firewalker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Τον φοβάμαι πολύ τον Αστέρα. Έχουμε κάνει νική εκεί μέσα; Όχι, ε; Επίσης δεν νομίζω ο Άρης να νικήσει. Περισσότερο χ-2 το κόβω. Με περισσότερο κλίση στο χ. Για τελευταία αγωνιστική ελπίζω να το έχουμε καθαρίσει. Αν όχι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου θα παίξει ρόλο.
alexis333 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Μέχρι και ο Π.Α.Σ. πήρε αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκης... Άφησε 2 βαθμούς θα μου πεις. Αν νικούσε και "καθάριζε" την παραμονή θα μας βόλευε. Αυτο κρατα .... Μονο ο Παο δε περναει απο Καραισκακη ...
johnyboy Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 δεν ξέρω αν είναι καλό ή όχι που θα πάρουμε το πρωτάθλημα.αν το πάρουμε. προσωπικά δεν θέλω να το πάρω.με πορδές δεν βάφονται τα αυγά.
benign Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Υπαρχει τρομερη εμπαθεια και απο εμας και απο τους Γαβρους στα σχολια.Ηρεμηστε βρε παιδια.Πολυ απαξιωση και απο τους δυο και οχι μονο προς τους αιωνιους αντιπαλους αλλα και προς τις ιδιες μας τις ομαδες. Ο Ολυμπιακος,τοσα πολλα πρωταθληματα εχει παρει,εχουν περασει μεγαλοι παικτες απο την ομαδα τους οπως ο Τζορτζεβιτς,αν δεν κερδιζει καθε χρονο βριζουν οι οπαδοι του. Ο καλυτερος μου φιλος ειναι Ολυ.Θυμαμαι πριν 3 χρονια με τον Λεμονη που ειχε κανει καποια σερι ασχημα αποτελεσματα στο Ελληνικο πρωταθλημα,ενω ειχε παει εξαιρετικα στην Ευρωπη και φωναζε ''παρτε το πρωταθλημα και φυγετε απο εδω''.Αυτοι ειμαστε σαν λαος και οπαδοι. Εμεις οι Παναθηναικοι παλι στο ιδιο μηκος κυματος.Πρωτα τυφλοι οπαδοι,μετα φιλαθλοι.Ειναι λυπηρο,πρεπει ολοι,και οι μεν και οι δε να αλλαξουμε νοοτροπια.Εχω σπουδασει σαν φοιτητης στην Αγγλια,και μπορω να πω οτι συζητωντας με παιδια τοτε και βλεποντας πως αγαπουσαν την ομαδα τους οι Αγγλοι,πηρα σαν εφηβος μαθηματα νοοτροπιας και σεβασμου προς τον αντιπαλο. (Στο Μαντσεστερ ημουν και οπαδος της United με καρτα μελους.) Οσο για το Ελληνικο ποδοσφαιρο,σιγουρα θελουμε βελτιωση αλλα δεδομενου του ποσο μικρη χωρα ειμαστε και σαν οικονομικο μεγεθος ειμαστε μια χαρα.Θυμοσαστε πριν 3 η 4 χρονια που σχεδον ολες μας οι ομαδες στην Ευρωπη ειχαν σκισει?Η Λαρισα ειχε αποκλεισει στο ΟΥΕΦΑ την Μπλακμπερν ομαδα της Πρεμιερσιπ,ο Αρης ειχε παει πολυ καλα και ολοι οι αλλοι για τους πρωτους γυρους τοτε? Καθε νικη Ελληνικης ομαδας στην Ευρωπη πρεπει να πανηγυριζεται απο ολους τους Ελληνες φιλαθλους ,ιδιαιτερα οταν ξερουμε σε τι γηπεδα παιζουν οι δικοι μας παικτες και σε τι χαμηλο επιπεδο οργανωτικο ειμαστε.Και τελος για να βελτιωθουν τα πραγματα πρεπει να βελτιωθουμε σαν νοοτροπια ολοι εμεις οι φιλαθλοι. Για τον αγωνα με την Στανταρ,σεβαστες ολες οι αποψεις,αλλα τα δυο πρωτα γκολ ηταν τραγικα λαθη του Μαριο χωρις συζητηση.Απαραδεκτα για τετοιου επιπεδου αγωνα.Και το τριτο αν επεφτε ο Δαρλας θα ειχε αποφευχθει.Με αλλον γκολκηπερ, και με αλλον παικτη στην θεση του Δαρλα,(Νιλσον που δεν καταλαβα γιατι τον διωξαμε,δεν ηταν κακος)ο Παναθηναικος θα ειχε κερδισει σιγουρα η δεν θα ειχε χασει.
margaritagr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 δεν ξέρω αν είναι καλό ή όχι που θα πάρουμε το πρωτάθλημα.αν το πάρουμε. προσωπικά δεν θέλω να το πάρω.με πορδές δεν βάφονται τα αυγά. τι σκεφτεσαι που σε κανει να λες οτι δε θα ναι καλο?
KaizerSoze Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 δεν ξέρω αν είναι καλό ή όχι που θα πάρουμε το πρωτάθλημα.αν το πάρουμε. προσωπικά δεν θέλω να το πάρω.με πορδές δεν βάφονται τα αυγά. ΠΑΟΚτζης εισαι?
geovard Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Φανταστείτε ποιότητα πρωταθλήματος.Οι δύο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα ανταγωνίζονται κάθε βδομάδα ποιά δεν θα πάρει το πρωτάθλημα.Θα το πάρει αυτό που λέμε ο λιγότερο κακός. Πάντως ο ΠΑΟΚ έχει σοβαρές πιθανότητες αν νικήσει αύριο.
firewalker Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 προσωπικά δεν θέλω να το πάρω.με πορδές δεν βάφονται τα αυγά. Έχεις να αποδείξεις κάτι σε κάποιον; Έχεις παίξει κανα στοίχημα; Αν ο Παναθηναϊκός φέτος δεν πάρει πρωτάθλημα, πάπαλα. Παύει να υπάρχει αυτό που λέμε ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός. Ας το πάρουμε φέτος και ας είναι με πέναλτι που το κερδίζει ο άνθρωπος θλάση και το βάζει ο Γκαλίνοβιτς.
izerman76 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Γιατί ρε παιδιά θα πάψετε να υπάρχετε ποδοσφαιρικά; Δηλαδη στα 13 χρονια που επαιρνε ο Ολυμπιακος πρωταθλημα εξαφανιστηκατε; Και καλη μπαλα παιζατε κατα διαστηματα (πχ Κυραστας) και πορειες στην Ευρωπη ειχατε και μεγαλοι παικτες ηρθαν (ασχετα αν επιασαν ή οχι). Και αντιστροφα, ο Ολυμπιακος που επαιρνε τα πρωταθληματα απο το 2004 και μετα σας φανηκε να μεγαλωνει σαν ομαδα; Δε μπορει να αποτελει τη δικαιολογια που καλυπτει τα παντα το πρωταθλημα - οι μεγσλες ομαδες δε χανονται όσα χρονια κι αν εχουν να παρουν τιτλο, αν σε αυτα ο κοσμος βρισκει κατι αλλο που να τον κραταει κοντα στην ομαδα.
johnnyestia Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Απλό είναι. Η ομάδα διοικητικά ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί. Αν πάρουμε το πρωτάθλημα μάλλον θα παγιωθεί η τωρινή κατάσταση. Αν όχι, τότε η κατάσταση θα γίνει μύλος με άμεσο αντίκτυπο στο αγωνιστικό τμήμα. Το αποτέλεσμα όλων αυτών θα είναι να χαθούν τίτλοι => λιγότερα νέα παιδιά γίνονται υποστηρικτές του Παναθηναϊκού. Ήδη ο σύλλογος έχει χάσει πολύ κόσμο τα τελευταία χρόνια, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό.
alexis333 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Συμφωνω με τον Johny ... Κοιτα να δεις ο Παο τωρα εχει μια περιεργη διοικοιση .... Ειναι 4 ατομα τα οποια εχουν χωριστει σε 2 παραταξεις ... Και προσπαθουν ο ενας να σφαξει τον αλλο .... Απλα αν δεν παρουν το πρωταθλημα θα γινει χαμος αναμεσα σε αυτους .... Αλλα τσαμπα συζητατε γιατι το ενδεχομενο να μη παρετε το πρωταθλημα ειναι απλα μηδενικο ... Απο ποιον να το χασετε ... ? Απο τον Παοκ ..??? Ο Παοκ παιζει με Αρη σημερα και στην επομενη αγωνιστικη με Αεκ .. Και συν οι ειστε και 2 βαθμους μπροστα ... Ε ενταξει δε χανετε το πρωταθλημα αυτο ...
benign Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Συμφωνω με τον izerman76 ,σοφα λογια. Επισης ο alexis333 εχει δικιο.Λογικα ειναι πολυ δυσκολο να χαθει αυτο το πρωταθλημα.Οχι αδυνατο ομως.Αν κερδισει σημερα ο ΠΑΟΚ,μετα εχει εκτος την Λαρισα που θα το παλεψει μεχρι θανατου για την παραμονη.Δυο εξαιρετικα δυσκολα παιγνιδια μαζι με τον Αρη σημερα.Αν κερδισει και τα δυο,θα εχουμε το αγχος οτι πρεπει να παρουμε ολους τους αγωνες.Απο την αλλη εμεις εχουμε θεωρητικα μονο τον Ολυ,σαν δυσκολο ματς.Τα αλλα τα παιρνουμε. Λεω θεωρητικα γιατι χτες αργα το βραδυ ειδα τον αγωνα του ΠΑΣ με τον Ολυ και δεν επαιξε καθολου ασχημα ο Αγιαξ της Ηπειρου.Αν δεν χασει βαθμους ο ΠΑΟΚ σε εναν τουλαχιστον απο τους δυο επομενους του αγωνες,τιποτε δεν ειναι σιγουρο. Ξεχασα και την ΑΕΚ πριν την Λαρισα.Αυτην την παιζει εντος εδρας στην Τουμπα και νομιζω θα κερδισει.
johnnyestia Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Ξεχασα και την ΑΕΚ πριν την Λαρισα.Αυτην την παιζει εντος εδρας στην Τουμπα και νομιζω θα κερδισει. Τώρα που το σκέφτομαι, συγκεκριμένα την ΑΕΚ δεν την συμφέρει και πολύ να τσιμπίσει ο ΠΑΟΚ την κούπα και να έχει τον ΠΑΟ αντίπαλο στα πλέυ οφ...
EKTELESTES Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Τώρα που το σκέφτομαι, συγκεκριμένα την ΑΕΚ δεν την συμφέρει και πολύ να τσιμπίσει ο ΠΑΟΚ την κούπα και να έχει τον ΠΑΟ αντίπαλο στα πλέυ οφ... :lol::lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.