Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απ ότο ξέρω ο Αλκαίος είναι δηλωμένος Ολυμπιακός(είδες αποφεύγω τη λέξη που άλλοι λένε ασύστολα όπως κι εσείς λέτε βάζελοι.Άσχημες λέξεις όλες),

Κατά συνέπεια δεν έχει καμία τύχη το τραγούδι.Μόλις βγαίνετε απο τα σύνορα...

Από την άλλη ένα μονότονο τραγούδι είναι που θα πάρει το ..χρυσό βατόμουρο.Έχει κάτι από Ρακιντζή με το SAGAPO με τους τέσσερις ζουλου να μουγκρίζουν που δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.

Ακριβώς την ίδια άποψη έχω και εγώ για το τραγούδι.

Aλλά ομολογώ οτι δεν ήξερα οτι είναι γαύρος ο Αλκαίος :P

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Mια ερωτηση προς γαυρους και Παναθηναικους.

Οταν πεφτει φαπα στον Ολυμπιακο, τοσοι πολλοι Παναθηναικοι και τοσο συχνα ποσταρουν στο τοπικ του Ολυμπιακου?

Σοβαρα ρωταω γιατι εχουν γινει αναλυσεις επι αναλυσεων απο Ολυμπιακους εδω μεσα για να αποδειξουν ποσο μικρη ομαδα ειμαστε μετα την 3αρα απο την Στανταρ και πως μπηκαν τα πραγματα στη θεση τους. Εγω στα τοπικ του Ολυμπιακου ενα "δεν σας χαλασε" θα εγραφα και τελος.

Δημοσ.

Καλημερα και παλι απο εμενα! :-)

Καιζερ δεν απανταω στα ερωτηματα σου γιατι ξερω πως δε θα συμφωνησουμε ποτε.. εχεις καποια δικια αλλα με καποια αλλα πραγματα δε συμφωνω.. καλυτερα να μιλανε Παναθηναικοι περισσοτερο εδω οπως και να εχει.. αρκετα μιλησαμε εμεις.. και ναι, αυτα γινονται και χειροτερα στο αλλο τοπικ..

Το μονο σχολιο που θα κανω ειναι οτι την ενδεκαδα την κατεβαζει ο προπονητης.. προπονητης του ΠΑΟ.. Και τον Δαρλα που λετε οτι εχει συμμετοχη στα γκολ αυτος επελεξε να τον βαλει, οπως επισης και τα υπολοιπα "παλτα".. αρα το να ριχνετε ευθυνη σε παιχτες για να φανει λιγοτερο επωδυνη η ηττα και να δικαιολογηθουν καταστασεις, συγγνωμη αλλα δε μου κανει..

Αν αρχισω να λεω ονοματα αντιστοιχα για τον Ολυμπιακο θα κλαψω.. :P

Αυτα πληρωνουμε και εμεις φετος.. Εναν αντιολυμπιακο προπονητη, εναν wannabe προπονητη και δυο βοηθους προπονητες..

αυτα απο εμενα και συγγνωμη αν κουρασα.. καλη συνεχεια

(περιμενω εμφανιση στο τοπικ του Ολυμπιακου ε? ;) )

Δημοσ.
Το μονο σχολιο που θα κανω ειναι οτι την ενδεκαδα την κατεβαζει ο προπονητης.. προπονητης του ΠΑΟ.. Και τον Δαρλα που λετε οτι εχει συμμετοχη στα γκολ αυτος επελεξε να τον βαλει, οπως επισης και τα υπολοιπα "παλτα".. αρα το να ριχνετε ευθυνη σε παιχτες για να φανει λιγοτερο επωδυνη η ηττα και να δικαιολογηθουν καταστασεις, συγγνωμη αλλα δε μου κανει..

Για τελευταία φορά: ο Τζόρβας είχε γαστρεντερίτιδα, ποιον να βάλει; Ο Γκαλίνοβιτς είναι 2ος γκολκίπερ, που να φανταστεί τέτοιο όργιο; Έ λ ε ο ς, σε λίγο θα μας πείτε ότι ο Νιόπλιας δηλητηρίασε τον Τζόρβα για να παίξει ο Γκαλίνοβιτς.

Δημοσ.
Μπες και κοίτα τι έγινε μετά τον αγώνα με την Μπορντό:

Βέβαια ένα γαλλικό τραγουδάκι που αφιέρωσα προκάλεσε τόσο που σβήστηκε

καλα ρε πλακα κανεις?εγω καθισα και τα ειδα απο περιεργεια απο σελιδα 746 μεχρι 762 απο βιντεακια μεχρι screenshot για το πεναλντι και κατι κλαρινα οταν ειχαμε κανει το coreo και σχολια του στυλ θελουμε να μας δινουν πεναλντι επειδη ετσι μαθαμε στην Ελλαδα!Εσυ το μονο που θυμασαι ειναι το βιντεακι που σου κατεβασαν?

Παντα τα ιδια γινονταν,γινονται και θα γινονται οταν χανει ο αιωνιος αντιπαλος

Δημοσ.
Mια ερωτηση προς γαυρους και Παναθηναικους.

Οταν πεφτει φαπα στον Ολυμπιακο, τοσοι πολλοι Παναθηναικοι και τοσο συχνα ποσταρουν στο τοπικ του Ολυμπιακου?

Σοβαρα ρωταω γιατι εχουν γινει αναλυσεις επι αναλυσεων απο Ολυμπιακους εδω μεσα για να αποδειξουν ποσο μικρη ομαδα ειμαστε μετα την 3αρα απο την Στανταρ και πως μπηκαν τα πραγματα στη θεση τους. Εγω στα τοπικ του Ολυμπιακου ενα "δεν σας χαλασε" θα εγραφα και τελος.

Προκαλειτε Κaizer , προκαλειτε ...

Μονοι σας το προκαλεσατε ...

Ο αλλος ο δικος σας βγηκε προχθες και μου εγραφε στο thread του Ολυμπιακου οτι ο προπονητης της Στανταρ ειπε πως ο Παο ειναι μεγαλυτερη ομαδα απο τον Ολυμπιακο με μια ειρωνια μεχρι απανου να πουμε ...

Οταν χαναμε εχεις απο την Στανταρ να δεις τι μας γραφατε εσεις στο thread μας ...

Ολη την ωρα Ελλας - Ευρωπη - Παναθηναικος και αλλα τετοια μας ξεφουρνιζεται και μας μιλατε συνεχως με μια ειρωνεια σε θεματα Ευρωπης λες και εμεις αποκλειστηκαμε ...

Προκαλειτε και γι αυτο δε βλεπω το λογο που εμεις δε πρεπει να μιλαμε ...:-)

Δημοσ.
Προκαλειτε Κaizer , προκαλειτε ...

Μονοι σας το προκαλεσατε ...

Ο αλλος ο δικος σας βγηκε προχθες και μου εγραφε στο thread του Ολυμπιακου οτι ο προπονητης της Στανταρ ειπε πως ο Παο ειναι μεγαλυτερη ομαδα απο τον Ολυμπιακο με μια ειρωνια μεχρι απανου να πουμε ...

Οταν χαναμε εχεις απο την Στανταρ να δεις τι μας γραφατε εσεις στο thread μας ...

Ολη την ωρα Ελλας - Ευρωπη - Παναθηναικος και αλλα τετοια μας ξεφουρνιζεται και μας μιλατε συνεχως με μια ειρωνεια σε θεματα Ευρωπης λες και εμεις αποκλειστηκαμε ...

Προκαλειτε και γι αυτο δε βλεπω το λογο που εμεις δε πρεπει να μιλαμε ...:-)

Τώρα το αν προκαλούμε εμείς ή προκαλείτε εσείς δεν είναι και τόσο σαφές..

Έκανε η κότα το αυγό ή το αυγό την κότα...??? :P

Δημοσ.

Εγω προσωπικα δεν κανω καζουρα στο topic του Ολυμπιακου.

Ολα επιτρεπονται σε λογικα πλαισια,αλλα το μπινελικι ειναι πολυ πιθανο μετα απο ντοπιαστικες ηττες.

Για μενα τραγικο στησιμο απο Νιοπλια,κανενα αγωνιστικο πλανο και η αμυνα (μαζι με Γκαλινοβιτς) σε τραγικη κατασταση.

Ο Σωτηρακης εχει βαλθει να μας πεισει οτι ο Καραγκουνης ειναι καλυτερος του.Κι εις ανωτερα αγορι μου.

Ειδε κανεις μπασκετ?Ο Σαρας αρχισει να ξυπναει?

Δημοσ.
Για τελευταία φορά: ο Τζόρβας είχε γαστρεντερίτιδα, ποιον να βάλει; Ο Γκαλίνοβιτς είναι 2ος γκολκίπερ, που να φανταστεί τέτοιο όργιο; Έ λ ε ο ς, σε λίγο θα μας πείτε ότι ο Νιόπλιας δηλητηρίασε τον Τζόρβα για να παίξει ο Γκαλίνοβιτς.

Δεν μπορω να πιστεψω οτι ο Γκαλινοβιτς στις προπονησεις πεταγε και ξαφνικα θυμηθηκε το προβλημα με το παιδι του.

Αν ηταν χαλια και ο Καρνεζης εξισου χαλια γιατι δεν ζητησε τερμα το Ιανουαριο?

Ειδε κανεις μπασκετ?Ο Σαρας αρχισει να ξυπναει?

Λιγο αργα. 1.7 ειναι αυτα

Δημοσ.
Εντάξει, όταν θα πάρουμε και εμείς το CL όπως εσείς τόσες πολλές φορές ίσως καταφέρουμε και φτάσουμε λίγη απο την ευρωπαική σας μαγεία.

Προσκυνώ...

Δεν είμαστε ίσα κι όμοια στο europe. Καλά κάνεις και προσκυνείς. :-D

Δημοσ.

Μέχρι και ο Π.Α.Σ. πήρε αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκης... Άφησε 2 βαθμούς θα μου πεις. Αν νικούσε και "καθάριζε" την παραμονή θα μας βόλευε.

Δημοσ.

Να νικουσε δεν επαιζε γιατι θα επεφτε κορνες.

Παντως και εγω αυτο σκεφτηκα, οτι κρατανε με τον ζορι τον ΠΑΣ να εχει ενδιαφερον για την τελευταια αγωνιστικη.

Τεσπα, ας κανουμε εμεις το διπλο αυριο, ας μας κανει και ο Αρης κανα δωρο να εχουμε ενα αβατζο 4-5 βαθμους απολους και χεστηκαμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...