foufoutios Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Ξερετε εσεις ε...? Τελικα θα το χαρειτε φετος? θυμαμαι με ρωτουσε ενας φιλος εδω μεσα.. ηττα εντος και εκτος..
Tilemaxx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Ένα πρωτάθλημα πήρατε και εσείς και αυτό σας βγήκε μαύρο.
gilardino Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 με το χ θα παιρναμε το πρωταθλημα, αλλα ουτε αυτο δε καταφεραμε να κανουμε...ευτυχως που ειμασταν στο -7,γιατι μ αυτους τους βλακες θα χτυπιομασταν τωρα...δυο νικες στα παιχνιδια με ατρομητο και ηρακλη οπωσδηποτε...
geovard Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Πολλές ήττες ρε παιδιά.Και όχι μόνο στο ντέρμπυ.Αλλά πολλές ήττες.Ούτε καν ισοπαλίες.Με αυτό το άγχος γιά το πρωτάθλημα τι να το κάνεις και να το πάρεις?Επισκευή και πέταμα θέλει η ομάδα.Καί να σταματήσει επιτέλους το ποίημα ότι παίζουμε μπάλα αλλά είμαστε άτυχοι.Τον οπαδό τον ενδιαφέρει η νίκη και όχι η απόδοση. Ειδικά γιά φέτος.Η Μάντσεστερ και η Μπαρτσα παίζουν μπάλα και φτειάχνουν τη τύχη τους.Τούς έχει σκοτώσει το άγχος και η κατάκτηση τού τίτλου είναι επισφαλής.Και ο Νιόπλιας πρέπει να αρχίσει να σκέπτεται μήπως δεν θα είναι προπονητής τού χρόνου.Μιά νίκη σε ντέρμπυ δεν έχει κάνει. Πάει η ΑΕΚ στη Τούμπα και παίρνει τη νίκη σαν κυρία! Και νομίζω πως δεν χρειάζεται ο Ολυμπιακός προπονητή γιά να νικήσει τον Παναθηναϊκό.Έτσι κι αλλιώς τού έχει πάρει τον αέρα σαν να παίζει με αυτόματο πιλότο.
benign Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Να μην μπορουμε να νικησουμε αυτον τον Ολυμπιακο με τους τοσους τραυματισμους,που βρισκεται στην χειροτερη φαση του τα τελευταια 15 χρονια ειναι ξεφτιλα.Δεν ειδα τον αγωνα,αλλα το αποτελεσμα ειναι ντροπιαστικο.Αισχος. Και σαν φιλαθλος αντιπαλος,μπραβο στους αντιπαλους που με τοσες ελλειψεις κερδισαν.Αποδειξαν οτι ειναι καλοι παικτες. Επισης οταν ελεγα οτι ο Νιοπλιας δεν κανει για προπονητης καποιοι μου ειπαν οτι ξερει πολλα.Δεν εχει δειξει τιποτε το ιδιαιτερο,μπορει να ειναι εξελιξιμος αλλα οχι ακομη για Παναθηναικο.
Anubis13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Τελικα μας εφταιγε ο τεν κατε? Τσιρκο ειμαστε ενα απλο τσιρκο.. Αλλαγες σε ολη την αμυνα και διωξιμο στα σαπακια που εχουμε μαξεψει.. Επισης ας διωξουμε τον Αντωνιου επιτελους και ας μας κανει ο Νιοπλιας την χαρη να φυγει.. Αντε επιτελους.
benign Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Τελικα αποδειχτηκε οτι δεν ηταν θεμα Τεν Τεν,εστω και αν δεν μου αρεσε σαν προπονητης.Ειναι θεμα ελλειψης παικτων σε βασικες θεσεις.Δεν μιλαω για ολους ,αλλα πρεπει να φυγουν πολλοι. Για την Ελλαδα τωρα,και με τετοιους αντιπαλους φετος με,τοσα χρηματα που δοθηκαν και η γιαγια μου το επαιρνε σαν προπονητης.Βρηκαμε τον αιωνιο αντιπαλο σε παρακμη,και επρεπε τουλαχιστον 12 βαθμους να ειμασταν μπροστα.
geovard Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Σκεφτείτε ότι έκαναν την Σταντάρ Μπαρτσελόνα! Θέλει πολύ δουλειά αυτή η ομάδα το καλοκαίρι.Το μισό ρόστερ πρέπει να αδειάσει τη γωνιά. Και κάτι ακόμη.Ομάδα που δεν έχει δικό της γήπεδο δεν έχει μέλλον.
kirileman Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μη γκρινιάζετε μάγκες, πρωτάθλημα παίρνετε, χαρείτε το. Ένα ντέρμπι ήταν θα μπορούσε να έρθει έτσι και αλλιώς. Μια γλυκόπικρη γευση μένει σε μας μόνο και η δικαιολογία ότι θα μπορούσαμε κάτι καλύτερο φέτος αν δεν είχαμε τόσους τραυματισμούς. Η γενική διαπίστωση είναι απογοητευτική για τις ομάδες μας, απλά υπάρχουν κάποιοι παίχτες που ξεχωρίζουν ατομικά και τίποτα παραπάνω... Δυστυχώς! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
benign Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Kirileman, Εχεις απολυτο δικιο αλλα με τετοια χαλια που εχουμε μην εισαι σιγουρος οτι θα το παρουμε το πρωταθλημα ,ισως το παρετε εσεις.Μπορει να βγαλουμε τα ματια μας,τετοια ανικανοτητα δεν εχω ξαναδει.Οποια παλια ομαδα και αν ειχαμε των τελευταιων 5-7 ετων θα πηγαινε καλυτερα. Με τα νευρα που εχω τωρα θα φτασω να πω οτι ακομη και ο Πεσειρο πολυ καλυτερος ηταν απο Τεν Τεν και Νιοπλια.Που στην τελικη το πιστευω.
firewalker Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Τρεις αγωνιστικές ακόμη... Και άντε τώρα να νικήσεις Ηρακλή που "πετάει"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.