nikos21aek Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 το έχει παίξει διπλό ο galinovic..μόνο αυτό μπορώ να φανταστώ Όλη η Ελλάδα διπλό το έχει παίξει να ξεχρεώσουμε!!!
barrcode Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δεν μπορω να καταλαβω που βρηκανε τον γκαλινοβιτς.Δηλαδη εψαξαν στην ελλαδα και δεν βρηκαν καλυτερο?Ο τυπος εχει χοντρο προβλημα.Ουτε για δευτερος δεν κανει. Παντως τρελη ατυχια με τον Τζορβα.Γενικα πολλες αλλαγες στο σχημα και ειναι δυσκολο να βρουν ρυθμο. 2 μπαλακια παντως πεταμε ευκολα στο βελγιο.
alexis333 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 ειναι ασχημο παντως αυτο που γινεται με τον Γκαλινοβιτς.Δηλαδη αν του κανουν ακομα χειροτερα τη ψυχολογια και φαει αλλα 2 τι θα καταλαβουν? αναπληρωματικος ειναι ετσι κι αλλιως. Η εξοδος του ομως στο γκολ του Γιοβα ηταν ολα τα λεφτα Αν οι Βελγοι ταμπουρωθουν πισω και το δουν αλα Ρομα, θα το φανε. Θεικη εξοδος μπορω να πω οχι απλα ολα τα λεφτα ... Πραγματικα χαρηκε λιγο το χειλακι μου σημερα ... Δυσκολη μερα αλλα ευτυχως υπαρχει κι ο ΠΑΟ ...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ο Πρεσβης αποδεικνυει γιατι λεγεται Πρεσβης ... Θεικη εξοδος μπορω να πω οχι απλα ολα τα λεφτα ... Πραγματικα χαρηκε λιγο το χειλακι μου σημερα ... Δυσκολη μερα αλλα ευτυχως υπαρχει κι ο ΠΑΟ ... Kαλα ρε ψηλε,θα μας τρελανεις εσυ. Χθες δεν με ελεγες κομπλεξικο επειδη ασχολουμαι και ειρωνευομαι τον ΟΣΦΠ? Και να παω να κοιταχτω να ψαχτω γιατι εχω προβλημα κλπ? Τι ρολο βαρανε αυτα τα ποστ σου απο τωρα εσενα τον υπερανω? Αυτα που βριζεις και αποκαλεις κομπλεξικα τα κανεις σε διπλασιο βαθμο? Τι φαση? Στο θεμα μας. Καποιοι παικτες παρουσιαζουν το κλασικο φαινομενο πλεον της Ντιβας. Το θεμα ειναι οτι για να παριστανεις τη Ντιβα πρεπει να εχεις κ κατι καλο πανω σου. Θες ωραια οπισθια, θες ωραιο προσωπο, θες στυλ, κατι τελος παντων. Ε Ο ΒΥΝΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΑΡΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΝΤΙΒΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ?
alexis333 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ο Σιμαο γιατι ειναι ακομα μεσα ... Αυτο που εκανε δεν ειναι κοκκινη ... ??? Σιγουρο γκολ ηταν ...
Anubis13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ο Σιμαο γιατι ειναι ακομα μεσα ... Αυτο που εκανε δεν ειναι κοκκινη ... ??? Σιγουρο γκολ ηταν ... Γιατι υπαρχει παικτης διπλα απο πισω? Ελεος ρε πουστη μου αλλα κανε τις γαμωαλλαγες με τον λεβαδειακο..αυτοι δεν μπορουν να τρεξουν
Chris_85 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Το τραγικο που εγινε στο μπασκετ, ειναι πως αν βγαινατε 2οι παιζατε με μειονεκτημα εδρας μεν, αλλα ουτε με Ρεαλ, ουτε με Σιενα... Θα παιζατε με τη Μακαμπι....
margaritagr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ααα εβγαλε κοκκινη ο κορακας ρε! Δε το πιστευω! Εν τω μεταξυ τους εχετε διαλυσει τους βελγους.
Tilemaxx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Τάβλα ο πρέσβης. Υ.Γ: Ποδόσφαιρο βλέπαμε ή NFL?
alexis333 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Σκατοξυλο επεσε παντως σημερα .... Πολυ ξυλο ... Δυο φορες το φορειο μεσα ...
firewalker Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Όταν είναι 0~2 στο 15 λογικό είναι να πέσει ξύλο. Και από τις δύο πλευρές.
geovard Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Ο φίλος μου ο Νικόλας έχει όλη την ευθύνη γιά το στραπάτσο.Όλοι μας ξέραμε ότι θα συμβεί αυτό εκείνος δεν το ήξερε? Δεν είχε άλλο τερματοφύλακα να βάλει? Αφού ο Γκαλίνοβιτς είναι τελειωμένος γιατί ρε φίλε τον βάζεις σε τόσο σπουδαίο ματς.Εμ ο Δάρλας ο οποίος τα έφτυσε και πούλησε την ομάδα στο τρίτο γκολ κάνοντας τον τραυματία? Αίσχος. Να το χαρείτε το πρωτάθλημά σας αν τελικά το πάρετε.Εγώ θέλω να διακρίνομαι εκεί που παίζεται η μπάλα.Στην Ευρώπη δηλαδή .Δεν θέλω άλλες πορείες και αηδίες.Θέλω να μην κάνω την Σταντάρ να νομίζει ότι είναι Μπαρτσελόνα. Οι παλιές ομάδες μας δεν άφηναν να περάσει από εδώ ούτε Μπάρτσα ούτε Άρσεναλ ούτε καμία άλλη.Κοίτα που κάνανε τους Βέλγους να νοιώθουν Μάντσεστερ! Α ρε Νικόλα αστοχίες απόψε.Πίστευες ότι Λέτο και Νίνης θα καθαρίσουν και τούς κάνεις μετά αλλαγή. Παραδοχή της αποτυχίας σου. Παιδιά ο Νιόπλιας έχει τρομερό άγχος με την ομάδα που παρέλαβε, άσχετα αν το παίζει δήθεν σκληρός.Εχει στρέψει το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα γιατί τον πιέζει η διοίκηση, το οποίο κατά βάθος φοβάται ότι θα το χάσει. Ξέρω από σίγουρες πηγές τι σας λέω, Τάβλα ο πρέσβης. Θα πάει ο Ολυμπιακός στη θέση του. Συγχαρητήρια γιά την ομάδα σου την Σταντάρ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.