Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πρεπει να δυσκολευτηκες να το βρεις, δεν εχει πολλες τετοιες.

Ειδικα το γλυκο, τεχνικο, φαλτσαριστο πλασεδακι του ολα τα λεφτα

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε Αλεξη, μας εχεις πρηξει με τον Σιμαο...

Οταν θες να πιασεις εναν ή και δυο στο κεντρο και να τους βιδωσεις για να μην γινει παιχνιδι ο Σιμαο δεν εχει ομοιο του στην Ελλαδα

Ο λογος που ο παικτης με τα 4 πνευμονια και τα 5 βραγχια δεν παιζει στη Γιουναιτεντ ειναι οτι το παλικαρακι, 3 χρονια μετα ειναι ΜΗΔΕΝ απο οποιαδηποτε δημιουργια ή εστω συμμετοχη στο παιχνιδι

Παιρνει μπαλα και την δινει αμεσως στα 3μ μην κανει παπαρια.

Οποτε για οποιοδηποτε παιχνιδι θες πρωτα δημιουργια Ή ΕΣΤΩ ενα παικτη να παρει την πορνη την μπαλα απο τον Σαριεγκι και να την παει 5μ πιο κει στον Νινη, Ε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΙΜΑΟ, δλδ στο 70% των παιχνιδιων μας στην Ελλαδα ο Σιμαο ειναι αχρηστη πολυτελεια. Να σβησει ποιον?Τον Ριερα ή τον Γουγγουλια?

Χαιρομαι που εχω τον Σιμαο στην ομαδα αλλα οσο θα κανει κοντρολ με το καλαμι, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ

Δε νομιζω να επρηξα κανεναν ...

Ειπα απλα την αποψη μου ...

Και δε συμφωνω σε πολλα απο αυτα που λες , αλλα δε σου απανταω γιατι θα λες πως σε πρηζω παλι...

:-)

Δημοσ.

Ε πως δεν μας εχει πρηξει ρε μαν

Σε λιγο θα λεμε για βολλευ και εσυ θα επιμενεις για το κακο που μας κανει που δεν παιζει ο Σιμαο αντι του Σιλβα. Ε, στις περισσοτερες γκελες μας φετος δεν επαιζε ο Σιλβα και επαιζε ο Σιμαο, τι να κανουμε?

Και μην πεις "δεν φταιει ο Σιμαο, φταινει οι αλλοι που παιζαν μαζι του". Ενταξει, αμα εχω αλλους 9 γητευτές της μπαλας μεσα και ηθελα το μαυρο σκυλι που να κοβει μονο, θα εβαζα τον Σιμαο, αλλα δεν εχω

Ολοκληρη Μπαρτσελονα με Μεσι, Ανρι, ινιεστα και δεν συμμαζευεται, παλι τον Τουρε που ειναι περισσοτερο 8αρι παρα 6αρι εχει

Παικτης που να κοβει μονο ΟΣΟ ΚΑΛΑ και να το κανει αυτο, σε ομαδα κορυφης στην χωρα της δεν εχει θεση βασικου.

Βρες μου μια ομαδα απο τις μεγαλες της Ευρωπης που εχει βασικο παικτη-κοφτη

Δημοσ.

Δε λεω τπτ αλλο Kaizer ....

Δε μπαινω στο τρυπακι αλλο πια...

Αλλα με τα επιχειρηματα σου καταφερες να μου φτιαξεις τη διαθεση ...

Ειπα απλα την αποψη μου, χαλαρωσε .. :-)

Δημοσ.

Εντάξει, για να μην το κουράζουμε άλλο και επειδή ίσως κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ποιος είναι ο Gilberto Aparecido da Silva , θα αφήσω την εικόνα να μιλήσει από μόνη της:

gilbertotrainingbrazil1.jpg

Δημοσ.

Γιατι το κουραζετε τοσο ρε γαμωτο ....

Και στην τελικη αφου θες να το κουρασεις το θεμα ρε johny γιατι απαντας με αυτο το γελοιο επιχειρημα ...:rolleyes:

Μη συνεχισετε αλλο please δε θελω να αρχισουμε ποδοσφαιρικη κοντρα . ... :-)

Δημοσ.

νταξ και εγώ δεν γουστάρω τον καραγκούνη αλλά λέω πως δεν τον γουστάρω.δεν προσπαθώ να αποδείξω πως είναι άμπαλος.

και ας είναι.

Δημοσ.
νταξ και εγώ δεν γουστάρω τον καραγκούνη αλλά λέω πως δεν τον γουστάρω.δεν προσπαθώ να αποδείξω πως είναι άμπαλος.

και ας είναι.

Eσυ εχεις εμπαθεια με τον Καρα ...

Εμενα οι λογοι μου ειναι καθαρα ποδοσφαιρικοι ..

Ειδικα στον Παο με τα αμυντικα του προβληματα ο Σιμαο ειναι αυτος που δινει τρμερη βοηθεια...

Δε τα λεω λογω εμπαθειας ...:-)

Δημοσ.

Σαν βοήθεια του κοινού βάζω και αυτή

gilbertosilvafelipe9424.jpg

Δεν βάζω φωτό με τη κούπα την καλή γιατί έχουν περάσει χρόνια. Μην είμαστε και πλεονέκτες. :lol:

Δημοσ.

Ενταξει καλος ειναι ο Σιλβα,αλλα δεν ειναι αυτος που ηταν.Εμενα απλα με αφηνει ευχαριστημενο οτι ειναι ενας πολυ καλος παικτης.Αλλα δεν ειναι η μεγαλη μορφη που ξελασπωνει την ομαδα.Δεν ειναι Deco.

Προσωπικες αποψεις ειναι αυτες ,θεμιτη η διαφωνια.Εγω θα προτιμουσα να ειχαμε παρει ενα παικτη σαν τον Τζαλμινια οταν ηταν στην ηλικια του Ζιλμπερτο.Και αυτο το μικρο βιντεακι για να θυμηθειτε για ποιον μιλαμε.

[ame]

[/ame]
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν στον Παναθηναϊκό είδαν τη κλήρωση χθες, αλλά είμαι σίγουρος πως θα χτυπάνε το κεφάλι τους αν την παρακολούθησαν:

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:

1. Φούλαμ - Βόλφσμπουργκ

2. Αμβούργο - Σταντάρ Λιέγης

3. Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης

4. Μπενφίκα - Λίβερπουλ

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:

Νικητής 2- Νικητής 1

Νικητής 3- Νικητής 4

Δημοσ.

ο Ζιλμπέρτο για τον Παναθηναικό είναι υπερπολίτιμος όπως θα ήταν και για κάθε άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα. όποιος υποστηρίζει το αντίθετο απλά εκτίθεται.........

από κει και πέρα δεν μπορούμε να αγνοούμε ό,τι με τη σύνθεση της ομάδας μας φέτος και ο Σιμάο γίνεται σε κάποια ματς απαραίτητος.. οι αμυντικές αδυναμίες είναι γνωστές και χιλιοειπωμένες... στα χαφ Καραγκούνης και Κατσουράνης δεν έχουν τρεξίματα, ο Λέτο θα γυρίσει να μαρκάρει μόνο αν στραβώσει που του πήραν τη μπάλα.. Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Ρουκάβινα αμυντικά είναι τουλάχιστον αναιμικοί... Με τι μείναμε λοιπόν? Ζιλμπέρτο στον άξονα και λίγες βοήθειες από τα τρεξίματα του Σαλπι πάνω στη γραμμή.. ε, όταν παίζεις με πιο δυνατό αντίπαλο και δεν βάζεις μέσα Σιμάο, μάλλον ρισκάρεις.. αν ο Κατσουράνης ήταν ο προ διετίας Κατσουράνης ή αν είχες ακόμα Μάτος δεν θα γινόταν καν συζήτηση για τον Σιμάο. αλλά με τα αν αν αν αν αν αν αν................

και γενικά να πω ό,τι σε σχέση με κάτι Μπόβιο και μπυρο-Φλάβιο που έχουν δει τα μάτια μας, μεγάλος παίχτης ο μοζαμβικανός :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...