geovard Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Ρε αγορι μου, τωρα επιτηδες το κανεις?Ιδια ζωα εχω στην αμυνα που αντεξανε για πανω απο 20 λεπτα κοντρα σε πολυ καλυτερους παικτες πριθν φανε 2-3 γκολ. Τι μου λες τωρα? Ο τυπος σε 0 φασεις σε 16' εχει χρεωθει 2 γκολ.Με τον Τζορβα δεν τρωγαμε ΑΥΤΑ τα γκολ. Αποψη μου. Κάιζερ μην επιμένεις φίλε μου αφού δεν θέλουν να καταλάβουν.Έτσι είναι.Με αυτή την άμυνα παίζαμε πάντα αλλά υπήρχε και ο Τζόρβας.Χθες τον έπιασε κόψιμο και την πατήσαμε.Όλα τα άλλα είναι λόγια. Δεν ξέρω τι έπρεπε να κάνει ο Νιόπλιας αλλά οι μαύρες τρύπες ήταν Γκαλινοβιτς και Δάρλας.Με το που άκουσα αυτούς τους δύο προχθές ότι θα παίξουν είπα η ζωή εδώ τελειώνει! Μεγάλη η ευθύνη τού προπονητή. Αλλά την κύρια ευθύνη την εχει ο τερματοφύλακας γιατί αν δεν κανω λάθος ο Δάρλας έχει ξαναπαίξει φέτος και δεν τα είχε πάει τόσο άσχημα.Αλλά ο Γκαλίνοβιτς μιά φορά έπαιξε και τα έχεσε λες και είχε αυτός το κόψιμο! Κάποιος είπε πιό πάνω ότι αφού ξέραμε τι θα συμβεί γιατί δεν παίξαμε στοίχημα! Να τού πω ότι εγώ δεν αγαπώ τα λεφτά και δεν θέλω να κερδίσω.Δύσκολο να γίνει πιστευτό αλλά έτσι είναι.
johnnyestia Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Kαλα αστο ...Με το σκεπτικο σου τοτε αφου αντεξατε με την Ιντερ και δε φαγατε γκολ σημαινει πως εχεις τρομερους αμυντικους .... Ενώ με το δικό σου είμαστε τυχεροί που δεν τρώμε σε κάθε αγώνα 3
alexis333 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Ενώ με το δικό σου είμαστε τυχεροί που δεν τρώμε σε κάθε αγώνα 3 Εσεις θα πατε μπροστα με αυτα τα μυαλα .... :p:p
Dropsreef Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Ρε μην τρελαινεται το κεφαλι σας με σχολια που δεν οδηγουν πουθενα! Παρατηρηση 1η:Ακομα και world class αμυντικους να εχεις αν ο τερματοφυλακας ειναι για τα πανηγυρια θα το φας το γκολακι(π.χ Ντιντα στην Μιλαν)!Ο Γκαλινοβιτς ειναι ενας απο αυτους , για τα πανηγυρια!Με σοβαρο τερματοφυλακα το δευτερο γκολ χθες σιγουρα δεν το ετρωγες καθως ο ανθρωπος βγηκε για βολτα εκτος περιοχης!Για το πρωτο φερει μεγαλη ευθηνη και ο Δαρλας οποτε who knows!Ισως ο Τζορβας το εσωζε ισως οχι! Παρατηρηση 2η:Ομαδες καφενεια στην Ευρωπη δεν υπαρχουν!Ενα Ευρωπαϊκο παιχνιδι ειναι εντελως διαφορετικο απο ενα παιχνιδι πρωταθληματος!Παιζες με μεγαλυτερη κ@υλα,ξερεις οτι υπαρχουν ανθρωποι που ισως σε δουν εαν ξεχωρισεις και πολλες φορες μια ευρωπαικη διακριση σωζει αποτυχημενες χρονιες σε εγχωριο επιπεδο!(παραδειγματα απειρα:Ο Παναθηναϊκος να χτυπαει στα ισα την Μπαρτσελονα,Ο Ολυμπιακος στα ισα την Ρεαλ Μαδιρτης,η Αεκ στα ισα την Ρεαλ Μαδριτης,ο Παοκ στα ισα την Αρσεναλ)!Που με αυτο το σκεπτικο που εκφραζεται για ολες αυτες τις ομαδες που ανεφερα ειμαστε καφενεια!Αλλα επαναλαμβανω σε ευρωπαϊκο παιχνιδι αυτο δεν ισχυει! Παρατηρηση 3η:Θεωρω αστεια τα σχολια του στυλ ο Πανσεραϊκος απεκλεισε τον Παναθηναϊκο στο κυπελλο,ο Παναθηναϊκος κερδισε την Ιντερ αρα ο Πανσεραικος ειναι καλυτερος της Ιντερ!Ενας ποδοσφαιρικος αγωνας δεν ειναι μαθηματικα και εξισωσεις Παρατηρηση 4η:Ο Σισε δεν πρεπει να ξαναβαψει το μαλλι!Αν και με συμφερει στο ντερμπι να το εχει βαμμενο !Περα απο την πλακα τωρα:Δεν ξερω αν το παρατηρησατε κατα τη διαρκεια του αγωνα αλλα επειδη δεν τροφοδοτηθηκε καθολου σωστα χθες αρχισε να κανει συνεχως εντονες παρατηρησεις στους συμπαιχτες του(κυριως Νινη και Λετο) δειχνοντας τους σε εντονο υφος δωσε μου την μπαλα χαμηλα ή δωσε μου την μπαλα απο ψηλα(αναλογα με το πως κινουνταν και το πως ηταν τοποθετημενοι οι αντιπαλοι κατα τη διαρκεια της φασης)!Δεν ξερω ρε παιδια αλλα αν ημουν συμπαιχτης του αυτες οι αντιδρασεις θα με τσατιζαν παρα πολυ!(εχω παιξει μπαλα εγω και ξερω-γνωστη ατακα απο ραδιοφωνικη αθλητικη εκπομπη) Παρατηρηση 5η:Με εκνευριζει παρα πολυ η απαξιωση που δειχνουν οι ελληνικες ομαδες για το κυπελλο Ουεφα!Εισαι στην φαση των 16 εχεις εναν αντιπαλο στα μετρα σου,ε κατεβασε την καλυτερη δυνατη ενδεκαδα το κερατο μου!Οκ στο CHL υπαρχουν τα πολλα πακετα αλλα και πανισχυρες ομαδες ταυτοχρονως!Για μια καλη ευρωπαικη πορεια εχει περισσοτερες πιθανοτητες στο Ουεφα!Ε προσπαθησε να εξαντλησεις καθε δυνατη πιθανοτητα
Tilemaxx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Γιατί Dropsreef και εμείς πέρσυ μετά την 5άρα στη Μπενφίκα και την 4άρα στη Χέρτα, πήγαμε με τη Σεντ Ετιέν σαν εν δυνάμει κυπελλούχοι. Και πάθαμε τα ίδια. Ξέρεις γιατί? Γιατί δεν υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο. Όσο κατεβαίνουμε με τέτοια νοοτροπία, τόσο θα τρώμε 3άρες και 4άρες. Ευρωπαική διάκριση δεν είδαμε, και ούτε πρόκειται να δούμε ποτέ. Ο Γκαλίνοβιτς μπορεί να φέρει μερίδιο ευθύνης αλλά η άμυνα του Παναθηναικού ήταν ΤΡΑΓΙΚΗ χθές. Και δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Dropsreef Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Ρε Tilemaxx αν θυμαμαι καλα περυσι που ειχαμε κληρωθει με τα γαλλακια θα πεφταμε νομιζω πανω στο νικητη του ζευγαριου Μιλαν-Βερνετρ(?) (θεωρουσαμε παντως δεδομενο οτι θα περασει η Μιλαν)!Και τι εκανε για αυτο ο μεγιστος Σωκρατης?Ενισχυσε την ομαδα ωστε να αυξησουμε τις πιθανοτητες για διακριση?Οχι(εδω δεν ενισχυσε την ομαδα φετος με μια βατη κληρωση για την φαση των 16 θα μου πεις)!Απλα με εκνευριζει αυτη η νοοτροπια που εχουμε γενικοτερα και απαξιωνουμε εναν εξισου σημαντικο ευρωπαϊκο θεσμο! Ο Μαρινος χθες δεν ηταν υγιεστατος?Ο Σπυροπουλος?Ο Σαλπιγγιδης?Ο Καραγκουνης?
Chris_85 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 [...]Θυμίζετε λίγο τον μπασκετικό Ολυμπιακό ξέρεις, ας φάμε 100, αλλά ας βάλουμε 101 να κερδίσουμε. Sorry κιολας ρε μαν, αλλα αστοχη η συγκριση σου. 1ον ο ΟΣΦΠ το πρωτο του Κυπελλο επι εποχης Αγγελοπουλων το κερδισε απο την αμυνα και 2ον στο μπασκετ γινεται μια ομαδα να παιζει πολυ καλυτερη αμυνα απο μια αλλη, αλλα ταυτοχρονα να εχει μεγαλυτερο παθητικο. Ειναι ολα θεμα ρυθμου.
Linus_21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Πολλοί πικραμένοι μαζεύτηκαν εδώ μέσα... Δεν έχουν τι άλλο να σχολιάσουν για την ανυπαρξία τους και βγήκαν να κλάψουν στο τόπικ μας... Ας ρωτήσω λοιπόν κάτι (συγνώμη αν είναι οφτόπικ και σας στην χαλάω, κοίτα που φτάσαμε) Ξέρουμε πότε βγαίνουν τα εισιτήρια με ολυμπιακό?
Tilemaxx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Πολλοί πικραμένοι μαζεύτηκαν εδώ μέσα... Δεν έχουν τι άλλο να σχολιάσουν για την ανυπαρξία τους και βγήκαν να κλάψουν στο τόπικ μας... Ναι, βγήκαν οι οπαδοί της Χετάφε να κλαφτούν στο τοπικ της Μπαρτσελόνα...
Tilemaxx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Εντάξει, όταν θα πάρουμε και εμείς το CL όπως εσείς τόσες πολλές φορές ίσως καταφέρουμε και φτάσουμε λίγη απο την ευρωπαική σας μαγεία. Προσκυνώ...
alexis333 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Ενταξει πολυ το τραβηξαμε το πειραγμα .... Λαθος και το παραδεχομαι αυτο .. Ας το κοψουμε και ας σοβαρευτουμε καλυτερα ....
alexis333 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Bασικα εμεις οι Ολυμπιακοι δε πρεπει να χαιρομαστε με την ηττα του Παο.... Γιατι αν ερχοταν εστω και ισοπαλια ο Παο θα πηγιανε την ερχομενη Πεμοτη για να διεκδικησει το ματς .... Ενω τωρα θα παει χαλαρος με αλλαγες πιστευω .... Κι ετσι θα ειναι ξεκουραστος για το ντερμπι ενω εμεις που θα παμε στη Γαλλια να διεκδικησουμε ο,τι εχει μεινει ( τπτ στην ουσια) και θα ημαστε κουρασμενοι...
geovard Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Ας σοβαρευτούμε. Ας μιλήσουμε για το Όπα-Όπα Απ ότο ξέρω ο Αλκαίος είναι δηλωμένος Ολυμπιακός(είδες αποφεύγω τη λέξη που άλλοι λένε ασύστολα όπως κι εσείς λέτε βάζελοι.Άσχημες λέξεις όλες), Κατά συνέπεια δεν έχει καμία τύχη το τραγούδι.Μόλις βγαίνετε απο τα σύνορα... Από την άλλη ένα μονότονο τραγούδι είναι που θα πάρει το ..χρυσό βατόμουρο.Έχει κάτι από Ρακιντζή με το SAGAPO με τους τέσσερις ζουλου να μουγκρίζουν που δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.