάνουν πάλι παναθηναικός-ολυμπιακός. οι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ είναι αυτοί....
Erwdios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Τα πράγματα είναι απλά παίδες και μην τσακωνόμαστε για αυτό.Οι κάφροι όλων των ομάδων είναι ισάξιοι (αν μπορεί να θεωρηθεί αξία) και όταν έχουμε τέτοια έκτροπα δεν νοείται περίπτωση άλλοθι μέσω σύγκρισης των κατορθωμάτων του αντιπάλου. Επίσης είναι παράλογο να υπερασπιζόμαστε τους οπαδούς μας όταν το μόνο που δεν έκαναν προχθές ήταν να βοηθήσουν την ομάδα. Ειδικά μετά το 0-1 του Ολυμπιακού. Για την περίπτωση των τραυματισμένων και της κοπέλας δεν θεωρώ άξιο να αναλύσω κάτι. Πιστεύω ότι όποιος είναι στοιχειωδώς νοήμων και λογικός, πέραν χρωμάτων, θα τα καταδικάσει. Θα μπορούσε να συμβεί ισοπίθανα στο Καραϊσκάκη, στην Τούμπα, στο Χαριλάου..Και εκεί άτομα ίδιας νοοτροπίας πηγαίνουν. Οι ίδιοι που έκαναν ντου με τα πιστόλια στους οπαδούς των Ιωαννίνων, οι ίδιοι που έσπασαν τη μισή Καβάλα, οι ίδιοι που κάνουν ντου και κάθονται σε θέσεις κατόχων διαρκείας στην Τρίπολη. Οι ίδιοι παντού. Το ίδιο ακριβώς λέμε. !!!Μπορείς όποτε θέλεις να ανατρέξεις στις προηγούμενες σελίδες και να δεις τα σχόλια μου για τα όσα συνέβησαν στο οακα. Δεν είσαι σε θέση να μου μιλάς για χρωματιστά γυαλιά. όχι εσύ που (προφανώς) σε τρώει τόσα χρόνια να βγάλεις από πάνω σου τη ρετσινιά της ριζούπολης και βρήκες επιτέλους την ευκαιρία να το κάνεις. εσύ τα βάζεις στη ζυγαριά. εσύ είσαι αυτός που ανέφερε τη ριζούπολη από το πουθενά (εκτός και αν μου έχει ξεφύγει κάποιο ποστ), αυτός που πάει να σβήσει τη ριζούπολη πίσω από τα προχθεσινά. εννοείται ότι δεν θα μπω στη διαδικασία να γράψω τα τραγικά που έγιναν τότε γιατί αποκλείω κάποιος να μην τα ξέρει, άρα, όποιος τα δικαιολογεί ίσως και να φοράει χρωματιστά γυαλιά... για μια ακόμη φορά και ενώ έχει συμβεί ένα ντροπιαστικό γεγονός για την ομάδα μου και το ποδόσφαιρο μας, θα βρεθούν αυτοί οι λίγοι που θα το κάνουν πάλι παναθηναικός-ολυμπιακός. οι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ είναι αυτοί.... Για να βγάλω μια ρετσινιά από πάνω μου, πρέπει να την έχω προκαλέσει. Sorry, αλλά ούτε ήμουν παρών στη Ριζούπολη, ούτε επικρότησα τον κάθε μορφής τραμπουκισμό, ούτε προσπάθησα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, όταν και στην Καβάλα και στο Καραϊσκάκη τα ίδια κάνουν και οι γαύροι. Ούτε όμως έβαζα ποτέ τη διαιτησία μπροστά από όλα μου τα προβλήματα, ούτε χρησιμοποιούσα τη Ριζούπολη για να δικαιολογήσω τη λιγοψυχία παιχτών μου και ούτε επικροτώ όλα αυτά τα φαινόμενα βίας για να καλύψω την ΠΑΕ μου και την κάθε ΠΑΕ. Η απορία μου βέβαια είναι η εξής. Από τη στιγμή που εσύ δεν είσαι ένας από αυτούς που χρησιμοποιεί τη Ριζούπολη για να κρύψει τα προβληματά του κάτω από το χαλάκι, για ποιο λόγο εξανίστασαι?
SlimData Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Η απορία μου βέβαια είναι η εξής. Από τη στιγμή που εσύ δεν είσαι ένας από αυτούς που χρησιμοποιεί τη Ριζούπολη για να κρύψει τα προβληματά του κάτω από το χαλάκι, για ποιο λόγο εξανίστασαι? αν δεν σε ενδιέφερε όπως λες, δεν θα το ανέφερες καν. το έκανες όμως.... οπότε τώρα τι μου λες? τέλος πάντων, νομίζω δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω από αυτά που ήδη είπα.. και δεν θέλω να συμμετέχω περισσότερο σε συζήτηση που αφορά τη ριζούπολη.
firewalker Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Όσο κατακριτέα και αν είναι αυτά που έγιναν στο Ο.Α.Κ.Α. δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με τα γεγονότα στο παιχνίδι της Ριζούπολης. Καμία σχέση.
johnnyestia Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Ερωδιέ, εγώ δεν θα κάτσω να σε χαρακτηρίσω όπως κάνεις εσύ με το "θλιβερό". Τα γραπτά μας αρκούν για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του. Κατ 'εσένα εκεί που έγραψα πως πετάξαμε καπνογόνα έθαψα το γεγονός πως πετάξαμε και κροτίδες. Ναι, ήταν τόσο πρωτόγνωρο που απο ντροπή το παρέλειψα επίτηδες... Η πλάκα είναι πως αναφέρθηκα συγκεκριμένα για κροτίδες κάποιες σελίδες πριν Μην νομίζεις ότι ξεχνάω τα παλαβά που γραφόντουσαν μετά το ματς στο Καραϊσκάκη...
foufoutios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Επρεπε να πεθανει καποιος.. Σωστα.. Κριμα που ειναι μακρια οι κερκιδες και δεν πετυχε καμια "γεματη" φωτοβολιδα τον Νικοπολιδη.. Ρε την παλευετε? Καθεστε και συγκρινετε τα "γεγονοτα" και ποιος ειναι περισσοτερο καφρος? Γι αυτο υπαρχουν και θα συνεχισουν να υπαρχουν καφροι και τετοιου ειδους κωλοπαιδα γιατι πρωτοι εμεις σαν φιλαθλοι αδιαφορουμε για την υπαρξη τους! "και τι εγινε μωρε?" "αφου τα εκαναν και αυτοι".. Πραγματικα ντροπη..
kirileman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Τα γραπτά μας αρκούν για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του. Oh yes! (10 γραμ)
Erwdios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Ερωδιέ, εγώ δεν θα κάτσω να σε χαρακτηρίσω όπως κάνεις εσύ με το "θλιβερό". Τα γραπτά μας αρκούν για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του. Κατ 'εσένα εκεί που έγραψα πως πετάξαμε καπνογόνα έθαψα το γεγονός πως πετάξαμε και κροτίδες. Ναι, ήταν τόσο πρωτόγνωρο που απο ντροπή το παρέλειψα επίτηδες... Η πλάκα είναι πως αναφέρθηκα συγκεκριμένα για κροτίδες κάποιες σελίδες πριν Μην νομίζεις ότι ξεχνάω τα παλαβά που γραφόντουσαν μετά το ματς στο Καραϊσκάκη... Θλιβερό είναι το γεγονός ότι αγνοείς παντελώς τη λογική. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Την προηγούμενη ήταν τα "καλά παιδιά" με τα μαχαίρια, το χόρτο και τα πηρούνια και την άλλη κάτι άλλα καλά παιδιά με πιστόλια και φωτοβολίδες. Και όχι, το να λέω ότι η αποψή σου είναι θλιβερή, δεν λογίζεται ως χαρακτηρισμός. Δεν θυμάμαι τι γραφόταν μετά το ματς στο Καραϊσκάκη αλλά θυμάμαι πολύ καλά τί είχα γράψει εγώ προσωπικά.
johnnyestia Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Θλιβερό είναι το γεγονός ότι αγνοείς παντελώς τη λογική. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Την προηγούμενη ήταν τα "καλά παιδιά" με τα μαχαίρια, το χόρτο και τα πηρούνια και την άλλη κάτι άλλα καλά παιδιά με πιστόλια και φωτοβολίδες. Και όχι, το να λέω ότι η αποψή σου είναι θλιβερή, δεν λογίζεται ως χαρακτηρισμός. Δεν θυμάμαι τι γραφόταν μετά το ματς στο Καραϊσκάκη αλλά θυμάμαι πολύ καλά τί είχα γράψει εγώ προσωπικά. Τι είχες γράψει προσωπικά, για θύμησέ μας. Μήπως δεν έλεγες τον Τζόρβα ψεύτη? Μήπως δεν έλεγες ότι δίνοντας σημασία στα επεισόδια δίναμε άλλοθι στην ομάδα για την ήττα? Και επιμένεις να συγκρίνεις γεγονότα σαν τα προχθεσινά, για να μην πω δικά σας, με το γεγονός πως βρήκαν ένα μαχαίρι και "χόρτο" στο αεροδρόμιο κατά την μετακίνηση οπαδών? Τελικά ποιος είναι τσακωμένος με την λογική? Επίσης σύμφωνα με το σκεπτικό δικό σου, αν πω πως λες μ@λ@κίες δεν θα σε εννοώ μ@λ@κα
wizzy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά, δεν βαρεθήκατε τις στείες αντιπαραθέσεις; Έχει σημασία ποιος έκανε τα πιο "κάφρικα" επεισόδια, ποιος πέταξε τα πιο πολλά καπνογόνα ή φωτοβολίδες; Σημασία έχει ότι τραυματίστηκε ένας εργαζόμενος και αντί να βγει η πολιτεία να πάρει μέτρα (=να κόψει κώλους), πάει (η ΠΑΕ ΠΑΟ και η κάθε ΠΑΕ σε άλλες περιπτώσεις) να τη βγάλει καθαρή με το να πληρώσει τα έξοδα αποκατάστασης και όλα καλά και άγια, μέχρι την επόμενη φορά. Πραγματικά, θέλω καποιος μεγάλος σε ηλικία να μας πει τι έκανε η Θάτσερ τότε, αρχές της δεκαετίας του ’80 και πλέον όλοι κάθονται Παναγίες στα γήπεδα της Αγγλίας. Ξέρω μόνο ότι απαγόρεψε την συμμετοχή των Αγγλικών ομάδων για δύο χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά τι άλλο έκανε; Εν πάση περιπτώση, είναι τόσο δύσκολο να εφαρμοστούν κι εδώ αυτά; Πόσο πιστεύετε ότι θα τσούξει Πατέρες, Σώκους και λοιπούς αστείους άμα έρθει ο Πρωθυπουργός και πει: "Μάλιστα, τι έχουμε εδώ; Τραυματισμό (ακρωτηριασμό) πολίτη στο γήπεδο; Μάλιστα. Δύο χρόνια εκτός Ευρώπης και την επόμενη φορά θα είναι τέσσερα χρόνια. Την τρίτη φορά βλέπουμε, μπορεί να μην βγείτε ξανά Ευρώπη". Γράφω ουτοπίες; Μπορεί. Αλλά μακάρι να μην χρειαστεί να σκοτωθεί κάποιος (ξανά) για να γίνει κάτι ουσιαστικό.
johnyboy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 αν εδώ πάει κάποιος να κάνει ότι η θάτσερ θα πέσει η κυβέρνηση. απλά και ωραία.
kirileman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά, δεν βαρεθήκατε τις στείες αντιπαραθέσεις; Έχει σημασία ποιος έκανε τα πιο "κάφρικα" επεισόδια, ποιος πέταξε τα πιο πολλά καπνογόνα ή φωτοβολίδες; Σημασία έχει ότι τραυματίστηκε ένας εργαζόμενος και αντί να βγει η πολιτεία να πάρει μέτρα (=να κόψει κώλους), πάει (η ΠΑΕ ΠΑΟ και η κάθε ΠΑΕ σε άλλες περιπτώσεις) να τη βγάλει καθαρή με το να πληρώσει τα έξοδα αποκατάστασης και όλα καλά και άγια, μέχρι την επόμενη φορά. Πραγματικά, θέλω καποιος μεγάλος σε ηλικία να μας πει τι έκανε η Θάτσερ τότε, αρχές της δεκαετίας του ’80 και πλέον όλοι κάθονται Παναγίες στα γήπεδα της Αγγλίας. Ξέρω μόνο ότι απαγόρεψε την συμμετοχή των Αγγλικών ομάδων για δύο χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά τι άλλο έκανε; Εν πάση περιπτώση, είναι τόσο δύσκολο να εφαρμοστούν κι εδώ αυτά; Πόσο πιστεύετε ότι θα τσούξει Πατέρες, Σώκους και λοιπούς αστείους άμα έρθει ο Πρωθυπουργός και πει: "Μάλιστα, τι έχουμε εδώ; Τραυματισμό (ακρωτηριασμό) πολίτη στο γήπεδο; Μάλιστα. Δύο χρόνια εκτός Ευρώπης και την επόμενη φορά θα είναι τέσσερα χρόνια. Την τρίτη φορά βλέπουμε, μπορεί να μην βγείτε ξανά Ευρώπη". Γράφω ουτοπίες; Μπορεί. Αλλά μακάρι να μην χρειαστεί να σκοτωθεί κάποιος (ξανά) για να γίνει κάτι ουσιαστικό. Ουτοπίες γράφεις. Είναι φανερό ότι εδώ μέσα κάποιοι ενδιαφέρονται κυρίως για την υπεράσπιση της ομάδος τους με κάθε μέσο και μια και γράφω στο πράσινο τόπικ, για την Πανάθα. Αν γράψεις ότι έγιναν όργια στο ΟΑΚΑ, η απάντηση από τους συγκεκριμένους τύπους θα είναι "ναι αλλά στη ριζούπολη έγιναν χειρότερα", θα ανταπαντήσει κάποιος γαύρος και η κουβέντα θα φτάσει στους Κάιν και Άβελ, τον σκότωσε γιατί του βρισε τη μάνα ξέρω γω. Τι τη ψάχνεις; (Πρέπει να βρεθεί τρόπος να κόβονται στο φόρουμ όλες οι προτάσεις που ξεκινούν από "Ναι αλλά")
SlimData Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά, δεν βαρεθήκατε τις στείες αντιπαραθέσεις; Έχει σημασία ποιος έκανε τα πιο "κάφρικα" επεισόδια, ποιος πέταξε τα πιο πολλά καπνογόνα ή φωτοβολίδες; Σημασία έχει ότι τραυματίστηκε ένας εργαζόμενος και αντί να βγει η πολιτεία να πάρει μέτρα (=να κόψει κώλους), πάει (η ΠΑΕ ΠΑΟ και η κάθε ΠΑΕ σε άλλες περιπτώσεις) να τη βγάλει καθαρή με το να πληρώσει τα έξοδα αποκατάστασης και όλα καλά και άγια, μέχρι την επόμενη φορά. Δυστυχώς στην κοινωνία μας δεν γίνεται να χαρακτηριστούν εγκληματικές οι πράξεις ατόμων που ανήκουν σε ισχυρά γκρουπ, είτε μιλάμε για μεγάλους αθλητικούς συλλόγους είτε για πολιτικά κόμματα είτε για ανεξάρτητους οικονομικούς παράγοντες.... Πραγματικά, θέλω καποιος μεγάλος σε ηλικία να μας πει τι έκανε η Θάτσερ τότε, αρχές της δεκαετίας του ’80 και πλέον όλοι κάθονται Παναγίες στα γήπεδα της Αγγλίας. Ξέρω μόνο ότι απαγόρεψε την συμμετοχή των Αγγλικών ομάδων για δύο χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά τι άλλο έκανε; Εν πάση περιπτώση, είναι τόσο δύσκολο να εφαρμοστούν κι εδώ αυτά; Πόσο πιστεύετε ότι θα τσούξει Πατέρες, Σώκους και λοιπούς αστείους άμα έρθει ο Πρωθυπουργός και πει: "Μάλιστα, τι έχουμε εδώ; Τραυματισμό (ακρωτηριασμό) πολίτη στο γήπεδο; Μάλιστα. Δύο χρόνια εκτός Ευρώπης και την επόμενη φορά θα είναι τέσσερα χρόνια. Την τρίτη φορά βλέπουμε, μπορεί να μην βγείτε ξανά Ευρώπη". Γράφω ουτοπίες; Μπορεί. Αλλά μακάρι να μην χρειαστεί να σκοτωθεί κάποιος (ξανά) για να γίνει κάτι ουσιαστικό. για τη Θάτσερ επιπλέον αυτών που λες είναι γνωστό ότι χρησιμοποίησε ένα μέτρο που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι ισχύει και εδώ. όσοι συλλαμβάνονταν σε επεισόδια υποχρεούνταν για όσο διάστημα τους επέβαλλε το δικαστήριο να παρουσιάζονται στο αστυνομικό τμήμα κατά τη διάρκεια των αγώνων της ομάδας τους. αλλά αυτά γίνονται σε μια χώρα που οι νόμοι υπάρχουν και εφαρμόζονται για όλους και όχι επιλεκτικά στους αδύναμους, που η κοινωνία δεν έχει βυθιστεί στη βρωμιά και την απατεωνιά.
KaizerSoze Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Θα μιλησουμε για μπάλα ή να φερω τη μεζουρα?
Snolly Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 (Πρέπει να βρεθεί τρόπος να κόβονται στο φόρουμ όλες οι προτάσεις που ξεκινούν από "Ναι αλλά") Μετα θα αρχισουμε τα "μην ξεχνας όμως ότι".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.