Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γκαλίνοβιτς τέλος. Το καλοκαίρι φεύγει.

Ας κάνουμε λοιπόν τον απολογισμό της προσφοράς τού παίχτη. Και μετά να βγεί μπροστά αυτός που τον έφερε στον Παναθηναϊκό να μας εξηγήσει γιατί τον έφερε.

Κάποτε τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους.Γιατί δεν είναι το ποδόσφαιρο σαν την πολιτική όπου πολλοί κλέβουν αλλά σε κανένα δεν αποδίδονται ευθύνες αφού κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.

Εδώ κάποιος ...φωστήρας εισηγήθηκε την απόκτηση του Γκαλίνοβιτς.Δεν έχει όνομα? Στη σέντρα λοιπόν ο κύριος.Μην ήταν ο Ζάετς, μην ήταν ο Λιβαθηνός, μην ήταν ο Ασάνοβιτς? Ποιός τελικά τον έφερε? Είναι σημαντικό να λέγονται αυτά ώστε άνθρωποι που δεν κάνουν γιά σκάουτερς να φύγουν και να μην ξανάρθουν από την ομάδα.Με τον Γκαλίνοβιτς γιά πολλά χρόνια τερματοφύλακα γράφτηκαν μαύρες σελίδες στην ιστορία της ομάδας.Επίσης παίχτες σαν τον Δάρλα ο Καραγεωργίου στον Εργοτέλη δεν θα τούς έβαζε ποτέ να ακουμπήσουν καν τη μπάλα.

Και ο Βάσκος αυτονομιστής πρέπει να πάρει επιτέλους πόδι.Που ήρθε και άραξε στον Παναθηναϊκό και κανείς δεν λέει να τον διώξει.Πριν έρθει στην ομάδα τον ήξερε κανείς απο εσάς? Γιατί εγώ δεν είχα ακούσει αυτό το όνομα Σαριέγκι. Αργός άτεχνος και στρίβει σαν... λύκος!

Άει στον τρίβολο πιά...

Καί μην ακούω γιά κενά που έχει η ομάδα κ.λ.π. Αυτό είναι δεδομένο ότι θέλει παίχτες. Αλλά εγώ στέκομαι αποκλειστικά στο χθεσινό ματς και στην 100% ευθύνη του τερματοφύλακα στα δύο πρώτα γκολ.Τον προσέξατε καλά στο πρώτο γκολ? Ήταν δική του υπόθεση και έμεινε να κοιτάζει.Πρέπει να φάει και ξύλο δηλαδή γι αυτά που έκανε αλλά μαζί του να φάει και τα μπατσάκια του και ο Νιόπλιας που νόμιζε ότι έχει να κάνει με σούπερ παίχτες.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στο ποδοσφαιρο δε πιανουν ολες οι μεταγραφες...

Εδω αλλες κι αλλες ομαδες στην Ευρωπη ριχνουν λεφτα και παλι μπορει να μη τους κατσουν οι παιχτες που θα παρουν ...

Εδω εμεις δωσαμε 10 μυρια για τον Ντιογο ... Ποιον ?? :lol:

Δημοσ.

Αντίθετα σου απαντάω στις χαζομάρες που λες και σου δίνω την δυνατότητα να συνεχίσεις να κάνεις κάτι που φαίνεται πως γουστάρεις πολύ. Από την άλλη εσύ και ο φουφούτιος , που σήμερα πετάτε την σκούφια σας από χαρά, όταν γράφουμε στο θρέντ του οσφπ πετάγεστε και λέτε κατευθείαν για τρόλλινγκ και κάνετε ριπορτ.

Τελικά με την Δέσποινα έπεσα διάνα ε?

Ο φουφουτιος δεν εχει κανει ποτε ρεπορτ κανεναν.. Ουτε εχω αποκαλεσει κανεναν τρολ.. καλο θα ειναι να προσεχεις τι λες γενικα και αν δεν εχεις να απαντησεις κατι να ξερεις που να σταματας.. οταν κανεις καζουρα, ξεπερνωντας μαλιστα πολλες φορες τα ορια του εριστικου, να μαθεις και να την δεχεσαι.. οπως κανεις εσυ το κομματι σου μετα απο καθε αποτυχια του Ολυμπιακου, ετσι το κανουμε και εμεις σημερα

Για τη μονη Δεσποινα που μπορει να εχω μιλησει ειναι για το ζαχαροπλαστειο.. :-)

Για να μπαινουν τα πραγματα στη θεση τους, τη Στανταρ την κερδισατε 2-1 στο 90φευγα και ενω ειχε ευκαιριες η Στανταρ να σας κανει το 1-2

Στον επαναληπτικο χασατε 2-0

Αν παιζατε νοκ-αουτ φαση θα ειχατε αποκλειστει. Γκεγκε?

Επισης, εσεις δεν ειχατε τον ελεινο Γκαλινοβιτς να ειστε 0-2 απο το 16' με 0 φασεις!! Τα πρωτα 2 ειναι Γκαλινοβιτς 100%.

Τελος, οταν τα απομονωνεις, ο Παναθηναικος κερδισε 2 φορες 3-2 την Ρομα, την μια στην Ιταλια, η Στανταρ κερδισε 1-3 τον Παναθηναικο, αρα η Στανταρ για πλακα ριχνει 5-6 γκολακια στην Ρομα?Αυτο θες νας μας πεις?

Και οτι αξιος αντιπαλος για την Στανταρ ειναι μονο η Καβαλα που περασε 0-2 αο ΟΑΚΑ?

Ερωτηση, αν ετσι που τα πατε μεμονωμενα, ερθεις σε 10 μερες στο ΟΑΚΑ και αρπαξεις 2 τεμαχια, θα βγεις να πεις αφου κανεις τον μαγκα με ξενα @@ οτι "1-3 η Στανταρ, 2-0 εμας, αρα η Στανταρ κανονικα μας ριχνει τουλαχιστον 3-4 στο χαλαρο"?

Τη Στανταρ την κερδισαμε και εκει σταματαει η προταση.. Περιμενω να δω και εσεις τι θα κανετε εξω και μετα θα μιλησω..

Αυτα περι Γκαλινοβιτς ειναι διακαιολογιες.. Και εμας φετος μας λειπει μιση ομαδα σε καθε αγωνα αλλα ο,τι μπορουμε κανουμε.. το να κλαιμε και να λεμε μας λειπει μιση ομαδα δεν διορθωνει κατι..

Προσωπικα πιστευω οτι μια αποτυχια δεν δειχνει οτι εχεις αχρηστη ομαδα απαραιτητα.. Απλα εχουν πολλη πλακα οι κωλοτουμπες απο μερικους και ειναι ωραιο το να τους μανουριαζεις..

Αν φαω 2-3 τεμαχια θα βγω και θα πω τη γνωμη μου και αν κερδισεις δικαια θα σου πω και συγχαρητηρια..

Δημοσ.
Ελα τωρα ρε Kaizer τα πιστευεις αυτα που λες ... :lol:

Ουτε εσυ δε πρεεπει να τα πιστευεις ...

Εγω ειχα 10 παιχτες τραυματιες σε καθε ματς εκεινη την εποχη και μου λες πως εσυ εχεις τον Γκαλινοβιτς και γι αυτο χασατε ... ???

Ας ειχατε παγκο ...

Ετσι λεγατε κι εσεις τοτε σε μας ...:lol:

1. Ειχες Νικοπολιδη ομως. Και αμυνα. Πες μου οτι ειχες απουσιες και δεν τις πεταξες 5. Μην μου λες οτι ειχες απουσιες και γιαυτο σου πεταξε 2.

Τι δεν καταλαβαινεις?Το τερμα φταιει 100% για το 0-2 τι θες να κανω?Εσενα σου δειχνει αυτο μικρη ομαδα?

Μαλακια μου ναι που δεν εχω καλυτερο πισω απο τον Τζορβα αλλα η πρωτη ή η τελευταια ομαδα ειμαι με 2ο τερμα χειροτερο του 1ου?

Που να περιμενω ομως οτι στο 16' θα το εχει 0-2 μονος του ο Γκαλινοβιτς?

2. Πες μου λιγο τις απουσιες σου με Στανταρ?

3. Επιμενω στην αποψη μου. Αν σωνει και καλα το χθεσινο ειναι τεκμηριο δυναμικοτητας

α. Η Στανταρ ριχνει ή δεν ριχνει 4 με 5 ανετα στη Ρομα?

β. Θα το βουλωσετε αν δεν μου ριξετε 2 μπαλακια 21 Μαρτη?

ΥΓ. Η καζουρα καλη για οσους την κανουν. Εγω κανω καζουρα στον γαυρο ΕΔΩ, και οχι στο τοπικ του, οπου μπαινω σπανια. Επομενως δεν εχω καμια ορεξη να διαβαζω την καζουρα του καθενος που εχει αποθυμενα με τον Χ Παναθηναικο χρηστη που μπαινει και στο Ολυμπιακο τοπικ

Δημοσ.

Προσωπικα πιστευω οτι μια αποτυχια δεν δειχνει οτι εχεις αχρηστη ομαδα απαραιτητα.. Απλα εχουν πολλη πλακα οι κωλοτουμπες απο μερικους και ειναι ωραιο το να τους μανουριαζεις..

Δεν μίλησε κανείς γιά άχρηστη ομάδα.Με δύο νίκες εναντίον τής Ρόμα σημαίνει αν μη τι άλλο ότι αξίζεις κάτι.

Μίλησα γιά συγκεκριμένους παίχτες και γιά τα λάθη τού Νιόπλια.

Και φυσικά δεν αναφέρεσαι σε μένα γιά τις κωλοτούμπες γιατί όταν μιλώ είμαι πολύ προσεχτικός πάντα.

Έχεις και τον απίστευτο Νικολακόπουλο που ως φαίνεται κάτι θέλει να κερδίσει κι αυτός απο το χθεσινό ματς και λέει γιά τον Γιοβάνοβιτς ότι ένας οπαδός τού Ολυμπιακού νίκησε τον Παναθηναϊκό! Το έχει χάσει τελείως ο άνθρωπος.Άραγε πληρώνεται γιά τις...φιλοσοφίες που λέει?

Δημοσ.

Φουφούτιε, τρολ - ξετρολ, αυτό που ξέρω είναι πως είσαι από τους πρώτους που με αποπαίρνουν επί προσωπικού όταν γράφω για εσάς. Τώρα για τα ριπορτ προφανώς δεν μπορώ να το ξέρω, μηνύματα σβήνονται συνέχεια πάντως οπότε κάποιος από τους γνωστούς το πατάει συχνά το κουμπάκι κάτω αριστερά. Καλά κάνει θα μου πεις και ίσως να έχεις και δίκιο.

Τέσπα, το τελευταίο που θα πω είναι πως εγώ δεν σας αποπαίρνω να μην κάνετε καζούρα. Ίσα ίσα που την συντηρώ και από πάνω απαντώντας. Αν δεν σας αρέσει ούτε αυτό τότε ανοίξτε ένα word να γράψετε όλα όσα σας έκαναν χαρούμενους από χθες να μην χαλάμε και τις καρδιές μας.

Δημοσ.
1. Ειχες Νικοπολιδη ομως. Και αμυνα. Πες μου οτι ειχες απουσιες και δεν τις πεταξες 5. Μην μου λες οτι ειχες απουσιες και γιαυτο σου πεταξε 2.

Τι δεν καταλαβαινεις?Το τερμα φταιει 100% για το 0-2 τι θες να κανω?Εσενα σου δειχνει αυτο μικρη ομαδα?

Μαλακια μου ναι που δεν εχω καλυτερο πισω απο τον Τζορβα αλλα η πρωτη ή η τελευταια ομαδα ειμαι με 2ο τερμα χειροτερο του 1ου?

Που να περιμενω ομως οτι στο 16' θα το εχει 0-2 μονος του ο Γκαλινοβιτς?

2. Πες μου λιγο τις απουσιες σου με Στανταρ?

3. Επιμενω στην αποψη μου. Αν σωνει και καλα το χθεσινο ειναι τεκμηριο δυναμικοτητας

α. Η Στανταρ ριχνει ή δεν ριχνει 4 με 5 ανετα στη Ρομα?

β. Θα το βουλωσετε αν δεν μου ριξετε 2 μπαλακια 21 Μαρτη?

ΥΓ. Η καζουρα καλη για οσους την κανουν. Εγω κανω καζουρα στον γαυρο ΕΔΩ, και οχι στο τοπικ του, οπου μπαινω σπανια. Επομενως δεν εχω καμια ορεξη να διαβαζω την καζουρα του καθενος που εχει αποθυμενα με τον Χ Παναθηναικο χρηστη που μπαινει και στο Ολυμπιακο τοπικ

1. για τη φετινη μου αμυνα εχω να το λεω..το να μου λες οτι ενας παιχτης φταιει που χασατε ειναι υπερβολικο.. Δεν ειδα (οσο ειδα τον αγωνα) τον ΠΑΟ να πιεζει και να αξιζει τη νικη.. τιποτα δε μου δειχνει μικρη ομαδα! ισα ισα που εχω πει οτι ο ΠΑΟ ειναι σιγουρα μια κλαση καλυτερος απο εμενα φετος!

2.Επαιξε ο Φετφατζιδης ενα ημιχρονο αντι του Γκαλετι, δεν ειχα αριστερο χαφ και επαιξε ο Οσκαρ μεχρι το 80.. Επισης ειχα τον Γκαλιτσιο αντι του Τοροσιδη.. αυτα επειδη με ρωτησες.. δεν το θεωρω δικαιολογια ομως και το λεω απο το καλοκαιρι οτι ο Κοκκαλης μας κρεμασε.. επισης μπορουσα να βαλω ενα γκολ τουλαχιστον συμφωνα με την εμφανιση μου αλλα δεν εκατσε.. Α και το γκολ μπηκε στο 89 αφου ειχαμε ανοιχτει και ψαχναμε την ισοφαριση..

3. Καλα κανεις και επιμενεις, ο καθενας εχει την αποψη του.. Δεν ειμαι αυτης της λογικης του α και β. Ισα ισα θα ελεγα.. Οταν βγαινατε και λεγατε οτι κερδισαμε την τριτη του Βελγιου και σιγα τα ωα και τωρα φαγατε τρια μπαλακια, λογικο δεν ειναι να γελαω?

Στο ΥΓ σου θα συμφωνησω αλλα η απαντηση ειναι δυστυχως αυτη "ειμαστε ενα ελευθερο φορουμ και ο καθενας γραφει οπου θελει και οποτε θελει την αποψη του κοσμια και δε γινεται να αλλαξει αυτο.." το τι εχουμε διαβασει στο thread του Ολυμπιακου δε λεγεται.. οποτε σε καταλαβαινω απολυτα και μιλωντας προσωπικα η καζουρα και τα ασχολια απευθυνονται κυριως στους γνωστους αυτους χρηστες.. :-) Σεβομενος λοιπον αυτα και καταλαβαινοντας ποσο σπαστικο ειναι, θα σχολιαζω μονο αγωνιστικα απο δω και περα αν τυχει..

Δεν μίλησε κανείς γιά άχρηστη ομάδα.Με δύο νίκες εναντίον τής Ρόμα σημαίνει αν μη τι άλλο ότι αξίζεις κάτι.

Μίλησα γιά συγκεκριμένους παίχτες και γιά τα λάθη τού Νιόπλια.

Και φυσικά δεν αναφέρεσαι σε μένα γιά τις κωλοτούμπες γιατί όταν μιλώ είμαι πολύ προσεχτικός πάντα.

Μιλουν πολλοι για αχρηστη ομαδα του Ολυμπιακου οταν φερνει ασχημα αποτελεσματα με ξενες ομαδες.. οποτε μια αποτυχια δεν σημαινει απαραιτητα οτι καποιος ειναι καλυτερος η χειροτερος.. οχι, φιλε μου δεν το ειπα για σενα ξερουν ποιοι κανουν κωλοτουμπες :-)

Δημοσ.

Τη Στανταρ την κερδισαμε και εκει σταματαει η προταση..

Τον Ηρακλη τον κερδισαμε και εκει σταματαει η προταση

1-0.

---------- Προσθήκη στις 16:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:42 ----------

το να μου λες οτι ενας παιχτης φταιει που χασατε ειναι υπερβολικο.. Δεν ειδα (οσο ειδα τον αγωνα)

Ελα, ενταξει, αστο.

Απλα περιμενες αφορμη για κραξιμο.

Τι ειναι αυτα που γραφεις?

Σε ματς 0-2 στο 16' με ΜΗΔΕΝ φασεις του αντιπαλου επειδη κανει 2 γκολ δωρο το τερμα ποιος φταιει?Ο Σισε?

Με δουλευεις?Δηλαδη αν εκανε 5 μαλακιες και τρωγαμε 5 γκολ απο 5 σεντρες απο το κεντρο θα μου ελεγες 'Δεν φταιει μονο ενας'?

Αστο, δεν πειθεις ουτε 8χρονο. Σου αρκει το σκορ 1-3 και δεν εχεις καμια ορεξη να μιλησεις για μπαλα, απλα θες να μας την πεις

Δημοσ.
Τον Ηρακλη τον κερδισαμε και εκει σταματαει η προταση

1-0.

Οταν μου λες οτι κερδισαμε την Στανταρ στο 90 φευγα ενω εσυ εφαγες 3 μπαλακια τι θες να σου πω? Οπως ειπα και πιο πανω και το δευτερο γκολ της Στανταρ ηταν στο 89.. να μη μετρησει δηλαδη επειδη ηταν στις καθυστερησεις? Γι αυτο υπαρχουν.. Με την ιδια λογικη να μη μετρησουμε το γκολ του Ηρακλη και αλλα 2-3 που τα φαγαμε μετα το 85..

Και κατι ακομα για πλακα.. Τον ΠΑΟ τον κερδισαμε 2-0 και εκει σταματαει η προταση :P

δεν προλαβα το εντιτ σου. καλο θα ηταν ομως να μην αρπαζεσαι.. Αλλο να κανει μια μαλακια και να φας ενα γκολ (κατι που γινεται) και αλλο πεντε! στις πεντε θα ελεγα οκ φταιει το τερμα! Τα ιδια λεω και εγω για ΠΟΛΛΟΥΣ αγωνες του Ολυμπιακου! οτι ημασταν ατυχοι! ΟΜΩΣ ποτε δεν πειθεται κανεις! ΑΡΑ εγω γιατι να αλλαξω γνωμη με αυτα που λες? φετος μπορει να εχω χαλια ομαδα αλλα σιγουρα μπορουσα να παρω καποια καλυτερα αποτελεσματα σε αγωνες.. το θεμα ειναι τι γραφει στο τελος οπως λετε και εσεις.. οποιος εχει ορεξη να μιλησουμε για μπαλα, πολυ ευχαριστως να το κανω και εγω.. αν εσυ εχεις τις μαυρες σου επειδη εφαγες τρια χθες, δε σου φταιω εγω.. στον Νοπλια και στα αφεντικα πες τα που θελουν παση θυσια το πρωταθλημα και θυσιαζουν τα παντα..

ΥΓ : μηδεν φασεις με τρια γκολ ειναι λιγο αντιφατικο.. Οταν βαζει μια ομαδα 2 γκολ μεχρι το 20 και παιζει εκτος εδρας, λογικο δεν ειναι να κλειστει πισω και να παιξει με αντεπιθεσεις? σιγα μην κυνηγησει το σκορ.. αρα τι φασεις να κανει? το ιδιο λεω και εγω για το εκτος εδρας με τη Στανταρ.. 3 φασεις εκανε, δυο γκολ εβαλε και το ενα με σποντα.. μην τρελαινεσαι..

Δημοσ.

Τι ειναι αυτα που γραφεις?

Σε ματς 0-2 στο 16' με ΜΗΔΕΝ φασεις του αντιπαλου επειδη κανει 2 γκολ δωρο το τερμα ποιος φταιει?Ο Σισε?

Με δουλευεις?Δηλαδη αν εκανε 5 μαλακιες και τρωγαμε 5 γκολ απο 5 σεντρες απο το κεντρο θα μου ελεγες 'Δεν φταιει μονο ενας'?

Αστο, δεν πειθεις ουτε 8χρονο. Σου αρκει το σκορ 1-3 και δεν εχεις καμια ορεξη να μιλησεις για μπαλα, απλα θες να μας την πεις

Καλά, αμά πάρετε ανάποδες λέτε ότι σας κατεβαίνει.

Στον αγώνα στο ΟΑΚΑ με Ρόμα, ρε Kaizer, πόσα γκολ βάλατε και πόσες φάσεις κάνατε? Μήπως εκτελέσατε ένα κόρνερ και βάλατε τρία γκολ? Στη Ρώμη πάλι πόσες φάσεις κάνατε? Μήπως 2 κόντρες και 2 γκολ? Εγώ δεν βλέπω ευθύνη Γκαλίνοβιτς στο πρώτο γκολ, αλλά όπως είπα, το δεύτερο είναι δικό του.

Το να πιστέψετε ότι φταίει μόνο ο Γκαλίνοβιτς είναι μόνο εις βάρος σας.

Η αμυνά σας σε κάθε ευρωπαϊκό ματς αρπάζει 2 με 3 αβίαστα. Θυμίζετε λίγο τον μπασκετικό Ολυμπιακό ξέρεις, ας φάμε 100, αλλά ας βάλουμε 101 να κερδίσουμε.

Δηλαδή η αμυντική λειτουργία της ομάδας σου, που δεν μπορούσε να κλείσει σε κανένα σημείο του αγώνα τους διαδρόμους ή το άθλιο στήσιμο του Νιόπλια περνάνε στο ντούκου?

Johny, μετά από αγώνα με αρνητικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό, είσαι ευπρόσδεκτος να μας κάνεις όση καζούρα θέλεις. Το να μπαίνεις κάθε μέρα και να μας σπας τα αυγά με το trolling για κάτι που διάβασες στο Χ, Ψ site δεν είναι το ίδιο πράγμα.

Για τα report που αναφέρεις, εγώ προσωπικά κάθε φορά που θεωρώ ότι θίγομαι το λέω και αν κάνω report πάλι το λέω (αν και υπάρχει το ignore που αποτελεί καλύτερη λύση). Οπότε αν εξαφανίζονται τα posts, ξέρεις υπάρχουν και mods που μας διαβάζουν, δεν είμαστε μόνοι μας σε ξέφραγο αμπέλι.

Δημοσ.
Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με ομάδα που παίζει με αντεπιθέσεις και το πλήρωσε γιατί όλες της άλλες φορές που έπαιζε με τέτοιες ομάδες προηγούνταν οπότε μετά έκανε το παιχνίδι του χωρίς άγχος να κυνηγάει το σκορ.

Σίγουρα τεράστιο λάθος που δεν έβαλε από την αρχή Κάρα και Σάλπι μιας και είναι κατά την γνώμη μου από τους καλύτερους Έλληνες για να παίζουν απέναντι σε κλειστές άμυνες.

Ο Κάρα θα κρατήσει μπάλα και θα πάρει φάουλ και ο Σάλπι θα τρέξει και θα κάνει διεισδύσεις στην αντίπαλη άμυνα.

Για την άμυνα και τον τερματοφύλακα δεν μπορώ να πω κάτι από την στιγμή που θυμήθηκε να τους βάλει όταν δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος.

Σίγουρα ο Δάρλας και Μάριο δεν είναι υπέρ παίχτες αλλά δεν μπορεί να τους βάζεις να παίξουν σε τόσο σοβαρό ματς μετά από τόσο καιρό και να ζητάς το 100%.

Ο Παναθηναϊκός της Ρώμης ΜΠΟΡΕΙ να πάρει πρόκριση στο Βέλγιο αυτό όμως θα το δούμε σύντομα.

Ενα απο τα πιο σωστα ποστ.. το πρωταθλημα εχει γινει αυτοσκοπος αρα λογικο να κανει αλλαγες στην ενδεκαδα.. Επρεπε να παιξει οπως με τη Ρομα για να παρει αποτελεσμα και οχι σαν να παιζει με την Κολοπετινιτσα..

Δημοσ.
Και κατι ακομα για πλακα.. Τον ΠΑΟ τον κερδισαμε 2-0 και εκει σταματαει η προταση :P

Αν το ξανακανεις μου την λες τοτε...

δεν προλαβα το εντιτ σου. καλο θα ηταν ομως να μην αρπαζεσαι.. Αλλο να κανει μια μαλακια και να φας ενα γκολ (κατι που γινεται) και αλλο πεντε! στις πεντε θα ελεγα οκ φταιει το τερμα!

Καλα, επειδη δεν επαιζα με τα Σουρμενα αλλα εστω με αυτη την Ευρωπαικα μετριοτατη ομαδα στους 16 του ΟΥΕΦΑ, το να μου λες οτι στο 0-2 στο 16' με δυο γκολ 100% ευθυνη του τροχονομου 'δεν σημαινει κατι' και επρεπε να φαω 5 γκολ για να σημεινει κατι δειχνει οτι απλα θες να μας την πεις χωρις να σε νοιαζει το τι και πως και το αν εχεις δικιο

ΥΓ : μηδεν φασεις με τρια γκολ ειναι λιγο αντιφατικο.. Οταν βαζει μια ομαδα 2 γκολ μεχρι το 20 και παιζει εκτος εδρας, λογικο δεν ειναι να κλειστει πισω και να παιξει με αντεπιθεσεις? σιγα μην κυνηγησει το σκορ.. αρα τι φασεις να κανει? το ιδιο λεω και εγω για το εκτος εδρας με τη Στανταρ.. 3 φασεις εκανε, δυο γκολ εβαλε και το ενα με σποντα.. μην τρελαινεσαι..

1. 1o γκολ οποιοδηποτε τερμα ανω των 16 ετων πλην του Γκαλινοβιτς το εχει καθαρισει και δεν υπαρχει φαση επειδη εγινε μια σεντρα. Αλλιως χθες εκανα περιπου 20 φασεις,

2. Στο 2ο γκολ το τερμα χτυπαει τον αμυντικο!! μην δινοντας του την ευκαιρια αν οχι να κοψει, ΕΣΤΩ να ανατρεψει και ας παρει κοκκινη τον επιθετικο.

3. Στο 3ο γκολ η φαση ειναι μια καθετη στην αριστερα πλευρα του τραυματια Δαρλα. Η φαση ειναι πολυ απλη...πετανε την μπαλα μπροστα και ειναι ενας αμυντικος και ενας επιθετικος να τρεξουν και οποιος προλαβει. Ο αμυντικος ειναι νεκρος. Τι φαση μου λες?

Δημοσ.

Johny, μετά από αγώνα με αρνητικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό, είσαι ευπρόσδεκτος να μας κάνεις όση καζούρα θέλεις.

Ναι ε? Ωραία, την επόμενη φορά -σύντομα- που θα βάλω γαλλικό τραγουδάκι πιστεύω να μείνει και να μην σβηστεί. :lol: :lol:

Και επειδή βαρέθηκα την κουβέντα με το τρολλάρισμα, αυτός που είναι αναμάρτητος ας ρίξει πρώτος την πέτρα. Από εσένα και τους άλλους 2-3 γνωστούς δεν έχουν νόημα οι υποδείξεις.

Δημοσ.

Στον αγώνα στο ΟΑΚΑ με Ρόμα, ρε Kaizer, πόσα γκολ βάλατε και πόσες φάσεις κάνατε Μήπως εκτελέσατε ένα κόρνερ και βάλατε τρία γκολ? Στη Ρώμη πάλι πόσες φάσεις κάνατε? Μήπως 2 κόντρες και 2 γκολ? ?

Στο ΟΑΚΑ δεν εχει πιασει 2 σουτ ο Σενσι πριν χτυπησει?Ειδικα του Κατσουρανη στο 2ο-3ο λεπτο ποτε ηταν?

Η Ρομα μας εχει κανει φασεις?

Δουλευομαστε?

Στην Ρωμη το διπλο δοκαρι μονο εγω το ειδα?

Εγώ δεν βλέπω ευθύνη Γκαλίνοβιτς στο πρώτο γκολ, αλλά όπως είπα, το δεύτερο είναι δικό του.

Αν δεν βλεπεις ευθυνη στο 1ο γκολ κριμα για μας που δεν παιζεις τερμα στον γαυρο.

Το να πιστέψετε ότι φταίει μόνο ο Γκαλίνοβιτς είναι μόνο εις βάρος σας.

Στο 16' ρε φιλε!!!

Στο 16' 0-2 με 2 δικα του σε 2 ανυπαρκτες φασεις!!!

Ουτε ο Γκαντι δεν θα ειχε ψυχικα αποθεματα, με δουλευεις?

Δεν τα φαγαμε με 2 σουτ στο 65' και το 75'

Δηλαδή η αμυντική λειτουργία της ομάδας σου, που δεν μπορούσε να κλείσει σε κανένα σημείο του αγώνα τους διαδρόμους ή το άθλιο στήσιμο του Νιόπλια περνάνε στο ντούκου?

Μα τι να λεμε?Τα προφανη?

Εκανε κανα μαεστρικο στησιμο με τη Ρομα?

Ειχαμε τον Φερντιναντ με τον Καναβαρο με τη Ρομα και δεν το θυμαμαι?

Δουλευομαστε μου φαινεται...

ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ 0-2 ΣΤΟ 16' ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ 100% ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΩ?ΣΤΟΝ ΣΙΜΑΟ?

Να το πω πιο απλα και με ορους απλου testing?

Κατα τη γνωμη μου Η ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ με το ΙΔΙΟ ΣΤΗΣΙΜΟ και τον Τζορβα τερμα δεν εχανε 1-3 χθες. Σε αυτο διαφωνεις?

Δημοσ.

καλα ολα αυτα που λετε..εγω περιμενω να δω αυριο πρωτοσελιδο πρασινης που οταν χασαμε εμεις εκτος εδρας ελεγε τη στανταρ πανιωνιο :devil:

2 ηταν τα χαιλαιτ της χτεσινης βραδιας

1.εξοδος Μαριο στο γκολ του Γιοβα

2. σχολιο αγγλου σπικερ: so many fans, so little noise

:lol::lol:

Παντως ενταξει πολυ το συζητατε, ενα ματς ηταν, περασε. Καλυτερα για τον παο ν αποκλειστει, ωστε το μυαλο να μεινει μονο στο πρωταθλημα. Καποιοι φιλοι μου παναθηναικοι λενε να πατε να το χτυπησετε στο Βελγιο. Εγω πιστευω οτι εν οψει ντερμπι, ειναι λαθος, αλλα ο καθενα ςμ ετη γνωμη του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...