kosmasgr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Φαντάσου να είχαμε φιλάθλους και απο τις 2 ομάδες τι θα γινόταν κάθε Κυριακή και σήμερα. Vietnam το ΟΑΚΑ
kirileman Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Εγω το μονο που θελω ειναι να πανηγυρισω σε 15 μερες. Το θέμα είναι ότι εμείς στη θέση σας θα το πανηγυρίζαμε εδώ και πολλές αγωνιστικές. Τώρα απλά σας παρακολουθούμε στωικά να τρώτε τις σάρκες σας από την αγωνία και την αβεβαιότητα. Αρκούντως διασκεδαστικό, αφού δεν υπάρχει κάτι άλλο να μας χαροποιεί, αν εξαιρέσουμε τις 2 νίκες στα ντέρμπυ.
minarokeftes Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Γιατί το λες αυτό; Σου αρέσει τόσο πολύ; ελα πες την αληθεια...θες να δεις την αεκ ν αγωνιζεται στη β εθνικη... Τον θεωρώ τον καλύτερο προπονητή στην Ελλάδα αυτή την στιγμή. και ειδικά στην ΑΕΚ που ψάχνουμε πιτσιρίκια ταλεντάκια, είναι ότι πρέπει για αυτή την δουλειά!!!
johnnyestia Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μετά το χαμένο τετ α τετ του Λέτο βρώμισε η δουλειά. Του έκατσε και του γαύρου το γκολ από -τι άλλο- στημένο. Τρελό λάθος η αλλαγή του Σιμάο που τους είχε πάρει φαλάγγι σήμερα. Όταν ακούς την κερκίδα και τους αρδ γλυτώνεις το κράξιμο αλλά χάνεις και τα αποτελέσματα. Αυτοί που πετάνε κροτίδες δεν είναι καν ηλίθιοι αλλά κάτι χειρότερο. Ανεξαρτήτως χρώματος φυσικά. Κρίμα για την κοπελιά.
aris1986 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Με πέτρες/καδρόνια τους ''υποδεχτήκατε'' για να τους εκφοβίσετε και σας τιμώρησε το Σύμπαν με ενα goal.
Erwdios Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Του έκατσε και του γαύρου το γκολ από -τι άλλο- στημένο. Εσύ να κάτσεις να ξαναδείς τον αγώνα γιατί τα έχεις λίγο χαμένα.
firewalker Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Πάντως αν πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος η σημερινή ήττα μπορεί να βγει σε καλό. Εκεί που έβγαλε τον Παπαδόπουλο ο Μπάντοβιτς. Εκεί ήθελε Νίνη. Στο άξονα όμως. Να κάνει πάρτι. Του χάρισε το παιχνίδι ο άλλος και ο δικός μας το έδωσε πίσω. Απόρησα όταν τον έβγαλε και δεν κάναμε αλλαγή στο κέντρο αμέσως.
SlimData Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 πολύ μεγάλο ξενέρωμα απόψε, χάσαμε δείχνοντας καλύτερη εικόνα από τον αντίπαλο για 78' αλλά.... τι ποδοσφαιρικό σχόλιο να κάνεις τώρα? τώρα γύρισα από το γήπεδο και διάβασα για την κοπέλα. την είδαμε εκεί μπροστά που την πήρανε και έκλαιγε αλλά δεν είχαμε καταλάβει τι είχε γίνει. αλήθεια έχω συγκλονιστεί αυτή τη στιγμή. είναι εξοργιστικό αυτό που συμβαίνει. πως γίνεται στο χώρο του ποδοσφαίρου να αποκτά ο οποιοσδήποτε το δικαίωμα να προσβάλει, να βρίζει, να τρομοκρατεί, να τραυματίζει, να ακρωτηριάζει...? τρελαίνομαι κάθε μέρα που συνειδητοποιώ σε τι ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ζούμε.. είναι απίστευτο.είναι ντροπή. είναι ελεεινό. και είναι ντροπή για τον παναθηναικό αυτό που έγινε απόψε. άλλαξε η ζωή ενός ανθρώπου για να πουλήσουν ,μαγκιά 200 ΜΑΛΑΚΕΣ 200 ΖΩΑ.. ρίχ'του τώρα 10 αγωνιστικές κλειστό το γήπεδο... τολμάνε όμως? δεν τολμάνε τα λαμόγια. αν ο παναθηναικός δεν αλλάξει πολιτική στο θέμα των οπαδών του, τέλος το γήπεδο για εμένα. μη βγει κανένας να μου πει ό,τι οι γαύροι έχουν κάνει χειρότερα. να τιμωρηθούν όλοι όσοι τα κάνουν. ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ. καρφί δε μου καίγεται. γιατί να μη γράφουν οι κάμερες όλη την ώρα τις εξέδρες και να τσιμπάνε τους εγκληματίες? γιατί να μην είναι όλα τα εισιτήρια ονομαστικά? ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ
SPSS07 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Του έκατσε και του γαύρου το γκολ από -τι άλλο- στημένο. ασε μεγαλε εσυ εβλεπες μαλλον αλλο παιχνιδι. εγω θελω να την βγαλει λαδι ο βαζελακος μετα απο ολα αυτα, ναχω να γελαω κανα χρονο με τα ρεζιλικια. την κοπελα που εχασε τα δακτυλα της φανταζομαι θα την αποζημιωσει ο μεγιστος Πατερας ε?
geovard Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Έτσι είναι παιδιά.Πάντα ένα ντέρμπυ μεταξύ των αιωνίων είναι ξεχωριστό αλλά άμα τη λήξει του δεν έχει τίποτε άλλο να προσφέρει.Ούτε τρελαθήκαμε από το θέαμα αλλά ούτε και θα καταστραφει ο Παναθηναϊκός.Αφού ήδη είναι ανυπόληπτος πιά από ομάδες σαν τη Σταντάρ που πάνω που λέγαμε πως κάτι τέτοιες τις είχαμε αφήσει πίσω μακριά, βλέπεις τη μίζερη πραγματικότητα ότι το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μόνο γιά εσωτερκή κατανάλωση.Κατά τα άλλα τα ζώα οι ανεγκέφαλοι έδρασαν πάλι, έβγαλαν την ψυχοπάθειά τους νομίζοντας πως θα γεμίσουν έτσι τη μίζερη ζωή τους και γινόμαστε γιά ακόμη μιά φορά κακό παράδειγμα.Μείναμε μόνο εμείς και οι Τούρκοι να συναγωνιζόμαστε ποιός θα πετάξει περισσότερες πέτρες. Ντροπή ρε γαμώτο.Θα ήταν ωραίο όποιος λογικός βλέπει στο γήπεδο τον παράλογο να βρίζει και να πετάει να τον πλακώνουνε μερικοί στις φάπες.Εγώ αρνούμαι να είμαι συνέλληνας με τέτοιους μαλάκες που θέλουν μονο τη νίκη ή ...θάνατο.Στη Κρητη λέμε μιά γεμάτη λέξη που την ευχαριστιόμαστε. Το είσαι γρόθος(προέρχεται από τη γροθιά , την παλάμη μας δηλαδή εν τελει από τον αυνανισμό).Και ενοούμε ότι είσαι μαλάκας.
adi32 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Τι να τις κανουμε τις 10 αγωνιστικες η να πληρωσει η καθε ομαδα 3000€ ? Οι καφροι ολων των ομαδων πρεπει να φυγουν με συλληψεις και απαγορευση εισοδου για παντα στα γηπεδα
KleKoR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 πολύ μεγάλο ξενέρωμα απόψε, χάσαμε δείχνοντας καλύτερη εικόνα από τον αντίπαλο για 78' αλλά.... τι ποδοσφαιρικό σχόλιο να κάνεις τώρα? τώρα γύρισα από το γήπεδο και διάβασα για την κοπέλα. την είδαμε εκεί μπροστά που την πήρανε και έκλαιγε αλλά δεν είχαμε καταλάβει τι είχε γίνει. αλήθεια έχω συγκλονιστεί αυτή τη στιγμή. είναι εξοργιστικό αυτό που συμβαίνει. πως γίνεται στο χώρο του ποδοσφαίρου να αποκτά ο οποιοσδήποτε το δικαίωμα να προσβάλει, να βρίζει, να τρομοκρατεί, να τραυματίζει, να ακρωτηριάζει...? τρελαίνομαι κάθε μέρα που συνειδητοποιώ σε τι ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ζούμε.. είναι απίστευτο.είναι ντροπή. είναι ελεεινό. και είναι ντροπή για τον παναθηναικό αυτό που έγινε απόψε. άλλαξε η ζωή ενός ανθρώπου για να πουλήσουν ,μαγκιά 200 ΜΑΛΑΚΕΣ 200 ΖΩΑ.. ρίχ'του τώρα 10 αγωνιστικές κλειστό το γήπεδο... τολμάνε όμως? δεν τολμάνε τα λαμόγια. αν ο παναθηναικός δεν αλλάξει πολιτική στο θέμα των οπαδών του, τέλος το γήπεδο για εμένα. μη βγει κανένας να μου πει ό,τι οι γαύροι έχουν κάνει χειρότερα. να τιμωρηθούν όλοι όσοι τα κάνουν. ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ. καρφί δε μου καίγεται. γιατί να μη γράφουν οι κάμερες όλη την ώρα τις εξέδρες και να τσιμπάνε τους εγκληματίες? γιατί να μην είναι όλα τα εισιτήρια ονομαστικά? ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ +100000000 Φίλε και εγώ εκεί μπροστά ήμουν... Την είδα που την μετέφεραν και υπεθέσα ότι λιποθύμησε ή κάτι τέτοιο... Τραγικό πραγματικά...
johnnyestia Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Εσύ να κάτσεις να ξαναδείς τον αγώνα γιατί τα έχεις λίγο χαμένα. Θυμόμουν το κόρνερ που βαρέσατε στο ξεκίνημα της φάσης. Βλέπω χάρηκες ανέλπιστα και ξέχασες τους τρόπους σου (τους ποιούς?)
Deponakias Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=YYHX2SUW6Hk&feature=player_embedded#movie_player Στο 1:46 φαινεται μια κοπελα που τρεχει προς τους συναδελφους της... Λογικα αυτη ειναι ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.