alexis333 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Ωραίο πρωτοσέλιδο. Από αυτά που πραγματικά έχουν πλάκα. Kατι τετοια λετε παντα και συνηθως ερχετε μια ηττα απο εδω ως περα ... :lol:
firewalker Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Kατι τετοια λετε παντα και συνηθως ερχετε μια ηττα απο εδω ως περα ... :lol: Συνήθως δεν έχουν τόσο έξυπνα και αστεία. Είναι του τύπου "Ακονίζει το μίλι του" και άλλες χαζομάρες. Το σημερινό πραγματικά το βρήκα πολύ καλό και αστείο.
benign Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Yπαρχει παικτης Deco?Παιζει ακομα μπαλα? Μπαλαρα που ο Σιλβα ουτε την ονειρευεται. Να το λινκ ,της Τσελσι που εχει τα στοιχεια του. http://www.soccerway.com/players/anderson--luis-de-souza/371/ Ο Σιλβα και στην Αρσεναλ που επαιζε δεν ηταν ηγετης.Δευτερο βιολι.Δεν λεω οτι ειναι κακος,αλλα για μενα παντα,ειναι παρηκμασμενος.Εγω θελω να δω καποιον στην θεση του να λυσσαει μεσα στο γηπεδο,να ειναι πασαδορος και να σκοραρει συχνα. Σε εσας που σου αρεσει πολυ για πειτε μου εναν αγωνα που να τον πηραμε χαρη σε αυτον?Συκγκεριμενη φαση θελω ,οχι γενικοτητες.Π.χ. χαρη σε αυτην την πασα του βαλαμε γκολ,η εσωσε την ομαδα στην ταδε φαση.Αντε περιμενω.Σημερα ετσι?χαχαχα ---------- Προσθήκη στις 16:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:24 ---------- Επισης διασκεδασα πολυ με την φραση τυπου: ''οποιος δεν συμφωνει μαζι μου εκτιθεται''. Πολυ καλο,θα ελεγα αγγλικο χιουμορ.
alexis333 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Βασικα συμφωνω μαζι σου Benign αλλα αυτο που λες δεν ειναι το πρωτευον χαρακτηριστικο που πρεπει να εχει ενας αμ χαφ . Αυτο που λες ειναι προσθετο χαρακτηριστικο ... Αν ειχε και την καθετη πασα και τα τρεξιματα/κουβαλημα της μπαλας και τα φοβερα κοψιματα δε θα επαιζε στον ΠΑΟ αλλα στη Ρεαλ ... Το πρωτευων ειναι να μαρκαρει και να κοβει επιθεσεις αντιπαλων βοηθώντας στην αμυντικη λειτουργεια της ομαδας .... Σε αυτο καλος ειναι ο Σιλβα αλλα ο Σιμαο ειναι ΠΟΛΥ καλυτερος .... Οχι οτι δεν ειναι καλος ο Σιλβα .... Πολυ καλος ειναι .. Αλλα ο Σιμαο ειναι πιο δυνατος και εχει περισσοτερα κοψιματα... Στα δυο παιχνιδια με τη Ρομα ο Σιμαο εδωσε τα ρεστα του ... Κεντησε ... Σε οσους δεν πιστευαν οταν τους τα ελεγα ε στα ματς με τη Ρομα πρεπει να καταλαβαν τι εννοουσα ... (ετσι νομιζω τουλαχιστον γιατι πολλοι δε βλεπουν στο γηπεδο αλλα μονο με ονοματα και φωτογραφιες βλεπουν τη μπαλα .. ) Γι αυτο και στα δυσκολα παιχνιδια παιζει παντα ο Σιμαο ...
benign Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Πολυ σωστα τα λες φιλε alexis333. Ο Σιμαο ειναι καλος στα ανασταλτικα του καθηκοντα.Μακαρι να ηταν και λιγο πιο δημιουργικος. Ο Μωρις σαν αμυντικος,για να αλλαξουμε κουβεντα,πως σου φαινοταν?Τωρα παιζοντας στην Ισπανια λογικα θα εχει ωριμασει περισσοτερο.Ειχε τρομερη φυσικη κατασταση και ρεφλεχ.
alexis333 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 O Mορις ... ??? Ενταξει μωρε δε το λες και αμυντικαρα ... Υπαρχουν και καλυτεροι... Θυμαμαι ακομα ποσες γκελες εκανε .... ( Πολλοι λενε πως επαιζε πολυ στοιχημα αν μπορει να λεει κατι αυτο... )
KaizerSoze Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Μπαλαρα που ο Σιλβα ουτε την ονειρευεται. Να το λινκ ,της Τσελσι που εχει τα στοιχεια του.. Aσε με τα στοιχεια, θα κατσω να τον δω στους 8 του ΤΛ να σου πω... ΥΓ. Εισαι απο αυτους που πιστευουν οτι ο Παναθηναικος στο μπασκετ πρεπει να παρει τον Καράγκουτη να υποθεσω? ΥΓ2. Ακυρο, μολις ειδα οτι εχεις σε εκτιμηση τον Μορρις. Οποτε πασο, δεν εχει νοημα να το συνεχισω, σορρυ
izerman76 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Συγκρίνετε 2 παίκτες που παίζουν σε διαφορετικές θέσεις. Πέρα απο αυτό όμως, ειλικρινά συνειδητοποιώ ότι στην Ελλάδα βλέπουμε διαφορετικά το ποδόσφαιρο απ' ότι στον υπόλοιπο κόσμο. Ο Ζιλμπέρτο είναι βασικός στην εθνική Βραζιλίας εδώ και χρόνια, αρχηγός και κάνουμε συγκρίσεις με τον Σιμάο;;; Βέβαια, εδώ κάνανε σύγκριση μεταξυ Σισέ και Ντιόγο, λέγανε παγκίτη τον Κοβάσεβιτς, βγάλανε τον Τεν Κάτε άσχετο, το επόμενο βήμα ήταν να φτάσουμε και σε αυτό - απλά αναρωτιέμαι τι θα πούνε μετά, ότι ο Κουτσιανικούλης είναι καλύτερος από τον Μέσι;
Members gsarig Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 αναρωτιέμαι τι θα πούνε μετά, ότι ο Κουτσιανικούλης είναι καλύτερος από τον Μέσι; Αν βελτιώσει λίγο το σουτ του, γιατί όχι;
geovard Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Πριν από λίγο έμαθα από έγκυρη πηγή (Σας έχω πεί ότι έχω κι εγώ τα κονέ μου), ότι ο Αντωνίου ανεξαρτήτως αποτελέσματος γιά τη χρονιά, θεωρείται τελειωμένος από τον Παναθηναϊκό και τούτο διότι μετέφερε στν Νιόπλια τάχα την επιθυμία της διοίκησης ότι αυτή είναι μόνο το ντάμπλ και ουδόλως τούς ενδιαφέρει η Ευρώπη, πράγμα που ποτέ δεν είπε ο Πατέρας! Είναι φανερό ότι Τεν Κάτε και Αντωνίου ήρθαν πακέτο και πακέτο έπρεπε να φύγουν όπως σε ανύποπτο χρόνο είχε πεί ο Πατέρας, αν και τη γλύτωσε ο Κωστάκης όταν έφυγε ο Τεν Κάτε και έτσι τώρα λέει διάφορες παπαριές, μπας και πάρουμε κάποιο τίτλο και ελαφρύνει τη βεβαρυμένη θέση του.Η διοίκηση τού χρεώνει εξ ολοκλήρου τον αποκλεισμό από τους Βέλγους γιατί κοντολογίς έπεισε τον Νιόπλια ότι τα ματς με τη Σταντάρ δεν είναι τίποτα παρά δυό καλές προπονήσεις.Η Ανδρέας Βγενόπουλος είναι έξω φρενών και είναι φανερό αυτό από τις ελπίδες που είχε επενδύσει σε Ευρωπαϊκή πορεία. Φαινόταν αξ άλλου από τον τρόπο που πανηγύριζε στο Ολύμπικο , έκανε βέβαια και τον κόπο να πάει και στη Λιέγη, νομίζοντας ο καημένος ότι έχουμε ελπίδες πρόκρισης! Αντωνίου τέλος λοιπόν μετά το τέλος της σεζόν. Παρεμπιπτόντως να πώ ότι συνέβαλε κι αυτός στην αποτυχία απόκτησης αμυντικού το Γενάρη αφού πολλά τον άκουγε(Κυπριακή έκφραση) ο Πατέρας στη γνώμη του.
johnnyestia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Για να δούμε. Η λογική υπαγορεύει πως ένα δίδυμο Νιόπλια-Αντωνίου δεν έχει το ειδικό βάρος για να χαράξει τον αγωνιστικό προσανατολισμό μιας ομάδας σαν τον Παναθηναϊκό, οπότε η απομάκρυνση του Αντωνίου που είναι ήδη "καμμένο" χαρτί για τον κόσμο του ΠΑΟ είναι επιβεβλημένη. Και μην μου πει κανείς πως έφερε Σισσέ-Ζιλμπέρτο-Λέτο. Ειδικά σε αυτές τις μεταγραφές αναμείχθηκε προσωπικά ο Πατέρας για να τελεσφορήσουν. Ενδεχόμενη απομάκρυνσή του επίσης σημαίνει πως πέφτουν και τα τελευταία οχυρά του Τζίγγερ μέσα στην ομάδα. Ακόμα και παιδί του δημοτικού να αναλάβει την θέση ξέρει πως η ομάδα για να ανέβει επίπεδο θέλει βαρβάτο δεξί χαφ-εξτρέμ, αμυντικούς και ίσως κάποιο βαρβάτο κεντρικό χαφ μιας και αυτοί που τραβάνε το κουπί φέτος θα είναι ένα χρόνο πιο γερασμένοι και θα έχουν στην πλάτη τους και την ταλαιπωρία του Μουντιάλ. Πρωτάθλημα και απογείωση. Τίποτα λιγότερο.
benign Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Μακαρι να ειναι ετσι johnnyestia. Kaisersoze, Δεν ειπα οτι ο Μορις ειναι η πρωτη μου επιλογη.Αλλα απο αυτους που παιζουν τωρα ειναι ,προσωπικα παντα,πολυ καλυτερος.Εξαλλου ανηκει ακομη στην ομαδα και θα ερθει απο το Ισπανικο πρωταθλημα οπου διαβαζω οτι παει αρκετα καλα και ειναι βασικος,με καποιες ποιοτικες παραστασεις και σαφως καλυτερος.Ετσι το εννοουσα.Βεβαια ,εμενα μου αρεσε σαν αμυντικος.Θυμαμαι κατι εξαιρετικα κοψιματα που ειχε κανει με κορυφαιο ενα στον Τζιοβαννι που ηταν παικταρας ολκης μεσα στην μικρη περιοχη και του ειχε διωξει την μπαλα ενω τον ειχε πλατη ,λιγο πριν σουταρει ,χωρις να κανει φαουλ. Αν μιλαμε για νεους αμυντικους εγω θα ηθελα Ισπανους η Αργεντινους σκληρους κοφτες.
Deponakias Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Αν μιλαμε για νεους αμυντικους εγω θα ηθελα Ισπανους η Αργεντινους σκληρους κοφτες. Διαφωνώ καθετως για τους αμυντικους. Ο παναθηναικος για να φτιαξει μαι σωστη αμυνα χρειαζεται Ελληνες η παικτες απο χωρες βόρειες που οι ανθρωποι ειναι επαγγελματίες και δεν ερχονται Ελλαδα μονο για τα clubs και για την διασκεδαση... Αποψη μου!
KaizerSoze Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 O Mορρις, ο οποιος παιζει σε ομαδα του πατου, οταν ειχε ερθει και μεχρι να φυγει μπορουσε να προλαβει και τον Μεσι ακομα σε κουρσα και να κανει τακλιν απο το κεντρο, να φτασει στην περιοχη και να καρφωσει την μπαλα στο εδαφος(λεμε τωρα) ΑΛΛΑ παντα ηταν ΤΡΑΓΙΚΑ ΕΠΙΡΕΠΗΣ στις γκαφες, χειροτερος του Λουκα, πχ το 3ο γκολ του γαβρου στο 3-2 στο Καραισκακη πριν 4 χρονια και στα τελειωματα ηταν 'υπερβολικα' γκαφατζης, τοσο υπερβολικα που βρωμαγε η υποθεση οτι δεν ηταν και τοσο ΄γκαφες' οι γκαφες του. Αν βαλεις σε αυτα οτι δεν ηταν και κανενα κορμι της προκοπης-εκει δλδ που ποναμε, πχ δεν θα εκοβε τον Εμποκανι-τοτε στην ουσια το να μου λες οτι προτιμας πχ τον Μορις απο τον Καντε δεν μου λεει τιποτα. Ναι, οκ, θα κανει το τακλιν που δεν θα κανει ο Γαλλος πχ στον Βουτσινιτς αλλα θα κανει και μια παπατζα τρελη με τον Πανθρακικο και θα φερουμε 1-1 ξερω γω. Και μεταξυ του να εχω ενα σεντερ μπακ που δεν ξερω τι θα μου ξημερωσει και ενος που ξερω οτι ειναι μετριοτατος παντα, διαλεγω ΤΙΠΟΤΑ, να παμε να παρουμε δυο αλλους σεντερ μπακ, σοβαρους και καλους ποδοσφαιριστες, να τελειωνουμε Το να φερεις πισω τον Μορις ειναι σαν το προβλημα με τον επιθετικο, ελα Μαντζιο, φυγε Μαντζιο να ερθει ο Σοουζα, τελικα ξαναελα Μαντζιο επειδη ξερεις λιγο παραπανω μπαλα και μια τρυπα στο νερο. Πληρωνεις, φερνεις τον Σισε και σου λυνεται το προβλημα. Τα υπολοιπα ειναι ημιμετρα, ειναι σαν να εχεις ασθενεια στο κεφαλι και να διαλεγεις μεταξυ Ντεπον και Ποσταν, δλδ ΠΑΠΑΡΙΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.