Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ότι δεν θα φτιάξουμε ποτέ ομάδα γιατί θα πούν οκ μια χαρά είμαστε.όπως έκανε ο οσφπ τόσα χρόνια.

Ας αφήσουμε τις Ευρωπαϊκές ομάδες να το κάνουν αυτό. Άλλωστε ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν νομίζω (θέλω να πιστεύω) να το "επιτρέψει".

Δημοσ.
ευτυχώς που γύρισε τον κατσουράνη στην άμυνα γιατί μπροστά δεν βλεπόταν. Με δέκα παίζαμε.....

Ε ως συνηθως.Μεσα ο κατσουρανης=Παιζουμε με 10

Αστον αμυντικο απο δω και περα.

Δημοσ.
ότι δεν θα φτιάξουμε ποτέ ομάδα γιατί θα πούν οκ μια χαρά είμαστε.όπως έκανε ο οσφπ τόσα χρόνια.

δεν συμφωνώ με το σκεπτικό σου... δηλαδή τόσα χρόνια που δεν το πέρναμε φτιάχναμε ομάδα και τώρα δεν θα φτιάξουμε?? :rolleyes:

είναι δηλαδή χειρότερος ο Παναθηναικός από πέρυσι? δεν έκανε φέτος κάποια βήματα προς τα εμπρός? δεν δείχνει προοπτική?

ίσα-ίσα, αυτή μπορεί να είναι η χρονιά που θα αλλάξουν οι ισορροπίες...

σκέψου τα έσοδα τόσα χρόνια του οσφπ από το champions league, πέρα από αυτά του γηπέδου (για να μην ξεχνιόμαστε...)

αυτή τη φορά αυτά τα λεφτά θα πάνε στη δική σου τσέπη τη στιγμή μάλιστα που αποδεδειγμένα οι διοικούντες έκαναν φέτος μεγάλο άνοιγμα και δείχνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν αυτόν τον δρόμο και του χρόνου..

από την άλλη βλέπεις τον αντίπαλο σου να αντιμετωπίζει την επόμενη μέρα, τουλάχιστον με προβληματισμό....

γενικά έχω να πω ό,τι μου φαίνεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.......

επέτρεψε μου να αμφιβάλω για το κατά πόσο υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα.. εκτός κι αν απλά δεν σκέφτηκες καλά αυτό που είπες...

Δημοσ.

Xωρις λεφτα δεν γινεται να φτιαξεις ομαδα.

Και οπως ειναι τωρα η κατασταση λεφτα απο την τσεπη του δεν βαζει κανενας.

Οποτε τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.

Εγω ξερω οτι 99% εχουμε παρει το πρωταθλημα και κατα ενα μεγαλο ποσοστο ειμαστε στο +20Μ του χρονου σε εσοδα απο τον Ολυμπιακο.

Το αν θα διατεθουν αυτα τα λεφτα σωστα και αν θα ανοιξει η ψαλιδα κι αλλο το βλεπουμε. Αλλα το να χασουμε το πρωταθλημα στο εγγυομαι εγω ειναι τεραστια οικονομικη καταστροφη και σε θεμα ψυχολογιας(αντε μετα να πεισεις τον κοσμο να στηριξει Βγενο-Πατερα) και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα φτιαξουμε ομαδα.

ΥΓ. Λες οτι δεν θα φτιαξουμε ομαδα οπως εκανε ο ΟΣΦΠ τοσα χρονια. Δεν τους βλεπεις?Μεσα στο κλαμα ειναι ολοι τους που εχουν ειτε δικαια, ειτε στα χαρτια, ειτε στη διαιτησια 12/13. Αυτα τα "να φτιαξουμε ομαδα" τα λεει ο γαυρος που καθε Μαη ειχε φιεστα, και καλα κανει. Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι στην Ελλαδα εχω να πανηγυρισω πρωταθλημα αποταν πηγαινα σχολειο(το 2004 ημουν Αγγλια)

Δημοσ.

Την τιμητική της είχε σήμερα η Κρήτη.Φάιναλ φορ στο βόλεϋ γυναικών με πολύ πανηγύρι στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη στο Ρέθυμνο.(Ξέρουν απ αυτά οι Ρεθυμνιώτες από κέφι και καρναβάλι) στο Ηράκλειο δε σε ένα καταπληκτικό νέο γήπεδο μπάσκετ γίνεται το all star Ελλήνων ξένων.

Στο μεταξύ ο Βύντρα αναδεικνύεται σε ήρωα γιά τον Παναθηναϊκό με ένα πολύ όμορφο γκολ.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ξέρει και μπάλα.Απλά τού βγάζω το καπέλο γιατί είναι μαχητής.Καί τον έχω κατηγορήσει τόσο πολύ.

Τέλος να πω ότι το πρωτάθλημα το παίρνει ο Παναθηναϊκός αλλά το επίπεδο τού πρωταθλήματος είναι γιά κλάμματα.Καί όμως εγώ θα ήμουν ευτυχής αν προχωρούσαμε μέχρι τον τελικό στο ουέφα.Εσείς λέτε ότι η διοίκηση θέλει να πάει γιά τα εκατομμύρια του τσάμπιονς λιγκ.Σωστά αλλά θα τα επενδύσουν μετά στην ομάδα?Γιατί αν τα βάλουν στη τσέπη τότε τι με νοιάζει εμένα? Προτιμούσα καλύτερα τη δόξα του ουέφα.

Δημοσ.

Ποια δοξα?

Τι λετε μωρε?Τα θελετε και τα λετε?

Σας εχουν παραμυθιασει οι γαυροι "Ελα μωρε πιο πρωταθλημα"??

Δεν θα με νοιαξει το πρωταθλημα, ενας τιτλος, ο 1ος στοχος καθε χρονια γιατι μπορει και να μην ριξουν τα χρηματα?

Και αν το χασουμε το πρωταθλημα τι θα ριξουν ρε μαγκες?Πακτωλο χρηματων?Δηλαδη αυτοι που θα τσεπωσουν τα εκατομμυρια της ΟΥΕΦΑ αν δεν τα παρουν καν θα ανοιξουν το πορτοφολι?Δουλευομαστε?

Οσα για την δοξα του ΟΥΕΦΑ...ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΞΑ? Στους 16 που ειμαστε?Στους 8?Στους 4?

Θα παμε να το παρουμε αερα? Δλδ τι εγινε?Κατεβηκαμε στον τελικο με τα 2?

Οχι, με -5 παικτες σε αγωνα των 16 παιξαμε. Σιγα την μεγαλη διακριση, να πηγαιναμε μετα με καμια Λιβερπουλ να χαναμε και να λεγατε "Α, τωρα μαλιστα, τουλαχιστον εφτασα στους 8"

Δημοσ.

Κάιζερ ανάθεμα και κατάλαβα τις θέλεις να πείς.Εσύ κατάλαβες?

Βάζω όρο γιά τελικό ουέφα αν διαβάσεις ξανά αυτά που γράφω.Λέω ότι δεν με ενδιαφέρουν άλλο πιά οι πορείες.

Εκεί που λες γιά τα μύρια δεν κατάλαβα τις εννοείς.

Δημοσ.
:lol::lol::lol::lol:

Εσύ κάνε update την υπογραφή σου παρακαλώ :-D

Εννοεί τον ΠΑΟ που αν χάσει το πρωτάθλημα και παίξει (λέμε τώρα) στα play off, θα γνωρίσει μοναδικές στιγμές διάλυσης και φαγωμάρας, με τους μεγαλομετόχους να πλακώνονται, τις εφημερίδες να κράζουν και το δούλεμα να πηγαίνει σύννεφο; Παρακαλάμε όλοι να το πάρει ο ΠΑΟΚ και να βρούμε μια τέτοια πανάθα αντίπαλο, θα είναι τρισχειρότεροι από την προπέρσινη ΑΕΚ που μετά την απώλεια του πρωταθλήματος στα χαρτιά, σερνόταν.

Αν παίξει ο ΠΑΟ στα πλέυ οφ ξέρετε όλοι πολύ καλά πως θα πάρει κατά 95% την θέση για το Τσ. Λ. Έχει την καλύτερη ομάδα μακράν και όχι απλά στα σημεία.

Για να σχολιάσουμε λίγο και την επικαιρότητα: Μετά από κάζο σαν και αυτό της Πέμπτης ήταν σχεδόν βέβαιο πως η σημερινή Κυριακή θα βαφόταν πράσινη. Μας το κάνει συνέχεια αυτό φέτος η ρουφιάνα η τύχη να μας πηγαίνει από την απόλυτη ηδονή στην απόλυτη ξενέρα και τούμπαλιν, το ξανάκανε και αυτό το ΣΚ. Την γκολάρα του Βύντρα σήμερα την χάρηκα πιο πολύ και από την γκολάρα του Νίνη στην Ρώμη.

Πάντως θέλουμε ακόμα 3 νίκες για να κλειδώσει ο τίτλος. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Δημοσ.

είναι δηλαδή χειρότερος ο Παναθηναικός από πέρυσι? δεν έκανε φέτος κάποια βήματα προς τα εμπρός? δεν δείχνει προοπτική?

κάναμε ένα βήμα εμπρός φέρνοντας Σισσέ και πολλά πίσω φέρνοντας τους κολλητούς του καρατυπάρα και διώχνοντας τους ανταγωνιστές του γιατί του τρώγανε την θέση και τα στημένα στο γήπεδο.

επίσης κάναμε πολλά πίσω διώχνοντας τον Τεν Κάτε επειδή κούραζε τον καραγκούνη και τον άφηνε στον πάγκο.

αυτά δεν είναι έργα και πράξεις σοβαρής ομάδας.αυτή είναι λογική της λούτσας.

θέλω το πρωτάθλημα γιατί θα είμαι ο καλύτερος και όχι γιατί είμαι ο λιγότερο χειρότερος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...