VAssassin Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Τόσο νωρίς απλά φήμη θα είναι, λογικά. Αν έρθει όμως θα είναι μεγάλη μεταγραφή, μην ακούω. ---------- Προσθήκη στις 01:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:53 ---------- Αλλα εχουμε αναγκη σε αυτην τη θεση? Και δεξιά μπορεί να σου παίξει και πίσω απ' το Σισέ και αριστερά, οπότε κανένα πρόβλημα.
Str Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 παιδιά, ο Χλεμπ είναι επαγγελματίας. Αν έρθει είναι τεράστιο συν για την ομάδα σας. Μην ακούω τα ίδια που άκουγα για το Σισσέ! πριν ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ χρόνια, με αυτούς παίζαν οι ομάδες μας στο ΠΡΟ... είναι κοσμήματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι παίκτες αυτοί! και αν έρθει, θα αποδείξετε στον κόσμο (όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό) ότι υπάρχει μια σοβαρή ομάδα στην άκρη της κωλοπετινίτσας που ονομάζεται ελλάδα, που ΧΤΙΖΕΙ... που μεγαλώνει. άκου τουρίστας!
johnnyestia Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Καλά, αν έρθει ο Χλέμπ θα βαράμε σχιζοφρένεια τραλαλαλα. Μέχρι τότε όμως υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα σχετικά με τον ΠΑΟ για να ασχοληθούμε.
Tilemaxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ένα απο τα καλύτερα χαφ της "χρυσής" Άρσεναλ. Πολύ γρήγορος και τεχνίτης. Αλλά η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα τελευταία.
ata1983 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ακριβώς ένας τέτοιος παίκτης θα απογείωνε την ομάδα οργανωτικά σε άλλο επίπεδο
johnyboy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 μα δεν είναι οργανωτής.σαν ελεύθερος μπορεί να κάνει παπάδες αλλά δεν είναι οργανωτής.ούτε 10αρι ούτε πασέρ. στην άρσεναλ ήταν ότι είναι ο αρσάβιν τώρα.
VAssassin Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Η καλύτερη του θέση όμως είναι επιθετικό χαφ στον άξονα. Παίζοντας εκεί, έκανε παπάδες στη Γερμανία, πριν πάει στην Άρσεναλ. Οργανωτής, αν το εννοείς σε στυλ Xavi, Pirlo να παίζει βαθιά στο κέντρο δεν είναι αλλά πάσα έχει. Με τον Αρσάβιν υπάρχει μια σημαντική διαφορά. Ο Ρώσος σκοράρει αρκετά, ο Hleb ζήτημα να έχει σκοράρει 20 φορές στην καριέρα του, οπότε καταλαβαίνεις ότι τα δυνατά του σημεία είναι άλλα.
dante14023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 δωρακι στον Ομπραντοβιτς κλειστο 2ετες συμβολαιο λογω γεννεθλιων.... χρονια πολλα, παναθηναικα, κοουτς! σειρα παιρνει ο Διαμαντιδης σιγα μην δεν του ανανεωναν.... αλλα ετσι μου φαινεται πιο ωραιο, πιο οικογενειακο....
geovard Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ένα απο τα καλύτερα χαφ της "χρυσής" Άρσεναλ. Πολύ γρήγορος και τεχνίτης. Αλλά η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα τελευταία. Έχεις απόλυτο δίκιο.Με πρόλαβες.Και επιπλέον να πούμε ότι σαν μέταλλο άλλο ειναι ο Σισσέ και άλλο ο ..Χλεμπονιάρης!
Tilemaxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Εγώ πιστεύω οτι αν τον πάρετε θα είστε υπερπλήρεις απο την μέση και μπροστά. Λέτο, Σισέ, Χλέμπ θα κάνουν παπάδες. Και με ενα CB της προκοπής άντε να την πιάσεις αυτή την ομάδα μετά.
KleKoR Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δεν έχει πάρει την κατιούσα βρε παιδιά...από την άρσεναλ στην μπαρτσελόνα πήγε... έχει όμως κανα χρόνο να παίξει μπάλα... αλλά που να παίξει; ποιον να βγάλεις έξω;
VAssassin Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Πέρσι ήταν στη Barca. Φέτος είναι δανεικός στη Στουτγκάρδη και παίζει μπάλα κανονικά.
konnak Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ρε, και τον Εβρά να φέρουμε πάντα θα βρεθεί κάποιος να πει ότι είναι πολύ μαύρος ξέρω 'γω...
KleKoR Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Πέρσι ήταν στη Barca. Φέτος είναι δανεικός στη Στουτγκάρδη και παίζει μπάλα κανονικά. Όπα.. .έχω μείνει ένα χρόνο πίσω... που ζω;;; Είδες τι παθαίνεις άμα δεν παίξεις manager μια χρονιά; καταραμένο μου pc.... Οπότε συμφωνώ... την κατιούσα... βέβαια αν έρθει συμφωνώ με τον tilemaxx.. δεν θα πιανόμαστε μπροστά... μόνο που θα λυπηθώ για τον σαλπιγγίδη.. τον συμπαθώ τον μπαγάσα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.