Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι απιστευτο να βγαινουν ακομα μερικοι και να κατηγορουν τον Τζορβα για ψευδορκια οταν ο ανθρωπος εχει εξεταστει απο ιατροδικαστη και εχει αποδειχθει οτι πυροβοληθηκε, εχοντας ως επιχειρημα ενα φωτοσοπ του rednews.gr. απιστευτο

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προχθές κατέρρευσε και το τελευταίο επιχείρημα που είχαν κάποιοι βάζελοι να τους κρατάνε ζωντανούς αυτή τη δεκαετία. Η Ριζούπολη.

Απομυθοποιήθηκε μέσα σε 2 ώρες όλο αυτό το παραμύθι περί τρομοκρατίας και ψυχολογικής πίεσης. 0-1 και τέζα ο καμπούρης.

Μολότωφ στο πούλμαν, άρνηση ανάπτυξης της φυσούνας με το επιχείρημα των "ποιοτικότερων οπαδών", ανεξέλεγκτη εισροή τσαμπατζήδων σε όλο το ΟΑΚΑ με μηδαμινό αστυνομικό έλεγχο, διαμοιρασμός σε στυλ φέιγ βολάν καπνογόνων και λοιπών βεγγαλικών, τραυματισμός 30-40 ατόμων χωρίς την παρουσία αντίπαλων οπαδών, ακρωτηριασμός υπαλλήλου του ΟΑΚΑ.

Και όλα αυτά στο ΟΑΚΑ, που ο αγωνιστικός χώρος από τις εξέδρες απέχει 50 μέτρα. Αν αυτό το παιχνίδι είχε γίνει σε καμία Λεωφόρο ή σε καμία Ριζούπολη, δε θα τελείωνε ποτέ.

Με πρακτικές Κόκκαλη, χωρίς όμως να είναι σε θέση να τις ελέγξει, ο Πατέρας προσπαθεί να γίνει βεζύρης στη θέση του βεζύρη.

Τσάμπα μάγκας όπως είναι εξάλλου, διαχειριζόμενος ξένα κεφάλαια, πουλάει τσάμπα μαγκιά. Δημιουργία κλίματος όλη τη βδομάδα με απαιτήσεις για ντόπινγκ κοντρόλ, με προκλητικότατη την πράσινη μερίδα του τύπου και πάλι μια τρύπα στο νερό.

Ο επίσημος Παναθηναϊκός δεν θέλει να γίνει ισόνομο το παιχνίδι, θέλει το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας, αλλά ακόμα κι όταν το έχει, δεν ξέρει να το διαχειριστεί και βγαίνει χαμένος επικοινωνιακά.

Πιλάβιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Πατέρας πρόεδρος της Superleague και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και Αντωνιάδης β' αντιπρόεδρος της ΕΠΟ.

Μας έφταιγε ο Γκαγκάτσης κατά τ' άλλα, για όλα τα δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πρόεδρος της Superleague και προάγει με τον χειρότερο τρόπο τη βία στα γήπεδα, με τις ευλογίες της διοργανώτριας αρχής.

Να τον χαίρεστε τον Πατέρα σας, αλλά με αυτόν πρόεδρο η superlague είναι ορφανή.

Δημοσ.

Α, καλά. Σε ένα ματς πετάξαμε καπνογόνα και κατευθείαν κερδίσαμε το πρωτάθλημα καφρίλας σύμφωνα με αυτούς που:

-Έλεγαν πως δημιουργούσαμε κλίμα επειδή ζητήσαμε παρουσία εισαγγελέων στο πρώτο ματς.

-Έλεγαν πως δημιουργούσαμε κλίμα επειδή ο Πατέρας ήθελε να παραβρεθεί αυτοπροσώπως στο πρώτο ματς.

-Φρόντισαν η έναρξη του πρώτου ματς να γίνει 1,5 ώρα μετά την προκαθορισμένη ώρα.

-Με ένα-δύο αεροβόλα πυροβολούσαν τον Τζόρβα.

-Λοιδόρησαν τον Τζόρβα και τον έβγαλαν και ψεύτη.

-Σε όλες τις φωνές που ακούστηκαν για τα επεισόδια τότε έδωσαν την απάντηση "τα λέτε για να δικαιολογήσετε την ήττα".

Δεν νομίζω πως χρειάζεται να πω τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Καταστράφηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο επί Κοκκαλη αλλά εδώ και μερικούς μήνες έχει αρχίσει η ανοικοδόμησή του. Ήδη ακούω την τσάπα να δουλεύει, προσοχή μόνο μη βρούμε βράχο...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Καλά είναι τα καλόπαιδα και των μεν και των δε.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί κλαίει τόσο ο Νικολακό σήμερα τόσο σε sport-fm όσο και σε gazzeta. Η χαρά κράτησε όντως μια ημέρα;

Δημοσ.
...Προχθές κατέρρευσε και το τελευταίο επιχείρημα που είχαν κάποιοι βάζελοι να τους κρατάνε ζωντανούς αυτή τη δεκαετία. Η Ριζούπολη...

ειλικρινά, σε παρακαλώ, πες μου ότι προσπαθείς να κάνεις χιούμορ.....

Δημοσ.
ειλικρινά, σε παρακαλώ, πες μου ότι προσπαθείς να κάνεις χιούμορ.....

Όχι, δεν κάνω καθόλου χιούμορ. Στη Ριζούπολη δεν άνοιξε μύτη. Δέχομαι τον παράγοντα ψυχολογική τρομοκρατία, αλλά το προχθεσινό ξεπέρασε κατά πολύ τη συγκεκριμένη έννοια. Βγάλτε τα γυαλιά σας και μάθετε να λέτε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θέλετε να είναι. Δεν υπάρχουν ποιοτικοί κάφροι, υπάρχουν μόνο κάφροι.

Οι ίδιοι που έκαναν ντου με τα πιστόλια στους οπαδούς των Ιωαννίνων, οι ίδιοι που έσπασαν τη μισή Καβάλα, οι ίδιοι που κάνουν ντου και κάθονται σε θέσεις κατόχων διαρκείας στην Τρίπολη. Οι ίδιοι παντού.

Αν δεν θέλετε να το δείτε, καθίστε να μας μιλάτε για το πρώτο ματς το οποίο αναφέρεται κατά κόρον εδώ μέσα από συγκεκριμένους για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Α, καλά. Σε ένα ματς πετάξαμε καπνογόνα και κατευθείαν κερδίσαμε το πρωτάθλημα καφρίλας σύμφωνα με αυτούς που:

Όλα τα παραπάνω που αναφέρω είναι γεγονότα, δεν είναι φήμες. Γυναίκα ακρωτηριάστηκε επειδή

Σε ένα ματς πετάξαμε καπνογόνα
και ο άλλος το χαβά του. Θλιβερό
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πάλι παίρνει άσχημη τροπή η κουβέντα.

Λοιπόν: όποιος δε θέλει παρτίδες με κάποιο χρήστη, δε του μιλάει. Αν προτιμά, τον τοποθετεί σε λίστα αγνόησης. Δεν χρειάζεται να μας το ανακοινώσει, δε χρειάζεται να το επαναλαμβάνει κάθε φορά που βλέπει κενό μήνυμα του αποκλεισμένου χρήστη, εικάζοντας ότι αναφέρεται σε αυτόν.

Όμως, αυτά τα "δε θέλω να έχω πάρε-δώσε", όταν ανοίγουμε μια κουβέντα (στην οποία η ομάδα που υποστηρίζουμε κάθε άλλο παρά άμοιρη ευθυνών είναι, και τα νυν αίσχη δεν αποτελλούν συγχωροχάρτι των δικών μας) είναι ανούσια. Είπαμε τι πιστεύουμε, θα ακούσουμε τον αντίλογο.

Επίσης, υπενθυμίζω ότι οι χαρακτηρισμοί γεννούν χαρακτηρισμούς και η ανταλλαγή χαρακτηρισμών έχει την τάση να οξύνεται. Παρακαλώ την προσοχή όλων.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το "δεν θέλω να έχω πάρε δώσε" πήγαινε στο ότι δεν θα κάτσω να πάρω στα σοβαρά λόγια ανθρώπου που περνάει στο ντούκου τέτοια ζητήματα. Και αναφέρομαι στον johnyestia που δεν είναι αποκλεισμένος από τη λίστα μου.

Και δεν ψάχνω καμία άφεση αμαρτιών για καμία Ριζούπολη. Αναφέρομαι ξεκάθαρα σε όλους τους κάφρους ανεξαρτήτου χρώματος αλλά και σε αυτούς που προσπαθούν να προστατεύσουν τους συγκεκριμένου χρώματος κάφρους.

Τέλος, δεν χαρακτήρισα κανέναν και σου απαντώ Snoob, καθότι παίρνεις θέση. Όχι ως mod αλλά ως Snoob.

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά παίδες και μην τσακωνόμαστε για αυτό.

Οι κάφροι όλων των ομάδων είναι ισάξιοι (αν μπορεί να θεωρηθεί αξία) και όταν έχουμε τέτοια έκτροπα δεν νοείται περίπτωση άλλοθι μέσω σύγκρισης των κατορθωμάτων του αντιπάλου.

Επίσης είναι παράλογο να υπερασπιζόμαστε τους οπαδούς μας όταν το μόνο που δεν έκαναν προχθές ήταν να βοηθήσουν την ομάδα. Ειδικά μετά το 0-1 του Ολυμπιακού.

Για την περίπτωση των τραυματισμένων και της κοπέλας δεν θεωρώ άξιο να αναλύσω κάτι. Πιστεύω ότι όποιος είναι στοιχειωδώς νοήμων και λογικός, πέραν χρωμάτων, θα τα καταδικάσει. Θα μπορούσε να συμβεί ισοπίθανα στο Καραϊσκάκη, στην Τούμπα, στο Χαριλάου..Και εκεί άτομα ίδιας νοοτροπίας πηγαίνουν.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχω αναπτύξει την ικανότητα να μαντεύω τι εννοεί κάποιος, γράφοντας κάτι άλλο από αυτό που εννοεί. Το "δεν μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά" δεν είναι το ίδιο με το "δε θέλω να έχω πάρε-δώσε".

Κατά τα λοιπά, οι προειδοποιήσεις που απευθύνω (εν προκειμένω για αποφυγή χαρακτηρισμών απαξιωτικών), κλείνοντας με τη λέξη "ευχαριστώ" δίνονται πάντοτε ως συστάσεις με την ιδιότητα του συντονιστή.

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...