Linus_21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Τι έγινε ρε παιδιά, ξεπετάχτηκαν οι γνωστοί άγνωστοι και τολμλανε να μιλάνε για τον ευρωπαίο Παναθηναικό.... Λίγη τσίπα παρακαλώ. Μνήμη χρυσόψαρου έχετε? Ας τον σκότωνε τον Γκαλίνοβιτς με την αλλαγή του. Αυτός σκότωσε 10 συμπάικτές του και κάτι εκατομμύρια οπαδούς με τις δύο ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ(και ύποπτες για μένα) γκάφες του.
Erwdios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Sorry, δεν ξέραμε ότι έχεις την αποκλειστικότητα. Ρε τον Γκαλίνοβιτς, από άσχετος έγινε ύποπτος... Έτσι, ρίξτε τα σε ένα άτομο μόνο για να πιστέψετε ότι μόλις επιστρέψει ο Τζόρβας θα ξαναγίνετε ο φόβος και ο τρόμος της Ευρώπης.
dark Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Λένε για μνήμη χρυσόψαρου αυτοί που 13 χρόνια πανηγυρίζουν κάθε Σεπτέμβριο και κλαίνε κάθε Μάιο Όχι άλλο κάρβουνο
Erwdios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Και μιας και μιλάμε για μνήμη χρυσόψαρου και για καβούκια, να σας θυμήσω πώς γίνεται [ame] [/ame] και ένα ενδιαφέρον άρθρο για τα... 3 του Γκαλίνοβιτς
benign Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Περα απο την πλακα,δεν νομιζω να υπαρχει σοβαρος φιλαθλος εδω,οχι οπαδος φανατισμενος,αλλα φιλαθλος,που να πιστευει οτι ενας πληρης Παναθηναικος,δεν μπορει να νικησει την Στανταρ.Πληρης οπως επαιξε με την Ρομα.Ο Ολυ,κερδισε με την καλυτερη ομαδα του,γιατι τον ενδιεφερε πολυ επειδη μαζι με το πρωταθλημα ειναι οι πιο σημαντικοι στοχοι.Εδω σκοραρε εναντιον τους ο Βυντρα τωρα,μιλαμε για ομαδα επιπεδου Παναθηναικου,η για να φανω,ευγενης,Ολυμπιακου? Και οι δυο μεγαλες ομαδες της Ελλαδας τους εχουν τους Βελγους. Απλα η ψυχρη,ωφελιμιστικη λογικη των 20 εκατομμυριων ευρω λεει,πως πρεπει ο Παναθηναικος να εξασφαλισει την εισοδο στο Champion's League και αυτο ενδιαφερει μονο.Δυστυχως,αυτο προσβαλει την ιστορια της ομαδας,και ειναι μια ακομη αποδειξη οτι μονο τα λεφτα μετρανε και στον αθλητισμο πια ,ενω το συναισθημα και η τιμη της ομαδας,που επρεπε να διατηρηθει ψηλα, ιδιαιτερα μετα την νικη επι της Ρομα,ειναι σε δευτερη μοιρα. Γκαφατζης προπονητης ο Νιοπλιας,επρεπε πρωτα να παιξει με τους καλυτερους,να τους ριξει ενα δυο τεμαχια στο πρωτο ημιχρονο,και μετα να κανει αλλαγες για να διατηρησει την νικη η εστω την ισοπαλια.Γιατι και με ισοπαλια ενας πληρης Παναθηναικος την εχει ανετα την Στανταρ στην εδρα της.Αντι για αυτο ,εδειξε την απειρια του.Ολοι οι καλοι ξενοι προπονητες ετσι κανουν. (Παρεπιπτοντως Erwdios ,αν και παιξατε καλα ,οι φασεις που δειχνει το βιντεο που εβαλες ,λενε πως ειχε καλυτερες ευκαιριες η Στανταρ,πιο μεγαλες και ησασταν πολυ τυχεροι.)
johnnyestia Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Να σου θυμίσω και εγώ ερωδιέ πως πας στην Ιταλία και παίρνεις το αποτέλεσμα που θέλεις με ομάδες όπως Γιουβέντους, Ιντερ και Ρόμα. Εκεί τι θα μου δείξεις εσύ? Τα 7? :lol: Τελικά είχε τσούξει πολύ η νίκη στην Ρώμη και τώρα ξετσουτσουνίσατε σαν τα σαλιγκάρια με την βροχή.
Erwdios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Έλα εντάξει, δεν βγάζει πουθενά αυτή η συζήτηση. Μετά θα σου βάλω εγώ κανά 2 βίντεο με τις τεσσάρες που έχεις αρπάξει από εμένα (όχι με τα κόλυβα των άλλων) και άλλα 12 με τις κούπες που έχω σηκώσει και εσύ θα μου λες για το πόσες είναι πέτσινες (όλες για εσένα) και ούτω καθ' εξής. Τελικά τσούζει η αλήθεια. Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι όταν παίζεις με ομάδα με την οποία πρέπει να κυνηγήσεις σκορ και όχι απλά να αμύνεσαι, πέφτει φάπα. Εκτός αν παίζεις με τον Ολυμπιακό, που είτε αμύνεσαι, είτε επιτίθεσαι, 2-4 τα έχεις σίγουρα. (Παρεπιπτοντως Erwdios ,αν και παιξατε καλα ,οι φασεις που δειχνει το βιντεο που εβαλες ,λενε πως ειχε καλυτερες ευκαιριες η Στανταρ,πιο μεγαλες και ησασταν πολυ τυχεροι.) Κάτσε ρε συ, αλλά από το 1.40 που έχει το δοκάρι ο Γιόβα μέχρι και το 3.00 που βάζω το δεύτερο γκολ, εγώ βλέπω ένα ανηλεές σφυροκόπημα και δεν παρεμβάλλεται καμία φάση της Σταντάρ.
alexis333 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Εrwdie απλα εγραψες με το απο πανω ποστ... Θεικο...
johnnyestia Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Έλα εντάξει, δεν βγάζει πουθενά αυτή η συζήτηση. Μετά θα σου βάλω εγώ κανά 2 βίντεο με τις τεσσάρες που έχεις αρπάξει από εμένα (όχι με τα κόλυβα των άλλων) και άλλα 12 με τις κούπες που έχω σηκώσει και εσύ θα μου λες για το πόσες είναι πέτσινες (όλες για εσένα) και ούτω καθ' εξής. Τελικά τσούζει η αλήθεια. Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι όταν παίζεις με ομάδα με την οποία πρέπει να κυνηγήσεις σκορ και όχι απλά να αμύνεσαι, πέφτει φάπα. Εκτός αν παίζεις με τον Ολυμπιακό, που είτε αμύνεσαι, είτε επιτίθεσαι, 2-4 τα έχεις σίγουρα. Βιντεάκια με 4άρες, 3άρες έχω να σου δείξω και εγώ. Και βιντεάκια από τελικά - ημιτελικά του πρωταθλητριών αν θες (γιατί εκεί σας τσούζει). Η αλήθεια που λες πως τσούζει που κρυβόταν με την Ρόμα παντογνώστη μου? Από τα 180 λεπτά που παίξαμε σύνολο στα μισά ΔΕΝ είχαμε σκορ πρόκρισης. Για να μην πάμε πιο πίσω...
Erwdios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Βιντεάκια με 4άρες, 3άρες έχω να σου δείξω και εγώ. Αν έχεις γιατί μου αναφέρεις συνέχεια τα 7 από τη Γιουβέντους? Από τελικά - ημιτελικά πρωταθλητριών έχω κι εγώ βιντεάκια και μάλιστα με δηλώσεις ανθρώπων που ζούσαν τότε, όχι από ανθρώπους που τους τα μετέφεραν (Δέσποινα π.χ.) Επειδή όμως πάει σε φαύλο κύκλο το θέμα, πάμε παρακάτω. Για να καταλάβω, από τις 3-4 τριάρες που έχεις αρπάξει φέτος, τα 180 λεπτά με τη Ρόμα είναι ο κανόνας ή μήπως η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα? Γιατί και με τη Ρόμα στο ΟΑΚΑ, αμυνόσουν, μέχρι να αρπάξεις τα 2 και να αναγκαστείς να κυνηγήσεις σκορ. Αν ήταν σοβαρή η Ρόμα θα σου είχε πετάξει άλλα 3, έλα όμως που δεν ήταν. Το ίδιο σκηνικό και στη Ρώμη. 1-0 η Ρόμα (σκορ πρόκρισης) και μετά το ίδιο. Εκεί κι αν ήταν for the festivals. Εγώ σου είπα όμως, μαγκιά σου, γιατί τιμώρησες την υπεροψία. Κάτσε τώρα στο αυγό με τη σειρά σου, γιατί κάτι Νίνηδες την είδαν... Γιοβάνοβιτς.
firewalker Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μπερδεύετε την βούρτσα με τον Λούτσο. Πως μπορείτε από την πλακίτσα να τσακώνεστε για τις τεσσάρες που έφαγε ο Παναθηναϊκός και την οχτάρα του Ο.Σ.Φ.Π. δεν το καταλαβαίνω. Εγώ γουστάρω να γίνετε "άσχημη" πλακίτσα αλλά όπως βλέπετε δεν μπορεί να λειτουργήσει. Οπότε κόψτε το.
KaizerSoze Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Eλα, ενταξει, ο γαυρος μια ζωη στην Ευρωπη με την πικρα του Παναθηναικου στους 16, τους 8 ή τους 4 εχει να χαιρεται. Εδω φετος με την μεγαλυτερη κωλοφαρδια σε κληρωσεις και ειναι σχεδον αποκλεισμενος απο τους 6 Τουλαχιστον εγω πεταξα 3 τεμαχια στην Ρομα και κερδισα μεσα στο σπιτι της την πρωταθλητρια Ιταλιας Ιντερ. Αφηστε τα τωρα αυτα. Εμεις ποτε δεν βγηκαμε στον δρομο για τον Σουκερ, και ας χαιρομασταν μεσα μας. Εσεις κανατε πορειες στο Πασαλιμανι ΥΓ. Και επιμενω οτι η Στανταρ ειναι καφενειο. Απλα οταν στο 16΄ εισαι 0-2 απο 2 μαλακιες του Γκαλινοβιτς και εχεις στη συνθεση σου τα πιτσιρικια(και οχι τους παλιουρες) αυτα γινονται. ΥΓ2. Και επειδη το 1-3 σημαινει για σας 'ομαδαρα η Στανταρ'. 0-2 μας πεταξε και η Καβαλα και με καλυτερη εμφανιση
Tilemaxx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Ήταν και στη μέρα του ο Γιοβάνοβιτς όμως. Δεν φταίει μόνο ο Γκαλίνοβιτς.
johnnyestia Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Αν έχεις γιατί μου αναφέρεις συνέχεια τα 7 από τη Γιουβέντους? Από τελικά - ημιτελικά πρωταθλητριών έχω κι εγώ βιντεάκια και μάλιστα με δηλώσεις ανθρώπων που ζούσαν τότε, όχι από ανθρώπους που τους τα μετέφεραν (Δέσποινα π.χ.) Επειδή όμως πάει σε φαύλο κύκλο το θέμα, πάμε παρακάτω. Για να καταλάβω, από τις 3-4 τριάρες που έχεις αρπάξει φέτος, τα 180 λεπτά με τη Ρόμα είναι ο κανόνας ή μήπως η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα? Γιατί και με τη Ρόμα στο ΟΑΚΑ, αμυνόσουν, μέχρι να αρπάξεις τα 2 και να αναγκαστείς να κυνηγήσεις σκορ. Αν ήταν σοβαρή η Ρόμα θα σου είχε πετάξει άλλα 3, έλα όμως που δεν ήταν. Το ίδιο σκηνικό και στη Ρώμη. 1-0 η Ρόμα (σκορ πρόκρισης) και μετά το ίδιο. Εκεί κι αν ήταν for the festivals. Εγώ σου είπα όμως, μαγκιά σου, γιατί τιμώρησες την υπεροψία. Κάτσε τώρα στο αυγό με τη σειρά σου, γιατί κάτι Νίνηδες την είδαν... Γιοβάνοβιτς. Σου αναφέρω τα 7 από την Γιουβέντους απλά γιατί εκεί είσαι πρωτοπόρος. Μεταξύ μας νίκες και βαριά σκορ έχουν γίνει εκατέρωθεν. Η Δέσποινα είπε επίσης πως στην εφταετία είχαμε δημοκρατία. Να υποθέσω πως και αυτό το κατεβάζεις αμάσητο. Τελικά η πικρή αλήθεια ήταν πως με την Ρόμα ήμουν κωλόφαρδος ε? Όπως ήμουν φέτος με την Στούρμ και την Δυναμό που ήθελα οπωσδήποτε νίκες για να περάσω τον όμιλο, όπως ήμουν με την Σπαρτάκ Πράγας που έπρεπε να βάλω 2 για να περάσω και έβαλα 3, όπως ήμουν πέρυσι στην Βρέμη που ήθελα οπωσδήποτε νίκη για να ελπίζω στον όμιλο, για να μην πάμε πιο και ποιο παλιά. Γι' αυτό λέω πως καλά κάνεις και ποστάρεις τέτοια πρωτοσέλιδα. Με αυτά που λες μου δείχνεις πως είσαι εκτός τόπου και χρόνου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.