Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι , ποιοσ τρελος πεταει ετσι τα λεφτα του? ολοι εχουν τον σκοπο τους ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. μη τρελενεστε δεν ειναι δικα σασ ταλεφτα. ολοι τουσ και μονοι μασ

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να πάρουμε λίγο και το αγωνιστικό;

Όπως προείπα ήταν μεγάλο λάθος του Νιόπλια να μην φορτώσει τον Νίνη στον άξονα την ώρα που ο άλλος του έκανε την χάρη να βγάλει τον Παπαδόπουλο έξω. Επίσης κάτι πρέπει να κάνουν και οι επιθετικοί μας. Αγιασμό, ευχέλαιο, να πάνε στον μάγου του Ουαντού; Δεν ξέρω. Κάτι.

Δημοσ.
Ρε geovard πλακα μας κανεις?

Ποιος επιχειρηματιας μπαινει μεσα 20-30Μ τον χρονο εκτος απο τον τρελο τον Παυλο?

Πιστευεις εσυ οτι ο Βγενοπουλος ή ο Πατερας θα σκασουν 30Μ για μεταγραφες ειτε παμε ΤΛ είτε οχι?

Καί ποιός σού λέει εσένα ότι με τα 20 μύρια θα γίνουν μεταγραφές και δεν θα τα βάλουν στη τσέπη?Τόσα χρόνια αυτό δεν εκαναν οι Βαρδινογιάννηδες?

Στο φινάλε ας αναλαβει ο τρελοπαύλος μονος την ΠΑΕ.

Μ αύτά και μ αυτά πότε θα πάρει μιά νικη σε ντερμπυ ο Νιόπλιας?

Δημοσ.

Δεν μπορεί ο Παύλος μόνος του στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Θα διαλυθεί η ομάδα. Θα του κάνουν πλάκα Κόκκαλης, Ψωμιάδης και λοιποί.

Δημοσ.

στους Έλληνες πρώτα πρέπει να διδάξουν παιδεία και επαγγελματισμό και μετά ποδόσφαιρο.

αν δεν τα κάνουν αυτά μια ζωή στα μπουζούκια θα είναι.

Δημοσ.
σωστο (και) για τον Αγγελοπουλο αλλα ειναι ακομα στην αρχη, σε 10 χρονια ισως δεν σπρωχνει τοσα καθε χρονο

Aυτο που λεει ο Μικα.

Οι Αγγελοπουλοι ειναι τρελοι οντως, αλλα τα σκανε 3 χρονια.Οι Γιαννακοπουλοι τα σκανε 15 χρονια τωρα.

Και κατι αλλο, τα Αγγελοπουλακια οπως και ο Νικος Πατερας παιρνουν ΟΚ απο τον μπαμπα.

geovard

ας τα παρουμε και βλεπουμε. Γιατι αλλο να απαιτεις μεταγραφες οταν ξερεις οτι υπαρχει χρημα και αλλο οταν του λες 'βαλτο απο την τσεπη σου'

Δημοσ.

όσα λεφτά και να πάρουμε.όσα και να βάλουμε αν δεν φύγει ο δεν-ξανα-γυρνω-ουτε-νεκρος δεν κάνουμε τίποτα.

επίσης ο καρατυπάρας στα 20 ντέρμπι πήρε μόνο 2.έτσι για την ιστορία.

Δημοσ.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή του χθεσινού derby. Δυστυχώς έχουμε φτάσει να θεωρείτε η ρίψη βεγγαλικών στα ποδοσφαιρικά γήπεδα «δεδομένη» σε τέτοιο βαθμό ώστε να κρίνεται επιτυχής η διεξαγωγή ενός αγώνα αν δεν συμβεί κάτι χειρότερο πέραν αυτού. Είναι όμως απαράδεκτο να απειλείται η σωματική ακεραιότητα ανθρώπων κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων. Τέτοια «δεδομένα» πρέπει να πάψουν να υφίστανται και αυτό είναι ευθύνη όλων όσων εμπλεκόμαστε θεσμικά στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Σ’ ό, τι αφορά την γυναίκα που πήγε χθες στη δουλειά της στο ΟΑΚΑ και κατέληξε να τραυματιστεί σοβαρά, σαν Παναθηναϊκός έχουμε αναλάβει, ως ελάχιστη υποχρέωση, τη φροντίδα της από την πρώτη στιγμή, μέσω του γιατρού της ομάδας, κ. Παναγιώτη Κουλουμέντα και του Α’ Αντιπροέδρου της Π.Α.Ε. κ. Αντώνη Αντωνιάδη . Θεωρούμε αυτονόητη τη δέσμευσή μας να είμαστε σαν ΠΑΕ δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί.

"Λίγη" η ανακοίνωση κατά την γνώμη μου.

Δημοσ.
Δυστυχώς αυτό είναι το λάθος και το παραμύθι πολλών οπαδών.

Καί μπάλα πότε θα δούμε?Και η περηφάνεια σου σαν ομάδα πού πήγε?Και τα 20 μύρια τα έχεις ανάγκη?Να ήταν η ΑΕΚ εντάξει.Αλλά οι πολυμετοχικοί φαίνεται πως το μασάνε το χρήμα.Εμάς τι μας νοιάζουν τα 20 μύρια?Μέγα λάθος.Αφού λεφτά έχουν.Ομάδα όμως δεν έχουν.Δεν μού καίγεται καρφί γιά το αν μαζέψουν λεφτά (και άλλα) στη διοίκηση.Εγώ ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός δεν φοβίζει πιά.Κάποιοι ευθύνονται γι αυτό.Λεφτά υπάρχουν αλλά δεν ξέρουν να τα επενδύσουν.Καί λαλούν δυστυχώς πολλοί κοκκόροι στην ομάδα.Και όπου λαλούν πολλοί.....

Δεν πάμε καλά.Χάσαμε σε ντέρνου με τον αιώνιο στην έδρα μας και κάνετ σαν να μην τρέχει τίποτσα.Αυτό είναι κατάντια.Και μπάλλα πότε θα δούμε?Και αποτελέσματα πότε θα πάρουμε? Δεν θέλω άλλες καλές ? πορείες στην Ευρώπη δεν θέλω κατά τα λεγόμενα τού προπονητή να παίζω άλλο καλή μπάλλα αλλά να είναι άτυχος! Βαθμούς και νίκες ειδικά με τον αιώνιο θέλω και όχι απκλεισμούς από κάτι απίθανους Βέλγους που χθες στο πρωτάθλημά τους έμειναν εκτός play off!!!

Πολλές ήττες ρε παιδιά.Και όχι μόνο στο ντέρμπυ.Αλλά πολλές ήττες.Ούτε καν ισοπαλίες.Με αυτό το άγχος γιά το πρωτάθλημα τι να το κάνεις και να το πάρεις?Επισκευή και πέταμα θέλει η ομάδα.Καί να σταματήσει επιτέλους το ποίημα ότι παίζουμε μπάλα αλλά είμαστε άτυχοι.Τον οπαδό τον ενδιαφέρει η νίκη και όχι η απόδοση. Ειδικά γιά φέτος.Η Μάντσεστερ και η Μπαρτσα παίζουν μπάλα και φτειάχνουν τη τύχη τους.Τούς έχει σκοτώσει το άγχος και η κατάκτηση τού τίτλου είναι επισφαλής.Και ο Νιόπλιας πρέπει να αρχίσει να σκέπτεται μήπως δεν θα είναι προπονητής τού χρόνου.Μιά νίκη σε ντέρμπυ δεν έχει κάνει. Πάει η ΑΕΚ στη Τούμπα και παίρνει τη νίκη σαν κυρία!

Και νομίζω πως δεν χρειάζεται ο Ολυμπιακός προπονητή γιά να νικήσει τον Παναθηναϊκό.Έτσι κι αλλιώς τού έχει πάρει τον αέρα σαν να παίζει με αυτόματο πιλότο.

Με μπερδεύεις πραγματικά...

Έχω την εντύπωση πως γκρινιάζεις απλά για να γκρινιάξεις...

Δημοσ.
Με μπερδεύεις πραγματικά...

Έχω την εντύπωση πως γκρινιάζεις απλά για να γκρινιάξεις...

χαχαχαχα τέλειο

Δημοσ.

εχτές σε μια φάση περνάει ο στολτίδης δίπλα από τον καραγκούνη και κλασσικά ο καραγκούνης ΧΩΡΙΣ να τον ακουμπήσει ο στολτίδης κυλιέται και σφαδάζει.

η έκφραση του στολτίδη ήταν όλα τα λεφτά.έκανε τον σταυρό του και προσπαθούσε να τους πείσει ότι όντος δεν του έκανε τίποτα.πέθανα στο γέλιο.

α ρε καραγκούνη.προσωποποίηση της μιζέριας.

Δημοσ.
εχτές σε μια φάση περνάει ο στολτίδης δίπλα από τον καραγκούνη και κλασσικά ο καραγκούνης ΧΩΡΙΣ να τον ακουμπήσει ο στολτίδης κυλιέται και σφαδάζει.

η έκφραση του στολτίδη ήταν όλα τα λεφτά.έκανε τον σταυρό του και προσπαθούσε να τους πείσει ότι όντος δεν του έκανε τίποτα.πέθανα στο γέλιο.

α ρε καραγκούνη.προσωποποίηση της μιζέριας.

18549_1332907877979_1089507818_31010780_7915599_n.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...