Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπερβολικος ισως αλλα εχει δικιο στο οτι αυτη την στιγμη ο Σιλβα ειναι το Α, το Ω και τα αλλα 22 γραμματα στο κεντρο μας.

Τα βλαχακια ΚαΚα ειναι πολυ τυχεροι που δεν εχουν πεσει σε Αρχηγο Βραζιλιας τυπου Ντουνγκα να τους δωσει τις καρωτιδες στο χερι και να αρχισει τις φαπες αλλα στον ηρεμο Τζιλμπερτο.

Ειναι απλα αστειο να βλεπεις τον Αρχηγο της Σελεσαο να παιζει στον Παναθηναικο σαν ποδοσφαιριστης κανονικος και τα 2 τσουτσεκια ο ενας να κυνηγαει να φαει την δουλεια και απο τα μπολ-μπους μονο και μονο για να κανει μαλακια και ο αλλος να εχει γινει σαν 50αρης συνταξιουχος του ΙΚΑ.

Κανονικα θα επρεπε να φερουν πισω τον Εκι, να παιζουν Σιλβα-Εκι-Νινης και στα αποδυτηρια να αρχιζε τα μπουκετα ο Εκι στα κωλοπαιδα.

ΥΓ. Πραγματικα πονανε τα ματια μας και θελουμε να τα βγαλουμε με κουταλι. Ελεος γαμωτο, λιγο τσιπα δεν εχετε? Ο Ρεχαγκελ καλει τον Χαριστεα, εσας δεν θα σας καλεσει?Αφου την θεση την εχετε σιγουρα, ΑΝΤΕ ΚΑΙ... ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ να μην σας βλεπουμε

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για μια ακόμα φορά υπερτεράστιος ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΙΛΒΑ. Τα παιγνίδια που κάνει φέτος η παιχτούρα δεν τα έχει κάνει άλλος παίκτης τα τελευταία 15 χρόνια στην Ελλάδα

Υπερβολικος ισως αλλα εχει δικιο στο οτι αυτη την στιγμη ο Σιλβα ειναι το Α, το Ω και τα αλλα 22 γραμματα στο κεντρο μας

Υπαρχει χαωτικη διαφορα με το να λες οτι ειναι η πλεον αξιοπιστη λυση του παναθηναϊκου στο κεντρο με το να λες οτι αυτα που κανει φετος ο ζιλμπερτο δεν τα εχει κανει κανενας αλλος στην Ελλαδα εδω και 15 χρονια!:-)

Δημοσ.

Tα παιχνιδια που κανει φετος η παικτουρα εχω να τα δω στον Παναθηναικο αν οχι απο την εποχη Ζαετς αντε απο τον Μυκλαντ στα καλα του. Και απο τοτε εχουν περασει 10ποσα χρονια

Δημοσ.
Tα παιχνιδια που κανει φετος η παικτουρα εχω να τα δω στον Παναθηναικο αν οχι απο την εποχη Ζαετς αντε απο τον Μυκλαντ στα καλα του. Και απο τοτε εχουν περασει 10ποσα χρονια

Δεν πάει καιρός που αναρωτιώντουσαν πως είναι δυνατόν να καλείτε στην εθνική το αόρατο τείχος και όχι ο.. Ντούντου. :lol:

Μην περιμένεις να καταλάβουν και πολλά...

Δημοσ.

Εν πολλοίς με καλύπτει ο Κάιζερ τόσο στο θέμα του Europa league όσο και στο θέμα του Ζιλμπέρτο.

Την για κάποιους υπερβολή που είπα για τον Σίλβα την στηρίζω στο γεγονός ότι ο Ζιλμπέρτο παίζει για 3 σε μια νευραλγικότατη θέση και με αυτόν στην 11άδα ο Παναθηναϊκός καταφέρνει να "κλειδώνει" την εξέλιξη του παιγνιδιού.

Για κάποιους μπορεί να είναι κορυφαίος πχ ο Ριβάλντο που τα μισά παιγνίδια τα έπαιρνε μόνος του και στα άλλα ήταν μαύρη τρύπα. Εγώ το ποδόσφαιρο το βλέπω αλλιώς και δίνω κρέντιτ στους παίκτες που ρυθμίζουν το παιγνίδι μιας ομάδας επί 90' και όχι σε παίκτες που απλά κάνουν φάσεις.

Δημοσ.
Yπαρχουν 20 εκατομμυρια λογοι για το αντιθετο.

Ειδικα στην εποχη της οικονομικης κρισης ακομα και στα μεγαλα κεφαλαια, 20 εκατομμυρια παραπανω απο τον γαυρο ειναι αλλα 2 πρωταθληματα συνεχομενα

ΥΓ. Για το μονο που το χαραμιζω ειναι ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΟΥΕΦΑ. ΟΥΤΕ τελικος. Αν μου ελεγες κατακτηση ναι θα σου ελεγα. Αλλα μονο αυτο. Μπορεις να πεις οτι εισαι στα φαβορι για την κατακτηση ακομα και αν δωσεις το 100% των δυναμεων σου?

Εγώ λέω πάλι αν δεν έγινα κατανοητός ότι προτιμώ το κύπελο ουέφα(δεν μου αρκουν πλεον οι καλες πορείες) καθώς και τη συμμετοχή στο CL και ας χάσω και το εφετινό πρωτάθλημα αν δεν μπορούμε να αντέξουμε την πίεση σε όλες τις διοργανώσεις.

Εσύ όπως λες θέλεις το πρωτάθλημα.

Περί ορέξεως κανένας λόγος.

Και επιτέλους σταματήστε όλοι να σχολιάζετε την αξία τού Ζιλμπέρτο η οποία είναι δεδομένη και δεν αμφισβητείται.Τέτοιοι παίχτες μας κάνουν χάρη που παίζουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Α

Δημοσ.
Κανονικα θα επρεπε να φερουν πισω τον Εκι, να παιζουν Σιλβα-Εκι-Νινης και στα αποδυτηρια να αρχιζε τα μπουκετα ο Εκι στα κωλοπαιδα.

Ρε αφού ο Εκι πήγαινε να δείρει τα κωλοπαίδια και τελικά τις έτρωγε...:P

Δημοσ.
Yπαρχουν 20 εκατομμυρια λογοι για το αντιθετο.

Ειδικα στην εποχη της οικονομικης κρισης ακομα και στα μεγαλα κεφαλαια, 20 εκατομμυρια παραπανω απο τον γαυρο ειναι αλλα 2 πρωταθληματα συνεχομενα

ΥΓ. Για το μονο που το χαραμιζω ειναι ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΟΥΕΦΑ. ΟΥΤΕ τελικος. Αν μου ελεγες κατακτηση ναι θα σου ελεγα. Αλλα μονο αυτο. Μπορεις να πεις οτι εισαι στα φαβορι για την κατακτηση ακομα και αν δωσεις το 100% των δυναμεων σου?

Εγώ λέω πάλι αν δεν έγινα κατανοητός ότι προτιμώ το κύπελο ουέφα(δεν μου αρκουν πλεον οι καλες πορείες) καθώς και τη συμμετοχή στο CL και ας χάσω και το εφετινό πρωτάθλημα αν δεν μπορούμε να αντέξουμε την πίεση σε όλες τις διοργανώσεις.

Εσύ όπως λες θέλεις το πρωτάθλημα.

Περί ορέξεως κανένας λόγος.

Και σταματήστε να σχολιάζετε την αξία τού Ζιλμπέρτο η οποία είναι δεδομένη και δεν αμφισβητείται.Χάρη μας κάνει ο άνθρωπος που αγωνίζεται στην Ελλάδα.

Ο Ριβάλντο ήταν πιό μεγάλος παίχτης αλλά ο Ζιλμπέρτο είναι πιό χρήσιμος και παίζει σταθερά καλά.Εξ άλλου όποτε έλλειψε σχεδόν πάντα είχαμε απώλειες.

Δημοσ.

Η ανακοίνωση του Βγενό που πόσταρε ο firewalker τιτλοφορείται λάθος.

Ο Βγενό δεν λέει όχι στον Βοτανικό, αλλά τα αυτονόητα: Συστράτευση όλων των φορέων του Παναθηναϊκού για να πιέσουν μαζί για λύση στο γηπεδικό. Είτε αυτή είναι στον Βοτανικό είτε οπουδήποτε.

Έρχεται ο καιρός που οι φίλαθλοι του ΠΑΟ θα απαιτούν μαζικά λύση για το γήπεδο. Τότε να δούμε ποιος θα τους χαλάσει το χατήρι.

Δημοσ.
Η ανακοίνωση του Βγενό που πόσταρε ο firewalker τιτλοφορείται λάθος.

Ο Βγενό δεν λέει όχι στον Βοτανικό, αλλά τα αυτονόητα: Συστράτευση όλων των φορέων του Παναθηναϊκού για να πιέσουν μαζί για λύση στο γηπεδικό. Είτε αυτή είναι στον Βοτανικό είτε οπουδήποτε.

Έρχεται ο καιρός που οι φίλαθλοι του ΠΑΟ θα απαιτούν μαζικά λύση για το γήπεδο. Τότε να δούμε ποιος θα τους χαλάσει το χατήρι.

Αν γίνει πάλι καμιά μάζωξη καμιά τριανταριά χιλιάδων φιλάθλων παραμονές των δημοτικών εκλογών, τότε θα δείς σε πόση ώρα βάζουν μπροστά οι μπουλντόζες! Και ο Άγιος φοβέρα θέλει!Τέρμα πιά η κοροϊδία και το πέταμα της μπάλας από δω κι απο κεί και στη μέση οι οπαδοί.

Μιλάμε γιά ένα πρωτάθλημα όπου δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες όπως ΠΑΟ και ΑΕΚ δεν έχουν δικό τους γήπεδο!

Δημοσ.

30,000 είναι λίγοι.

Το συλλαλητήριο κατά του Τζίγκερ που ο κόσμος του ΠΑΟ ήταν διχασμένος είχε παραπάνω κόσμο.

Για ένα θέμα σαν το γηπεδικό που αγγίζει όλους τους φιλάθλους μια καλή κινητοποίηση θα μαζέψει πολλούς περισσότερους.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση να γίνει γήπεδο (που να συμφέρει οικονομικά) του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό τα επόμενα 5 χρονια. Καμία όμως.

Η μόνη λύση είναι κάποιο έτοιμο γήπεδο. Να πάρει το Ο.Α.Κ.Α. να το διαμορφώσει, να παίζει στο Καραΐσκάκη (εδώ δεν είμαι 100% σίγουρος αν έχει το δικαίωμα να ζητήσει και τέτοιο) κ.τ.λ.

Δημοσ.

Για το ΟΑΚΑ παντως το σχεδιο ΔΕΝ ειναι το ιδιο το ανοιχτο που παιζουμε τωρα αλλα η εκταση δεξια του κολυμβητηριου(δλδ η πλευρα που βγαζει στην Κυμης)

Δημοσ.
Για το ΟΑΚΑ παντως το σχεδιο ΔΕΝ ειναι το ιδιο το ανοιχτο που παιζουμε τωρα αλλα η εκταση δεξια του κολυμβητηριου(δλδ η πλευρα που βγαζει στην Κυμης)

Ε ναι, αλλά έχει ακουστεί πολλάκις και το επιστημονικής φαντασίας σενάριο να βυθίσουν τον υπάρχον στίβο του Ολυμπιακού Σταδίου και να φτιάξουν τρίτη κερκίδα.

Εγώ ειλικρινά με τόσα που έχω ακούσει κατά καιρούς έχω πάψει να έχω άποψη. Το μόνο που με νοιάζει είναι να δω μπετά ριγμένα και τους μαστόρους να βαράνε στο φουλ :lol:

Δημοσ.

Αυτός που είπε για ποδοσφαιρικό γήπεδο εκεί πρέπει να είναι... Το κακό είναι μην πάνε και ψάχνονται γι' αυτό το μέρος. Θα πάνε άλλα τόσα χρόνια χαμένα. Προς το παρόν η μόνη αξιόλογη (δυστυχώς) λύση του Παναθηναϊκού είναι το γήπεδο που παίζει τώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...