Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτα θα συμβαινουν παντα παιδες.

Μονο αν κοψεις σε αυτα τα ατομα την πρέζα τους (μπάλα) θα ηρεμίσουν καποτε.

Αν κανουμε ο,τι εκανε η Αγγλία και εκοψε τον Χουλιγκανισμο μες τα γήπεδα εχουμε σωθεί.

Βεβαια θελουν τρελη οργάνωση και ΄΄φακέλωση΄΄ αυτα τα άτομα.

Σε λιγο καιρο δεν θα θέλουν να δουλεύουν οι εργαζόμενοι των γηπέδων.

Οσο για τις κροτίδες και πως περνανε; ειναι σαν την πρεζα που μπαίνει στις φυλακές;

Η δουλεια γινεται εκ των έσω.Χρειάζεται και κει εξυγιανση.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και η απάντηση

protathlitis2.th.jpg

:lol::P

Τώρα βεβαιώθηκα. Είμαι σε μια πολεοδομία και ένας υπάλληλος έχει σκιστεί να φωνάζει: «Ο παρτενέρ ήταν Άγγλος» και «Η σαμπάνια ήταν ξινισμένη». Την άλλη φορά που θα έρθω για έλεγχο θα κρατάω Πρωταθλητη!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Εσύ να κάτσεις να ξαναδείς τον αγώνα γιατί τα έχεις λίγο χαμένα.

Γιατι ρε απο κορνερ δεν ητανε;

---------- Post added at 10:31 ---------- Previous post was at 10:22 ----------

Επειδή είμαι καπιταλόσκυλο πανω απο όλα τα άλλα εμενα με νοιαζει η 1η θεση και τα 20Μ. Σιγουρα γλυκοπικρο το πρωταθλημα με τετοια ηττα απο τετοιον γαυρο αλλα νταξ πορνη μπαλα, τιμωρησε. Οπως λεει και ο Καιζερ μετα απο 15 μερες η ηττα αυτη θα εχει πολυ μικρη σημασια και εγω τα πλευ οφ θα τα δω απο τον καναπε, με πιτσες και μπυρες.

Δημοσ.
και εγω τα πλευ οφ θα τα δω απο τον καναπε, με πιτσες και μπυρες.

Έτσι, μια ζωή από τον καναπέ θα μας βλέπετε! :ρ

Δημοσ.
Έτσι, μια ζωή από τον καναπέ θα μας βλέπετε! :ρ

Το ελπίζω φιλτατε στα πλευ οφ μια ζωη απο τον καναπε να σας βλεπω.

Δημοσ.

---------- Post added at 10:31 ---------- Previous post was at 10:22 ----------

Επειδή είμαι καπιταλόσκυλο πανω απο όλα τα άλλα εμενα με νοιαζει η 1η θεση και τα 20Μ. Σιγουρα γλυκοπικρο το πρωταθλημα με τετοια ηττα απο τετοιον γαυρο αλλα νταξ πορνη μπαλα, τιμωρησε. Οπως λεει και ο Καιζερ μετα απο 15 μερες η ηττα αυτη θα εχει πολυ μικρη σημασια και εγω τα πλευ οφ θα τα δω απο τον καναπε, με πιτσες και μπυρες.

Δυστυχώς αυτό είναι το λάθος και το παραμύθι πολλών οπαδών.

Καί μπάλα πότε θα δούμε?Και η περηφάνεια σου σαν ομάδα πού πήγε?Και τα 20 μύρια τα έχεις ανάγκη?Να ήταν η ΑΕΚ εντάξει.Αλλά οι πολυμετοχικοί φαίνεται πως το μασάνε το χρήμα.Εμάς τι μας νοιάζουν τα 20 μύρια?Μέγα λάθος.Αφού λεφτά έχουν.Ομάδα όμως δεν έχουν.Δεν μού καίγεται καρφί γιά το αν μαζέψουν λεφτά (και άλλα) στη διοίκηση.Εγώ ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός δεν φοβίζει πιά.Κάποιοι ευθύνονται γι αυτό.Λεφτά υπάρχουν αλλά δεν ξέρουν να τα επενδύσουν.Καί λαλούν δυστυχώς πολλοί κοκκόροι στην ομάδα.Και όπου λαλούν πολλοί.....

Δεν πάμε καλά.Χάσαμε σε ντέρνου με τον αιώνιο στην έδρα μας και κάνετ σαν να μην τρέχει τίποτσα.Αυτό είναι κατάντια.Και μπάλλα πότε θα δούμε?Και αποτελέσματα πότε θα πάρουμε? Δεν θέλω άλλες καλές ? πορείες στην Ευρώπη δεν θέλω κατά τα λεγόμενα τού προπονητή να παίζω άλλο καλή μπάλλα αλλά να είναι άτυχος! Βαθμούς και νίκες ειδικά με τον αιώνιο θέλω και όχι απκλεισμούς από κάτι απίθανους Βέλγους που χθες στο πρωτάθλημά τους έμειναν εκτός play off!!!

Δημοσ.

κι εγώ δεν θέλω να βλέπω το γήπεδο ζούγκλα. δεν θέλω να ακρωτηριάζεται ένας άνθρωπος για να τρομοκρατήσουν, τάχα, τους αντιπάλους. δεν θέλω να πέφτει η φωτοβολίδα στα πόδια του ραουλ μπραβο και του κάθε ραουλ μπραβο. δεν θελω να επιτρέπει η διοίκηση να μοιράζονται βεγγαλικά στην είσοδο 3 θυρών. δεν θέλω να επιτρέπει η διοίκηση σε κάποιους να πατάνε ταρταν και να μοιράζουν καπνογόνα. δεν θέλω να έχουνε βήμα και θέση στον παναθηναικό κάποιοι εγκληματίες. δεν θέλω να παραδεχτώ ότι τελικά, τα ίδια σκατά είμαστε με τους γαύρους. απλά τόσα χρόνια δεν μπορούσαμε να κάνουμε τα ίδια. φέτος που νιώσαμε κι εμείς καβάλα στ'άλογο φάνηκε η ομοιότητα. και ντρέπομαι που θα παραδεχτώ ότι πιθανότατα σε 3-4 εβδομάδες θα έχω ξεχάσει αυτά που γράφω τώρα και θα πανηγυρίζω ένα πρωτάθλημα που ναι μεν κατακτήθηκε δίκαια, απλά έπρεπε να χάσει μια γυναίκα κάποια δάχτυλα στην πορεία...

Δημοσ.

Παραδόξως πάντως, το παιχνίδι δεν το χάσαμε από την άμυνα. Το χάσαμε από την επίθεση.

Έχουμε παίξει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και έχουμε βάλει μόνο δύο γκολ. Με τον Βύντρα...

Δημοσ.

Το ελπίζω φιλτατε στα πλευ οφ μια ζωη απο τον καναπε να σας βλεπω.

Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα είσαι πρώτος. Έχει πολλές ακόμα θέσεις η κατάταξη' date=' 6η, 7η κλπ

Για τους οπαδούς, τα έχουμε πει ότι τα ίδια σκατά είναι όλοι τους. Κρίμα για την κοπέλα...

Δημοσ.

Ρε geovard πλακα μας κανεις?

Ποιος επιχειρηματιας μπαινει μεσα 20-30Μ τον χρονο εκτος απο τον τρελο τον Παυλο?

Πιστευεις εσυ οτι ο Βγενοπουλος ή ο Πατερας θα σκασουν 30Μ για μεταγραφες ειτε παμε ΤΛ είτε οχι?

Δημοσ.

Με αυτή τη λογική και το δοκάρι του Σισέ από στημένη φάση προήλθε. Τη σέντρα μετά το γκολ. :P

Δημοσ.
Ρε geovard πλακα μας κανεις?

Ποιος επιχειρηματιας μπαινει μεσα 20-30Μ τον χρονο εκτος απο τον τρελο τον Αγγελόπουλο?

Fixed.Σοβαρά πιο χουβαρδάς πρόεδρος δεν έχει ματαπεράσει από Ελλάδα.Ναι ο Παύλος έφερε παιχταράδες,ναι έχει σκάσει πολύ χρήμα,αλλά αυτό το πράγμα με τον Αγγελόπουλο δεν υπάρχει πανευρωπαικά και γενικά δεν έχουν και πάρα πολλά άτομα τέτοια οικονομική δυνατότητα εκτός από την τρέλα.Άλλο άμα δεν παίρνει τίποτα.:D

Και ναι θα θέλανε οι Ολυμπιακοί να πάρει και την ΠΑΕ αλλά είναι τρελός μπασκετικός ο τύπος από ότι έχω ακούσει.Χρόνια λένε ταξιδεύει διήμερα Αμερική μόνο και μόνο για να δει αγώνες.

Δημοσ.

σωστο (και) για τον Αγγελοπουλο αλλα ειναι ακομα στην αρχη, σε 10 χρονια ισως δεν σπρωχνει τοσα καθε χρονο

Δημοσ.

Σε 10 χρόνια θα σπρώχνει περισσότερα. Ο άνθρωπος είναι μουρλός με το άθλημα σε σημείο που χαλάει την πιάτσα. Τα ποσά που δίνει δεν μπορούν να τα δώσουν ομάδες στο NBA. Θα μου πεις, άλλο να θέλεις 25 μύρια για έναν παίχτη και άλλο για 10, αλλά είναι ικανός να φτιάξει μπασκετική ομάδα με budget 150 μύρια ο αρρωστάκιας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...