foufoutios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Παντως εχει πολλη πλακα το τι λεγατε πριν και μετα τους αγωνες του Ολυμπιακου με τη Στανταρ και το τι λετε τωρα.. χο χο! Ο πρεσβης ελαμψε ακομα μια φορα στην Ευρωπη! Ευχαριστουμε τον Γιοβανοβιτς για το αφιερωμενο παστελακι! Τι εγινε johnny? το σφυριξε? Ισως τωρα να καταλαβετε τι σημαινει να παιζεις για να βαλεις γκολ και οχι να καθεσαι πισω περιμενοντας τη γιομα.. Κατά τα άλλα ... ο οσφπ ήταν άτυχος και είχε ελλείψεις. Φωνάζανε και πολύ οι οπαδοί της Σταντάρ. Πού να παίξεις μπάλα έτσι. Οι άρχοντες αβράαμ και μέλμπεργκ στο πρώτο γκολ κάνανε λάθος επιπέδου Β εθνικής. Ο αγώνας δεν σηκώνει πολύ κριτική. Επικράτησε (επιτέλους) η ποδοσφαιρική λογική. καλα αυτο με τους ομιλους οτι ο ΠΑΟ ειναι κωλοφαρδος στις κληρωσεις δεν ισχυει. Εχει τυχει φορες που ο ΠΑΟ εχει τυχει πολυ δυσκολοτερες κληρωσεις και εσεις πολυ πιο βατες. Βεβαια το αποτελεσμα ηταν σχεδον παντα το ιδιο. Ο ΠΑΟ επομενο γυρο, στη χειροτερη ΟΥΕΦΑ, ο Ολυμπιακος στη σταθερη του θεση. Παντως ισχυει αυτο που λεει ο απο πανω...Ειπαμε να σαστε συγκρατημενοι, αυτο ειναι θεμιτο. Αλλα μη βγαλουμε και μεγαθηρια την Στανταρ και την Αλκμααρ. Ηταν απο τους πλεον βατους ομιλους που μπορουσαν να τυχουν στον Ολυμπιακο. Ακομα και η Αρσεναλ οταν ηταν στα ντουζενια της (πρωταθλητρια Αγγλιας με Ανρι, Βιειρα, Φαμπρεγκας, Πιρες, Μπερκγαμπ και δε συμαζευεται) ειχε ζοριστει ασχημα απο τον ΠΑΟ εντος και εκτος εδρας, δεν βλεπω το λογο να μη τη ζορισει ο αιωνιος πρωταθλητης... ε ενταξει εδω πριν λιγες σελιδες μου λεγανε για καλη ομαδα την Στανταρ Λιεγης, με πανακριβους παιχτες κλπ επειδη εχει εναν Μποκανι και εναν Γιοβανοβιτς. Και προσπαθουν τωρα να μου απαξιωσουν και να μου πουν ομαδουλα την Ατλετικο του Αγκουερο, του Φορλαν, του Μαξι Ροντριγκεζ κλπ. ετσι μερικα επειδη εχω κεφια σημερα.. Φυσικα βγαζω το καπελο στον Midi που προσπαθει να ειναι αντικειμενικος οσο μπορει.. χωρις καμια ειρωνια "Να σημειωθεί ότι περίπου μία ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης, γύρω στις 21:10 και για ένα εικοσάλεπτο, δημιουργήθηκαν επεισόδια έξω από τις θύρες 2 και 4 μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και αστυνομικών δυνάμεων. Οι "πράσινοι" εκτόξευσαν πολλά δακρυγόνα και άλλα χημικά, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να απαντούν και να δημιουργείται αποπνικτική ατμόσφαιρα, ενώ στη συνέχεια, κατά την προσπάθεια των οπαδών του Παναθηναϊκού να μπουν στο γήπεδο, οι δύο πλευρές συγκρούστηκαν. Τα επεισόδια έληξαν γύρω στις 21:30 και η είσοδος των φίλων του "τριφυλλιού" στο γήπεδο συνεχίστηκε σε κανονικούς ρυθμούς." http://sport24.gr/html/ent/112/ent.349112.asp τα καλα παιδια του ΠΑΟ.. Μαλλον καμουφλαρισμενοι Ολυμπιακοι ηταν..
Erwdios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Θυμήθηκα και εγώ ένα σχετικό πρωτοσέλιδο και είπα να το παραθέσω Ρε τον Πανιώνιο του Champions League τι έκανε...
kosmasgr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Χαχα που τα βρίσκεις ρε ? και ήθελα να παίξω 2-0 score τον ΠΑΟ. Ευτυχώς δεν το παιξα. θα κατέβαινα κάτω για τον Γκαλίνοβιτς τώρα.
Erwdios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Scripta manent kosma Με τέρμα Γκαλίνοβιτς? 2-0? Το πιο σίγουρο over ήταν το χθεσινό. Και οι 2 άμυνα για σεμινάριο έχουν, αλλά ο ΠΑΟ είχε και τον Άβερελ για να κάνει την έκπληξη. Πάντως με Τζόρβα το δεύτερο δεν το έτρωγε ο ΠΑΟ με τπτ. Μιλάμε ο άνθρωπος έκανε μέγιστη μλκία. Στο τρίτο φέρει ευθύνη ο τελευταίος αμυντικός που αντί να πάει αριστερά να κλείσει την πάσα μένει ακίνητος και σπάει ο άλλος τη μπάλα και τέζα ο Καμπούρης. Έκανε και διαχείριση του ματς για τα πανηγύρια ο Νιόπλιας χθες.
kosmasgr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Πρέπει να έφαγε το κράξιμο της αρκούδας στο ημίχρονο. περίμενα να τον κάνει αλλαγή και να βάλει τον 3ο. Τουλάχιστον θα είχε κίνητρο να παίξει το παλικάρι. O κοντός γιατί δεν ξεκίνησε τον αγώνα ?
Erwdios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Αλλαγή τερματοφύλακα? Έτσι και τον άλλαζε, τον τελείωνε σαν παίχτη. Δεν γίνονται αυτά, μόνο ο Αλέφαντος τα κάνει αν και ο Νιόπλιας είναι αλήθεια ότι Αλεφάντιζε λίγο χθες. Η έμπνευση Ρουκάβινα δεν ξέρω πως του ήρθε, ειλικρινά. Ο κοντός δεν ξεκίνησε τον αγώνα, με τη λογική ότι ο ΠΑΟ κατέβηκε για να προσέξει τα μετοπισθέν του πρωτίστως και μετά να κυνηγήσει το γκολ. Δεν υπολόγισε όμως στον Μάριο.
papahlamidas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με ομάδα που παίζει με αντεπιθέσεις και το πλήρωσε γιατί όλες της άλλες φορές που έπαιζε με τέτοιες ομάδες προηγούνταν οπότε μετά έκανε το παιχνίδι του χωρίς άγχος να κυνηγάει το σκορ. Σίγουρα τεράστιο λάθος που δεν έβαλε από την αρχή Κάρα και Σάλπι μιας και είναι κατά την γνώμη μου από τους καλύτερους Έλληνες για να παίζουν απέναντι σε κλειστές άμυνες. Ο Κάρα θα κρατήσει μπάλα και θα πάρει φάουλ και ο Σάλπι θα τρέξει και θα κάνει διεισδύσεις στην αντίπαλη άμυνα. Για την άμυνα και τον τερματοφύλακα δεν μπορώ να πω κάτι από την στιγμή που θυμήθηκε να τους βάλει όταν δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος. Σίγουρα ο Δάρλας και Μάριο δεν είναι υπέρ παίχτες αλλά δεν μπορεί να τους βάζεις να παίξουν σε τόσο σοβαρό ματς μετά από τόσο καιρό και να ζητάς το 100%. Ο Παναθηναϊκός της Ρώμης ΜΠΟΡΕΙ να πάρει πρόκριση στο Βέλγιο αυτό όμως θα το δούμε σύντομα.
Erwdios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Για την άμυνα και τον τερματοφύλακα δεν μπορώ να πω κάτι από την στιγμή που θυμήθηκε να τους βάλει όταν δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος. Σίγουρα ο Δάρλας και Μάριο δεν είναι υπέρ παίχτες αλλά δεν μπορεί να τους βάζεις να παίξουν σε τόσο σοβαρό ματς μετά από τόσο καιρό και να ζητάς το 100%. +1 Ο Παναθηναϊκός της Ρώμης ΜΠΟΡΕΙ να πάρει πρόκριση στο Βέλγιο αυτό όμως θα το δούμε σύντομα. Μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός της Ρώμης είχε κερδίσει στο ΟΑΚΑ και πήγε εκεί να κρατήσει αποτέλεσμα, όχι να κυνηγήσει. Εδώ έχουμε αντίστροφη κατάσταση.
johnnyestia Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Xoxoxo, βλέπω περιμένατε στην γωνία μπας και δείτε λίγη χαρά φέτος με ήττα του αιώνιου. Εγώ φουφούτιε δεν έχω αλλάξει άποψη για την Σταντάρ. Καφενείο είναι και δεν θα πετούσα την σκούφια μου ακόμα και αν της ρίχναμε 4. Ερωδιέ, καλό είναι να ποστάρεις τέτοια πρωτοσέλιδα για να τα βλέπετε.
papahlamidas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Xoxoxo, βλέπω περιμένατε στην γωνία μπας και δείτε λίγη χαρά φέτος με ήττα του αιώνιου. Εγώ φουφούτιε δεν έχω αλλάξει άποψη για την Σταντάρ. Καφενείο είναι και δεν θα πετούσα την σκούφια μου ακόμα και αν της ρίχναμε 4. Ερωδιέ, καλό είναι να ποστάρεις τέτοια πρωτοσέλιδα για να τα βλέπετε. Καφενείο ήταν και η Ελλάδα στο Euro 2004. Δεν χρειάζεται να σου θυμίσω τι έγινε. Το να ανοίγεις καφενείο στην άμυνα είναι και αυτός ένας τρόπος παιχνιδιού που μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός έβρισκε τρόπο να το ξεπεράσει γιατί έβαζε μέσα παίχτες που πάρα πολύ καλή σε αυτή την δουλειά. Στο χθεσινό ματς δεν τους έβαλε και το πλήρωσε. Εγώ είμαι Ολυμπιακός αλλά είμαι φίλαθλος και όχι οπαδός. Δεν χάρηκα καθόλου επειδή χάσατε την στιγμή που έχετε καλύτερη ομάδα από την Σταντάρ. Όπως είπα ακόμα μπορείτε να περάσετε. (τουλάχιστον εγώ αυτό πιστεύω) Πάντως κάθε φορά που ο Σισέ ασχολείται με το να κάνει καγκουριές στο κεφάλι του ο Παναθηναϊκός χάνει. Θυμάμαι πριν αρχίσει να σκοράρει είχε πει ότι θα σταματήσει να κάνει μαλακίες με το κεφάλι του και τελικά όντως σοβαρεύτηκε. Τελικά ήταν να μην πάρει ξανά αέρα.
johnnyestia Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Καφενείο ήταν και η Ελλάδα στο Euro 2004.Δεν χρειάζεται να σου θυμίσω τι έγινε. Το να ανοίγεις καφενείο στην άμυνα είναι και αυτός ένας τρόπος παιχνιδιού που μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός έβρισκε τρόπο να το ξεπεράσει γιατί έβαζε μέσα παίχτες που πάρα πολύ καλή σε αυτή την δουλειά. Στο χθεσινό ματς δεν τους έβαλε και το πλήρωσε. Εγώ είμαι Ολυμπιακός αλλά είμαι φίλαθλος και όχι οπαδός. Δεν χάρηκα καθόλου επειδή χάσατε την στιγμή που έχετε καλύτερη ομάδα από την Σταντάρ. Όπως είπα ακόμα μπορείτε να περάσετε. (τουλάχιστον εγώ αυτό πιστεύω) Πάντως κάθε φορά που ο Σισέ ασχολείται με το να κάνει καγκουριές στο κεφάλι του ο Παναθηναϊκός χάνει. Θυμάμαι πριν αρχίσει να σκοράρει είχε πει ότι θα σταματήσει να κάνει μαλακίες με το κεφάλι του και τελικά όντως σοβαρεύτηκε. Τελικά ήταν να μην πάρει ξανά αέρα. Οι παίκτες που ξεκίνησαν εχθές μια χαρά μπορούσαν να ανοίξουν την άμυνα της Σταντάρ. Και έφτασαν πολλές φορές κοντά στο να το καταφέρουν στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πάντα γινόντουσαν λάθος επιλογές, ειδικά από τον Ρουκάβινα και τον Νίνη. Καλά, πλέον η πρόκριση κάηκε. Δεν υπάρχει περίπτωση να φέρουμε το 0-3 που χρειάζεται στο Βέλγιο. Αυτό με τον Σισσέ περιέργως ισχύει. Τα πολλά τα γκολάκια τα έχει χώσει με άβαφο μαλλί αξύριστο.
Erwdios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Xoxoxo, βλέπω περιμένατε στην γωνία μπας και δείτε λίγη χαρά φέτος με ήττα του αιώνιου. Εγώ φουφούτιε δεν έχω αλλάξει άποψη για την Σταντάρ. Καφενείο είναι και δεν θα πετούσα την σκούφια μου ακόμα και αν της ρίχναμε 4. Ερωδιέ, καλό είναι να ποστάρεις τέτοια πρωτοσέλιδα για να τα βλέπετε. Μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.