KaizerSoze Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 η οργάνωση δεν αλλάζει.και αυτό είναι που με τσατίζει.θα πάρουμε το πρωτάθλημα και θα παίζουμε πάλι με βύντρα και σαριέγκι. Ενω αν δεν το παρουμε θα ερθουν Φερντιναντ και Πουγιολ
johnnyestia Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Καλή είναι η πίστη στην ομάδα αλλά η εγκράτεια είναι καλύτερη. Εγώ με νίκη με οποιοδήποτε σκορ θα είμαι ευχαριστημένος. ΥΓ. Άμα το πάρουμε θα δούμε ωραία πράματα (και) αυτό το καλοκαίρι.
chrmet Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Απόψε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ θα μας τρελάνει.................................. Ειδικά στα πέναλτυ...................
axaxouxas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Καλή είναι η πίστη στην ομάδα αλλά η εγκράτεια είναι καλύτερη. Εγώ με νίκη με οποιοδήποτε σκορ θα είμαι ευχαριστημένος. ΥΓ. Άμα το πάρουμε θα δούμε ωραία πράματα (και) αυτό το καλοκαίρι. Μακαρι ......
geovard Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Πώς το λένε το δίδυμο(Βαϊμάκης....) στο sport-fm που κάνει εκπομπή και έχει αποφανθεί ότι το Βέλγιο δεν υπάρχει? Άρα περνάμε άνευ αγώνος!!
Anubis13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Ελπιζω να μην ανανεωσουμε τον Σαριεγκι το καλοκαιρι ετσι..Ελεος να πουμε μεχρι και εγω καλυτερα παιζω στοπερ... Ρε μαλακα κατσουρανη εισαι που εισαι περιπατητης ενα τερμα μπροστα σου πανω του την εστειλες?
Erwdios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μπίαρσμιρ, ο νέος Βύντρα? Το φάγατε και σε άκυρο σημείο, αλλά τόσο ρδέλο άμυνα που την κάνει όπα ο Μποκανί?
nikos21aek Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Χάρισε και τη δεύτερη κίτρινη του Λέτο για τη βουτιά που ζητούσε πέναλτι.
chrmet Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 το φαγαμε ! Δεν πειράζει ................. πάμε γιά την παράταση!
geovard Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Πόσο δύσκολο γιά τους πολυμετοχικούς είναι να αλλάξουν όλη την άμυνα πλην Τζόρβα?Είναι πολύ απλό.Αλλά αυτός που είναι εκνευριστικός είοναι ο Καντέ.Ούτε γιά Γ Εθνική κάνει αυτός. Εμείς τα λέγαμε. Ο Πατέρας έλεγε ότι είμαστε πλήρεις. Άρα είναι ανάξιοι να διοικούν. Ένας Κονγκολέζος τούς ξευτίλησε.
Dropsreef Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Αλλά αυτός που είναι εκνευριστικός είοναι ο Καντέ.Ούτε γιά Γ Εθνική κάνει αυτό Καντε εσεις Ντομι εμεις! Παντου υπαρχει ενα (χαλασμενο και για τα μπαζα) γαλλικο κλειδι
kirileman Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Ωραίο κοντρόλ ρε Βύντρα. Εσύ και ο Μέσι τη χαϊδεύετε έτσι τη μπάλα!
firewalker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Σαφώς καλύτερη ομάδα η Σταντάρ. Γενικά σαν παιχνίδι μέχρι το 70 ήταν ευχάριστο στην παρακολούθηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.