Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επειδή αναφέρεσαι σε εμένα, θα σου απαντήσω αυτό που έγραφα και τότε: ο τρόπος που φέρθηκε ο ΠΑΟ στο Γκέκα, ήταν αισχρός (από ηθικής άποψης) και παράλογος από αγωνιστικής. Ο Γκέκας δεν κάθισε να δοθεί αντάλλαγμα, πίστευε στις δυνάμεις του, πήγε έξω και έδειξε ότι μπορεί. Σαφώς δε συγκρίνεται με το Σισέ, πλην όμως ο Σισέ τότε δεν υπήρχε και το να εκβιάζεις έναν παίκτη να πάει σε μια ομάδα μυρίων προβλημάτων όταν τη δουλειά του την κάνει, δεν είναι σωστό. Γνώμη μου. Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις ότι οι χρήστες έχουν δικαίωμα να διαφωνούν με τον Kaizersoze, ινστρούχτορα της Παναθηναϊκής Αλήθειας.

Xαχαχα....

Ωραιος .. Εγραψες ...

:lol::lol::lol:

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Επειδή αναφέρεσαι σε εμένα, θα σου απαντήσω αυτό που έγραφα και τότε: ο τρόπος που φέρθηκε ο ΠΑΟ στο Γκέκα, ήταν αισχρός (από ηθικής άποψης) και παράλογος από αγωνιστικής. Ο Γκέκας δεν κάθισε να δοθεί αντάλλαγμα, πίστευε στις δυνάμεις του, πήγε έξω και έδειξε ότι μπορεί. Σαφώς δε συγκρίνεται με το Σισέ, πλην όμως ο Σισέ τότε δεν υπήρχε και το να εκβιάζεις έναν παίκτη να πάει σε μια ομάδα μυρίων προβλημάτων όταν τη δουλειά του την κάνει, δεν είναι σωστό. Γνώμη μου. Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις ότι οι χρήστες έχουν δικαίωμα να διαφωνούν με τον Kaizersoze, ινστρούχτορα της Παναθηναϊκής Αλήθειας.
Ελα, γιατι δεν το παραδεχεσαι?:-)

Δεν ειναι κακο, ας πει καποιος μια φορα ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ, ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ, ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?

ΥΓ. Πραγματικα ρε γαμωτο, ειναι των Ελληνων ή γενικο φαινομενο να αρνουμαστε να πουμε mea culpa?Πχ εγω εχω πει στον Κρις και αλλα παιδια που λεγανε για μπασκετ οτι "Ποιος Τσιλντρες μωρε, δεν κανει, στειλτε τον σε καμια αλανα" και ομως φετος ειναι πολυ βελτιωμενος και ουσιαστικος. Τους επιασα να τους πω "Ναι, δεν το εννουσα ετσι, εννοουσα αν επαιζε οπως πριν και αν εβγαινε στο Βιλα και αν και αν"?Οχι, ειχα λαθος. ΤΕΛΟΣ. Ολοι κανουμε.

---------- Προσθήκη στις 12:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:07 ----------

Xαχαχα....

Ωραιος .. Εγραψες ...

:lol::lol::lol:

Καλα, δεν ειναι και δικο του, μην τρελενεσαι. Αλλαξε το KaizerSoze με Κωστας Γκοντζος και θα θυμιζει σε πολλους κατι

Δημοσ.

Η ενταση προκληθηκε απο το γεγονος οτι δεν σεβεσαι τους στοιχειωδεις κανονες μιας συζητησης.Γιατι οταν λες οτι επειδη καποιος διαφωνει μαζι σου εκτιθεται,σε οποιοδηποτε θεμα,εισαι αγενης και προσβλητικος.Σεβαστο δικαιωμα σου να εχεις την αποψη σου.Το ιδιο και ο αλλος.

Τωρα για τον Σιλβα.Εγω διαμορφωνω την αποψη μου βασει των εμπειριων μου και οχι απο τι κανουν οι εκαστοτε προπονητες της Εθνικης Βραζιλιας.Δεν αγομαι και φερομαι απο κανενα,και δεν με ενδιαφερει τι πιστευει ο καθενας.Αλλα οταν συζητω με καποιον ,ασχετα ποσο διαφωνω μαζι του,δεν κανω ποτε προσωπικους χαρακτηρισμους ,οσο και αν διαφωνω.

Μαθε λοιπον,οτι και οι προπονητες της Εθνικης Βραζιλιας εχουν δεχτει τεραστια κριτικη για τις επιλογες τους κατα καιρους στο σχημα της ομαδας που επελεξαν.Και απο μεγαλους ποδοσφαιριστες οπως Pele,Socrates, αλλα και απο τον φιλαθλο κοσμο της χωρας που στη πλειοψηφια του πιστευει οτι τα τελευταια δεκα χρονια, η εθνικη Βραζιλιας παιζει το πιο βαρετο ποδοσφαιρο της ιστοριας της,ασχετως αποτελεσματων.Εν μερει συμφωνω μαζι τους.Επισης το οτι δεν κληθηκε ο Deco δεν λεει τιποτε,μπορει να ειναι ατομιστης επαγγελματιας και να τον νοιαζει μονο ο συλλογος του η να μην γλυφει τον προπονητη του,αλλα η Βραζιλια εχει πλεονασμα καλων παικτων,σε οποιαδηποτε αλλη Εθνικη χωρας ο Deco θα ηταν σιγουρα μεσα εξαλλου εχει παιξει σε πολυ καλυτερες ομαδες στην καριερα του,απο οτι ο Σιλβα.Μαλιστα δεν θεωρω καν την Αρσεναλ μεγαλη ομαδα,απλα μια καλη ομαδα.Σε εμας πελατες ειναι.

Σιγουρα ο καθενας εχει την αποψη του και για μενα προσωπικα,σεβαστη οποια και αν ειναι εστω και αν διαφωνω μαζι του καθετα,δεν θα χαρακτηρισω καποιον γιατι δεν εχω αναγκη να επαληθευομαι με το να επιβαλλονται οι γνωμες μου.Απλα θα σου επαναλαβω οτι ,δεν μου αρεσει ο Σιλβα.

dante14023

Ετσι ειναι οπως τα λες αλλα εμενα παντα μου αρεσαν τετοιοι αμυντικοι χαφ ,που να ειναι και δημιουργικοι και σουτερ.Επισης να ειναι ταχυτατοι και να εχουν και την πασα.Το ξερω οτι θελω πολλα και οπως ειπες αν ηταν τετοιος ο Σιλβα θα επαιζε σε αλλη μεγαλυτερη ομαδα,αλλα καμμια φορα μπορει να σου κατσει λαχειο.Εξαλλου καθε φιλαθλος θελει το καλυτερο για την ομαδα του.Απλα δεν μου αρεσει που ειναι αργος και βαρυς.Δεν παραγνωριζω οτι εχει βοηθησει την ομαδα,αλλα η αμυνα μας φετος ειναι πολυ κακη.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ελα, γιατι δεν το παραδεχεσαι?:-)

Δεν ειναι κακο, ας πει καποιος μια φορα ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ, ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ, ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?

Δεν είναι θέμα λάθους, είναι θέμα επιβολής άποψης και τρόπου επιβολής. Και το ποιος επιχειρεί να το κάνει αυτό, ανασύρροντας μια ιστορία τριετίας, χωρίς να έχει καν το σθένος να αναφέρει όνομα χρήστη (η δε αναφορά στα "αξιώματα" που πήρα εντωμεταξύ δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει...) είναι φανερό. Όπως και το ποιος δεν έχει πρόβλημα με τον άλλο και προσπαθεί να βοηθάει όπου μπορεί (δες ερώτηση που έκανες για τον Poe στα βιβλία).

Λοιπόν, και τότε, και τώρα πίστευα ότι ο ΠΑΟ φέρθηκε αισχρά στο Γκέκα. Στον Γκέκα που, μέσα στην αχρηστία του, έχει βγει πρώτος σκόρερ στα πρωταθλήματα δύο διαφορετικών χωρών. Είναι ο Γκέκας το δώρο του Βούδα στο ποδόσφαιρο του 20ου και 21ου αιώνα; Σαφώς όχι. Άξιζε το κράξιμο της διοίκησης και των οπαδών επειδή δε δέχτηκε να πάει εκεί που τον έσπρωχναν με εκβιαστικές μεθόδους; Σαφώς όχι. Γνώμη μου, και τίποτε άλλο. Εγώ, δεν ονόμασα κανέναν "ξάδερφο του Γκέκα" επειδή είχε το θράσσος να διαφωνήσει μαζί μου.

Άρα, το πρόβλημά μου δεν είναι με το λάθος που έκανα (δε νομίζω εν προκειμένω ότι έκανα λάθος, ενώ λάθος εκτιμήσεις έχω κάνει πολλές και κάνενα πρόβλημα δεν έχω να τις παραδεχτώ, δες ας πούμε τη λάθος αρχική εκτίμησή μου στο thread με την Τουρκική φρεγάτα), είναι με τον τσαμπουκά του στυλ "εδώ είναι το νήμα μου, μη με πρήζετε με τις ανοησίες σας".

Δημοσ.

Δεν αναφερομαι στο πως εφυγε ο Γκεκας.

Μιλαω για το τι ελεγε ο καθενας την πρωτη χρονια του Γκεκα στην Μποχουμ

Το οτι το γυρνας στο "εγω μιλουσα πως του φερθηκε ο Παναθηναικος" ειναι απλα αστειο, ειναι της κατηγοριας "εγω δεν το εννοουσα ετσι, ηθελα να πω αυτο κτλ" που τα σταματησα προσωπικα καπου στην 2α Λυκειου

Ξερω πολυ καλα τι ειπες και τι ειπα και για το πως εφυγε ο Γκεκας ΚΑΙ τι γνωμη ειχε ο καθενας μας για τον ποδοσφαιριστη Γκεκα ακομα και οταν τα εχωνε στην Μποχουμ. Μην βαλεις να ψαχνω τωρα τα ποστ σου, δεν χρειαζεται...

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι ας μην μου άρεσε ο Γκέκας ήταν ο πρώτος μας σκόρερ εκείνη τη χρονιά. Ας μην μου άρεσε ο Μόρις έμεινα μετά με Σαριέγκι και Βύντρα για σεντερ μπακ, ο ένας εκ των οποίων είναι 100 φορές πιο άχρηστος και το πνίγει το ίδιο τακτικά και ο άλλος απλά δεν είναι σεντερ μπακ και το πνίγει ακόμα πιο τακτικά.

Δηλαδή διώχνεις παίκτες χωρίς να έχεις τη διάθεση να αποκτήσεις κάτι καλύτερο και μην μου πείτε ότι δύο μεταγραφικές και δεν μπόρεσαν να βρουν αμυντικό της προκοπής. Χάθηκε το κριάρι ο Παπαδόπουλος και ξαφνικά τέλειωσαν οι αμυντικοί

• Super Moderators
Δημοσ.
Ξερω πολυ καλα τι ειπες και τι ειπα και για το πως εφυγε ο Γκεκας ΚΑΙ τι γνωμη ειχε ο καθενας μας για τον ποδοσφαιριστη Γκεκα ακομα και οταν τα εχωνε στην Μποχουμ. Μην βαλεις να ψαχνω τωρα τα ποστ σου, δεν χρειαζεται...

Αφού "ξέρεις πολύ καλά" (αμφιβάλλω), τότε καλό θα ήταν να μη γράφεις για "ονειρώξεις" και να μη ρίχνεις μπηχτές, συνδυάζοντας την ιδιότητά μου ως moderator με το ότι διαφώνησα μαζί σου στο θέμα του Γκέκα (στοιχεία που μόνο κάποιος ο οποίος δεν κοιτάζει να πιαστεί από όπου να'ναι και αυτές τις ανωριμότητες τις έχει κόψει από 2α Λυκείου θα μπορούσε να μας απαντήσει πώς, ακριβώς, συνδέονται)

Ορίστε και τι έγραψα στην πρώτη μου τοποθέτηση στο θέμα Γκέκα (όταν ήδη αρκετοί είχαν διαφωνήσει μαζί σου, αλλά εμένα συνεχίζεις να θυμάσαι ακόμη και να ρίχνεις μπηχτές τρεισήμισι χρόνια μετά. Τα bold τωρινά): Η ουσία είναι ότι ο ΠΑΟ στο Γκέκα φέρθηκε αισχρά. Όχι μόνο που πήγαινε να τον στείλει στον ΠΑΟΚ (για όνομα...) τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αλλά και ο τρόπος που τον εμφάνισαν τα εγκάθετα έντυπα σαν σκατόπαιδο, αχάριστο, άμπαλο κτλ (όπως οι εγκάθετοι των κόκκινων έβγαλαν τον Τουρέ τσόγλανο, γνωστή η φάμπρικα).

Επομένως, ευθύς εξαρχής το θέμα για μένα ήταν ηθικό, σε συνδυασμό βεβαίως με το γεγονός ότι ο άνθρωπος για φορ είχε υποχρέψει και τα γκολάκια του τα έβαζε.

Από εκεί και πέρα, σου το ξαναλέω, προσωπικό πρόβλημα δεν έχω με κανέναν, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα απαντάω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχω δώσει ήδη link. Αρκεί να σβήσεις τον αριθμό μηνύματος και μένεις με το thread.

Δημοσ.

Thank god!!!!!!!!!!!!!

Είμαι αισιόδοξος για σήμερα!!!!!!!

Ελπίζω να μην μας απογοητεύσουν για μία ακόμα φορά...

Δημοσ.
Που το είδες/άκουσες; Πουθενά δεν το έχουν αναφέρει.

Ισχύει, κάπου το διάβασα και εγω... λέει πως θα παίξει κατσουράνης μπιέσμιρ στόπερ...

http://www.sport-fm.gr/article/222272

...Με αρκετά προβλήματα στην αμυντική γραμμή θα παρατάξει ο Νίκος Νιόπλιας τον Παναθηναϊκό, αφού θα απουσιάσουν οι τραυματίες Σαριέγκι και Μαρίνος. Τη θέση του Βάσκου στόπερ αναγκάζει τον Μακεδόνα τεχνικό να χρησιμοποιήσει τον Κατσουράνη ως κεντρικό αμυντικό. Από τη στιγμή που δεν μπορούν να αγωνιστούν οι τραυματίες Σπυρόπουλος και Δάρλας, στο αριστερό άκρο της άμυνας θα παίξει ο Βύντρα. ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...