VAssassin Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Ο φίλος μου ο Νικόλας έχει όλη την ευθύνη γιά το στραπάτσο.Όλοι μας ξέραμε ότι θα συμβεί αυτό εκείνος δεν το ήξερε? Δεν είχε άλλο τερματοφύλακα να βάλει? Σαν ποιον; Μη μου πεις Καρνέζη τώρα, ντάξει...
alexis333 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Σαν ποιον; Μη μου πεις Καρνέζη τώρα, ντάξει... Ρε ο οποιοσδηποτε να παιζε εκτος απο τον Γκαλινοβιτς θα ηταν ευχαριστημενοι ....
geovard Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Ο άλλος ρωτάει και καλά πόσο έληξε λες και δεν ξερει! Και ο άλλος τσιμπάει και κάθεται και απαντάει? Προσωπικά όταν χάνει ο Ολυμπιακός δεν κάθομαι να μπαίνω στο thread του να κάνω το χαζό γιά να την πω και καλά.Αλλα δεν ειμαστε όλοι ίδιοι.
Erwdios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Ο συγκεκριμένος σίγουρα δεν ξέρει γιατί είναι καθαρά μπασκετικός και σήμερα έχει κ απεργία, οπότε ενημέρωση γιοκ. Επίσης το ότι εσύ δεν μπαίνεις όταν χάνει ο Ολυμπιακός δεν σημαίνει ότι όλοι οι άλλοι συμμερίζονται τη λογική σου geo, απλώς είσαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Κι ο κανόνας λέει ότι οι βάζελοι πρώτα χαίρονται με την ήττα του Ολυμπιακού και μετά με τη νίκη του Παο. Όχι όλοι βέβαια. Φιλικά.
antreas18 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Κι ο κανόνας λέει ότι οι βάζελοι πρώτα χαίρονται με την ήττα του Ολυμπιακού και μετά με τη νίκη του Παο. facepalm.....
Erwdios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Αν ήμουν καλύτερος, να χαρώ, αλλά επειδή είμαι τα μαύρα μου τα χάλια, χέστηκα κιόλας. Απλώς, όπως ο Παο τιμώρησε την αλαζονεία της Ρόμα, ήρθε η ώρα να τον τιμωρήσει η Σταντάρ για τον ίδιο λόγο.
johnyboy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 που πάμε χωρίς προπονητή? γκορού είμαι ρε πούστη. θα φάμε και μια λούτσα από τον Αστέρα να γουστάρουμε. το πρωτάθλημα θα έχει σκόνη πάνω.ζάχαρη άχνη.
antreas18 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 που πάμε χωρίς προπονητή? γκορού είμαι ρε πούστη. θα φάμε και μια λούτσα από τον Αστέρα να γουστάρουμε. το πρωτάθλημα θα έχει σκόνη πάνω.ζάχαρη άχνη. αφου εισαι γκΟρου δωσε και κανα προγνωστικο προς τα δω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.