Mika Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 εγω ξερω οτι αν δεν εκανε την κινηση πριν 2 χρονια ο Βγενοπουλος τωρα θα παιζαμε ακομα με κροατες και γουναρικα
benign Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Ο Νιοπλιας δεν ειναι κακος προπονητης τεχνικα.Επισης αγαπα την ομαδα και την δουλεια του.Αλλα ειναι στο ξεκινημα της καριερας του.Εχει εμπειρια με την εθνικη εφηβων οπου η πιεση δεν ειναι τοσο μεγαλη. Αν υποθεσουμε οτι οι,για καλη μας τυχη,Ελληνες παραγοντες του Παναθηναικου που δεν εχουν ευτυχως χτυπηθει απο την οικονομικη κριση,θελουν να φτιαξουν μια μεγαλη ομαδα ,να κανει ο Παναθηναικος ενα βημα παραπανω ποιοτικα,να ανεβει ενα επιπεδο,χρειαζεται εναν εμπειρο προπονητη στυλ Ραουλ Κουπερ που εχει τρομερες εμπειριες απο τα καλυτερα πρωταθληματα του κοσμου.Πως τα καταφερε ο Αρης και τον αποκτησε ειναι αποριας αξιο.Για μενα ειναι μακραν ο καλυτερος προπονητης που εχει περασει απο την Ελλαδα.Ξερετε ποιες ομαδες εχει κοουτσαρει? Σκεφτητε με το υπαρχον υλικο στον Παναθηναικο και με πιθανες σοβαρες βελτιωσεις του χρονου τι θα εκανε.Για μενα πρεπει να τον παρουν για 5 χρονια και να τον αφησουν να δουλεψει.Κι αυτο γιατι θυμαμαι και πως επαιζαν οι ομαδες του. Αλλα θυμαμαι και τον πιγκουινο τον Μαρκαριαν ,που με υλικο φτωχοτατο σε συγκριση με τωρα,ουτε για πλακα σεν το συζηταμε,ειχε κανει εξαιρετικη πορεια.Μονο 2 ηττες ειχε απο την Πορτο εδω,ενω την ειχε κερδισει στην Πορτογαλια 0-1 ενω ηταν ανικητη για 25+ παιγνιδια και εχασε και απο τον Ολυ στο απαραδεκτο ματς της Ριζουπολης που δεν επρεπε να ειχε διεξαχθει.Που με τα τωρινα μετρα της Fifa θα γινοταν ξερετε τι στον Ολυ ,και που ο Μωραλης,εκπροσωπος τυπου του Ολυ τοτε,ειχε πει οτι αν ηταν ο ιδιος επικεφαλης του ΠΑΟ ,θα ειχε παρει την ομαδα και θα ειχε φυγει! Εν ολιγοις θελουμε σοβαρο προπονητη ,με μεγαλη εμπειρια και κατα προτιμηση να αγαπα το επιθετικο ποδοσφαιρο.
johnyboy Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 αν ο σοβαρός προπονητής δει πόσους έχουμε αλλάξει δεν θα μας δώσει καν σημασία.
geovard Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δεν θα μας φέρουν οι προπονητές την ευτυχία.Δείτε πόσους αλλάξαμε τα τελευταία χρόνια και όμως ένας Έλληνας Νίκος κατακτά τον τίτλο ή τούς τίτλους. Γιά μένα χρειάζεται ένας προπονητής που να ενώνει και όχι να διχάζει.Τίποτα δεν θα κάνει ο Κούπερ αν δεν μπεί στην ψυχολογία τού Έλληνα.Μπορεί ο Κούπερ να μάθει στον Λουκά μπάλα? Μπορεί όμως ο Νιόπλιας να τον κάνει σκυλί στο γήπεδο να τρώει λάσπη και χόρτο μέσα στη βροχή όπως χθες. Καταλήγοντας να πω ότι χρειαζόμαστε μεγάλους ποδοσφαιριστές(μιά χρονιά μαζέψαμε κανένα δυο όπως Σισσέ , Ζιλμπέρτο Λέτο και αμέσως φάνηκε η διαφορά).Επίσης χρειαζόμαστε ένα προπονητή που να είναι πρώτα ψυχολόγος και μετά τεχνικός. όχι δεν κάνει ο Κούπερ γιά τον Παναθηναϊκό.Είναι παλαιού στυλ προπονητής και δεν μπορεί να κερδίσει και κάποιο τελικό.Ας τον δούμε στον τελικό του κυπέλου.Μάλλον θα τον χάσει κι αυτόν γιατί ο ίδιος έχει ψυχολογικό πρόβλημα με τόσους που έχει χάσει. Εν ολιγοις θελουμε σοβαρο προπονητη ,με μεγαλη εμπειρια και κατα προτιμηση να αγαπα το επιθετικο ποδοσφαιρο. Μα δεν υπάρχει περισσότερο λάτρης τού επιθετικού ποδοσφαίρου από τον Νιόπλια.Αλλά πώς να το πετύχει αυτό στον τωρινό ΠΑΟ? Με ακραία μπακ όπως στην Σταντάρ σαν τον Δάρλα?Όπως θα ξέρετε και έχω πεί εδώ ό Νιόπλιας είναι γνωστός μου, δεν θα έλεγα κολλητός μου και σε συζητήσεις που έκανε κατά τη διάρκεια που βλέπαμε αγώνες τού ΟΦΗ ή το'ύ Εργοτέλη ανέλυε τον τρόπο παιχνιδιού που πρεσβεύει.Έλεγε λοιπόν ότι θα προτιμούσε δυό ακράια μπακ μηχανάκια και με καλή τεχνική παρά δύο κορυφαίους επιθετικούς.Γιά να γεμίζουν με μπάλες τη περιοχή τού αντιπάλου και σέντρες στους επιθετικούς.Εκεί υστέρησε με τη Σταντάρ.Όχι μόνο επιθετικά αλλά κυρίως αμυντικά.Γιατί ο Δάρλας και ο Καντέ και ο Γκαλίνοβιτς και, και, δεν κάνουν γιά την ομάδα που ονειρεύεται ο Νιόπλιας.Δεν ήταν επιλογή του αυτοί οι παίχτες.Προσπαθεί με αυτούς να κερδίσει ό,τι μπορεί.Πάντως κάνει μεγάλο λάθος η διοίκηση που έχει ζαλίσει τον Νικόλα ότι πρώτος στόχος και κύριος είναι το πρωτάθλημα εννοώντας ότι πρέπει να διαφυλάξει παίχτες.Είδατε τι είπε ο Βγενόπουλος?Ότι πρέπει να παίζουν σε όλα τα ματς οι καλύτεροι ανεξαρτήτως στόχου.Και δήλωσε μάλιστα ότι προτιμά τις διακρίσεις στην Εθρώπη σε σχέση με τα εγχώρια.Εκεί με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
KaizerSoze Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 1. Λετε οτι δεν ξερετε αν θα μας κανει καλο ή κακο ο φετινος τιτλος. Εγω ξερω οτι αποκλειεται να μας κανει καλο να το χασουμε οποτε τα αλλα τα ακουω βερεσε. 2. Θεωρω οτι απο τους 4, αυτος με τα αγνοτερα Παναθηναικα αισθηματα ειναι ο Παυλος και ηθελα να αναλαβει την ΠΑΕ. Ομως ο Παυλος και ο Θανασης λειτουργουν με γνωμωνα την καρδια και πολλλες φορες παρασυρθηκαν σε μαλακιες αυτα τα 2 χρονια. Στην μπαλα δεν ειναι σαν το μπασκετ. Τα λεφτα ειναι πολλα. Και γιαυτο υπαρχουν παραγοντες σχεδον μπατηριδες σε σχεση με τους αφους που ομως ειναι σκυλια του πολεμου και τις λαμογιας και θα τους φανε ζωντανους. Τυποι σαν τον Μακη ή τον Μητροπουλο. Γιαυτο θελω Πατερα-Βγενο, γιατι δεν τους θεωρω καλυτερους, τους θεωρω καταλληλοτερους
Snolly Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 1. Λετε οτι δεν ξερετε αν θα μας κανει καλο ή κακο ο φετινος τιτλος. Εγω ξερω οτι αποκλειεται να μας κανει καλο να το χασουμε οποτε τα αλλα τα ακουω βερεσε. 2. Θεωρω οτι απο τους 4, αυτος με τα αγνοτερα Παναθηναικα αισθηματα ειναι ο Παυλος και ηθελα να αναλαβει την ΠΑΕ. Ομως ο Παυλος και ο Θανασης λειτουργουν με γνωμωνα την καρδια και πολλλες φορες παρασυρθηκαν σε μαλακιες αυτα τα 2 χρονια. Στην μπαλα δεν ειναι σαν το μπασκετ. Τα λεφτα ειναι πολλα. Και γιαυτο υπαρχουν παραγοντες σχεδον μπατηριδες σε σχεση με τους αφους που ομως ειναι σκυλια του πολεμου και τις λαμογιας και θα τους φανε ζωντανους. Τυποι σαν τον Μακη ή τον Μητροπουλο. Γιαυτο θελω Πατερα-Βγενο, γιατι δεν τους θεωρω καλυτερους, τους θεωρω καταλληλοτερους +13 Τι συζητάμε τώρα αν θα κάνει καλό το πρωτάθλημα; να σας πω 13 λόγους: 1. Παίρνεις το πρωτάθλημα. 2. Δεν παίρνει το πρωτάθλημα ο γαύρος. 3. Δεν αλλάζει ο Πατέρας από πρόεδρος. 4. Τον Μάιο ξεκινάς προετοιμασία. 5. Την οποία τελειώνεις τον Σεπτέμβρη. 6. Είσαι ήδη στους ομίλους Τσου. Λου. 7. Έχεις 20Μ στο παντελόνι. 8. Με το 6 & 7 χτυπάς ονόματα από το πάνω ράφι. 9. Υγειαίνουν τα κλίματα στην κερκίδα, ο κόσμος θα ξανάρθει στο γήπεδο. 10. Ρίχνεις όλη τη μίρλα προς λιμάνι μεριά και τους στερείς και όποια λεφτά για τυχόν ορθοπόδημα. 11. Του χρόνου θα ακούς όλη τη σεζόν "ο πρωταθλητής" για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. 12. Είναι το πιο δίκαιο πρωτάθλημα που έχει να δει χρόνια η χώρα. Σήμερα στο γκαζέτα το παραδέχτηκε μέχρι και ο Νικολακό! 13. Τον Μάιο θα κάθεστε το απόγευμα με μπυρίτσα στο χέρι να βλέπετε ΑΕΚ, ΑΡΗ, ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΛΕΥ ΩΧ και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο τελευταίος να βγει και τελευταίος.
skimnos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 μπραβο στην ομαδα μας που παίρνει επιτέλους το πρωταθλημα (εκτός εξαιρετικου απροοπτου)!!! θεωρώ όμως ότι ο Νόπλιας ΔΕΝ κάνει για την ομάδα. Διακρίνω ότι δεν έχει την πυγμή να επιβληθεί σε κάποιους παίκτες. Θα ήθελα στη θέση του ένα προπονητή έμπειρο με περγαμηνές.
johnnyestia Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Εγώ έχω εμπιστοσύνη στον παμμέγιστο Νικόλα Δ. Πατέρα. Μέχρι στιγμής έχει δείξει πως ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει για το καλό της ομάδας. Αν όπως όλα δείχνουν μείνει μετά το τέλος της σεζόν στην προεδρία της ΠΑΕ όλα θα πάνε καλά.
SlimData Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 μπραβο στην ομαδα μας που παίρνει επιτέλους το πρωταθλημα (εκτός εξαιρετικου απροοπτου)!!! θεωρώ όμως ότι ο Νόπλιας ΔΕΝ κάνει για την ομάδα. Διακρίνω ότι δεν έχει την πυγμή να επιβληθεί σε κάποιους παίκτες. Θα ήθελα στη θέση του ένα προπονητή έμπειρο με περγαμηνές. ο Νιόπλιας είναι ένας 45χρονος προπονητής που αναλαμβάνει για πρώτη φορά σύλλογο και αυτό γίνεται σε έναν Παναθηναικό που έχει ΑΝΑΓΚΗ να πάρει το πρωτάθλημα. σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τον ίδιο τα καταφέρνει μια χαρά και επιπλέον, τα χαρακτηριστικά του αφήνουν υποσχέσεις. και επειδή υποθέτω ότι στο θέμα της πυγμής αναφέρεσαι και εσύ σε καραγκούνη-κατσουράνη έχω να πω ένα: ΗΜΑΡΤΟΝ δεν θέλω να τους δικαιολογήσω αλλά με αναγκάζετε να τους δικαιολογήσω. μιλάμε για 2 από τους 3-4 καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές της γενιάς τους. και δεν ξεχνάω τα παρόμοια σχόλια για τον zilmperto. ο άνθρωπος είναι ο εν ενεργεία αρχηγός της κορυφαίας ποδοσφαιρικής ομάδας του πλανήτη και στην Ελλάδα κοντέψαμε να τον βγάλουμε άχρηστο....................................... ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΕΜΕΙΣ........ τώρα άχρηστοι είναι ο καραγκούνης και ο κατσουράνης. αύριο θα είναι ο σαλπιγγίδης. μετά ο νίνης.. αχχχχ........ και να πω και ένα τελευταίο για το θέμα του προπονητή.. εννοείται πως δεν θέλω τον κουπερ στην ομάδα. γιατί να τον θέλω? πλην βαλένθια, από που έφυγε επιτυχημένος?? μπορούν να φέρουν τον φεργκιουσον? φαντάζομαι όχι... αυτοί που μπορούν φέρουν είναι οι μπακε και οι πεσειρο της ευρώπης.. Ε ΟΧΙ! προτιμώ χίλιες φορές τον Νιόπλια, τον στηρίζω και θα κάνω υπομονή να δείξει την δουλειά του. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, δείχνει η ομάδα μας πως έχει την προοπτική να ξεφύγει πολύ μπροστά και υπάρχουν ακόμα άτομα που ρίχνουν χολή! αυτά μας έκαναν τόσα χρόνια οι "Παναθηναικοί" δημοσιογράφοι... Ας μην κατηγορούμε για όλα τον Κόκκαλη.. Αυτός απλά έκανε την αρχή.. Μετά μας άφησε να διαλυόμαστε μόνοι μας.... ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ............................
johnnyestia Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Σίγουρα είναι απώλεια αλλά δεν είναι και κάτι τραγικό. Το σχήμα που παρατάχθηκε την Κυριακή μετά την αλλαγή Καντέ-Νίνη ίσως είναι το ικανότερο παραγωγικά για το παιγνίδι της Πέμπτης στο Βέλγιο. Πάμε ενδεκάδα: -----------------------Τζόρβας---------------------------- Μαρίνος------Κατσουράνης---Καντέ*----Βύντρα -----------------------Ζιλμπέρτο-------------------------- ------------Καραγκούνης--------Νίνης-------------------- Σάλπι--------------------------------------------------Λέτο --------------------------ΣΙΣΣΕ------------------------ *Βάζω τον Καντέ αντί του Σαριέγκι λόγω ταχύτητας και μόνο. Έτσι λοιπόν: 1)Έχεις μέσα στην ομάδα όλους τους παίκτες που είναι παραγωγικοί δημιουργικά( Λέτο-Νίνης) 2)Έχεις μέσα τον Κάρα που όπως και να το κάνουμε είναι χρήσιμος σε τέτοια παιγνίδια 3)Έχεις μέσα το μοναδικό πλάγιο μπακ που μπορεί να βγάλει μια σέντρα της προκοπής (Μαρίνος) 4)Εχεις μέσα τον βιονικό Λουκά που ανεβαίνει συχνά σαν έξτρα παίχτης στην επίθεση χωρίς να παραμελεί τις επιστροφές του. 5)Έχεις μέσα τον Κατσουράνη. Αυτός ο παίχτης ώρες ώρες είναι μαύρη τρύπα στο κέντρο, αλλά είναι ο πιο επικύνδινός μας παίχτης στα στημένα και ο παίκτης που μαζί με τον Ζιλμπέρτο έχουν το πιο καθαρό μυαλό. Επίσης έτσι εξασφαλίζουμε κάτι που μας έχει λείψει πολύ φέτος από τότε που σταμάτησε ο Μπίεσμιρ, μια καλή μπαλιά-τρύπα από τα μετόπισθεν. Το μόνο κακό με αυτό το σχήμα είναι πως πλέον δεν έχεις τίποτα ουσιαστικό να περιμένεις από τον πάγκο, εκτός ίσως από την φρεσκάδα του Ρουκάβινα. Δεν τρέφω φυσικά αυταπάτες για το παιγνίδι της Πέμπτης και ξέρω πως οι πιθανότητες είναι ελάχιστες αλλά: Α)Η ομάδα οφείλει να τα δώσει όλα για την Ιστορία της και τον κόσμο της. Β)Αν κάποια ελληνική ομάδα μπορεί να γυρίσει τέτοιο σκορ, αυτή είναι φυσικά ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
benign Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Στην Werder εριξε τρια περσι που ειναι και καλυτερη ομαδα,γιατι να μην ριξει και στην Stantard? Ολα γινονται και αμα γινει απο νωρις της ....κακομοιρας και μπουν πολλα γκολ μπορει να προκριθουμε και με 2-4 που λεει ο λογος. Επισης προβλεπω πολυ ξυλο στον αγωνα.
johnnyestia Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δεν έχει καμία σχέση το παιγνίδι ομίλου της Βέρντερ που από το 0-1 κυνηγούσε το σκορ με το παιγνίδι της Πέμπτης που για να βγει από το ταμπούρι της η Σταντάρ θα πρέπει το σκορ να πάει 0-3. Εκτός από υπερβολική θέληση και ικανότητα θέλει επίσης και υπερβολική τύχη.
johnyboy Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 πιστεύω θα κατέβουν με τον αέρα ότι το έχουν και θα τους πάρουμε. δεν ξέρω αλλά έχω μια αισιοδοξία.
johnnyestia Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 πιστεύω θα κατέβουν με τον αέρα ότι το έχουν και θα τους πάρουμε. δεν ξέρω αλλά έχω μια αισιοδοξία. Ό,τι και να γίνει πάντως, εγώ τυχόν μπράβο θα πω μετά το βράδυ της Κυριακής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.