Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά υπάρχουν παίκτες με αξία και παίκτες χωρίς.

Η πρότασή σου Ντεπονάκια θα ήταν σωστή για επιλογές παικτών στο επίπεδο που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια. Ναι, οι Σουηδοί μέτριοι είναι καλύτεροι από τους Βραζιλιάνους μέτριους γιατί τουλάχιστον είναι πιο επαγγελματίες και έχουν το μυαλό τους στην μπάλα και όχι στην ντόλτσε βίτα.

Ο Παναθηναϊκός όμως πλέον οφείλει (να συνεχίσει) να ψωνίζει μόνο από το πάνω ράφι, από εκεί που ψωνίζουν τα 20-30 καλύτερα κλάμπς της Ευρώπης. Εκεί πληρώνεις και απολαμβάνεις. Η προέλευση ελάχιστες φορές έχει σημασία.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συμφωνω με Τζονι

Τα "Σουηδος, Νορβηγος και αγιος ο θεος" ειναι για μεχρι εκει. Ποσες ομαδες κορυφης στην Ευρωπη εχουν σεντερ μπακ Σκανδιναβο στο φιναλε?

Καμια.

Ας βρουν παικταραδες και ας ειναι και απο το Ανατολικο Τιμορ. Και στην Ισπανια εχει κλαμπακια και στην Αγγλια πινουν μπυρες απο τις 4 μεχρι τις 12. Αυτα για την Ελληνικη νυχτερινη ζωη ειναι παπαριες για να δικαιολογηθουν διοικησεις που δεν κοβουν κωλους.

25 και 28 χρονων πιτσιρικια ειναι οι ποδοσφαιριστες, το εχουμε αντιληφθει?

Στα 27 και τα 28 σου, εχεις λεφτα, δοξα, φημη, αν εισαι και ομορφοπαιδο λογικο να θες να γυρνας απο κλαμπ σε κλαμπ και απο μοντελα σε μοντελα. Το θεμα ειναι ο μπαμπας-διοικηση τι κανει.

Εχει δει τι χαρακτηρας εισαι?Και αν ναι, πηρε τα καταλληλα μετρα?Ο ψυχρος Λιθουανος Σαρας κατεβαζε μια Στολι στην καθισια του και δεν εχει αφησει τραγουδιαρα για τραγουδιαρα, τα 2 πρωτα χρονια ομως μια χαρα επαιζε

Δημοσ.

KaizerSoze

Χαιρομαι που αναγνωριζεις καποια αξια στον παικτη.Αν αναφερεσαι στην Ουελβα,εχει καλυτερα αμυνα απο εμας τωρα και απο τις πιο πολλες Ελληνικες ομαδες.Ακομη και η Σεγουντα εχει περισσοτερη ποιοτητα σαν συνολο απο τις δικες μας ομαδες στην Α Εθνικη.Μαλλον δεν την εχεις δει σε αγωνες δορυφορικα η στο διαδικτυο οπως εγω.Επισης δεν δινω σημασια σε ραδιο αρβυλα στοιχεια που δεν μπορουν να αποδειχτουν.Εγω,μαζι με πολλους αλλους Παναθηναικους,τον συμπαθω σαν παικτη και θυμαμαι οτι ειχε πολυ παθος για την ομαδα.Απο τον Καντε τον προτιμω χωρις συζητηση.Επισης σου επαναλαμβανω οτι θελουμε δεν θελουμε ανηκει στην ομαδα,και οταν παρει ποδι ο Καντε,εστω για αναπληρωματικο να ξεκουραζει ενα πολυ καλο αμυντικο που θα πρεπει να παρουμε τον θελω.

Συμφωνω μαζι σου βεβαια οτι χρειαζομαστε πολυ καλυτερους αμυντικους πολυ ανωτερης κλασης.Απλα η αρχικη μου κουβεντα ειχε καθαρα συγκριτικο νοημα,αξιοποιησης του δυναμικου των παικτων που ετσι κι αλλιως ειμαστε δεσμευμενοι με αυτους με συμβολαια.

Δημοσ.
KaizerSoze

Χαιρομαι που αναγνωριζεις καποια αξια στον παικτη.Αν αναφερεσαι στην Ουελβα,εχει καλυτερα αμυνα απο εμας τωρα και απο τις πιο πολλες Ελληνικες ομαδες.Ακομη και η Σεγουντα εχει περισσοτερη ποιοτητα σαν συνολο απο τις δικες μας ομαδες στην Α Εθνικη.Μαλλον δεν την εχεις δει σε αγωνες δορυφορικα η στο διαδικτυο οπως εγω.Επισης δεν δινω σημασια σε ραδιο αρβυλα στοιχεια που δεν μπορουν να αποδειχτουν.Εγω,μαζι με πολλους αλλους Παναθηναικους,τον συμπαθω σαν παικτη και θυμαμαι οτι ειχε πολυ παθος για την ομαδα.Απο τον Καντε τον προτιμω χωρις συζητηση.Επισης σου επαναλαμβανω οτι θελουμε δεν θελουμε ανηκει στην ομαδα,και οταν παρει ποδι ο Καντε,εστω για αναπληρωματικο να ξεκουραζει ενα πολυ καλο αμυντικο που θα πρεπει να παρουμε τον θελω.

Συμφωνω μαζι σου βεβαια οτι χρειαζομαστε πολυ καλυτερους αμυντικους πολυ ανωτερης κλασης.Απλα η αρχικη μου κουβεντα ειχε καθαρα συγκριτικο νοημα,αξιοποιησης του δυναμικου των παικτων που ετσι κι αλλιως ειμαστε δεσμευμενοι με αυτους με συμβολαια.

αφού όντως παρακολουθείς τον μόρις και σου αρέσει σαν παίχτης, δε μπορεί να μην ξέρεις πως έχει δηλώσει πολλές φορές ότι προτιμάει να μείνει ισπανία, ακόμα και στη β κατηγορία και δεν θέλει να γυρίσει..

αλλά ξέχασα, άχρηστος ο ζιλμπέρτο ε?.......... τι λέμε τώρα.........

Δημοσ.
αφού όντως παρακολουθείς τον μόρις και σου αρέσει σαν παίχτης, δε μπορεί να μην ξέρεις πως έχει δηλώσει πολλές φορές ότι προτιμάει να μείνει ισπανία, ακόμα και στη β κατηγορία και δεν θέλει να γυρίσει..

αλλά ξέχασα, άχρηστος ο ζιλμπέρτο ε?.......... τι λέμε τώρα.........

Ρε πουστη μου μου τη δινει αυτο ...

Αλλα γραφουν κι αλλα καταλαβαινουν μερικοι ...

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ...

:-(

Δημοσ.
Ρε πουστη μου μου τη δινει αυτο ...

Αλλα γραφουν κι αλλα καταλαβαινουν μερικοι ...

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ...

:-(

πες μου λίγο τη διαφωνία σου, πες μου τι κατάλαβες

και θα σου εξηγήσω μετά εγώ τι έγραψα.

Δημοσ.

Απο που βγαινει το συμπερασμα οτι ο Ζιλμπερτο ειναι αχρηστος ... ??

Διακρινα μια ειρωνια στα λογια σου γι αυτο στο λεω...

Δημοσ.
Απο που βγαινει το συμπερασμα οτι ο Ζιλμπερτο ειναι αχρηστος ... ??

Διακρινα μια ειρωνια στα λογια σου γι αυτο στο λεω...

να ξέρεις όμως ότι βιάστηκες να κρίνεις και μίλησες άσχημα χωρίς λόγο..

αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες θα δεις ότι με ο συγκεκριμένος φίλος διαφώνησε με μια θέση μου αναφέροντας κάποια από τα λόγια μου, όχι όμως αυτούσια αλλά παραφράζοντας τα... τι να κάνω, τώρα το είδα, τώρα του απάντησα. και ΝΑΙ, είχε μέσα δόση ειρωνείας αυτή μου η απάντηση..

εσύ όμως δεν είχες καμία σχέση με αυτό..

θα έπρεπε λοιπόν και εγώ να απαντήσω,

ρε πούστη μου, μου τη δίνουν μερικοί που σχολιάζουν χωρίς να ξέρουν

ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΙΕΣΤΕ

???

νομίζω πως όχι, γι'αυτό και δεν το έκανα

Δημοσ.

Κοιτα δεν πεταχτηκα χωρις λογο ...

Για το Σιλβα εχω μιλησει και εγω νομιζω σημερα ... :-D

Επειδη ολοι το ιδιο λενε , πως βγαζω το Σιλβα αχρηστο ε πως να το κανω ρε συ μου τη δινει στο κεφαλι να μη καταλαβαινουν τι λεω ...

Δεν τον λεω αχρηστο με τπτ το Σιλβα...

Απλα λεω πως ο Σιμαο ειναι πιο δυνατος ...

Τα χαρακτηριστικα τους αναφερω ετσι οπως τα βλεπω εγω ...

Δεν ειπα αχρηστο το Σιλβα , προς Θεου ...

Και ο Παο για μενα χρειαζεται ενα δυνατο αμ χαφ οπως ο Σιμαο για να βοηθαει τους αμυντικους που ειναι ψιλοαθλιοι ..

Και στην τελικη ας μη βγει ο Σιλβα απο την ενδεκαδα ...

Ας βγει ο Κατσουρανης ή ο Καραγκουνης ..

Ελα οκ , με συγχωρεις παντως ...

Απλα ολοι διαβαζουν λαθος αυτα που γραφω και νομιζα η ειρωνια σου πηγαινε και προς εμενα ...

Σορυ...:-D

Καληνυχτα

Δημοσ.

κανένα πρόβλημα.. εξάλλου πάνω-κάτω συμφωνούμε, όχι τόσο στην εκτίμηση για τον ζιλμπέρτο αλλά σίγουρα για τη χρησιμότητα του σιμάο..

.........από κει και πέρα δεν μπορούμε να αγνοούμε ό,τι με τη σύνθεση της ομάδας μας φέτος και ο Σιμάο γίνεται σε κάποια ματς απαραίτητος.. οι αμυντικές αδυναμίες είναι γνωστές και χιλιοειπωμένες... στα χαφ Καραγκούνης και Κατσουράνης δεν έχουν τρεξίματα, ο Λέτο θα γυρίσει να μαρκάρει μόνο αν στραβώσει που του πήραν τη μπάλα.. Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Ρουκάβινα αμυντικά είναι τουλάχιστον αναιμικοί... Με τι μείναμε λοιπόν? Ζιλμπέρτο στον άξονα και λίγες βοήθειες από τα τρεξίματα του Σαλπι πάνω στη γραμμή.. ε, όταν παίζεις με πιο δυνατό αντίπαλο και δεν βάζεις μέσα Σιμάο, μάλλον ρισκάρεις.. αν ο Κατσουράνης ήταν ο προ διετίας Κατσουράνης ή αν είχες ακόμα Μάτος δεν θα γινόταν καν συζήτηση για τον Σιμάο. αλλά με τα αν αν αν αν αν αν αν................

και γενικά να πω ό,τι σε σχέση με κάτι Μπόβιο και μπυρο-Φλάβιο που έχουν δει τα μάτια μας, μεγάλος παίχτης ο μοζαμβικανός :P

Δημοσ.

Slimdata,

Καλα σου ειπε ο alexis333 οτι δεν διαβαζεις καλα,δεν ειπα οτι ειναι αχρηστος ο Σιλβα.Απλα η γνωμη μου ειναι πως ειναι μετριος.Ουτε στην Αρσεναλ μου αρεσε.Αργος,οχι δυναμικος,μετρια πασα,οχι ιδαιτερα καλο σουτ.

Επισης ειπα και κατι αλλο που δεν φαινεται να μπορεις να απαντησεις.

Το ξαναπαραθετω αυτουσιο : '' Σε εσας που σου αρεσει πολυ για πειτε μου εναν αγωνα που να τον πηραμε χαρη σε αυτον?Συκγκεριμενη φαση θελω ,οχι γενικοτητες.Π.χ. χαρη σε αυτην την πασα του βαλαμε γκολ,η εσωσε την ομαδα στην ταδε φαση.Αντε περιμενω.Σημερα ετσι?χαχαχα''

Απο οτι φαινεται ειχα δικιο γιατι μια μερα ηδη περασε.

Και τελος ,ναι,εγω σε ειρωνευτικα πρωτος,γιατι οποιος λεει πως επειδη καποιος αλλος διαφωνει μαζι του στην αξιολογηση καποιου παικτη εκτιθεται, ειναι τουλαχιστον γραφικος για να μην πω καποια αλλα λεξη που δεν αρμοζει στο επιπεδο μου ,που παρολο την ηλιθιοθυελα που μαστιζει την Ελλαδα ,θελω να το διατηρω υψηλο.

Δημοσ.

benign

αυτο που συγκρινες τον silva με τον deco ειναι εντελως ατοπο..... ειναι σαν να συγκρινεις τα αγγουρια με τις ντοματες..... ο silva ειναι αμ. χαφ ενω ο deco δημιουργικο χαφ και εκτελεστης.... δυο εντελως διαφορετικοι ρολοι μεσα στο γηπεδο....

το αμυντικο χαφ χρειαζεται για να οργανωνει την αμυνα και να παιρνει την πρωτη μπαλα απο τους αμυντικους και να μοιραζει μπρστα, αριστερα η δεξια.... δεν χρειαζεται ουτε να σουταρει σαν τον ζουνινιο, ουτε να σκοραρει σαν τον cisse.... καλοδεχουμενα αν τα ειχε αυτα τα χαρακτηριστικα.... αλλα τοτε δεν θα επαιζε στον παναθηναικο οπως ειπαν και οι υπολοιποι.....

με λιγα λογια αυτο που ζητας εσυ, τα γκολ, τις ασιστ κτλ, θα επρεπε να τα εκαναν οι κατσουρανης, καραγκουνης, νινης..... δηλαδη αυτοι που παιζουν μπροστα απο τον silva... αλλα φετος δεν..... ειδικα οι καραγκουνης, κατσουρανης...

ο νινης φετος εδειξε οτι την εχει την θεση.... αλλα του λειπουν οι εμπειριες.... (ισως αν υπηρχε και καποιο αλλο μεγαλο δεκαρι στην ομαδα να του μαθαινε 5-6 πραγματακια καλυτερα.... εδω του μαθαινε ο cisse πως να του δινει την μπαλα.....!)

απο αυτους δεν περιμενουμε να φτιαξουν παιχνιδι? η κανω λαθος?

οσο για το ποσο εχει βοηθησει (ειδικα φετος), τι να πουμε??

οτι σε οσα παιχνιδια ελλειψε ειχαμε ηττες μηπως? τι αλλο χρειαζεται δηλαδη....?

επισης αν θυμαμαι καλα, προσπαθει να βγαλει καθετες πασες στον cisse και νομιζω 1-2 απο αυτες ηταν ασιστ.... κατι που δεν ειναι η δουλεια του (ειναι δουλεια των δημιουργικων χαφ) αλλα προσπαθει να την κανει γιατι οι αλλοι 2 "δημιουργικοι" μας χαφ απλα δεν παλευονται φετος....

οσο για τον simao... τρελα πνευμονια... και πολυ καλος να καταστρεφει το παιχνιδι του αντιπαλου..... ισως σε μερικα παιχνιδια επρεπε να παιξει στην θεση του τραγικου κατσουρανη... αλλα και παλι δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουσε να βοηθησει οταν θα χρειαζοταν δημιουργια στο παιχνιδι.....

αυτα απο μενα.... :-)

Δημοσ.
KaizerSoze

Δεν εχω δει ουτε ενα ματς της Ουελβα γιατι δεν ειμαι Ουελβα και δεν με νοιαζει.

Εγω τον Μορρις τον εχω δει 4 χρονια στον Παναθηναικο και καθε χρονο γινοτανε χειροτερος αντι για καλυτερος. Τα αθλητικα και τεχνικα του προσοντα ειδικα για σεντερ μπακ ειναι για να παιξει στην Μπαρτσελονα, το μυαλο του και τα πνευματικα του χαρισματα ειναι για να μπει σε ασυλο.

Οποτε δεν εχω λογο να θελω Μορις.

Το καλοκαιρι να πουληθει με λεφτα, αφου στην Ουελβα τους αρεσει να μας δωσουν 1,5Μ να τον παρουν, να ερθουν 2 καλα σεντερ μπακ και να εχουμε Λουκα και Μπιερσμιρ αλλαγες

Το να ερθει πισω ο Μορις απο την Ουελβα ειναι σαν να ξαναφερναμε πισω τον Μαντζιο ή τον Φανηγκεκα που εκανε μια χρονια στη Μποχουμ και καποιοι παθανε ονειρωξη, καποιοι που πηραν και αξιωματα τον τελευταιο καιρο. Και τα λεγαμε τοτε "ποιος Γκεκας, με μια χρονια στην Μποχουμ?". Ηρθε ομως ο Σισε και ξεχαστηκαν αυτα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Το να ερθει πισω ο Μορις απο την Ουελβα ειναι σαν να ξαναφερναμε πισω τον Μαντζιο ή τον Φανηγκεκα που εκανε μια χρονια στη Μποχουμ και καποιοι παθανε ονειρωξη, καποιοι που πηραν και αξιωματα τον τελευταιο καιρο. Και τα λεγαμε τοτε "ποιος Γκεκας, με μια χρονια στην Μποχουμ?". Ηρθε ομως ο Σισε και ξεχαστηκαν αυτα.

Επειδή αναφέρεσαι σε εμένα, θα σου απαντήσω αυτό που έγραφα και τότε: ο τρόπος που φέρθηκε ο ΠΑΟ στο Γκέκα, ήταν αισχρός (από ηθικής άποψης) και παράλογος από αγωνιστικής. Ο Γκέκας δεν κάθισε να δοθεί αντάλλαγμα, πίστευε στις δυνάμεις του, πήγε έξω και έδειξε ότι μπορεί. Σαφώς δε συγκρίνεται με το Σισέ, πλην όμως ο Σισέ τότε δεν υπήρχε και το να εκβιάζεις έναν παίκτη να πάει σε μια ομάδα μυρίων προβλημάτων όταν τη δουλειά του την κάνει, δεν είναι σωστό. Γνώμη μου. Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις ότι οι χρήστες έχουν δικαίωμα να διαφωνούν με τον Kaizersoze, ινστρούχτορα της Παναθηναϊκής Αλήθειας.

Δημοσ.
...Επισης ειπα και κατι αλλο που δεν φαινεται να μπορεις να απαντησεις.

Το ξαναπαραθετω αυτουσιο : '' Σε εσας που σου αρεσει πολυ για πειτε μου εναν αγωνα που να τον πηραμε χαρη σε αυτον?Συκγκεριμενη φαση θελω ,οχι γενικοτητες.Π.χ. χαρη σε αυτην την πασα του βαλαμε γκολ,η εσωσε την ομαδα στην ταδε φαση.Αντε περιμενω.Σημερα ετσι?χαχαχα''

Απο οτι φαινεται ειχα δικιο γιατι μια μερα ηδη περασε....

δεν ξέρω τι να σου πω αυτή τη στιγμή... προσπαθώ να θυμηθώ αν έχω ακούσει αντίστοιχα

άμπαλο σχόλιο

τις τελευταίες μέρες και δεν βρίσκω κάτι.. μην παρεξηγηθείς βέβαια.. απλά αν ένας άνθρωπος πηγαίνει τακτικά στο γήπεδο και αντιλαμβάνεται κάπως το ποδόσφαιρο, πως είναι δυνατόν να θέτει ως επιχείρημα αυτό το πράγμα.....?????

Και τελος ,ναι,εγω σε ειρωνευτικα πρωτος,γιατι οποιος λεει πως επειδη καποιος αλλος διαφωνει μαζι του στην αξιολογηση καποιου παικτη εκτιθεται, ειναι τουλαχιστον γραφικος για να μην πω καποια αλλα λεξη που δεν αρμοζει στο επιπεδο μου ,που παρολο την ηλιθιοθυελα που μαστιζει την Ελλαδα ,θελω να το διατηρω υψηλο.

τώρα να σου απαντήσω ό,τι οι τύποι που λένε πως δεν δέχονται να ρίξουν το επίπεδο τους συνήθως βρίσκουν θέση είτε στην μεσημεριανή τηλεοπτική ζώνη είτε στη μεταμεσονύχτια...

από κει και πέρα και κάνοντας πολύ μεγάλη προσπάθεια να παραμείνω στοιχειωδώς λογικός θα σου πω πως έκανα λάθος σε αυτό που είπα.. έχεις δίκιο.. θα έπρεπε να πω μιλώντας για τον ζιλμπέρτο ότι ".....είναι εμπαθής ή απλά δεν ξέρει ποδόσφαιρο..." όντως είναι τόσο απλό... θα πω ένα τελευταίο και θα αποσυρθώ από τον αντίλογο μαζί σου γιατί ανεβάζουμε τους τόνους στο thread χωρίς να υπάρχει, προφανέστατα, κανένα απολύτως νόημα...

ο βραζιλιάνος deco, του οποίου την αξία κανείς δεν αμφισβητεί, δεν κλήθηκε ποτέ να αγωνιστεί στην εθνική βραζιλίας, τη σπουδαιότερη εθνική ομάδα του πλανήτη μας και πήγε να παίξει στην πορτογαλία... αυτά τα χρόνια λοιπόν στην εθνική βραζιλίας έπαιζε ο rivaldo, o ronaldinho, o kaka που είναι όλοι τους τεράστιοι παίχτες και όλοι οι προπονητές έβαζαν δίπλα σε αυτούς, ποιον? ξέρεις? μήπως έβαζαν τον deco? πρέπει να σου φωνάξω την απάντηση? ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΙΛΒΑ.... (ποιον έβαζαν οι άμπαλοι ε??) σε ολόκληρο τον πλανήτη λοιπόν δεν βρέθηκε κάποιος άνθρωπος να κάνει τέτοια σύγκριση γιατί αντιλαμβάνονται τη δουλειά του ενός και του άλλου, τη χρησιμότητα του ενός και του άλλου... ήρθες όμως εσύ το σωτήριον 2010 να πεις τον ζιλμπερτο μέτριο.. ΜΕΤΡΙΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ... και μετά κάνεις και πνεύμα!! αυτό δεν είναι από τα απίστευτα???

και πάλι ζητάω συγνώμη από όλους για την μικρή ένταση....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...