Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
To πανηγυρισες τον τιτλο οταν σε κερδισα μεσα-εξω το 2007?

Εσυ θα τον πανηγυρισεις φετος που εχασες εκτος? για το εντος βλεπουμε..

Καλα, επειδη δεν επαιζα με τα Σουρμενα αλλα εστω με αυτη την Ευρωπαικα μετριοτατη ομαδα στους 16 του ΟΥΕΦΑ, το να μου λες οτι στο 0-2 στο 16' με δυο γκολ 100% ευθυνη του τροχονομου 'δεν σημαινει κατι' και επρεπε να φαω 5 γκολ για να σημεινει κατι δειχνει οτι απλα θες να μας την πεις χωρις να σε νοιαζει το τι και πως και το αν εχεις δικιο

σου λεω οτι δεν πιστευω πως και για τα δυο γκολ εχει 100% ευθυνη ο Γκαλινοβιτς.. για το ενα σιγουρα εχει.. σου μιλησα για πεντε γκολ επειδη εσυ το εφερες σαν παραδειγμα.. φυσικα αν εκανε πεντε λαθη θα ηταν δικια του η ηττα.. απο αυτο που ειδα χθες, δεν πειστηκα οτι μπορουσε να παρει κατι καλυτερο ο ΠΑΟ.. δυστυχως για σενα παιχτης σου ειναι και ο Γκαλινοβιτς, οπως εμενα οι Οσκαρ, Ντιογκο, Μαρεσκα, Στολτιδης, Ζαιρι, Παντος και Γκαλιτσιος.. τι να κανουμε τωρα? αφου ειναι στην ομαδα, ολοι φερουν ευθυνη..

1. 1o γκολ οποιοδηποτε τερμα ανω των 16 ετων πλην του Γκαλινοβιτς το εχει καθαρισει και δεν υπαρχει φαση επειδη εγινε μια σεντρα. Αλλιως χθες εκανα περιπου 20 φασεις,

2. Στο 2ο γκολ το τερμα χτυπαει τον αμυντικο!! μην δινοντας του την ευκαιρια αν οχι να κοψει, ΕΣΤΩ να ανατρεψει και ας παρει κοκκινη τον επιθετικο.

3. Στο 3ο γκολ η φαση ειναι μια καθετη στην αριστερα πλευρα του τραυματια Δαρλα. Η φαση ειναι πολυ απλη...πετανε την μπαλα μπροστα και ειναι ενας αμυντικος και ενας επιθετικος να τρεξουν και οποιος προλαβει. Ο αμυντικος ειναι νεκρος. Τι φαση μου λες?

1. μπορουσε να διωξει ο αμυντικος, δεν ειναι μονο ευθυνη Γκαλινοβιτς..

2. εχει τεραστια ευθυνη ΑΛΛΑ αν δεν εβγαινε παλι θα το ετρωγε πιθανοτατα.. οποτε παλι για Γκαλινοβιτς θα λεγαμε που δεν εκανε εξοδο..

3. Αρα αφου ηταν τραυματιας ο αμυντικος, να μη μετρησει το γκολ? φυσικα και ειναι φαση αφου σε αντεπιθεση μπαινει γκολ!! μην τρελαθουμε τελειως! στην φαση παντως βλεπω 4 αμυντικους και 3 επιθετικους.. εσυ τι φασεις εκανες περα απο το γκολ και απο μια κεφαλια στο 90? ολα απο σεντρες και στημενα Καραγκουνη ηταν και αντε 2-3 σουτ που πηρε μονος του ο Σισε..

Ισως αργησω να απαντησω αλλα πρεπει να φυγω, συγγνωμη.. καλη συνεχεια και μην αρπαζεστε ρε παιδια.. μπαλιτσα να βλεπουμε.. :-)

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικά εγώ δεν έχω καταλάβει. Είδατε κανέναν Παναθηναϊκό να λέει πως η Σταντάρ ΔΕΝ είναι Πανιώνιος? Ε, αφού είναι, τι να κάνουμε? Μήπως αυτό κάνει λιγότερο βαριά την ήττα της ομάδας ή το αντίθετο? Για να καταλάβω δλδ.

Δημοσ.
Φουφούτιε, τρολ - ξετρολ, αυτό που ξέρω είναι πως είσαι από τους πρώτους που με αποπαίρνουν επί προσωπικού όταν γράφω για εσάς. Τώρα για τα ριπορτ προφανώς δεν μπορώ να το ξέρω, μηνύματα σβήνονται συνέχεια πάντως οπότε κάποιος από τους γνωστούς το πατάει συχνά το κουμπάκι κάτω αριστερά. Καλά κάνει θα μου πεις και ίσως να έχεις και δίκιο.

Τέσπα, το τελευταίο που θα πω είναι πως εγώ δεν σας αποπαίρνω να μην κάνετε καζούρα. Ίσα ίσα που την συντηρώ και από πάνω απαντώντας. Αν δεν σας αρέσει ούτε αυτό τότε ανοίξτε ένα word να γράψετε όλα όσα σας έκαναν χαρούμενους από χθες να μην χαλάμε και τις καρδιές μας.

Ποτέ δε μου αρέσει η καζούρα ότι κι αν γίνει, αλλά κάποιοι την προκαλούν μόνοι τους

Όταν ΠΡΙΝ τον αγώνα της ομάδας σου με ξένη ομάδα, βγαίνεις στο θέμα του αιώνιου αντιπάλου να κοροϊδέψεις για τον μειώσεις και την πατάς χειρότερα τι περιμένεις ?

Δημοσ.

Σαφέστατα η Σταντάρ δεν είναι καμιά ομάδα τηςε προκοπής.Προσωπικά αν με ρωτούσατε σε ανύποπτο χρόνο θα μπορούσα να πω ότι παίζει και Β κατηγορία.Αλλά τέτοιες ομάδες μόνο οι Ελληνικές μπορούν να αναστήσουν.Όταν χάνεις στην έδρα σου με αυτό το σκορ από την έβδομη στο Βέλγικο πρωτάθλημα σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στο οικοδόμημα τού ποδοσφαίρου μας γενικότερα.Μόνο με τις Ελληνικές ομάδες μπορούν να κάνουν πλάκα τέτοιες ομάδες.Όλα τα άλλα είναι γιά εσωτερική κατανάλωση.Γιά να μας δίνει δύο φορές φέτος η Σταντάρ την ευκαιρία να την πούνε οι Παναθηναϊκοί στους Ολυμπιακούς και τώρα το αντάποδο.Άρα αν συμμετείχε στο Ελληνικό πρωτάθλημα η Σταντάρ θα ήταν αιώνια πρωταθλήτρια.Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.Ξέρουν οι ξένοι ότι δεν είμαστε σοβαρός λαός.Κυκλοθυμικοί είμαστε και το ξέρουν.Σού λέει πάνω στον ενθουσιασμό τους από τη Ρόμα και στα πανηγύρια και όντας εγωϊστές θα τους αιφνιδιάσουμε.Πράγμα που έγινε με μαθηματική ακρίβεια.

Η σιωπή σε κάθε περίπτωση είναι χρυσός.

Δημοσ.
Ποτέ δε μου αρέσει η καζούρα ότι κι αν γίνει, αλλά κάποιοι την προκαλούν μόνοι τους

Όταν ΠΡΙΝ τον αγώνα της ομάδας σου με ξένη ομάδα, βγαίνεις στο θέμα του αιώνιου αντιπάλου να κοροϊδέψεις για τον μειώσεις και την πατάς χειρότερα τι περιμένεις ?

Και εμένα τι με κάνεις quote? :confused:

Δημοσ.
Εσυ θα τον πανηγυρισεις φετος που εχασες εκτος? για το εντος βλεπουμε..

Aπαντα εσυ και βλεπουμε

σου λεω οτι δεν πιστευω πως και για τα δυο γκολ εχει 100% ευθυνη ο Γκαλινοβιτς.. για το ενα σιγουρα εχει.. σου μιλησα για πεντε γκολ επειδη εσυ το εφερες σαν παραδειγμα.. φυσικα αν εκανε πεντε λαθη θα ηταν δικια του η ηττα.. απο αυτο που ειδα χθες, δεν πειστηκα οτι μπορουσε να παρει κατι καλυτερο ο ΠΑΟ.. δυστυχως για σενα παιχτης σου ειναι και ο Γκαλινοβιτς, οπως εμενα οι Οσκαρ, Ντιογκο, Μαρεσκα, Στολτιδης, Ζαιρι, Παντος και Γκαλιτσιος.. τι να κανουμε τωρα? αφου ειναι στην ομαδα, ολοι φερουν ευθυνη..

Iδια ερωτηση με Ερωδιο.

Αν επαιζε ο Τζορβας με ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ αλλους 10, ΙΔΙΟ στησιμο, ΙΔΙΑ Στανταρ, εγω λεω οτι δεν θα χαναμε 1-3. ΑΡΑ διαφωνεις επ'αυτου?

Για να μην αρχισεις παλι "και εγω ειχα απουσιες μπλα μπλα μπλα"

1. Δεν περιστρεφετυαι η Γη γυρω απο τον Ολυμπιακο. Μιλαμε για τον Παναθηναικο τωρα

2. Δεν λεω "αν επαιζε ο Καραγκουνης ή ο Σαλπιγγιδης ή δεν εβγαζε τον Λετο" μπουρου μπουρου μπουρου. Μιλαω καθαρα και ξαστερα για ΕΝΑ παικτη, κατα τι γνωμη μου τον σημαντικοτερο στο ποδοσφαιρο(γιατι ειναι ο μονος που αν κανει μαλακια το κοντερ γραφει τεμαχιο)

1. μπορουσε να διωξει ο αμυντικος, δεν ειναι μονο ευθυνη Γκαλινοβιτς..

2. εχει τεραστια ευθυνη ΑΛΛΑ αν δεν εβγαινε παλι θα το ετρωγε πιθανοτατα.. οποτε παλι για Γκαλινοβιτς θα λεγαμε που δεν εκανε εξοδο..

3. Αρα αφου ηταν τραυματιας ο αμυντικος, να μη μετρησει το γκολ? φυσικα και ειναι φαση αφου σε αντεπιθεση μπαινει γκολ!! μην τρελαθουμε τελειως! στην φαση παντως βλεπω 4 αμυντικους και 3 επιθετικους.. εσυ τι φασεις εκανες περα απο το γκολ και απο μια κεφαλια στο 90? ολα απο σεντρες και στημενα Καραγκουνη ηταν και αντε 2-3 σουτ που πηρε μονος του ο Σισε..

1. Εκτος αν εισαι ο Τερι ή ο Φερντιναντ εκεινη την στιγμη απλα θεωρεις οτι θα καθαρισει το τερμα. Πιο απλα, και κοντα στα ελληνικα δεδομενα, αμφιβαλλω ακομα και αν ο Χενρικσεν ή αν θες ο Μελμπεργκ θα καθαριζε τη συγκεκριμενη σεντρα.

2. Δεν λεμε για την εξοδο. Λεμε οτι καταφερνει να γκρεμισει τον αμυντικο, μην δινοντας του ΕΣΤΩ την ευκαιρια να ανατρεψει τον Γιοβανοβιτς(εστω και αν παρει κοκκινη-που δεν θα επαιρνε γιατι αριστερα ηταν ο Βυντρα νομιζω)

3. Δλδ ηταν δουλεμενο στην προπονηση το "αν χτυπησει το αριστερο μπακ αλλα ειναι τοσο βλακας να παριστανει τον Ελ Σιντ πεταχτε την στον κενο χωρο"?? Δειχνει ας πουμε ανωτεροτητα της Στανταρ σαν ομαδα?

Εχουμε το φαουλ του Σισε στο 2', την προσπαθεια του Ρουκαβινα που φτανει κοντα στο πεναλτυ και δεν κανει το σουτ, προσπαθεια αμεσως μετα το 1-2 που περνει κεφαλια ο Σαριεγκι και πεταγεται καποιος(δεν εβλεπα απο την 6) και δεν βρισκει την μπαλα, την φαση που τραυματιζεται ο Δαρλας που καποιος π#$%%#$ προλαβαινει και βαζει το ποδι του, την κεφαλια αουτ σε κενο τερμα του Χριστοδουλοπουλου. Ο Γκαλινοβιτς εχει πιασει τιποτα?

Θες να με πεισεις ειλικρινα οτι ο μεσος Γερμανος που διαβαζει μονο το σκορ την αλλη μερα και σκεφτεται "πωπω τον πατησε" εχει σωστη εντυπωση?Το χθεσινο ματς ειναι για 1-3?

---------- Προσθήκη στις 19:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:06 ----------

Παντως εχουν πολυ πλακα οι Ολυμπιακοι.

-Ρε εμεις κερδισαμε την Στανταρ

-Μα εσεις θα ειχατε αποκλειστει αν ηταν νοκ αουτ

-Ναι αλλα εμεις ειμαστε πεθαμενοι

-Αρα δικαια σας περνουμε το πρωταθλημα?

-Οχι το περνετε με την διαιτησια

-Μα αφου ειπες ειστε πεθαμενοι

-Οχι δεν ειμαστε, ειμαστε καλυτεροι απο εσας

-Αρα δικαια σας το περνουμε

-Οχι, με την διαιτησια

-Διαιτησια και στην Ευρωπη?Με την Ρομα?

-Σιγα, να τωρα αποκλειστηκατε. Πορειες κανει και το ΚΚΕ

-Μα και σεις δεν εχετε παρει τιποτα

-Εμεις ειμαστε στους 16 του ΤΛ αρα ειμαστε καλυτεροι.

-Δλδ οταν πηγαιναμε εμεις στους 16 και τους 8 του ΤΛ και εσεις περνατε το πρωταθλημα αυτο εδειχνε οτι εχουμε καλυτερη ομαδα?

-Οτι πορειες κανει και το ΚΚΕ.

Δημοσ.

Μιά ερώτηση (δεν περιμένω βέβαια απάντηση) προς κάθε υπεύθυνο στον ΠΑΟ.

Εμείς λέγαμε και ξέραμε κατά 99% ότι ο Γκαλίνοβιτς θα έκανε αυτή την εμφάνιση εσείς δεν το ξέρατε?Γιατί αν δεν το ξέρατε τότε είστε βλάκες.Αν το ξέρατε τότε ειστε προδότες αυτοκτονικοί. Κάποιος με ειρωνεύτηκε εδώ όταν είπα μα καλά δεν έχει άλλο τερμστοφύλακα η ομάδα.Και λέει ο άλλος σιγά μη περίμενες να μπεί και ο Καρνέζης!Πιστεύει φαίνεται ο φίλος(Μπορείτε να διαβάσετε τα μηνύματα αμέσως μετά το στραπάτσο χθες να δείτε σε ποιόν αναφέρομαι), ότι ο Γκαλίνοβιτς είναι καλύτερος από τον Καρνέζη! Μιλάμε γιά ποδοσφαιρικές ευφυίες εδώ μέσα.Μιλάνε μερικοί γιθά τον Καρνέζη τον οποίο αμφιβάλλω αν τον έχουν δεί να παίζει καθόλου.

Καί βέβαια στέκομαι μόνο στον τερματοφύλακα γιατί στέρησε νωρίς από την ομάδα να διεκδικήσει κάτι καλό.Στη φάση του πρώτου γκολ βγαίνεις κύριε Γκαλίνοβιτς και παίρνεις μαζί σου και τον επιθετικό που πήρε ανεμπόδιστα την κεφαλιά και τον δικό σου τον Σαριεγκι που μάρκαρε και καλά μκαι βέβαια διώχνεις και την μπάλλα.Ένας άντρας δυό μέτρα να κάθεται σαν κότα κάτω από τα γκολπόστ χωρίς κάν να κάνει κίνηση.

Γιά το δεύτερο γκολ δεν χρειάζεται καν σχολιασμός.Αν θυμάστε τις άστοχες αυτές εξόδους έξω από την περιοχή τις έχει κάνει πολλές φορές.Αν θυμάται καποιος καλυτερα ας αναφέρει περιπτώσεις.Κατ αρχήν βγαίνει καθυστερημένα και έτσι τρώει τις ντρίπλες του επιθετικού.

Και άλλοι υστέρησαν.Διαβάζω τώρα ότι ο Νιόπλιας έκανε παρατηρήσεις σήμερα στο Λέτο που όλο διαμαρτυρόταν και φώναζε στους συμπαίχτες του.

Τέλος πάντων απελευθέρωση είναι ο τελειωμός τού Γκαλίνοβιτς.Να θυμίσω ξανά βραδυές Γκαλίνοβιτς όπως με την Παρί και άλλα ιστορικά στοιχεία.Ας είναι. Σιγά σιγά να καθαρίζει το τοπίο.Καιρός είναι να σουτάρουνε και τον Δάρλα που δεν ήθελε να τον κρατήσει περυσι ούτε ο ΠΑΟΚ! Αλλά αλλού έχουν περισσότερο μυαλό από τους πολυμετοχικούς.Μπορείτε να φανταστείτε τι έχει να γίνει αν χαθεί ειδικά το φετινό πρωτάθλημα που έχουν ρίξει όλο το βάρος εκεί? Τρίτος παγκόσμιος.

Δημοσ.
Μιά ερώτηση (δεν περιμένω βέβαια απάντηση) προς κάθε υπεύθυνο στον ΠΑΟ.

Εμείς ξέραμε κατά 99% ότι ο Γκαλίνοβιτς θα έκανε αυτή την εμφάνιση εσείς δεν το ξέρατε?Γιατί αν δεν το ξέρατε τότε είστε βλάκες.Αν το ξέρατε τότε ειστε προδότες αυτοκτονικοί. Κάποιος με ειρωνεύτηκε εδώ όταν είπα μα καλά δεν έχει άλλο τερμστοφύλακα η ομάδα.Και λέει ο άλλος σιγά μη περίμνες να μπεί και ο Καρνέζης!Πιστεύει φαίνεται ο φίλος(Μπορείτε να διαβάσετε τα μηνύματα αμέσως μετά το στραπάτσο χθες να δείτε σε ποιόν αναφέρομαι), ότι ο Γκαλίνοβιτς είναι καλύτερος από τον Καρνέζη! Μιλάμε γιά ποδοσφαιρικές ευφυίες εδώ μέσα.

Ότι να 'ναι...

Επειδή προφανώς σε εμένα αναφέρεσαι, καταρχήν δεν σε ειρωνεύτηκα, το φαντάστηκες.

Έγραψες ότι ευθύνεται ο Νιόπλιας επειδή έβαλε το Γκαλίνοβιτς. Και σε ρωτάω εγώ: Είχε κανέναν άλλο να βάλει; Τον έχεις δει εσύ τον Καρνέζη και ξέρεις ότι είναι καλύτερος; Τον έχεις δει περισσότερο απ' ότι ο Νιόπλιας; Αν ναι, πού; Παρακολουθείς τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού;

Εγώ ακριβώς επειδή δεν τον έχω δει (και πώς να τον δω εφόσον δεν παίζει ποτέ), υποθέτω ότι ο Νιόπλιας κάτι παραπάνω θα ξέρει.

Και αφού ήσασταν τόσο σίγουροι ότι ο Γκαλίνοβιτς θα κάνει κακή εμφάνιση, ελπίζω να το παίξατε διπλό και να τα κονομήσατε τουλάχιστον.

Το σχόλιο με τις ευφυΐες δεν χρειαζόταν νομίζω, βγάλε την πίκρα σου αλλού.;)

Δημοσ.

Έγραψες ότι ευθύνεται ο Νιόπλιας επειδή έβαλε το Γκαλίνοβιτς. Και σε ρωτάω εγώ: Είχε κανέναν άλλο να βάλει; Τον έχεις δει εσύ τον Καρνέζη και ξέρεις ότι είναι καλύτερος; Τον έχεις δει περισσότερο απ' ότι ο Νιόπλιας; Αν ναι, πού; Παρακολουθείς τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού;

Μαζι σου.

Αν ο Νιοπλιας κρινει οτι του κανει, πουλο.

Αν ο Νιοπλιας φοβηθηκε τον κοσμο, πουλο.Δλδ αν εβλεπε οτι ο Καρνεζης ειναι καλυτερος και εβαλε Γκαλινοβιτς για να μην τον κραξουν ειναι σοβαρος?

Αν παλι δεν του κανει κανενας, επρεπε να του παρουν 2ο τερμα του ανθρωπου.

Ο Γκαλινοβιτς δεν ηταν κακος. Ηταν 0-2 σε 15' μονος του. Δεδομενου πως ειναι 33 αρα δεν τον λες απειρο σημαινει οτι αυτη την στιγμη, ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ.

Αρα ειτε επρεπε να παιξει Καρνεζης είτε επρεπε να ειχαμε παρει τερμα

Δημοσ.

Στο πρωτο γκολ η αμυνα δε φταιει δλδ ..??

Μονο ο Γκαλινοβιτς φταιει ... ??

Τους πηρε παραμαζεμα και τους 3 ο αλλος με την κεφαλια του ...

Γιατι στο δευτερο γκολ δε βγαινει τετ α τετ ο αντιπαλος απο λαθη της αμυνας ...

Αλλο που κανει μλκ ο τερματοφυλακας ...

Αλλα δε φταιει και μονο ο Γκαλινοβιτς που βρηκατε ολοι τωρα για να δικιολογησετε την ηττα ...

Και δε προσπαθω να σας την πω με αυτο που γραφω αλλα απλα γραφω την αποψη μου ... :-)

Δημοσ.

Αν ο Νιοπλιας φοβηθηκε τον κοσμο, πουλο.Δλδ αν εβλεπε οτι ο Καρνεζης ειναι καλυτερος και εβαλε Γκαλινοβιτς για να μην τον κραξουν ειναι σοβαρος?

Εντάξει, αυτό το αποκλείω. Να φοβήθηκε δηλαδή να αφήσει έξω τον άνθρωπο που είναι δεύτερος σε κράξιμο πίσω απ' το Βύντρα;

Ο Γκαλινοβιτς δεν ηταν κακος. Ηταν 0-2 σε 15' μονος του. Δεδομενου πως ειναι 33 αρα δεν τον λες απειρο σημαινει οτι αυτη την στιγμη, ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ.

Εδώ σε βρίσκω υπερβολικό. Όχι ότι ήταν ποτέ κάνα σοβαρό τέρμα ούτε είναι θέμα απειρίας. Μπορεί όμως να ήταν σε κακή βραδιά. Άλλο αν με τόσο κράξιμο η αυτοπεποίθησή του έχει πιάσει πάτο.

Η άμυνα όντως έχει κι αυτή ευθύνη αλλά επηρεάζεται και από το πόση σιγουριά της δίνει το τέρμα.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να το συζητάτε άλλο. Και στα τρία γκολ ο κοινός παρανομαστής είναι ο Φίλιππος Δάρλας.

Στο πρώτο γκολ χάνει την κεφαλιά.

Στο δεύτερο ήταν ο παίκτης που έμεινε οπισθοφυλακή στο κόρνερ που χτυπήσαμε.

Στο τρίτο γκολ του έλεγε ο Νιόπλιας να πέσει αφού δεν μπορούσε να συνεχίσει και αυτός παρέμενε όρθιος μπερδεύοντας όλη την άμυνα. Μια φορά έπαιξαν από την μεριά του οι Βέλγοι και έβαλαν το τρίτο.

Ο Γκαλίνοβιτς απλά έκανε ότι μπορούσε. Δηλαδή τίποτα. Μάλλον λάθος, τον τροχονόμο.

Τρελαίνομαι ρε γμτ επαγγελματίας ποδοσφαιριστής να χτυπάει και να ζητάει επί 3 λεπτά αλλαγή ενώ η ομάδα έχει κάνει ήδη και τις 3. Άμα δεν μπορούν να σκεφτούν τα στοιχειώδη πως να παίξουν μετά μπάλα με μυαλό?

Δημοσ.
Στο πρωτο γκολ η αμυνα δε φταιει δλδ ..??

Μονο ο Γκαλινοβιτς φταιει ... ??

Τους πηρε παραμαζεμα και τους 3 ο αλλος με την κεφαλια του ...

Γιατι στο δευτερο γκολ δε βγαινει τετ α τετ ο αντιπαλος απο λαθη της αμυνας ...

Αλλο που κανει μλκ ο τερματοφυλακας ...

Αλλα δε φταιει και μονο ο Γκαλινοβιτς που βρηκατε ολοι τωρα για να δικιολογησετε την ηττα ...

Και δε προσπαθω να σας την πω με αυτο που γραφω αλλα απλα γραφω την αποψη μου ... :-)

Ρε αγορι μου, τωρα επιτηδες το κανεις?

Ιδια ζωα εχω στην αμυνα που αντεξανε για πανω απο 20 λεπτα κοντρα σε πολυ καλυτερους παικτες πριθν φανε 2-3 γκολ. Τι μου λες τωρα?

Ο τυπος σε 0 φασεις σε 16' εχει χρεωθει 2 γκολ.Με τον Τζορβα δεν τρωγαμε ΑΥΤΑ τα γκολ. Αποψη μου.

Δημοσ.

Ιδια ζωα εχω στην αμυνα που αντεξανε για πανω απο 20 λεπτα κοντρα σε πολυ καλυτερους παικτες πριθν φανε 2-3 γκολ. Τι μου λες τωρα?

Ο τυπος σε 0 φασεις σε 16' εχει χρεωθει 2 γκολ.Με τον Τζορβα δεν τρωγαμε ΑΥΤΑ τα γκολ. Αποψη μου.

Έλα, πες καμιά καλή κουβέντα και για τον Σπυρόπουλο, μην ντρέπεσαι :lol:

Δημοσ.

Kαλα αστο ...

Με το σκεπτικο σου τοτε αφου αντεξατε με την Ιντερ και δε φαγατε γκολ σημαινει πως εχεις τρομερους αμυντικους ....

:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...