Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το βλεπουμε αλλιως το ποδοσφαιρο ...

Τι να κανουμε ρε johny ....

:-)

πολλες φορες ειδικα με την επιμονη, σορρυ εμμονη σου με το Σιλβα εχω την αισθηση πως βλεπεις κερλινγκ ή κατι τετοιο και εχει κι εκει καποιον Σιλβα.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πολλες φορες ειδικα με την επιμονη, σορρυ εμμονη σου με το Σιλβα εχω την αισθηση πως βλεπεις κερλινγκ ή κατι τετοιο και εχει κι εκει καποιον Σιλβα.

Κοιτα με τη Ρομα τον ειδες τον Σιμαο ...

Αν δε καταλαβε τπτ ακομα δε πειραζει...

Το βλεπουμε αλλιως ...:-)

Δημοσ.
Της έκατσε το 0-2 στο 16' του πρώτου αγώνα και από εκεί και πέρα για σχεδόν 170 λεπτά έπαιξε το ποδόσφαιρο που την βόλευε και λογικά προκρίθηκε.

απο δικαιολογιες αλλο τιποτα.. Ο ΠΑΟ παντα εχει ομαδαρα και κερδιζει δικαια ενω παραλληλα αδικειται και καταφορα ενω ο Ολυμπιακος ειναι ο φτωχος συγγενης της Ευρωπης και επαιρνε τα πρωταθληματα με τη διαιτησια.. κλασικη συνταγη.. το οτι αποκλειστηκες απο ενα καφενειο, σου λεει κατι?

Κατά τα άλλα μου αρέσει που συζητάτε στην βάση πως ο Νίνης δεν παίζει. Έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου. Ο άλλος αναρωτιέται γιατί παίζει ο Σίλβα και δεν παίζει ο Σιμάο. :lol:

προσωπικα ειπα πως χρειαζεστε εναν βαρβατο επιτελικο και 2 αμυντικους για να κανετε παπαδες και στην Ευρωπη.. Μαϊν αν παιζει ο Νινης, μαϊν και αν δεν παιζει.. :-)

Αυτο που λεει ο Αλεξης ειναι πως αν δεν παιζει ο Σιμαο χανεται και ο Ζιλμπερτο. Ο Ζιλμπερτο δεν εχει τα πνευμονια πλεον να τρεξει.. Σιγουρα ειναι απο τα καλυτερα αμυντικα χαφ του πρωταθληματος αλλα με την εμπειρια μονο δεν παιζεις στο συγχρονο ποδοσφαιρο..

---------- Προσθήκη στις 17:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:34 ----------

Α, και αλλη μια ειδηση που θα σε ενδιαφερει johnny μιας και εχεις δειξει την "ευαισθησια" σου απεναντι σε θεματα χουλιγκανισμου.. Μετα λοιπον τα επεισοδια του πρωτου αγωνα με τη Στανταρ, αισθητη η παρουσια των φιλων του ΠΑΟ και στο Βελγιο :

"Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που είναι στο Βέλγιο για τον επαναληπτικό του Europa League κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης, έκαναν κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία τους στην πόλη Τόνγκερεν.

Οι φίλοι του "τριφυλλιού" δεν αρκέστηκαν σε συνθήματα και τραγούδια υπέρ της ομάδας προκειμένου να δηλώσουν "παρών", καθώς όπως φαίνεται μερικοί επιθυμούσαν να αφήσουν ανεξίτηλο το σημάδι τους από το πέρασμά τους στη συγκεκριμένη περιοχή.

Όπως αποδεικνύει και ο φωτογραφικός φακός, οι φίλοι του ελληνικού συλλόγου έβαψαν με σπρέι τοίχους και πόρτες κατοικιών της περιοχής, βάζοντας σε... δουλειά τις Αρχές αλλά και τους ιδιοκτήτες των σπιτιών.

Μάλιστα το συγκεκριμένο γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τα ΜΜΕ της χώρας, που φιλοξένησε το θέμα μαζί με φωτογραφικό υλικό. "

http://sport24.gr/html/ent/454/ent.350454.asp

Μηπως ηταν του Ολυμπιακου η τιποτα αναρχικοι και αυτοι? :-D

Δημοσ.

Και με την Καβάλα και με τον ΠΑΟΚ τον είδαμε τον Σιμάο.

Α ρε Φουφούτιε, αν αντιλαμβάνεσαι έτσι αυτό που λέω, δικαίωμά σου. Τι να σου απαντήσω. Όποιος έχει μάτια βλέπει και κρίνει.

Τρελός χουλιγκανισμός που βάψανε τοίχους. Μήπως χαράξανε και τίποτα πόρτες με τα φονικά μαχαίρια? :lol: Να κάτσω τώρα να συγκρίνω αυτά με περιπτώσεις -φετινές- που πήγαν άνθρωποι στο νοσοκομείο?

Δημοσ.

Δεν τα ειδα τα παιχνιδια, μην πω ψεματα.. Δεν ειπα οτι ειναι παιχταρας ομως η οτι εχει τεχνικη (ειδαμε αλλωστε το τακλιν που εκανε στον πρωτο αγωνα με τη Στανταρ στον Γιοβανοβιτς). Ειπα οτι ενα τρεχαντηρι ειναι καλο στο συγχρονο ποδοσφαιρο και πιστευω οτι βοηθαει οποτε παιζει τον Ζιλμπερτο..

Δημοσ.

"Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που είναι στο Βέλγιο για τον επαναληπτικό του Europa League κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης, έκαναν κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία τους στην πόλη Τόνγκερεν.

Οι φίλοι του "τριφυλλιού" δεν αρκέστηκαν σε συνθήματα και τραγούδια υπέρ της ομάδας προκειμένου να δηλώσουν "παρών", καθώς όπως φαίνεται μερικοί επιθυμούσαν να αφήσουν ανεξίτηλο το σημάδι τους από το πέρασμά τους στη συγκεκριμένη περιοχή.

Όπως αποδεικνύει και ο φωτογραφικός φακός, οι φίλοι του ελληνικού συλλόγου έβαψαν με σπρέι τοίχους και πόρτες κατοικιών της περιοχής, βάζοντας σε... δουλειά τις Αρχές αλλά και τους ιδιοκτήτες των σπιτιών.

Μάλιστα το συγκεκριμένο γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τα ΜΜΕ της χώρας, που φιλοξένησε το θέμα μαζί με φωτογραφικό υλικό. "

http://sport24.gr/html/ent/454/ent.350454.aspΜηπως ηταν του Ολυμπιακου η τιποτα αναρχικοι και αυτοι? :-D

Ανεξαρτήτου χρώματος, είμαστε και επίσημα οι γύφτοι της Ευρώπης. & -

Δημοσ.

http://sport24.gr/html/ent/454/ent.350454.aspΜηπως ηταν του Ολυμπιακου η τιποτα αναρχικοι και αυτοι? :-D

θα προτιμούσα πάντως να μου βάψουν την πορτα με σπρει απο το να ειμαι υπαλληλος στο γηπεδο και να με δερνουν.

Δημοσ.

Μην ανησυχεις, προλαβατε και ριξατε ξυλο στο πρωτο παιχνιδι..

Αντι να καταδικασουμε οποιαδηποτε τετοια πραξη προσπαθουμε να βρουμε ελαφρυντικα.. ομορφα..

Δημοσ.
θα προτιμούσα πάντως να μου βάψουν την πορτα με σπρει απο το να ειμαι υπαλληλος στο γηπεδο και να με δερνουν.

Εγώ πάλι θα προτιμούσα να μπαγλαρώσουν και τους μεν και τους δε. Και το πρεζόνι που δέρνει υπάλληλο του γηπέδου για να μπει μέσα και το πρεζόνι που κυκλοφορεί με σπρέι και βάφει τα σπίτια ανθρώπων που δεν του έκαναν το παραμικρό. Και η μλκία έχει τα όριά της.

Δημοσ.
Ανεξαρτήτου χρώματος, είμαστε και επίσημα οι γύφτοι της Ευρώπης. & -

Κατά τα άλλα νομίζουμε οι Έλληνες ότι είμαστε το κέντρο τού κόσμου και έχουμε την απαίτηση να στέκονται όλοι προσοχή στο πέρασμά μας! Βασιζόμαστε σε μιά λαμπρή ιστορία την οποία σέβονται και οι ξένοι αλλά εμείς οι νεοέλληνες είμαστε τενεκέδες.

ΟΠΑ!! ΟΥΓΚ!!

Σε ποιά πολιτισμένη χώρα φιλοξενούμενη ομάδα ζητά τη προστασία και την παρουσία τριών!!! εισαγγελέων γιά το ντέρμπυ? Μόνο εδώ γίνονται αυτά.Γιατί ξέρεις αν χάσω εγώ θα βγείς τη Δευτέρα και θα μού πείς ότι μίκρυναν τα μπαλάκια μου και αντίστροφα!

Μήπως μειώνουμε πολύ τούς γύφτους χαρακτηρίζοντάς μας γύφτους?

Δημοσ.

Στο Ρεθυμνο ενας οπαδος του οσφπ εχασε δαχτυλα του χεριου του απο "ποπ κορν" που πεταξαν φιλοι του παο.

Τα χουμε πει, καφροι υπαρχουν παντου

Δημοσ.
Κατά τα άλλα νομίζουμε οι Έλληνες ότι είμαστε το κέντρο τού κόσμου και έχουμε την απαίτηση να στέκονται όλοι προσοχή στο πέρασμά μας! Βασιζόμαστε σε μιά λαμπρή ιστορία την οποία σέβονται και οι ξένοι αλλά εμείς οι νεοέλληνες είμαστε τενεκέδες.

ΟΠΑ!! ΟΥΓΚ!!

Μήπως μειώνουμε πολύ τούς γύφτους χαρακτηρίζοντάς μας γύφτους?

Καπηλευτές της ίδιας μας της ιστορίας είμαστε και τρώμε από αυτά που άλλοι κάποτε πέθαναν για να φτιάξουν.

Τεσπα, δε μ@μιέται, ένας για όλους και όλοι για την πάρτη τους...

Δημοσ.

Τερμα ,η ομαδα δεν εχει αμυνα η εχει επιπεδου Γ Εθνικης.Ευτυχως που θα εχουμε Τοροσιδη και Αβρααμ στην Εθνικη και υπαρχουν καποιες ελπιδες να μην διασυρθει η αμυνα μας.Ο Τζορβας δεν ειναι κακος.Αλλα κακως εφυγε ο Νικοπολιδης,ηταν πρωιμο.Μπορουσε να προσφερει ακομη.

Παντως,για να γυρισουμε στον ΠΑΟ,οι Μορις και Νιλσον επαιζαν καλυτερα και δεν επρεπε να τους διωξουμε.Ολη η αμυνα πλην του Βυντρα θελει ξιλωμα.Ο Βυντρα δεν ειναι μεγαλος παικτης και εχει κακιστη σεντρα,αλλα ειναι φιλοτιμος και παιζει δυνατα και θα τον αφηνα γιατι εχει βοηθησει φετος και εχει δειξει βελτιωση.

Χρειαζομαστε αμυντικους κλασης,δυνατους και γρηγορους.Προσεξα της Liverpool χτες που ριχναν φαπες γερες ,που να τα περασει ενας επιθετικος τετοια γομαρια?Γενικα νομιζω στην αμυνα θελεις σκληρους και πολυ δυνατους σωματικα παικτες εκτος απο γρηγορους.

Εναν δημιουργικο επιτελικο μεσο σαν τον Deco και εναν γρηγορο χαφ.Και να τονισθει στον Κατσουρανη οτι αν δεν παιζει θα φυγει.Και να ειναι πιο ομαδικος ο τυπαρας,γιατι αν ηταν ειναι εμπειρος και καλος παικτης με γερο σουτ.

Και εναν καλο,Ισπανο προπονητη να μαθει την ομαδα να αλλαζει μπαλα με την μια.

Ονειρα ανοιξιατικης νυχτος.

---------- Προσθήκη στις 18:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:45 ----------

Για τα επεισοδια και τους χουλιγκαν που λετε,ειναι μια μικρη γνωστη μειοψηφια και για ΠΑΟ και για Ολυμπιακο.Ο καλυτερος φιλος μου ειναι Ολυμπιακος και εχω παει πολλες φορες Καραισκακη μαζι του.Καθομαστε στην θυρα 10.Σας πληροφορω οτι σχεδον ολοι ειναι μια χαρα,νορμαλ ανθρωποι.Ουτε βριζουν τους αντιπαλους παικτες και τις μανες τους χυδαια κ.τ.λ. Εξαλλου καποιοι ειναι οικογενειαρχες με τα παιδια τους.

Την πρωτη φορα που πηγα μου ειχε κανει μεγαλη θετικη εντυπωση.Αλλα οι αρρωστοι και των δυο ομαδων ξερουμε που καθονται.

Δημοσ.

Ρε Αλεξη, μας εχεις πρηξει με τον Σιμαο...

Οταν θες να πιασεις εναν ή και δυο στο κεντρο και να τους βιδωσεις για να μην γινει παιχνιδι ο Σιμαο δεν εχει ομοιο του στην Ελλαδα

Ο λογος που ο παικτης με τα 4 πνευμονια και τα 5 βραγχια δεν παιζει στη Γιουναιτεντ ειναι οτι το παλικαρακι, 3 χρονια μετα ειναι ΜΗΔΕΝ απο οποιαδηποτε δημιουργια ή εστω συμμετοχη στο παιχνιδι

Παιρνει μπαλα και την δινει αμεσως στα 3μ μην κανει παπαρια.

Οποτε για οποιοδηποτε παιχνιδι θες πρωτα δημιουργια Ή ΕΣΤΩ ενα παικτη να παρει την πορνη την μπαλα απο τον Σαριεγκι και να την παει 5μ πιο κει στον Νινη, Ε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΙΜΑΟ, δλδ στο 70% των παιχνιδιων μας στην Ελλαδα ο Σιμαο ειναι αχρηστη πολυτελεια. Να σβησει ποιον?Τον Ριερα ή τον Γουγγουλια?

Χαιρομαι που εχω τον Σιμαο στην ομαδα αλλα οσο θα κανει κοντρολ με το καλαμι, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ

Δημοσ.
...Ο λογος που ο παικτης με τα 4 πνευμονια και τα 5 βραγχια δεν παιζει στη Γιουναιτεντ ειναι οτι το παλικαρακι, 3 χρονια μετα ειναι ΜΗΔΕΝ απο οποιαδηποτε δημιουργια ή εστω συμμετοχη στο παιχνιδι...

ααααα... μη λέμε και ανακρίβειες :P

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=H7I21iLuFlA&feature=PlayList&p=8B903CE2A7BDEB98&playnext=1&playnext_from=PL&index=17[/ame]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...