alexis333 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Ακομα κι ετσι δεν προκυπτει οτι ο Μπαντοβιτς κερδισε στην τακτικη τον Νιοπλια, ουτε οτι ο Νιοπλιας ειναι αχρηστος και προπονητης της πλακας οπως αναφερθηκε παραπανω. Σε συγκριση με τον Τεν Τεν ειναι πολυ καλυτερος. (μη συγκρινουμε αποδοση του ΠΑΟ vs ΟΣΦΠ με Τεν Τεν στον παγκο και με Νιοπλια). Οτι τακτικη και να διαλεγε ο Μπαντοβιτς παλι χαμενος θα ηταν σιγουρα .... Δε μπορουσε να τον νικησει τον Παο ουτε ο Μουρινιο να ηταν στον παγκο με αυτους τους παιχτες ... Ο Παο ειναι πολυ καλυτερος ... Και σε φυσικη κατασταση και σε ολα... Αλλα στη συγκεκριμενη στιγμη που αναφερω πιο πανω ε το χασε το ματς ο Νιοπλιας ... Ετσι πιστευω εγω ...
firewalker Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Ορατός είναι ο κίνδυνος να δώσει ο Παναθηναϊκός το τελευταίο του παιχνίδι στο ΟΑΚΑ για τη φετινή σεζόν χωρίς φιλάθλους. Αν στο κατηγορητήριο για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα συνταχθεί την Τρίτη από τις εκθέσεις του παρατηρητή και της αστυνομίας, καταγραφεί ο ακρωτηριασμός της υπαλλήλου ασφαλείας, οι «πράσινοι» αναμένεται να τιμωρηθούν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, την οποία και θα κληθούν να εκτίσουν κόντρα στον Ηρακλή για την 29η αγωνιστική. Στην έκθεση του παρατηρητή και της αστυνομίας έχει καταγραφεί η ρίψη αντικειμένων, φωτοβολίδων και καπνογόνων, αλλά αυτή δεν επισύρει κάτι περισσότερο από ένα βαρύ χρηματικό πρόστιμο. Αντίθετα, ο σοβαρός τραυματισμός της νεαρής υπαλλήλου από κροτίδα που έπεσε στο γήπεδο από την εξέδρα, μπορεί να επισύρει την τιμωρία της έδρας. Συγκεκριμένα, βάσει του άρθρου 15 και της παραγράφου 2δ του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ «…Εφ' όσον οι αναφερόμενες παραβάσεις (σ.σ. ρίψεις-εκσφενδονίσεις) είχαν ως αποτέλεσμα βαρύ τραυματισμό προσώπου, η μεν χρηματική ποινή διπλασιάζεται, επιβάλλεται δε και ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς θεατές». Πηγη: http://www.sport-fm.gr/article/222549 Αναμενόμενο θα έλεγα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Εσεις μπηκατε στη διαδικασια να συγκρινετε Μπαντοβιτς με Νιοπλια. Επισης για τα επεισοδια. Ιδιας εκτασης πανω κατω, με οτι συνεβη στο Καραισκακη. Η διαφορα ειναι οτι στο ΟΑΚΑ εμεινε αναπηρο ενα ατομο και ετσι θα εχουμε (ελπιζω) αυστηρη τιμωρια -και πολυ σωστα-, ενω στο Καραισκακη ειχαμε απλα τραυματισμο, οποτε κλαιν μαιν στο Ελλαντα. Αφου δεν ειχαμε θανατο κανεις δεν νοιαζεται. Βγαινανε και καποιοι γαυροι θυμαμαι εδω στο φορουμ -επικαλουμενοι μαλιστα την αντικειμενικοτητα τους- και μας λεγανε οτι αυτοτροματιστηκε, οποτε καταλαβαινετε σε τι επιπεδο ηλιθιοτητας βρισκονται μερικοι Ελληνες οπαδοι και ποσο ευκολα συντηρειται ο χουλιγκανισμος ακομα και σε μη οπαδικα βαμενους χωρους, οπως το insomnia.gr. Τουλαχιστον εμεις δεν θα πουμε ποτε οτι αυτοραυματιστηκε η κοπελα. Καποια ΖΩΑ της κατεστρεψαν τη ζωη, και καποια αλλα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΖΩΑ αφηνουν το καθεστως ατιμωρησιας να βασιλευει στη χωρα αυτη. Γιατι ολοι αυτοι με τα καπνογονα και τις φωτοβολιδες και τα πιστολια και τις πετρες και τα κερματα, θα ξαναμπουν γηπεδο και θα ξανακανουν τα ιδια ως σωστα στρατιωτακια αυτων που τους στρατολογουν. Εξαλλου οι οργανωμενοι οπαδοι οπως εχω ξαναπει, εχουν καλυτερη πολεμικη οργανωση και ενιοτε καλυτερο πολεμικο εξοπλισμο απο τον στρατο της χωρας μας. Και δεν υπερβαλλω, κυριολεκτω. Απτη στιγμη που αφηνουν λοιπον τους στρατους αυτους να μπαινουν στο γηπεδο, ολα τα υπολοιπα (απο τραυματισμους μεχρι θανατους) ειναι δεδομενα.
Dropsreef Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Επισης για τα επεισοδια. Ιδιας εκτασης πανω κατω, με οτι συνεβη στο Καραισκακη. Η διαφορα ειναι οτι στο ΟΑΚΑ εμεινε αναπηρο ενα ατομο και ετσι θα εχουμε (ελπιζω) αυστηρη τιμωρια -και πολυ σωστα-, ενω στο Καραισκακη ειχαμε απλα τραυματισμο, οποτε κλαιν μαιν στο Ελλαντα. Αφου δεν ειχαμε θανατο κανεις δεν νοιαζεται. Αυτο ειναι το προβλημα φιλε μου εδω στο Ελλαντα!Οτι καποιοι ηλιθιοι κανουν συγκρισεις και λενε οι μεν ααααααα ετσι μας συμπεριφερθηκαν στο Καραισκακη ε θα τους φαμε ζωντανους και βγαινουν οι δε αααα αυτοι μας διελυσαν το λεωφορειο ρε χθες στο οακα θα τους καψουμε ζωντανους οταν ερθουν στο καραισκακη!
SlimData Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 όντως δεν του βγήκε η αλλαγή του νιόπλια αλλά αυτό μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. γενικά όμως είναι νομίζω άδικο να τον απαξιώνουμε. η δουλειά του, καλή ή κακή, θα αρχίσει να φαίνεται του χρόνου. προς το παρόν ναι μεν έχει χάσει αρκετούς βαθμούς ο παναθηναικός αλλά ρε παιδιά, είδατε καμία ομάδα καλύτερή μας? με περισσότερες ευκαιρίες? δεν είναι ψέμματα ούτε δικαιολογία αυτό που λέει και ο ίδιος, πλην της κακής εμφάνισης με την καβάλα είμαστε ανώτεροι όλων των υπολοίπων αντιπάλων μας. αυτό συνέβη και προχθές. το ντέρμπι όμως έτσι είναι. είμαι κι εγώ πικραμένος για το αποτέλεσμα (και αηδιασμένος για όσα συνέβησαν πέριξ..) αλλά νομίζω ότι στο νιόπλια βρήκαμε εύκολο (και άδικο) στόχο....
Dropsreef Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Επισης για τα επεισοδια. Ιδιας εκτασης πανω κατω, με οτι συνεβη στο Καραισκακη. Η διαφορα ειναι οτι στο ΟΑΚΑ εμεινε αναπηρο ενα ατομο και ετσι θα εχουμε (ελπιζω) αυστηρη τιμωρια -και πολυ σωστα-, ενω στο Καραισκακη ειχαμε απλα τραυματισμο, οποτε κλαιν μαιν στο Ελλαντα. Αφου δεν ειχαμε θανατο κανεις δεν νοιαζεται. Βγαινανε και καποιοι γαυροι θυμαμαι εδω στο φορουμ -επικαλουμενοι μαλιστα την αντικειμενικοτητα τους- και μας λεγανε οτι αυτοτροματιστηκε, οποτε καταλαβαινετε σε τι επιπεδο ηλιθιοτητας βρισκονται μερικοι Ελληνες οπαδοι και ποσο ευκολα συντηρειται ο χουλιγκανισμος ακομα και σε μη οπαδικα βαμενους χωρους, οπως το insomnia.gr. Τουλαχιστον εμεις δεν θα πουμε ποτε οτι αυτοραυματιστηκε η κοπελα. Καποια ΖΩΑ της κατεστρεψαν τη ζωη, και καποια αλλα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΖΩΑ αφηνουν το καθεστως ατιμωρησιας να βασιλευει στη χωρα αυτη Γιατι εχω την εντυπωση οτι βαζεις τα επεισοδια στην ζυγαρια και λες ε τα ιδια εγιναν και στο Καραισκακη!Και αυτο το τουλαχιστον εμεις δεν θα πουμε οτι αυτοτραυματιστηκε η κοπελα!Σε ποιο συμπερασμα οδηγει ακριβως?Οι καλοι Παναθηναϊκοι και οι κακοι Ολυμπιακοι? Σε αυτα που γραφεις φυσικα και συμφωνω!Ξερεις ομως τι με χαλαει και που διαφωνω μαζι σου?Αυτο το "και στο Καραισκακη τα ιδια εγιναν" και στην φραση "τουλαχιστον εμεις δεν θα πουμε οτι αυτοτραυματιστηκε η κοπελα"!!Τι προσπαθεις ακριβως να μας πεις ειλικρινα?
Deponakias Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Εσεις μπηκατε στη διαδικασια να συγκρινετε Μπαντοβιτς με Νιοπλια. Επισης για τα επεισοδια. Ιδιας εκτασης πανω κατω, με οτι συνεβη στο Καραισκακη. Η διαφορα ειναι οτι στο ΟΑΚΑ εμεινε αναπηρο ενα ατομο και ετσι θα εχουμε (ελπιζω) αυστηρη τιμωρια -και πολυ σωστα-, ενω στο Καραισκακη ειχαμε απλα τραυματισμο, οποτε κλαιν μαιν στο Ελλαντα. Αφου δεν ειχαμε θανατο κανεις δεν νοιαζεται. Βγαινανε και καποιοι γαυροι θυμαμαι εδω στο φορουμ -επικαλουμενοι μαλιστα την αντικειμενικοτητα τους- και μας λεγανε οτι αυτοτροματιστηκε, οποτε καταλαβαινετε σε τι επιπεδο ηλιθιοτητας βρισκονται μερικοι Ελληνες οπαδοι και ποσο ευκολα συντηρειται ο χουλιγκανισμος ακομα και σε μη οπαδικα βαμενους χωρους, οπως το insomnia.gr. Τουλαχιστον εμεις δεν θα πουμε ποτε οτι αυτοραυματιστηκε η κοπελα. Καποια ΖΩΑ της κατεστρεψαν τη ζωη, και καποια αλλα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΖΩΑ αφηνουν το καθεστως ατιμωρησιας να βασιλευει στη χωρα αυτη. Γιατι ολοι αυτοι με τα καπνογονα και τις φωτοβολιδες και τα πιστολια και τις πετρες και τα κερματα, θα ξαναμπουν γηπεδο και θα ξανακανουν τα ιδια ως σωστα στρατιωτακια αυτων που τους στρατολογουν. Εξαλλου οι οργανωμενοι οπαδοι οπως εχω ξαναπει, εχουν καλυτερη πολεμικη οργανωση και ενιοτε καλυτερο πολεμικο εξοπλισμο απο τον στρατο της χωρας μας. Και δεν υπερβαλλω, κυριολεκτω. Απτη στιγμη που αφηνουν λοιπον τους στρατους αυτους να μπαινουν στο γηπεδο, ολα τα υπολοιπα (απο τραυματισμους μεχρι θανατους) ειναι δεδομενα. Γιατι μου δινεις την εντυπωση οτι εισαι/ησουν μελος απο τους οργανωμενους στρατους που κατακρινεις? Δεν κανω πλακα!Οτιδηποτε βλεπεις το βλεπεις ανταγωνιστικα(ολυμπιακος-παναθηναικος) οπως και κανουν οι οργανωμενοι και στο τελος φτανουν να σφαζονται σαν ζωα!
alexis333 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Ελα κοφτε το μωρε το τρυπακι αυτο .... Τελος ... Πρεπει να τημωρηθουν αυτοι οι μεν και οι δεν... Καμερες υπαρχουν, θεληση δεν υπαρχει ...
benign Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Ο Νιοπλιας ειναι εξελιξιμος,εχει καλες σχεσεις με τους παικτες και μου αρεσει σαν χαρακτηρας.Αλλα για Παναθηναικο ακομη δεν κανει και περα απο τις διαφορες αποψεις για το τι λαθη εκανε αυτο το μαρτυρει το γεγονος οτι εχει χασει ολα τα ντερμπυ. Πιστευω απολυτα οτι ακομη και με Μουνιοθ και Πεσειρο ,με το τωρινο ροστερ και τα προβληματα και ατυχιες του Ολυ,θα ειχαμε ηδη καθαρισει το πρωταθλημα.Και για μενα δεν επρεπε να ειχε διωξει ο Τεν Κατε ουτε τον Ιβανσιτς,ουτε τον Ματος,ουτε τον Νιλσον ουτε τον Γκουμα που ειχε τεραστια πειρα και ηταν αρκετα σταθερος στη αμυνα.Επισης αγαπουσε την ομαδα και ηταν μαχητης.Δεν λεω οτι ηταν τελειος αλλα τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα.Και τελος δεν μου αρεσει να πεταμε στα σκουπιδια παικτες που εχουν προσφερει απο παιδια ατην ομαδα,σαν φιλαθλο του Παναθηναικου με εξοργιζει αυτο.Ειναι μερικοι παικτες που πρεπει να τελειωνουν την καριερα τους στην ομαδα τους και ο Γιαννης το αξιζε αυτο.Για αυτα τα λαθη ο Τεν Κατε εγινε αντιπαθητικος σε μεγαλο ποσοστο οπαδων.
Chris_85 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Εγω παντως καταλαβαινω οτι -κατα τον Μιντι- το φορουμ εχει ορισμενους ηλιθιους, χουλιγκανους, οπαδους του Ολυμπιακου. Καθολου κολακευτικοι χαρακτηρισμοι. Τουλαχιστον (αν αυτοι οντως υπαρχουν) ας τους κατονομασει. Αλλιως, το να μας παιρνει ολους η μπαλα, δεν ειναι και το πιο δικαιο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Γιατι εχω την εντυπωση οτι βαζεις τα επεισοδια στην ζυγαρια και λες ε τα ιδια εγιναν και στο Καραισκακη!Και αυτο το τουλαχιστον εμεις δεν θα πουμε οτι αυτοτραυματιστηκε η κοπελα!Σε ποιο συμπερασμα οδηγει ακριβως?Οι καλοι Παναθηναϊκοι και οι κακοι Ολυμπιακοι? Σε αυτα που γραφεις φυσικα και συμφωνω!Ξερεις ομως τι με χαλαει και που διαφωνω μαζι σου?Αυτο το "και στο Καραισκακη τα ιδια εγιναν" και στην φραση "τουλαχιστον εμεις δεν θα πουμε οτι αυτοτραυματιστηκε η κοπελα"!!Τι προσπαθεις ακριβως να μας πεις ειλικρινα? To μονο που λεω ειναι οτι επεισοδια με επεισοδια δεν εχουν καμια διαφορα. Ζωα οι μεν στο Καραισκακη, ζωα και οι δε στο ΟΑΚΑ. Απλα τοτε στο Καραισκακη με οσα γινανε με Τζορβα, υπηρξε μια εντονη προσπαθεια να μας αποδειξουν οτι η κερκιδα ηταν παναγιτσες και οτι ο Τζορβας προβοκατορας που αυτοτραυματιστηκε για να βγαλει κακους τους οπαδους του ΟΣΦΠ. Εγω απλα λεω οτι ιδια ζωα ειναι οι χουλιγκανοι και υπαρχουν και στις 2 ομαδες. Γιατι μου δινεις την εντυπωση οτι εισαι/ησουν μελος απο τους οργανωμενους στρατους που κατακρινεις? Δεν κανω πλακα!Οτιδηποτε βλεπεις το βλεπεις ανταγωνιστικα(ολυμπιακος-παναθηναικος) οπως και κανουν οι οργανωμενοι και στο τελος φτανουν να σφαζονται σαν ζωα! Το να βλεπω κατι αναταγωνιστικα δεν με καθιστα χουλιγκανο. Δεν ειμαι και δεν ημουν ποτε μελος. Στρατο υπηρετησα 1 χρονο κι αυτος ηταν ο ελληνικος στρατος. Μου φτανει και μου περισευει, δεν χρειαζομαι να γινω και παλι στρατιωτακι. Εγω παντως καταλαβαινω οτι -κατα τον Μιντι- το φορουμ εχει ορισμενους ηλιθιους, χουλιγκανους, οπαδους του Ολυμπιακου. Καθολου κολακευτικοι χαρακτηρισμοι. Τουλαχιστον (αν αυτοι οντως υπαρχουν) ας τους κατονομασει. Αλλιως, το να μας παιρνει ολους η μπαλα, δεν ειναι και το πιο δικαιο. Κατα τον Μιντι αυτοι που βγαινανε το χειμωνα και λεγανε ψευτη τον Τζορβα που αυτοτραυματιστηκε στα αποδυτηρια, ψευτη και στημενο τον ιατροδικαστη που ειπε οτι ηταν βολες με πανω απο 1 αεροβολα κλπ κλπ, ειτε μπαινανε σε αυτο το φορουμ και τα γραφανε, ειτε στον πρωταθλητη τα γραφανε, αποκομοιζουν δικαιως το χαρακτηρισμο του ηλιθιου. Ναι γιατι να τους κολακευσω, διαφωνεις με τον χαρακτηρισμο? Το οτι καναν register στο insomnia.gr και γραφουν οσα δεν γραφει ουτε ο Πρωταθλητης, για θεματα ΒΙΑΣ, τους απαλασει απο τετοιο χαρακτηρισμο? Και για ποιο λογο να τους κατονομασω επισης? Δεν εκανα γενικευση για ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ειπα εξαρχης οτι ειναι συγκεκριμενοι. Οποιος ενδιαφερεται να μαθει ποιοι ειναι αυτοι, μπορει να παει το παρον thread οπως και του ΟΣΦΠ στις αντιστοιχες σελιδες, δεν εχει νοημα να ξεκινησω προσωπικη αντιπαραθεση αναφεροντας nicknames. Εξαλλου ειμαι βεβαιος πως ηδη εχουν φυγει βροχη τα report.
foufoutios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Απλα τοτε στο Καραισκακη με οσα γινανε με Τζορβα, υπηρξε μια εντονη προσπαθεια να μας αποδειξουν οτι η κερκιδα ηταν παναγιτσες και οτι ο Τζορβας προβοκατορας που αυτοτραυματιστηκε για να βγαλει κακους τους οπαδους του ΟΣΦΠ. Μια μικρη παρενθεση.. Η μελανια προυπηρχε.. μην τα λεμε παλι, υπαρχει και βιντεο.. Δεν ειπε κανεις οτι το εκανε μονος του η αυτοτραυματιστηκε η οτι δεν εγινε τιποτα στο Καραισκακη φυσικα! Κωλοζωα ειναι και οι δικοι μας (αν και αυτη η εκφραση προσβαλει τα ζωα) Εμεις λεγαμε οτι ειναι ψευτης που καθοταν και εδειχνε τη μελανια και ελεγε τετοιες παπατζες.. Αποτελεσμα των επεισοδιων του ΟΑΚΑ χθες (και του καθε γηπεδου) ειναι και η συμπεριφορα και οι δηλωσεις ποδοσφαιριστων- παραγοντων.. Αρκετοι ηλιθιοι υπαρχουν που ψαχνουν αφορμες για να βγαλουν τα κομπλεξ τους στο γηπεδο.. Δε χρειαζεται να τις δινουνε κιολας.. πρασινοι, κοκκινοι και ο,τι χρωμα και αν ειναι.. αυτα και συγγνωμη για την παρεμβαση
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μια μικρη παρενθεση.. Η μελανια προυπηρχε.. μην τα λεμε παλι, υπαρχει και βιντεο.. Δεν ειπε κανεις οτι το εκανε μονος του η αυτοτραυματιστηκε η οτι δεν εγινε τιποτα στο Καραισκακη φυσικα! Κωλοζωα ειναι και οι δικοι μας (αν και αυτη η εκφραση προσβαλει τα ζωα) Εμεις λεγαμε οτι ειναι ψευτης που καθοταν και εδειχνε τη μελανια και ελεγε τετοιες παπατζες.. Αποτελεσμα των επεισοδιων του ΟΑΚΑ χθες (και του καθε γηπεδου) ειναι και η συμπεριφορα και οι δηλωσεις ποδοσφαιριστων- παραγοντων.. Αρκετοι ηλιθιοι υπαρχουν που ψαχνουν αφορμες για να βγαλουν τα κομπλεξ τους στο γηπεδο.. Δε χρειαζεται να τις δινουνε κιολας.. πρασινοι, κοκκινοι και ο,τι χρωμα και αν ειναι.. αυτα και συγγνωμη για την παρεμβαση Aν ανατρεξεις στα ποστς εκεινης της περιοδου θα δεις οτι καποιοι μιλανε για βαζελο ιατροδικαστη που εβγαλε το πορισμα, για Τζορβα ψευτη και χεστη που το παιζε οτι τον βαραγανε με αεροβολα, για προβοκατσια του Τζορβα που ειχε πιπιλιες απο γκομενα στην πλατη και το επαιζε θυμα της κερκιδας με μελανιες απο αεροβολα, για μια κερκιδα που δεν επρεπε να τιμωρηθει γιατι ειχε πολυ καλη συμπεριφορα δεδομενων των συνθηκων και πολλα αλλα ομορφα. Αυτους λοιπον χαρακτηρισα και εμμενω στο χαρακτηρισμο οσα report και αν με κανουν, οσα ban και αν χρειαστει να φαω, γνωμη δεν αλλαζω, χωρια οτι την λεω πολυ κοσμια. Στα αλλα που λες συμφωνω. Τα ζωα-ζωντοβολα και ολα τα σχετικα δεν εχουν χρωμα. Υπαρχουν και στην πρασινη και στην κοκκινη κερκιδα και θα ειναι διαχρονικα και στις 2 κερκιδες για οσο τους το επιτρεπουν.
foufoutios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Ναι οκ αν το ειπε καποιος αυτο θα εχει αδικο λογικα.. αφου βγηκε και πορισμα, δε μπορει να ειναι τοσο πληρωμενα ολα πια.. Απλα η μελανια ηταν προγενεστερη και καλο θα ηταν να μη δημιουργουν κλιμα οι αμεσα εμπλεκομενοι.. βλεπουμε καθε Κυριακη τα αποτελεσματα.. ΥΓ : Οταν μιλαμε για τιμωρια πλεον, καλο θα ηταν να υπαρχει αποκλεισμος εδρας για 3-4 αγωνιστικες και οχι χρηματικο προστιμο.. το προστιμο δεν το πληρωνουν οι χουλιγκανοι.. αν τους κοψεις το γηπεδο για 2-3 μηνες ομως (αφου "δε μπορεις" να τους συλλαβεις) ισως και να αλλαξουν συμπεριφορα.. -λεμε τωρα- anyway συγγνωμη για το offtopic, συνεχιστε στα αγωνιστικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.