Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου ξεχασε το Νινη για 70 λεπτα στον παγκο ...

Ελεος ...

Ο μονος δημιουργικος παιχτης που ειχε ηταν και δεν τον εβαλε ...

Ειδικα με τα αμ χαφ του Ολυμπιακου ο Νινης θα εκανε πλακα ...

Εγω προσωπικα εβριζα τον Τεν Κατε που εβαζε το Νινη ελαχιστες φορες βασικο ...

Τωρα που ηρθε ο Νιοπλιας δεν τον βαζει καθολου ομως ...

Απαραδεκτο ...

Καλα για το Σιμαο οτι και να πω ειναι λιγο ..

Ενα κεντρο μονος του ηταν ...

Εχει κανει τρομερα πραγματα στο πρωτο ημιχρονο ...

Και πειτε μου εσεις τωρα παλι για την καλη πασα του Σιλβα ...

Δειχτε μου παλι εικονες απο τη Βραζιλια..

Οσο κρινετε τους παιχτες απο αυτα και οχι απο το τι κανουν στο γηπεδο λαθος θα βλεπετε τα πραγματα ...

Εδω παιζει ο Ντατολο εθνικη Αργεντινης ( ποιος ????????? )...

Τι να λεμε τωρα ..

Νινης στη θεση του Σιλβα επρεπε απο την αρχη ...

Μετα βγαζει και τον Καρα για να βαλει τον Ρουκαβινα ( ΠΟΙΟΝ ????? )

Αυτο ηταν και το τελειωτικο χτυπημα ...

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο τζαβέλας του Πανιωνίου είναι βάζελος από μικρός και ήταν γραμμένος μάλιστα και σε σύνδεσμο...

Ευχάριστα νέα μιας και έτσι έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να τον πάρουμε.. Ωραίος παίκτης και καλύτερος του σπυρόπουλου...

Δημοσ.

Πάντως έχει πολύ πλάκα ναν κάθεσαι να ακούς τα τηλεφωνήματα των ακροατών στα ραδιόφωνα.Σε ένα από αυτά άκουσα κάποιο τύπο να ισχυρίζεται ότι γιά τη νίκη τού Ολυμπιακού φταίει η Πειραιώτικη μαγκιά! Κάθε άλλη συζήτηση λέει είναι περιττή!

Φαντάζεστε τον Νταρμπυσάιρ, τον Μαρέσκα ή τον Ραούλ Μπράβο πόση Πειραιώτικη μαγκιά μπορεί να καουβαλάνε?

Θού Κύριε.

Λέω λοιπόν εγώ.Γιά τη νίκη τού Ολυμπιακού χθες φταίει ο Παναθηναϊκός (και ότι έχει σχέση με αυτόν όπως εφημερίδες, ράδια, τηλεοράσεις, κάφροι οπαδοί) που ήθελαν όχι απλώς να νικήσουν τον Ολυμπιακό αλλά να τον σκοτώσουν με 5-0! Και η πλεονεξία και η έπαρση ως γνωστόν τιμωρούνται.Και καλύτερα έτσι γιά να διδάσκονται οι φαύλοι.

Καί αντιγράφω από το zougla.gr:

Η ηλικίας 44 ετών Ανδρονίκη Τυχερού(!) ακρωτηριάστηκε, μετά από έκρηξη κροτίδας στα χέρια της. Ήταν ανασφάλιστη και εργαζόταν με ημερήσια σύμβαση, ενώ ήταν η πρώτη ημέρα εργασίας της για την εταιρεία security VIP Productions, η οποία προφανώς είχε απευθυνθεί σε αυτές τις γνωστές εταιρείες υπενοικίασης εργαζομένων.

Παρατήρηση δική μου:

Πρώτη μέρα εργασίας καί κάποιος έπρεπε να την διδάξει ότι μπορεί να χάσει τα χέρια της από άσκαστα βεγγαλικά!

Ελλάς του 2010, πόρκα μιζέρια!

Δημοσ.
δεκαδες ευκαιριες... μπροστα σε 80.000 κοσμο... αθλιο Ολυμπιακο.

-Τι δεκάδες; Εκατοντάδες ευκαιρίες! (και καθαρές όλες, καμία δεν ξεκίνησε από φάουλ :X)

-80.000 μόνο; Τόσοι ήταν μόνο οι καθιστοί, βάλε και καμιά 50ριά χιλιάδες όρθιοι και άλλοι τόσοι απέξω.

-Άθλιο; Τρισάθλιο Ολυμπιακό θα πω εγώ!

Δημοσ.
-Τι δεκάδες; Εκατοντάδες ευκαιρίες! (και καθαρές όλες, καμία δεν ξεκίνησε από φάουλ :X)

-80.000 μόνο; Τόσοι ήταν μόνο οι καθιστοί, βάλε και καμιά 50ριά χιλιάδες όρθιοι και άλλοι τόσοι απέξω.

Έλα τώρα κι εσύ.Τσιμπάς κατ ευθείαν! Δεν έχουμε ομάδα ούτε εμείς ούτε εσείς.Υπάρχει αμφιβολία σ αυτο? Όλα τα άλλα είναι γιά να γίνεται συζήτηση.Εντάξει δεν χωρά 80000 καθιστούς κανίβαλους το στάδιο.

Και ξαφνικά δηλαδή έγινε προπονητής ο Μπάντοβιτς?Αυτά που ακούω απο χθες ειναι γιά καράφλιασμα.Ότι έκανε κίνηση ματ στο Νιόπλια και άλλα χαζά.Ουσιαστικά το ντερμπυ δεν πρόσθεσε τίποτα καινούργιο από όσα ξέραμε παρά μόνο ότι η πλεονεξια και τα πολλά λόγια πληρώνονται.

Τελικά ο τέτοιος που έγραψε ο Γκότζος στο πρωτοσέλιδο ήταν Άγγλος? Γιατι ξέρω ότι οι Άγγλοι το πνίγουν αλλιώς το κουνέλι!:-D

Δημοσ.

Oχι?Δεν ειχαμε ευκαριες?

80 οχι, 70 στανταρ. Το γηπεδο ηταν τιγκα και απο την 33 και πανω ως την 5 και πανω ηταν περισσοτερος κοσμος.

Στην 6 ειμασταν 8 ατομα σε 4 θεσεις(ολοι διαρκειας) αρα μπηκε πολυ τσαμπε

κακιστος Ολυμπιακος
Δημοσ.
ήταν που έφταιγε ο τεν κατε.

από τότε που έφυγε παίζουμε χωρίς προπονητή.

Τι κοινό έχει ο Τεν Κατε με τον Ν. Νιόπλια ?

Ότι και οι 2 είναι @@ προπονητές.

Δημοσ.

Ο kirileman νομίζει πως ο Δαλούκας τους πήγε κόντρα (τους γαύρους) και πως ο οσφπ δεν ήταν άθλιος. Δημοκρατία έχουμε.

Για τον κόσμο οκ, δεν ήταν μέσα να ξέρει αλλά πληροφοριακά οι θύρες με τα διαρκείας (απέναντι δεν ξέρω τι γινόταν) είχαν τουλάχιστον 30% κόσμο παραπάνω από αυτόν που θα έπρεπε. Όσο έβλεπε το μάτι μου απλά γινόταν το αδιαχώρητο. Για να καταλάβετε κάθε σειρά καθισμάτων είχε δύο σειρές θεατών, μια σειρά όρθια στα τσιμέντα και μια σειρά όρθια στα καθίσματα. Οι διάδρομοι και οι σκάλες εννοείται τίγκα. Στις θύρες των οργανωμένων γινόταν ακόμα χειρότερος πανικός. 80,000 χαλαρά για μένα.

Δημοσ.
Ο kirileman νομίζει πως ο Δαλούκας τους πήγε κόντρα (τους γαύρους) και πως ο οσφπ δεν ήταν άθλιος. Δημοκρατία έχουμε.

Για τον κόσμο οκ, δεν ήταν μέσα να ξέρει αλλά πληροφοριακά οι θύρες με τα διαρκείας (απέναντι δεν ξέρω τι γινόταν) είχαν τουλάχιστον 30% κόσμο παραπάνω από αυτόν που θα έπρεπε. Όσο έβλεπε το μάτι μου απλά γινόταν το αδιαχώρητο. Για να καταλάβετε κάθε σειρά καθισμάτων είχε δύο σειρές θεατών, μια σειρά όρθια στα τσιμέντα και μια σειρά όρθια στα καθίσματα. Οι διάδρομοι και οι σκάλες εννοείται τίγκα. Στις θύρες των οργανωμένων γινόταν ακόμα χειρότερος πανικός. 80,000 χαλαρά για μένα.

Γι αυτό λοιπόν το κόσμο έπρεπε να σκιστούν να τού δώσουν λίγη χαρά.Αλλά άλλο ένα ξενέρωμα.Μην παραμυθιάζεστε από τις δηλώσεις Νιόπλια και άλλων ότι παίζουμε μπάλα αλλά είμαστε άτυχοι.Αυτό θα συμβεί ενδεχομένως μια ή δύο φορές.Όχι κατ αξακολούθησιν. Καμμία νίκη σε ντέρμπυ.Ποιόν κοροϊδεύουν?Εγώ εξακολουθώ να ανησυχώ γιά το πρωτάθλημα όσο κι αν ακούγεται παράξενο,Να δω Καραγκούνη και Κατσουράνη να σηκώνουν κούπα και να τρίβω τα μάτια μου! Απίστευτο!

Έρχεται ρε φίλε τόσος κόσμος να σε δεί κι εσύ τι λες?Ότι ήσουν άτυχος?Δεν ντρεπόμαστε λίγο? Άκουσες ποτέ Γκουαρντιολα ή Φέργιουσον να λένε ήμουν άτυχος?

Οι μεγάλοι προπονητές δεν δικαιολογούνται έτσι φτηνά.Χθες η νίκη ήταν επιβεβλημένη κυρίως γιά λόγους πρεστιζ.Κάτι τέτοια κρατάνε πίσω τον ΠΑΟ. Αλλά ξέρω ξέρω, Πρωτος στόχος το πρωτάθλημα.Είμαι σίγουρος ότι άμα τους πουν καθίστε να σας πηδήξουμε ομαδικά και θα σας δώσουμε το πρωτάθλημα αυτοί θα κάτσουν!

Δημοσ.

Οτι ο διαιτητης σας επαιξε καλα δεν ειναι λαθος να το πει κανεις ...

Δεν αδικηθηκαμε ....

Δε λεω αυτο το ξεκαθαριζω γιατι παλι θα βγουν να λενε μερικοι αλλα απο αυατ που λεω....

Απλα ο διαιτητης δεν σφυριζε συνεχεια για καθε τζατζαρισμα ...

Ο Παο εχει καλυτερη φυσικη κατασταση 100% και επαιρνε ολες τις κοντρες/τζατζαρισματα/σωμα με σωμα κτλ και ετσι εσεις ωφεληθηκατε απο αυτο ...

Θα μπορουσε να ηταν αλλος που να διεκοπε καθε φορα το παιχνιδι και ετσι θα επαιρνε ανασες και ο Ολυμπιακος ...

Αρα ηταν καλη διαιτησια για σας ...

Δεν αδικηθηκε ο Ολυμπιακος το ξαναλαεω ...

Απλα διαιτησια απο διαιτησια διαφερει ....

Και η διαιτησια του Δαλουκα σας βολευε χαλαρα .... :-)

Δημοσ.
Άφηναν να περάσουν και παλικάρια χωρίς εισιτήρια...

Έτσι όπως είναι το ΟΑΚΑ δεν υπάρχει ουσιαστικός τρόπος να ελέγξεις αυτούς που μπαίνουν. Ίσως μόνο αν βάλουν πως-το-λένε κουραγκλέ στον περιμετρικό φράχτη αλλά τότε για να γεμίσει θα χρειάζεται 3 ώρες.

---------- Προσθήκη στις 20:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:12 ----------

Οτι ο διαιτητης σας επαιξε καλα δεν ειναι λαθος να το πει κανεις ...

Δεν αδικηθηκαμε ....

Δε λεω αυτο το ξεκαθαριζω γιατι παλι θα βγουν να λενε μερικοι αλλα απο αυατ που λεω....

Απλα ο διαιτητης δεν σφυριζε συνεχεια για καθε τζατζαρισμα ...

Ο Παο εχει καλυτερη φυσικη κατασταση 100% και επαιρνε ολες τις κοντρες/τζατζαρισματα/σωμα με σωμα κτλ και ετσι εσεις ωφεληθηκατε απο αυτο ...

Θα μπορουσε να ηταν αλλος που να διεκοπε καθε φορα το παιχνιδι και ετσι θα επαιρνε ανασες και ο Ολυμπιακος ...

Αρα ηταν καλη διαιτησια για σας ...

Δεν αδικηθηκε ο Ολυμπιακος το ξαναλαεω ...

Απλα διαιτησια απο διαιτησια διαφερει ....

Και η διαιτησια του Δαλουκα σας βολευε χαλαρα .... :-)

Δεν με βόλεψε καθόλου όταν κράτησε 4 λεπτά καθυστερήσεις στο 2ο με 6 αλλαγές και τόσες διακοπές. Ούτε όταν έτρεχε κάθε 3 και λίγο στον τέταρτο, ούτε όταν έκοψε 3-4 φορές εκτέλεση στημένου για να πάει η μπάλα πιο πίσω. Η κίτρινη στον Νικοπολίδη για καθυστέρηση στο ...90+ ήταν το κερασάκι.

Βέβαια στο πρώτο άφησε να παιχθεί και λίγη μπάλα όπως λες μιας και δεν σφύριζε με το παραμικρό. Ούτε φυσικά έκανε κάποιο χοντρό λάθος απ'όσο κατάλαβα.

Δημοσ.

Ενταξει εγω σου λεω σαν συνολο τι εγινε σε ολο το παιχνιδι ...

Τωρα ενταξει 2-3 φασεις θα γινανε που να καθυστερησε λιγο ...

Αλλα σαν εικονα το παιχνιδι δεν διακοπτοταν και σας βολευε επειδη ειχατε καλυτερη φυσικη κατασταση....

:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...