xristoforos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 δεν ειναι θεμα ομαδας.το συγκεκριμενο περιστατικο εχει σχεσι με παναθηναικο.ειμαι βαζελος και εχω απαιτιση να τον πιασουν το ζωον και ολους τους αλλους που ριχνανε διναμιτακια και να τους γα..ουν οικονομικα και με φυλακιση.να μη τους ξαναδουμε στα γυπεδα.ειναι πλεον υποχρεωση της παε.αμα δε τουσ πιασουν να πανε να γα..ουν.το οτι χασαμε ειναι πλεον σε δευτερη μοιρα.δεν θελω καν να σχολιασω το παιχνιδη
SlimData Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Παιδιά δεν λέω ΤΕΡΑΣΤΙΑ μλκ, αλλα δεν πήγαν και της το έβαλαν στα χέρια το δυναμιτάκι... τι είναι αυτά που λες? είσαι σοβαρός? καταλαβαίνεις ότι αυτή η γυναίκα σήμερα στο γήπεδο ΔΟΥΛΕΥΕ? καταλαβαίνεις ότι είχε πάει για ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ? και ξέρεις πόσα λεφτά παίρνει? ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΛΑ. κάποιοι θα την περιμένουν σπίτι της απόψε, το ξέρεις? της αλλάξανε τη ζωή, το ξέρεις? πρόσεχε τι λες και προσπάθησε να έχεις συναίσθηση της κατάστασης. ελπίζω αύριο το πρωί στη δική σου δουλειά, στο σχολείο σου ή ότι κάνεις στη ζωή σου, να μην κινδυνέψει η ζωή σου.. ας μην χρειαστεί να καταλάβεις τι είπες μόλις τώρα
minarokeftes Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Πλάκα κάνεις... Εννοώ τί πήγε και αυτή να πιάσει την κροτίδα ρε πούστη μου.... δεν το ήξερε?
firewalker Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Στην Ευρώπη η ευθύνη βαραίνει την ομάδα. Στην Ελλάδα όχι.
xristoforos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Παιδιά δεν λέω ΤΕΡΑΣΤΙΑ μλκ, αλλα δεν πήγαν και της το έβαλαν στα χέρια το δυναμιτάκι... ναι βρε,το γουσταρε κοπελα,μαζοχιστρια ηταν.τι καθεσαι και δικαιολογεις.ειναι απλος απαραδεκτο.ειναι μαλα..ια στον εγκεφαλο και πρεπει να τη πληροσουν με το ποιο ασχιμο τροπο.
aris1986 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Όταν έγραψα το προηγούμενο πόστ δεν ήξερα για το συμβάν με την σεκιούριτι και το άκουσα στο ραδιόφωνο. Πότε θα σταματήσουν να γίνονται αυτά τα καραγκιοζηλίκια στα γήπεδα και να την πληρώνουν αθώοι. Πρέπει να πιάνουν τους ενόχους που συνέχεια την γλιτώνουν. Πως γίνεται να περνάνε τόσες κροτίδες? Ποτε φίλε μου.Αυτοι ειμαστε πια οι Ελληνες οπως λεει και ο Πανούσης: ´´Βουλγαροί βούλγαροι,χανουμισες,βαζέλες ολο το έθνος προσκυνά σωβρακα και φανέλες´´ Δυστηχως χασαμε και κει οι Ελληνες... Αμα ειχαμε το ban system της Αγγλίας με φωτο του χουλιγκάνου σε ολα τα γήπεδα της Ελλάδος και απαγόρευση για 5 χρονια να μπει σε γήπεδο και αμα κανει μαλακια αλλα 6 χρονια + δωρο να δουμε ολοι παναγίες θα καθονταν...(ασχετα που στην αρχη θα μπλοκαρε το σύστημα απο τα Χουλιγκάνια και τις φάτσες τους)...
Dropsreef Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 ελα μωρε τωρα καθε φορα τα ιδια!Στο final four περυσι με οπαδους και των δυο ομαδων γιατι δεν ανοιξε μυτη!Απλα αυτες τις στρατιες ηλιθιων θελουν να τις διατηρουν
minarokeftes Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 ναι βρε,το γουσταρε κοπελα,μαζοχιστρια ηταν.τι καθεσαι και δικαιολογεις.ειναι απλος απαραδεκτο.ειναι μαλα..ια στον εγκεφαλο και πρεπει να τη πληροσουν με το ποιο ασχιμο τροπο. Δεν δικαιολογώ ρε γαμώτο μου!!! Απλά μου φαίνεται παράλογο να πάει να πιάσει αναμμένη κροτίδα!!! αυτό.
xristoforos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 αμα δε τον πιασουν ας μας παρουν προταθλημα στα χαρτια και ασ μας μαμησουν (τη παε εννοω) οικονομικα.ασ μας ριξουν β εθνικι.δε με νοιαζει,η κοπελα περνα ενα δραμα σημερα,να δουλεψει πηγε
foufoutios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Καλα ρε! προσπαθειτε να δικαιολογησετε και σημερα τους καφρους? ειστε καθολου καλα?? Στο διαολο να πανε ολα τα μαλακισμενα και ακομα παραπερα!! Κοκκινοι πρασινοι και ο,τι χρωμα ειναι!! Νισαφι πια! Αν ειναι δυνατον! ακομα και σημερα να λετε τετοιες μπουρδες! Εκτεθηκατε αρκετες φορες μιλωντας για "κοκκινο" στρατο μονο και αποκλειστικοτητα στους "κοκκινους" χουλιγκαν! Μην γινεστε γελοιοι ομως! ελεος
johnyboy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 ε ναι η κοπέλα δεν είναι χούλιγκαν και δεν ξέρει τι ήταν αυτό. υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι.
firewalker Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Εννοώ τί πήγε και αυτή να πιάσει την κροτίδα ρε πούστη μου.... δεν το ήξερε? Που να το ξέρει... άμα της είπαν κιόλας άμα βλέπεις κάτι με φλόγα στην άκρη βάλτο στον κουβά... Άντε και ήξερε και εγώ σου λέω μέσα στην σύγχυση το πέρασε για κανονικό καπνογόνο. Όλοι εσείς που πετάξατε σήμερα "δυναμιτάκια" όταν πάτε σπίτι ρίξτε μια ματιά στα χέρια τον δικών σας. Ζώα, ε ζώα.
xristoforos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δεν δικαιολογώ ρε γαμώτο μου!!! Απλά μου φαίνεται παράλογο να πάει να πιάσει αναμμένη κροτίδα!!! αυτό. εγω δε θα κατσω να κανω ερευνα τι ακριβως εγινε.ξερω οτι σημερα η κοπελα εχασε 2 δαχτυλα στη δουλεια της.και ξερω οτι εχει ευθινη η παε της ομαδας μοθ και οι μαλ ..ες που ριχνανε διναμιτακια και φωτοβολιδες.τελεια και παυλα.η παε εχει υποχρεωση να μοθ κανει ερευνα και να παραδωσει τουσ συγκεκριμενους οπαδους τουσ( αν μπορεισ να τουσ πεισ ετσι) στη δικαιοσινη,αφεροντασ παραλλιλα το δικεομα να ξαναπατησουν γηπεδο
minarokeftes Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Καλά ζητώ συγνώμη που μου φάνηκε περίεργο να πάει να πιάσει αναμένει κροτίδα!
Tilemaxx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Αν ήταν στο εξωτερικό θα είχε μπεί κόσμος φυλακή. Εδώ τώρα το συμβάν θα υποβαθμιστεί απο τους πράσινους παράγοντες και ΜΜΕ σαν να μην έγινε ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.