Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ζήτησαν από τον Σισσέ να βάλει 8 γκολ στον Οσφπ.:lol::lol::lol:

αμα γίνει αυτό θα βάλω αφίσα του καρατυπάρα στο δωμάτιο.:shock:

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τρελα στο γηπεδο τρελα..... οοοεεε τρελαινομαι....

Στον έβδομο ουρανό όλοι αδέρφια!!:lol:

Ποιός φιλόσοφος τάδε έφη?

Δημοσ.
ο Νιόπλιας είναι ένας 45χρονος προπονητής που αναλαμβάνει για πρώτη φορά σύλλογο και αυτό γίνεται σε έναν Παναθηναικό που έχει ΑΝΑΓΚΗ να πάρει το πρωτάθλημα. σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τον ίδιο τα καταφέρνει μια χαρά και επιπλέον, τα χαρακτηριστικά του αφήνουν υποσχέσεις. και επειδή υποθέτω ότι στο θέμα της πυγμής αναφέρεσαι και εσύ σε καραγκούνη-κατσουράνη έχω να πω ένα: ΗΜΑΡΤΟΝ

δεν θέλω να τους δικαιολογήσω αλλά με αναγκάζετε να τους δικαιολογήσω. μιλάμε για 2 από τους 3-4 καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές της γενιάς τους. και δεν ξεχνάω τα παρόμοια σχόλια για τον zilmperto. ο άνθρωπος είναι ο εν ενεργεία αρχηγός της κορυφαίας ποδοσφαιρικής ομάδας του πλανήτη και στην Ελλάδα κοντέψαμε να τον βγάλουμε άχρηστο....................................... ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΕΜΕΙΣ........

τώρα άχρηστοι είναι ο καραγκούνης και ο κατσουράνης. αύριο θα είναι ο σαλπιγγίδης.

μετά ο νίνης.. αχχχχ........

και να πω και ένα τελευταίο για το θέμα του προπονητή.. εννοείται πως δεν θέλω τον κουπερ στην ομάδα. γιατί να τον θέλω? πλην βαλένθια, από που έφυγε επιτυχημένος??

μπορούν να φέρουν τον φεργκιουσον? φαντάζομαι όχι... αυτοί που μπορούν φέρουν είναι οι μπακε και οι πεσειρο της ευρώπης.. Ε ΟΧΙ! προτιμώ χίλιες φορές τον Νιόπλια, τον στηρίζω και θα κάνω υπομονή να δείξει την δουλειά του.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, δείχνει η ομάδα μας πως έχει την προοπτική να ξεφύγει πολύ μπροστά και υπάρχουν ακόμα άτομα που ρίχνουν χολή! αυτά μας έκαναν τόσα χρόνια οι "Παναθηναικοί" δημοσιογράφοι...

Ας μην κατηγορούμε για όλα τον Κόκκαλη.. Αυτός απλά έκανε την αρχή..

Μετά μας άφησε να διαλυόμαστε μόνοι μας....

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ............................

αγαπητέ συμφορουμίτη...κατά πρώτον χαλάρωσε!!!

ποιος σου είπε ότι όταν λέω προπονητή εννοώ τύπου μπάκε ή πεσέιρο; το είδες πουθενά γραμμένο;

εννοείται ότι αν συζητάμε για τέτοιου είδους προπονητές ότι προτιμώ τον Νόπλια ή ακόμα καλύτερα τεν κατε.

Η άποψή μου είναι ότι μια ομάδα που θα τσεπώσει 20 μυρια από τσουλου και θέλει να θεωρείται ως η μεγαλύτερη στην Ελλάδα χρειάζεται κάτι παραπάνω από τον Νόπλια. :-)

Δημοσ.
αγαπητέ συμφορουμίτη...κατά πρώτον χαλάρωσε!!!

ποιος σου είπε ότι όταν λέω προπονητή εννοώ τύπου μπάκε ή πεσέιρο; το είδες πουθενά γραμμένο;

εννοείται ότι αν συζητάμε για τέτοιου είδους προπονητές ότι προτιμώ τον Νόπλια ή ακόμα καλύτερα τεν κατε.

Η άποψή μου είναι ότι μια ομάδα που θα τσεπώσει 20 μυρια από τσουλου και θέλει να θεωρείται ως η μεγαλύτερη στην Ελλάδα χρειάζεται κάτι παραπάνω από τον Νόπλια. :-)

και ποιοι είναι "κάτι παραπάνω από τον Νόπλια"???

ποιος μπορεί να μου το πει αυτό? γιατί εγώ σου λέω ό,τι καλύτεροι προπονητές είναι λίγοι. είναι οι ξεχωριστοί. είναι αυτοί που διαχρονικά μένουν στην πρώτη γραμμή. και αυτοί, δεν έρχονται. όλα τ'άλλα τ'ακούω βερεσέ.. τον Νιόπλια και τον κάθε Νιόπλια δεν μπορεί κανένας να τον βγάλει ανεπαρκή μετά από 10 παιχνίδια. ας κάνει τις επιλογές παικτών το καλοκαίρι, την δική του προετοιμασία, το δικό του χτίσιμο στη ομάδα και όταν η δουλειά του φανεί, τότε να κριθεί. και μιας και λες για τα 20.000.000€ του champions league, ξέρεις πόσα πήρε φέτος η γουίγκαν(και κάθε άλλη ομάδα της premier) μόνο από τα τηλεοπτικά της? όχι 20, ούτε 30 ούτε 40.. 50-60€ πήρε. αυτό σημαίνει ό,τι οφείλει να έχει καλύτερο προπονητή από τον martinez? μακάρι να ήταν έτσι...

κάποτε οι σέρβοι της παρτιζάν πρότειναν στον 31χρονο play maker Ομπράντοβιτς να αναλάβει την παρτιζάν βελιγραδίου. σήμερα μιλάμε για τον μεγαλύτερο ευρωπαίο προπονητή όλων των εποχών... μην θεωρηθεί ό,τι παρομοιάζω Ζέλικο με Νιόπλια..

πιστεύω όμως ό,τι ειδικά εμείς οι οπαδοί του Παναθηναικού θα έπρεπε να είμαστε πιο ανοιχτόμυαλοι, να δίνουμε ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους. έχουμε στην ομάδα μας τη ζωντανή απόδειξη. κι αν ο Νιόπλιας καταφέρει το 1/20 απ'ότι κατάφερε ο Ζοτς, έρχονται μεγάλες στιγμές..

Δημοσ.

Ανοίγετε μεγάλη κουβέντα που δεν είναι επί της παρούσης.

Δυστυχώς δεν έχουμε ικανό δείγμα για να κρίνουμε τον Νιόπλια. Έχει κάνει πράγματα σωστά, έχει κάνει και λάθη.

Το σίγουρο είναι πως αυτοί που χειρίζονται την ομάδα ξέρουν καλύτερα και πιθανότατα θα αποφασίσουν σωστά τι θα γίνει.

Δημοσ.
Μπιλιτς εθνικη κροατιας!Το παω πολυ αυτο τον ροκ τυπο με το σκουλαρικακι του :-) !Πολυ θα τον ηθελα για εμενα......

Όχι άλλους Κροάτες!

Τώρα που πάμε να ξεμπλέξουμε με τον τελευταίο το Γκαλίνοβις? Άμα σ αρέσουν τα σκουλαρήκια τόιτε να φορέσουμε κανένα στο αυτί τού Νιόπλια.Πιστεύω ότι αν αφήσουν ένα χρόνο ακόμη τον Νιόπλια να πάρει τους παίχτες που θέλει αυτός, θα δούμε πραγμστικό ποδόσφαιρο επιτέλους από την Πανάθα.Το κακό με τον Νιόπλια είναι ότι είναι πολύ καλός.Λίγη σκληράδα περισσότερη προς τούς πειρατικούς χρειάζεται.Αλλά ποιός να αντισταθεί στους winners? Έτσι δεν τους αποκάλεσε στη συνέντευξή του ο Βγενόπουλος? Οπότε δεν μπορεί κανεις προπονητής να κάνει κάτι γι αυτό αφού μερικοί παίχτες έχουν άσυλο. Πόσο μάλλον ο Νιόπλιας που είναι σαν χαρακτήρας ένας συνήθης άνθρωπος.Ένα φιλαράκι σαν κι εμάς.

Δημοσ.
ζήτησαν από τον Σισσέ να βάλει 8 γκολ στον Οσφπ.:lol::lol::lol:

αμα γίνει αυτό θα βάλω αφίσα του καρατυπάρα στο δωμάτιο.:shock:

Mονο αφησα? Θα κανω γραφιτια στην γκαραζοπορτα :lol::lol::lol:

Δημοσ.

ρε παιδια ποτε εχουν ερθει παιχτες που θελει ο coach? οτι θελει η διοικηση θα κανει παλι. Ο Νιοπλιας εκανε την κοτα την χειμερινη περιοδο. τα ιδια και τα ιδια καθε χρονο. ουτε θα τον αφησουν να δουλεψει αν φερουν ακριβους παιχτες , που θα αντικαταστησους τους καλους. δεν ξερω αν συμφωνειτε μαζι μου, αλλα ειμαι αρνητικος σε ολα αυτα. (αλλαγη προπονητη , μεταγραφη μπαμ...)

Δημοσ.

Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι φετος το κουπι το τραβηξαν τα 2 μπαμ της τελευταιας διετιας, ο Σιλβα με τον Σισε.

Οποτε αυτα του Γκοντζου και του Τασουλη "δεν θελουμε ονοματα αλλα παικτες που θα κανουν την διαφορα" να τα αφησετε. Την διαφορα υποτιθεται θα εκαναν οι Αντονσον, οι Μποβιο και οι Κατσουρανηδες και οι Καραγκουνηδες.

Και την διαφορα τελικα την κανει ο αρχηγος της Εθνικης Βραζιλιας και ο πηρα 8 εκατομμυρια και δεν σταματαω να σκοραρω

Αποσους μετριους εχουν ερθει ο μονος που εχει βελτιωθει ειναι ο Βυντρα, ελεος δλδ. Ναι, θελω αλλα 2 μπαμ. Θελω να ερθει ο Γκοβου και ο Μαρτσενα να τελειωνουμε.

Και για τα υπολοιπα Νινηδες και Τζορβες.

Καλυτερα 8 Σισεδες και 10 Νινηδες και Τζορβες παρα 18 Κατσουρανηδες και Σπυροπουλοι και Ενακαριρε και Αντονσον και Ροντριγκο Σοουζα και Γκαμπριελ.

Τοσα εκατομμυρια θα παρουμε και τοσα θα μπουν με τη ΑΜΚ. Να παμε να παρουμε 3 παικτες των 7-8 εκατομμυριων τον καθενα να τελειωνουμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...