Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κάναμε ένα βήμα εμπρός φέρνοντας Σισσέ και πολλά πίσω φέρνοντας τους κολλητούς του καρατυπάρα και διώχνοντας τους ανταγωνιστές του γιατί του τρώγανε την θέση και τα στημένα στο γήπεδο.

επίσης κάναμε πολλά πίσω διώχνοντας τον Τεν Κάτε επειδή κούραζε τον καραγκούνη και τον άφηνε στον πάγκο.

αυτά δεν είναι έργα και πράξεις σοβαρής ομάδας.αυτή είναι λογική της λούτσας.

θέλω το πρωτάθλημα γιατί θα είμαι ο καλύτερος και όχι γιατί είμαι ο λιγότερο χειρότερος.

Να ξεκινήσω με το τελευταίο, το λιγότερο χειρότερος... Να υποθέσω ό,τι περιμένεις από την ομάδα σου να έχει μόνο νίκες στην πορεία του πρωταθλήματος για να παραδεχτείς πως είναι καλύτερη? Κι εγω θέλω μόνο νίκες αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας.. ΚΑΙ ΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.. Δεν υπάρχει καν μέτρο σύγκρισης.

Στο θέμα Τεν Κάτε αν και ήμουν από τους μεγάλους υποστηρικτές του, δε μπορώ να μην παραδεχθώ ότι ο άνθρωπος αρρώσταινε την ατμόσφαιρα. Ίσως να είναι πιο επαγγελματίας απ'ότι μπορεί να σηκώσει το ποδόσφαιρο μας. Σε κάθε περίπτωση στηρίζω την επιλογή που έκαναν για νέο προπονητή. Θεωρώ πως με τον Νιόπλια, αν στηριχτεί και δεν τον φάνε οι δημοσιογράφοι, ίσως μπορέσουμε να φτιάξουμε κάτι πολύ καλό...........

Για τον Καραγκούνη πολλή κουβέντα γίνεται και πολλά απαξιωτικά σχόλια. Δε μπορώ να πω ότι διαφωνώ με όσα του καταλογίζονται αλλά.......... Αυτό το αλλά δεν χρειάζεται να το εξηγήσω καν.. Ξεχνάμε γρήγορα, πολύ γρήγορα. Είμαστε ικανοί τη μια στιγμή να αποθεώσουμε και την επόμενη να τελειώσουμε τον οποιοδήποτε...

Τέλος θα διαφωνήσω και με τις πράξεις της σοβαρής (ή όχι) ομάδας που λες.. Και θα σου πω το πολύ απλό. Είναι ασόβαρη η ομάδα που με τόση προσπάθεια καταφέρνει να βρίσκεται σήμερα στο σημείο που βρίσκεται και είναι σοβαρός ο οπαδός που λέει πως δεν θέλει η ομάδα του να πάρει το πρωτάθλημα????????????????????????????????????????????

Ρητόρικο το ερώτημα....

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θέλω το πρωτάθλημα γιατί θα είμαι ο καλύτερος και όχι γιατί είμαι ο λιγότερο χειρότερος.

Ok, απο του χρονου.

Για φετος ας το παρουμε και ας ειναι στον ποντο.

Ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε?

Δημοσ.

δεν είπα ότι δεν θέλω.είπα ότι δεν είμαι σίγουρος για το αν είναι καλό ή κακό.του χρόνου θα το δούμε.

αν είμαστε πολλά επίπεδα πάνω ρίχνουμε 3 στον αιώνιο και τέρμα.εκεί θα δείξουμε τα επίπεδα.

με τον καραγκούνη δεν ασχολούμαι καν.ότι θέλει κάνει στην ομάδα.

δεν ασχολούμαι με τον τεν κατε αποκλειστικά.είναι μαλακία να διώχνεις έναν προπονητή επειδή δεν τον πάνε οι πειρατικοί.είτε τον τεν κάτε είτε αλέφαντο.

Δημοσ.

johnyboy τόχεις ζαλίσει το θεμα με τον Καραγκούνη και τον Κατσουράνη.

Και σε μένα δεν αρέσει ο φετινός Καραγκούνης.Αλλά ξέρεις τι θα σού πεί κάποιος τώρα που θα πάρουμε το πρωτάθλημα?Ότι με τον Τεν Κάτε δεν θα το παίρναμε! Εσυ έχεις πάνω σ αυτό αντεπιχείρημα?

Κάποιος λέει ποιό πάνω, τι να πείς στον άλλο που δεν θέλει το πρωτάθλημα και κατά πάσα πιθανότητα αναφέρεται σε μένα.Αυτή η απλοϊκή προσέγγιση είναι αστεία.Εγώ είπα ότι αντί γιά το πρωτάθλημα προτιμώ να πάω τελικό ουέφα και να το πάρω.Έχω άδικο? Αυτό εν ολίγοις είναι δική μου επιθυμία και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Η εμφάνιση με τη Σταντάρ ήταν νοοτροπία μικρής ομάδας.Αφήνουμε τον γάμο και πάμε γιά πουρνάρια.

Έπειτα δεν είμαστε ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ που περιμένουν μιά συμμετοχή έστω στο ουέφα ώστε να μαζέψουν χρήματα.Οικονομικούς κολοσσούς δεν έχουμε στην πολυμετοχικότητα?Δεν υπόσχεται χρήμα συνεχώς ο Βγενόπουλος?Ακόμη και τα λεφτά του τσάμπιος λιγκ να μην πάρουν έχουν λεφτά και κάνουν και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.Εκτός και αν μας δουλεύουν ομαδικώς.

Είμαστε όμως μικρή ομάδα.Γιατί μιά μεγάλη ομάδα έχει και σοβαρούς παράγοντες.Εμείς δεν έχουυμε σοβαρούς παράγοντες αφού κρέμονται από τα ...τρυφερά του Βωβού ώστε να φτειάξουν το γήπεδο.Τέτοια υπομονή οπαδοί άλλης ομάδας δεν έχουν κάνει.Μιά μεγάλη ομάδα έχει πρωτίστως το δικό της σπίτι.Στον Παναθηναϊκό οι ανάξιοι δενν μπορούν να φτειάξουν ένα γήπεδο.Ας είμαστε σοβαροί.

Δημοσ.

αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν πατίνι.

και αν είχε μείνει παίζει να ήμουν +10 +15.

δεν μιλάω για την παρουσία του καραγκούνη μόνο εντός του γηπέδου.μιλάω γενικός.

Δημοσ.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, σήμερα σηκώθηκε η πρώτη φετινή κούπα στο γυναικείο βόλλευ. Μπράβο στα κορίτσια στο ίσως πιο "Παναθηναϊκό" τμήμα του συλλόγου.

Με την νίκη αυτή το σκορ στις νίκες μεταξύ Παναθηναϊκού-οσφπ σε όλα τα αθλήματα από την περίοδο 2000-2001 είναι 95-74.

Δημοσ.
αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν πατίνι.

και αν είχε μείνει παίζει να ήμουν +10 +15.

δεν μιλάω για την παρουσία του καραγκούνη μόνο εντός του γηπέδου.μιλάω γενικός.

Να σού πω εγώ αφού εσύ μιλάς με ευχές? Θα ετοιμαζόταν πάλι να παλεέψει γιά τα play off! Δεν τόχει το πρωτάθλημα ο Τεν Κάτε.Δεν μπορεί αυτός ο άνθρωπος να πάρει πρωτάθλημα ως πρώτος προπονητής.Είχε εξ άλλου όλο το χρόνο στην πρώτη χρονιά στην ομάδα να πάρει τιν τίτλο αλλά δεν μπορεί.Αντίθετα ο άπειρος Νιόπλιας θα το πάρει το πρωτάθλημα.Και μην ακούω γιά έργο Τεν Κάτε γιατί θα έχει πολύ γέλιο.Πώς γίνεται ο Τεν Κάτε να μην μπορεί να σταυρώσει οποιονδήποτε τίτλο και το "έργο" Τεν Κάτε να παίρνει ντάμπλ?

Πώς εξηγείς ότι η ανάκαμψη της ομάδας άρχισε τη στιγμή που διώξανε τον Ολλανδό?Και από -1 ανέβηκε στο +8 η διαφορά?

Δημοσ.
Πώς εξηγείς ότι η ανάκαμψη της ομάδας άρχισε τη στιγμή που διώξανε τον Ολλανδό?Και από -1 ανέβηκε στο +8 η διαφορά?

Απο την ανυπαρξια του φετινου ολυμπιακου!Και απο το +8 καταφερες και βρεθηκες στο +2 απο την απειρια του νιομπλια ο οποιος δεν χτυπησε ενω μπορουσε το ματς στο χαριλαου και το ματς με την Αεκ καθως βολευτηκε με το Χ!

Δημοσ.

γιατί αφού τον φάγανε οι γνωστοί μετά είπαν να τρέξουν και λίγο για να δείξουν πως έφταιγε ο προπονητής.

αυτό γίνεται χρόνια τώρα.και θα συνεχίσει να γίνεται.για αυτό δεν θα γίνουμε ποτέ σοβαρή ομάδα.

Δημοσ.

Καλά τα λέτε αλλά τι περιμένατε να παρουμε το πρωτάθλημα με +20?

Δεν έχουμε καλή ομάδα γιατί αν είχαμε δεν θα καναμε επιλογές στόχων και αγώνων παρά θα χτυπούσαμε όλα τα παιχνίδια.Εμένα με στενοχώρησε αυτό που έγινε με τη Σταντάρ.Αλλά είναι βέβαιος ότι ολο αυτό σχεδιάστηκε και με τις ευλογίες της διοίκησης.

Σημασία έχει όμως ότι πέρα από τα λάθη που έκανε ο άπειρος Νιόπλιας θεωρώ ότι είναι πιό ουσιαστικός από τον Τεν Κάτε γιά τα Ελληνικά δεδομένα.

Δημοσ.

δεν είναι θέμα αγωνιστικό μόνο.

με ενοχλεί που αλλάξαμε προπονητή στα μέσα της χρονιάς με μόλις 1 ήττα.φυσικά δεν έγινε η αλλαγή για την ήττα.

αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...