Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι μπορούσε να πάει σήμερα στραβά πήγε. Το κρίμα είναι πως η Σταντάρ σαν ομάδα είναι για τα πανηγύρια και θα μπορούσαμε να την περάσουμε χωρίς καν να παίξουμε μπάλα.

Ας γυρίσουμε τα μυαλά μας τώρα εκεί που πρέπει.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν ήμουν καλύτερος, να χαρώ, αλλά επειδή είμαι τα μαύρα μου τα χάλια, χέστηκα κιόλας. Απλώς, όπως ο Παο τιμώρησε την αλαζονεία της Ρόμα, ήρθε η ώρα να τον τιμωρήσει η Σταντάρ για τον ίδιο λόγο.

Ισχύει αυτο πάρα πολυ για το σημερινο παιχνίδι - ειδικα ο Νινης έπαιζε με ύφος μαραντονα. Το βασικότερο που πληρώσατε όμως είναι το ότι έχετε γαυροποιηθεί - έχετε μια καλή 12-13αδα παικτών και οι υπόλοιποι είναι τόσο χειρότεροι ποιοτικά που αν λείψουν πάνω από 2 βασικοί φαίνεται αμέσως.

Δεν γίνεται να έχεις Γκαλινοβιτς, Δαρλα, Ρουκάβινα πρωτη αλλαγή.

και μιας και ειπα για Ρουκαβινα, λιγο αλλοπρόσαλη δεν είναι η αντιμετωπιση του; Μεχρι πριν λιγο καιρο ηταν ο Κλειτον η νεα εσωτερικη μεταγραφη και ο Ρουκαβινα ήταν ξεχασμενος απο το θεο, τωρα με το ζορι να παιξει βασικος.

Δημοσ.
Ισχύει αυτο πάρα πολυ για το σημερινο παιχνίδι - ειδικα ο Νινης έπαιζε με ύφος μαραντονα. Το βασικότερο που πληρώσατε όμως είναι το ότι έχετε γαυροποιηθεί - έχετε μια καλή 12-13αδα παικτών και οι υπόλοιποι είναι τόσο χειρότεροι ποιοτικά που αν λείψουν πάνω από 2 βασικοί φαίνεται αμέσως.

Οχι ακριβως, υπαρχει κατι πολυ χειροτερο που οντως το ειχε ο γαυρος παλια.

Επειδη ειχε καλυτερο 13ο και 15ο παικτη απο τον Παναθηναικο θεωρουσε οτι ειναι κομπλε.

Αυτο παθαινουμε τωρα. Το οτι ο 13ος και ο 15ος παικτης μου ειναι καλυτερος απο τον αντιστοιχο του Ολυμπιακου ή του ΠΑΟΚ δεν σημαινει οτι ειναι καλος εστω για παγκο στον Παναθηναικο.

Και θα το πληρωσουμε αυτο, γιατι οταν εχεις το υπερσαπακι, δεν το καμουφλαρεις και αναγκαστικα παιρνεις αλλον, οταν εχεις τον Ρουκαβινα θα κανει 2 τριπλες με τον Εργοτελη θα τον φας στην μαπα 2 χρονια γιαυτες τις τριπλες

Δημοσ.
Ότι μπορούσε να πάει σήμερα στραβά πήγε. Το κρίμα είναι πως η Σταντάρ σαν ομάδα είναι για τα πανηγύρια και θα μπορούσαμε να την περάσουμε χωρίς καν να παίξουμε μπάλα.

Και αυτο σωστο.

Το τι πηγε στραβα θα τα πουμε αυριο νηφαλιοι(αλλα πραγματικα ειναι μερες που λες "γελαει ο θεος")

Αλλα για την Στανταρ ειναι απλα αστειο...φαγαμε 3 τεμαχια απο την μετριοτερη ομαδα πουχει περασει απο το ΟΑΚΑ φετος Ευρωπαικα συμπεριλαμβανομενης της Στουρμ.

Δημοσ.
Και αυτο σωστο.

Το τι πηγε στραβα θα τα πουμε αυριο νηφαλιοι(αλλα πραγματικα ειναι μερες που λες "γελαει ο θεος")

Αλλα για την Στανταρ ειναι απλα αστειο...φαγαμε 3 τεμαχια απο την μετριοτερη ομαδα πουχει περασει απο το ΟΑΚΑ φετος Ευρωπαικα συμπεριλαμβανομενης της Στουρμ.

Να μη ριξουμε και κανα φταιξιμο προς μαριο μερια?

Καλα σημερα η ολη εικονα ηταν...καπως...αλλα στο 16' με 0-2 απο προσωπικα λαθη του "τερματοφυλακα" σου κοβουν τα ποδια.

Δημοσ.

Όλοι για τον τερματοφύλακα λέμε, ο οποίος βεβαίως και τα έπνιξε, αλλά και στις 3 περιπτώσεις η άμυνα σκάλωσε στην 2000 στροφές στην 2η ταχύτητα.Καλά για τον Δάρλα τι να πούμε..

Δημοσ.

Καταρχήν ψυχραιμία.

Δεν δικαιολογώ κανέναν, αλλά πραγματικά σήμερα πήγαν όλα στραβά.

Πρώτο στραβό, η γαστρεντερίτιδα του Τζόρβα. Ο Γκαλίνοβιτς ευθύνεται 100% για τα πρώτα δύο γκολ. Ακόμα και το τρίτο περνάει κάτω από τα πόδια του, του το χαρίζω όμως επειδή ήταν τετ α τετ. Γενικά, ότι πήγε προς το τέρμα μπήκε.

Δεύτερο στραβό, ο Δάρλας που αντί να βγει από τον αγωνιστικό χώρο όταν τραυματίστηκε, έκατσε μέσα και έγινε όλο το μπέρδεμα στο 3ο γκολ. Επίσης, τραυματίζεται 3 λεπτά μετά την 3η μας αλλαγή, έλεος δηλαδή.

Δεν ξέρω πώς γίνεται να έχω χειρότερη γνώμη για τη Σταντάρ μετά το ματς και να έχουμε χάσει 1-3...

Το μόνο καλό είναι ότι την Κυριακή θα πάνε σοβαροί στο ματσάκι να το καθαρίσουν να πάμε στο ντέρμπι χωρίς απώλειες.

Πάντως χάθηκε μεγάλη ευκαιρία φέτος, τέτοια ομάδα στους 16 του Europa μόνο με παραγγελία πετυχαίνεις. Κρίμα.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να τον συμβουλεύετε παιδιά.Κάθε άνθρωπος ζεί ασφαλώς στον κόσμο του και αν επιμένεις να συζητάς μαζί του μόνο ζημιωμένος μπορείς να βγείς.Απλά κάνω πως δεν καταλαβαίνω καί αυτό τον ενοχλεί περισσότερο.Αυτά.

Δημοσ.

ας έβαζε τον τζόρβα με ένα γιογιο δίπλα στο τέρμα για να χέζει.καλύτερα θα ήταν.

αμα τρως τέτοιο γκολ στην αρχή του ματς στην πρώτη κατεβασιά άντε μετά να παίξεις μπάλα.και στο καπάκι τρως και άλλη μαλακία γκολ από το χαζό κόρνερ που εκτέλεσε η άλλη η πορδή και τον χάλι-γκαλι που την είδε μεσολογγίτης.

Δημοσ.

Να πω την πικρη μου αληθεια, αν και ξερω οτι ελαχιστοι θα συμφωνσηουν, εγω δεν βλεπω κατι περιεργο στο σημερινο αποτελεσμα.

Πριν αρχισει η σεζον λεγαμε οτι θα κλαψουμε για την αμυνα που εχουμε.

Αυτο που περιγραφει ο konnak ειναι ακριβως οτι χαρακτηριζει μια ομαδα με ΚΑΚΗ αμυνα. "Δεν ξέρω πώς γίνεται να έχω χειρότερη γνώμη για τη Σταντάρ μετά το ματς και να έχουμε χάσει 1-3..."

Γιαυτο γινεται. Διοτι θα παιξεις την μπαλιτσα σου θα κανεις τις φασεις σου, αλλα στις 5 αντεπιθεσεις που θα σου κανει η ομαδουλα, στις 4 θα ριξουν ζειμπεκια τα χαιβανια μας στην αμυνα και τσουπ θα βγαλουν κλασικη ευκαιρια για γκολ και θα στο καρφωσουν.

Στο παρα 1 (κυριολεκτω για οσους θυμουνται το ματς) γλυτωσαμε το κλαμα με τη Σπαρτα, λογω αμυνας .

Στα ματς με την Ατλετικο κλαψαμε λογω αμυνας.

Στα ματς με τη Γαλατα, κλαψαμε λογω αμυνας.

Στα αλλα ματς παραλιγο να κλαψουμε, λογω αμυνας, ειδικα στο εκτος εδρας με την Στουρμ αν θυμαμαι καλα.

Και σημερα απλα ξανακλαψαμε λογω αμυνας.

Μα δεν λεγαμε κατι διαφορετικο οταν ξεκινουσε η σεζον. ΑΜΥΝΑ ΑΜΥΝΑ ΑΜΥΝΑ φωναζαμε (εκτος απο κανα 2-3 που λεγανε οτι ο Βυντρα και ο Σαριεγκι ειναι εξαιρετικο αμυντικο διδυμο).

Ε αυτο το ΑΜΥΝΑ ΑΜΥΝΑ ΑΜΥΝΑ πληρωσαμε και σημερα.

ΥΓ. Καντε μια σουμα ποσα γκολ παθητικο εχουμε στην Ευρωπη εφετος απο τα προκριματικα Τσου Λου μεχρι και σημερα. Θα παθετε πλακα απτο νουμερο.

ΥΓ2. Οσο για το τερμα, να λετε παλι καλα για φετος που μας βγηκε απτο πουθενα ο Τζορβας, γιατι αν δεν εβγαινε αυτος ολη η σεζον με Γκαλινοβιτς βασικο θα πηγαινε. Τυχεροι ημασταν στο θεμα τερματοφυλακα, οχι ατυχοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...