foufoutios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 "Πάντως από τον Ολυμπιακό κατήγγειλαν πως ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Κούλης Δουρέκας δέχτηκε σιδεριά στην κοιλιά και πως ο φροντιστής της ομάδας χτυπήθηκε από σιδερένιο λουκέτο στο κεφάλι." sentragoal.gr "Ντέρμπι της ντροπής… Συνολικά 45 άτομα μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ, τα οποία τραυματίστηκαν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τον αγώνα Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού. Μία γυναίκα της ασφάλειας μάλιστα, έχασε τέσσερα δάχτυλα όταν έσκασε στα χέρια της κροτίδα, την οποία πήγε να απομακρύνει καθώς νόμιζε πως επρόκειτο για καπνογόνο… Ο τραγικός απολογισμός του ντέρμπι ήταν 24 σοβαρά τραυματίες που διακομίστηκαν στο ΚΑΤ. Και μη χειρότερα… " athlitikanea.gr Χωρια η "υποδοχη" του πουλμαν και των παικτων με φωτοβολιδες, πετρες, μολοτοφ! και ο,τι αλλο υπηρχε προχειρο.. Μια φωτοβολιδα βρηκε και τον Μπραβο στο ποδι Αει στο διαολο πια! Ουτε στο γηπεδο δε μπορουμε να παμε να δουμε εναν αγωνα Φυσουνα γιατι δεν εβαλαν οι κυριοι Πατερας και λοιποι? ηταν τοσο καλα τα πρασινα παιδια? γ@μημενοι παραγοντες, καρκινος του αθλητισμου Καλά ζητώ συγνώμη που μου φάνηκε περίεργο να πάει να πιάσει αναμένει κροτίδα! δε μιλαμε για απλη κροτιδα αλλα για δυναμιτη.. http://www.youtube.com/watch?v=i5QyhEUHrGs&feature=player_embedded# στο 0:29.. φαινεται στο βαθος η εκρηξη και η κοπελα που τρεχει
Erwdios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Καλά ζητώ συγνώμη που μου φάνηκε περίεργο να πάει να πιάσει αναμένει κροτίδα! Minarokefte, πιθανότατα την πέρασε για βεγγαλικό και πήγε να τη βγάλει εκτός αγωνιστικού χώρου. Αυτά τα φαινόμενα τα ανέθερεψε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με το χάιδεμα στα αυτιά, κάνοντας δηλώσεις του τύπου "τα αγνά παιδιά" και "έχουμε ποιοτικότερους φιλάθλους" Να αποζημιώσουν την κοπέλα για μια ζωή τώρα και να βγουν να δηλώσουν ότι είναι πιο ζώα από τα ζώα που πέταξαν την κροτίδα, επειδή όλη τη βδομάδα φανατίζουν την ατμόσφαιρα και δυναμιτίζουν το κλίμα.
Dropsreef Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Καλά ζητώ συγνώμη που μου φάνηκε περίεργο να πάει να πιάσει αναμένει κροτίδα! Θεωρησε πως ηταν καπνογονο και πηγε να το πιασει και να το απομακρυνει!
Tilemaxx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 40 άτομα στείλανε στο ΚΑΤ οι κάφροι. Μια ζωή τα ίδια σκατά θα γίνονται στο ελλαδιστάν. Ακόμα και αν σκοτωθούν 100 άτομα.
foufoutios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 "Έχω διαρκείας στην 8. Πήγα στο γήπεδο στις 18:15 και αντίκρυσα μια παράξενη κατάσταση. Στις θύρες μηδενικός έλεγχος. Οι σεκούριτοι αν δεν τους έδειχνες το εισητήριο δεν στο ζητούσαν και επιπλέον οι αστυνομικοί δεν έκαναν κανένα έλεγχο. Μέσα στη θύρα βρήκα άγνωστες φάτσες να κάθονται στη θέση μου. Η Θύρα μου όπως ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ είχαν τουλάχιστον 30% υπεράριθμους. Όρθιοι είδαμε τον αγώνα. Αν κάτι γίνονταν θα είχαμε τραγωδία. Επίσης, λίγο... πριν την έναρξη του αγώνα κάποια καμάρια με κουκουλίτσες πετούσαν από το ταρτάν στις θύρες 1-3-5 καπνογόνα στους φιλάθλους. Κανονικός εφοδιασμός. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι η Διοίκηση μας ήλπιζε σχεδίασε και έφτιαξε μια ζούγκλα ανάλογη του πρώτου γύρου στο Καραισκάκης. Η ζούγκλα έγινε, κότες πετάξαμε (ζωντανές-ψόφιες), κροτίδες ρίξαμε. Τι καταφέραμε?Να χάσουμε (το λιγότερο) και μια εργαζόμενη να ακρωτηριαστεί. Εύγε Πατέρα μας, αλλά εγώ ντρέπομαι"." http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_2946.html Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα δε μου ειναι δυσκολο να το πιστεψω.. Ενα αθλημα να το καταντησουν σαν τη μουρη τους μερικοι ηλιθιοι.. παραγοντες και οπαδοι..
xristoforos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Minarokefte, πιθανότατα την πέρασε για βεγγαλικό και πήγε να τη βγάλει εκτός αγωνιστικού χώρου. Αυτά τα φαινόμενα τα ανέθερεψε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με το χάιδεμα στα αυτιά, κάνοντας δηλώσεις του τύπου "τα αγνά παιδιά" και "έχουμε ποιοτικότερους φιλάθλους" Να αποζημιώσουν την κοπέλα για μια ζωή τώρα και να βγουν να δηλώσουν ότι είναι πιο ζώα από τα ζώα που πέταξαν την κροτίδα, επειδή όλη τη βδομάδα φανατίζουν την ατμόσφαιρα και δυναμιτίζουν το κλίμα. σε αυτες τησ περιπτοσεις δε υπαρχει παναθηναικος η ολυμπιακος.τη συγκεκριμενι περιπτοση ειναι ασφαλος ευθινη του παναθηναικου.αλλα πολλες φωρες το χαιδεμα των αυτιων εκαναν και οι αλλες παε.η μαλα..ια ειναι συνολικη και αφορα ολους.εδω δε τιθεται θεμα ομαδας.υπαρχουν μαλ..ες παναθηναικοι και ολυμπακοι και αεκτζιδες και λοιπα.ε λοιπον σε ολους αυτους λες να πα να μαμηθουν.και στους πατερα κοκαλη και αλλους παραγοντες που τα επιτρεπουν αυτα επισησ,να πα να μαμηθουν.κριμα μονο οτι για να καταλαβουμε ολα αυτα πρεπει να χασει καποιος τα δαχτυλα του η μη χειροτερα
minarokeftes Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 σε αυτες τησ περιπτοσεις δε υπαρχει παναθηναικος η ολυμπιακος.τη συγκεκριμενι περιπτοση ειναι ασφαλος ευθινη του παναθηναικου.αλλα πολλες φωρες το χαιδεμα των αυτιων εκαναν και οι αλλες παε.η μαλα..ια ειναι συνολικη και αφορα ολους.εδω δε τιθεται θεμα ομαδας.υπαρχουν μαλ..ες παναθηναικοι και ολυμπακοι και αεκτζιδες και λοιπα.ε λοιπον σε ολους αυτους λες να πα να μαμηθουν.και στους πατερα κοκαλη και αλλους παραγοντες που τα επιτρεπουν αυτα επισησ,να πα να μαμηθουν.κριμα μονο οτι για να καταλαβουμε ολα αυτα πρεπει να χασει καποιος τα δαχτυλα του η μη χειροτερα Είχε ρίξει έναν καιρό ο Ντέμης μια πρόταση στην Σούπερλίγκα, να γίνει αυτοαποκλεισμός των ομάδων απο Ευρωπαϊκούς αγώνες για 2 χρόναι (βασικά αυτό που είχαν κάνει και στην Αγγλία, όταν είχαν κρούσματα βίας) όλοι πέσανε πάνω του να το φάνε!
Chris_85 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Να αποζημιώσουν την κοπέλα για μια ζωή τώρα.. Πως θα γινει αυτο ρε συ? Δυστυχως η αρτιμελεια που εχασε, δεν ειναι αναστρεψιμη..
KaizerSoze Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Τελικα θα το πανηγυρισεις? με δυο ηττες απο τον Ολυμπιακο? Φυσικα! Αυτο ηταν το αρχικο μνμ μου αλλα δεν σε βλεπω να το πιανεις. Σε ενα πρωταθλημα μετραει ο τελικος νικητης. Το πανηγυρισες το 2007?Ναι.Θα το πανηγυρισω αν το παρω παρα τις ηττες?ΝΑΙ
minarokeftes Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Φυσικα!Αυτο ηταν το αρχικο μνμ μου αλλα δεν σε βλεπω να το πιανεις. Σε ενα πρωταθλημα μετραει ο τελικος νικητης. Το πανηγυρισες το 2007?Ναι.Θα το πανηγυρισω αν το παρω παρα τις ηττες?ΝΑΙ Εδώ το πανηγυρίσανε όταν το πήρανε στα χαρτιά και με 4άρα!
KaizerSoze Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα δε μου ειναι δυσκολο να το πιστεψω.. Ενα αθλημα να το καταντησουν σαν τη μουρη τους μερικοι ηλιθιοι.. παραγοντες και οπαδοι.. Για τον ελεγχο στο επιβεβαιωνω. ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ Μπαζουκας να ειχα το περναγα. Ηλιθιοι
xristoforos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Είχε ρίξει έναν καιρό ο Ντέμης μια πρόταση στην Σούπερλίγκα, να γίνει αυτοαποκλεισμός των ομάδων απο Ευρωπαϊκούς αγώνες για 2 χρόναι (βασικά αυτό που είχαν κάνει και στην Αγγλία, όταν είχαν κρούσματα βίας) όλοι πέσανε πάνω του να το φάνε! ε βεβεαια,αφου τους χτυπα τη τσεπη τους.ηταν καλη προταση του ντεμη
foufoutios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Φυσικα!Αυτο ηταν το αρχικο μνμ μου αλλα δεν σε βλεπω να το πιανεις. Σε ενα πρωταθλημα μετραει ο τελικος νικητης. Το πανηγυρισες το 2007?Ναι.Θα το πανηγυρισω αν το παρω παρα τις ηττες?ΝΑΙ το αρχικο σου μηνυμα δεν υπαρχει, οποτε δε μπορω να ειμαι σιγουρος για το τι ελεγες.. προσωπικα καταλαβα οτι δεν θα επρεπε να το χαρω το 2007 που με κερδισες μεσα εξω.. Περισσοτερο σου εγραψα για την καζουρα (αφου μου το ειχες ζητησει ) και για τη σιγουρια που ειχες για τη νικη σας. μπαλα ειναι και γυριζει Αν το ξανακανεις μου την λες τοτε... Για τον ελεγχο στο επιβεβαιωνω.ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ Μπαζουκας να ειχα το περναγα. Ηλιθιοι φιλε μου ειλικρινα.. μετα το σημερινο σκεφτομαι πολυ σοβαρο να μην ασχοληθω ξανα με τιποτα.. δε ξερω γιατι αλλα μου στοιχισε πολυ η φωτογραφια της κοπελας να τη βγαζουν στα χερια εξω.. οπως και στο βιντεο που ετρεχε απο τον πονο.. Κωλοζωα και τιποτα περισσοτερο.. και οι μεν και οι δε
Erwdios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Ωραίο πρωτοσέλιδο. Από αυτά που πραγματικά έχουν πλάκα. Και η απάντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.