benign Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Και οι τρεις αυτες ομαδες ειναι σε παρακμη φετος,ετσι δεν ειναι?Εξαλλου δεν νομιζω να τις βρουμε και τις τρεις,και ετσι κωλοφαρδοι που ειμαστε μπορει να εχουμε ευνοικη κληρωση αν περασουμε την Βελγικη ομαδα.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Και οι τρεις αυτες ομαδες ειναι σε παρακμη φετος,ετσι δεν ειναι?Εξαλλου δεν νομιζω να τις βρουμε και τις τρεις,και εστι κωλοφαρδοι που ειμαστε μπορει να εχουμε ευνοικη κληρωση αν περασουμε την Βελγικη ομαδα. Και πάλι όμως, είσαι 100% σίγουρος οτι θα περάσεις την Σταντάρ?
benign Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Οπως την εχω δει σε αγωνες (λογω στοιχηματος)θεωρω οτι ειναι σαφως υποδεεστερη της Ρομα.Σιγουρο δεν ειναι τιποτε ασφαλως,καλη ομαδα ειναι αλλα ειμαι ,νομιζω,λογικα αισιοδοξος.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μην ξεχνάς τι λέγαμε για τη Ρόμα, σίγουρο φαβορί για πρόκριση, και τσουπ την καθάρισε ο ΠΑΟ εντός και εκτός.
benign Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Σωστα,αλλα δεν νομιζω οτι και η Στανταρ πειθει φετος.Εβδομη στο Βελγικο πρωταθλημα ειναι και εχει παθητικο 31 γκολ. ---------- Προσθήκη στις 22:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:55 ---------- Βρε παιδια τι ακουω?Ηταν ο Μπιλιτς στο ΟΑΚΑ?Λες του χρονου να τον εχουμε προπονητη?Ειναι προπονητουρα ο τυπος.
KleKoR Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Πιστός στο ραντεβού του με τα δίχτυα ο ΣΙΣΕ. Respect. Respect στον Σαλπιγγίδη... ---------- Προσθήκη στις 22:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:24 ---------- Βρε παιδια τι ακουω?Ηταν ο Μπιλιτς στο ΟΑΚΑ?Λες του χρονου να τον εχουμε προπονητη?Ειναι προπονητουρα ο τυπος. Ο Νιόπλιας δεν μας αρέσει, το έχουμε δέσει από τώρα ότι θέλουμε προπονητή..
johnyboy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 ο Νόμπλιας θα μας αρέσει μόνο αμα ξηλώσει τους πειρατικούς. έλεγε στην μπαλαρίνα γιατί τον έβγαλε.ήμαρτον.
KaizerSoze Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 O Νιοπλιας ειναι μια χαρα tactician που δυστυχως πιστευει οτι υπαρχει Ελληνας Επαγγελματιας Ποδοσφαιριστης. Οποτε σε ευχαριστουμε Νικο αλλα ο μονος ρολος που μπορεις να εχεις ειναι τεχνικου αναλυτη διπλα σε ενα κανονικο προπονητη. Για τους 2 τροχονομους τα λογια ειναι περιττα. Πρεπει να εχουν κανει δικεφαλα σαν τον Αρνολντ τοσο που κουνανε τα χερια τους για να δειξουν στους αλλους τι να κανουν ενω αυτοι κανουν μαλακια καπακια στη μαλακια Οπως εχει η κατασταση αν χαθει το πρωταθλημα πιστευω οτι του χρονου θα εχουμε 5.000 ΜΟ ΥΓ. Ο Μαρινος ειναι καλο μπακ. Αν θα γινει μπακ για Παναθηναικο θα το δουμε, προς το παρον λες 'τουλαχιστον με αυτον την παλευω, ας κοιταξω πρωτα να βρω παικτες εκει που δεν εχω΄'
pabou13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ξερει κανεις ποτε θα διατεθουν τα εισιτηρια για το εκτος ματς της παναθας με την στανταρ στην Λιεγη;
johnnyestia Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ρε σεις, ο Μαρίνος σήμερα έκανε απίθανο παιγνίδι. Το παλικάρι έριξε απίστευτο τρέξιμο. Ακόμα και στην φάση του πρώτου γκολ, του πιστώνεται η διάθεση να ανέβει παρότι η μπάλα φαινόταν χαμένη. Τελικά κατέληξε σε αυτόν και έβγαλε την ασσίστ. Χίλια μπράβο του, μακάρι να συνεχίσει έτσι. Για μια ακόμα φορά υπερτεράστιος ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΙΛΒΑ. Τα παιγνίδια που κάνει φέτος η παιχτούρα δεν τα έχει κάνει άλλος παίκτης τα τελευταία 15 χρόνια στην Ελλάδα. Απίστευτο τρέξιμο, απίστευτη οξυδέρκεια στο παιγνίδι, απίστευτο πάθος και θέληση για να βαφτεί η κούπα πράσινη. Δεν είναι καθόλου τυχαίες οι 2 ήττες στο πρωτάθλημα στα 3 παιγνίδια που έλειψε (Λάρισα, Καβάλα, Παοκ). Ο Λέτο το πάλεψε αλλά γλίστραγε πολύ. Τελικά πέταξε το γκολάκι που όπως φάνηκε το χρειαζόταν πολύ για να ανέβει ψυχολογικά, αλλά πιο πριν έχασε τα άχαστα. Έχει αρχίσει όμως να κυνηγάει να τελειώνει της φάσεις. Όταν πάρει το κολάι θα κλάψουνε μανούλες. Ο Σισσέ όπως πάντα στο ύψος του. Μαζί με τον Ζιλμπέρτο είναι οι παίκτες που όχι μόνο θέλουν αλλά και μπορούν να φέρουν το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό. Κατσουράνης - Καραγκούνης αρνητικοί, όντας οι μοναδικοί που έκαναν σήμερα αβίαστα λάθη. 5 τελικοί ακόμα. Στα @@ μας το ΟΥΕΦΑ. Άμα δεν πέταγαν τόσους βαθμούς στα προηγούμενα παιγνίδια θα το είχαμε καθαρίσει το πρωτάθλημα και θα μπορούσαν οι παίκτες να αφοσιωθούν στην ευρωπαϊκή υπέρβαση. Τώρα όμως έτσι που τα κάνανε θα πρέπει να σκέφτονται μόνο την Ελλάδα.
firewalker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Αντίθετος για Βοτανικό ο «Βγενό»... Προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΗΠΕΛ Υπόψη κ. Γ. Βαρδινογιάννη Αγαπητοί φίλοι, Επειδή, όπως γνωρίζετε, ζούμε σε μια περίοδο έντονης προπαγάνδας που εκπορεύεται κυρίως από «Παναθηναϊκούς» που έχουν τρομοκρατηθεί με την προοπτική να πάρουμε το πρωτάθλημα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να επιτύχουν τη διχόνοια και την οπισθοδρόμηση, επιθυμώ να σας γνωρίσω και να δημοσιοποιήσω τις απόψεις και θέσεις μου για το γήπεδο γραπτώς: 1.Εδώ και πολύ καιρό έχω εκφράσει δημόσια την άποψή μου ότι η υπόθεση του γηπέδου του Βοτανικού έχει τοποθετηθεί από την αρχή σε λάθος βάση. Η σύνδεση του γηπέδου μας, που είναι όνειρο αλλά και απαίτηση από την Πολιτεία των μισών Ελλήνων, με τη δημιουργία ενός εμπορικού κέντρου ιδιωτικών συμφερόντων έκανε το σχέδιό μας ευάλωτο με τις γνωστές καταστροφικές συνέπειες. 2.Επίσης, από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και μετά, σας έχω συστήσει να στείλετε τελεσίγραφο στην Πολιτεία ώστε ή να μας εγγυηθεί την κυριότητα της γης όπου θα φτιάξουμε το γήπεδο και να προβεί στις δευτερεύουσες διαδικαστικές πράξεις που χρειαζόμαστε ή να καταγγείλουμε τις σχετικές συμβάσεις και να αποχωρήσουμε διεκδικώντας αποζημιώσεις από όλους τους υπευθύνους. 3.Αντ΄αυτού συνεχίσθηκαν οι συζητήσεις – διαπραγματεύσεις με ήπιους τόνους με κατάληξη να μας προτείνουν να συνεχίσουμε το σχέδιο της δημιουργίας του γηπέδου γυρίζοντας ουσιαστικά στην αρχή, με εκ νέου σύνδεση με το εμπορικό κέντρο και την βεβαιότητα νέων προσφυγών στο ΣτΕ, με επαχθέστερους όρους για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αφήνοντας έξω το γήπεδο basket! Μάλιστα μας ζητούν να γκρεμιστεί το γήπεδο της Λεωφόρου προτού ολοκληρωθεί η παράδοση των νέων εγκαταστάσεων! 4.Είμαι κάθετα αντίθετος στο να συνεχισθούν οι διαπραγματεύσεις επί της νέας αυτής πρότασης της Πολιτείας. Υπάρχει μια τελεσίδικη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που πρέπει να γίνει σεβαστή και έστω και τώρα πρέπει να προχωρήσουμε στο τελεσίγραφο που είχα προτείνει από καιρό. Καμία έκπτωση για το γήπεδο ποδοσφαίρου, το γήπεδο basket, και τις εγκαταστάσεις του ΠΑΟ δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, εάν δε η Πολιτεία αποδέχεται ευθύνες ως προς το εμπορικό κέντρο ας διευθετήσουν το θέμα όπως θέλουν, αλλά διμερώς χωρίς καμία σύνδεση ή ανάμειξη δική μας. 5.Αυτή η σκληρή γραμμή πρέπει να υιοθετηθεί από κοινού από τις ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΠΑΟ, οι Πρόεδροι των οποίων πρέπει να σχηματίσουν μια Επιτροπή υπό τον συντονισμό σας, ώστε ο Παναθηναϊκός ενιαίος και αδιαίρετος να διεκδικήσει αυτό που δικαιούται. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι διάφοροι Υπουργοί είναι προσωρινοί, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι αιώνιος και διαχρονικός. 6.Πολλή συζήτηση γίνεται, και μάλιστα με μεγάλη δόση κακοήθειας, για την εναλλακτική λύση σε περίπτωση που το γήπεδο δεν γίνει τελικά στο Βοτανικό. Κατ΄αρχήν εγώ πιστεύω ότι με τη νέα γραμμή που θα ακολουθήσουμε αυξάνουμε τις πιθανότητες να γίνει το γήπεδο στον Βοτανικό, αν όμως δεν γίνει είναι μεν κρίμα που χάσαμε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν είναι το τέλος του κόσμου. Η λύση της Λεωφόρου είναι μέσα στην καρδιά μου και, υπό προϋποθέσεις, δεν μπορεί να αποκλειστεί. Αλλά και ο χώρος του ΟΑΚΑ που μπορεί να μετατραπεί σε Παναθηναϊκή Πολιτεία θα μπορούσε να είναι η έσχατη λύση. Ανεξάρτητα με τα λάθη που έχουν γίνει, μακριά από προπαγάνδες, επικοινωνιακά παιχνίδια και πολλαπλά εγκαίνια, ο Παναθηναϊκός ενιαίος και αδιαίρετος, στην πράξη και όχι στα λόγια, οφείλει, το συντομότερο δυνατόν, να δημιουργήσει τη βάση που θα τον διατηρήσει σαν έναν από τους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς συλλόγους και στην επόμενη εκατονταετία. Με τιμή, Ανδρέας Βγενόπουλος Φίλαθλος του ΠΑΟ Υ.Γ. Υπενθυμίζω σε όλους αυτούς που επιθυμούσαν στο όνομα του νέου γηπέδου να περιλαμβάνεται το «Παναθηναϊκός», ότι το έχω από καιρού αποδεχθεί, αλλά παρόλο που ο Δήμος Αθηναίων ζήτησε εγγράφως την επίσημη συναίνεση του ΠΑΟ της ΠΑΕ και της ΚΑΕ προς τούτο, ουδεμία απάντηση έχει δοθεί μέχρι στιγμής!
geovard Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 5 τελικοί ακόμα. Στα @@ μας το ΟΥΕΦΑ. Άμα δεν πέταγαν τόσους βαθμούς στα προηγούμενα παιγνίδια θα το είχαμε καθαρίσει το πρωτάθλημα και θα μπορούσαν οι παίκτες να αφοσιωθούν στην ευρωπαϊκή υπέρβαση. Τώρα όμως έτσι που τα κάνανε θα πρέπει να σκέφτονται μόνο την Ελλάδα. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό των μικρών ομάδων.Δεν μπορείς να αγνοήσεις μιά διοργάνωση σαν το europa league.Τη στιγμή μάλιστα που έχεις αποκλείσει τη Ρόμα νε δύο νίκες και οι ομάδες που συνεχίζουν δεν είναι τα φόβητρα.Εγώ θα προτιμούσα το κύπελο ουέφα και να βγαίναμε δεύτεροι με συμμετοχή στο C.L αν δεν μπορούσαμε να αντέξουμε στη πίεση του πρωταθλητή. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να την πώ σε κανένα Ολυμπιακό που τού πήρα το πρωτάθλημα. Πρωταθλήματα έχεις πάρει μπόλικα.Ευρωπαϊκές κούπες όμως τίποτα. Με τούς πειρατικούς πραγματικά που έπρεπε να τρώνε σίδερα αφού κοντεύουν να τελειώσουν τη καριέρα τους χωρίς τίτλο πρωταθλητή αντί αυτού βαράνε μύγες και είναι η μεγάλη απογοήτευση.Σκεφτείτε πόσα πολλά είχαμε στηρίξει σε αυτούς τους δυό οι οποίοι είναι κυριολεκτικά χώμα! Θα έπρεπε από μόνοι τους να παίρνουν τα ματς.Αντι αυτού βλέπουμε τους "ξένους" προς την Παναθηναϊκή ιδέα Σισσέ και Ζιλμπέρτο να τα δίνουν όλα γιά το πρωτάθλημα.Είναι εκπληκτικό πόσο γρήγορα τρέχει ο Σισσέ πίσω να καλύψει την άμυνα στα κόρνερ και στα φάουλ του αντιπάλου.Θα ήταν καλύτερα Καραγκούνης και Κατσουράνης να μην έπαιζαν βασικοί. Αντίθετος για Βοτανικό ο «Βγενό»... Όταν δεν παίρνεις τη τύχη στα χέρια σου κύριε Βγενόπουλε παρά κρέμεστε όλοι από τα τέτοια τοι Βωβού καλά να τα παθαίνετε.Αποδεσμευτείτε από τα συμφέροντα του Βωβού και φτειάξτε το δικό σας γήπεδο.Δεν σας φταίει κανείς παρά μόνο ο εαυτός σας.Το να κάνεις δηλώσεις με παληκαρισμούς κάθε τόσο, δεν πείθεις κανένα.Όλες οι μεγάλες ομάδες κάνουν γήπεδα χωρίς να εξαρτώνται από εμπορικά κέντρα άλλων.Αλλά έχω την εντύπωση ότι πάτε να τη βγάλετε στο έτσι κ.Βγενό.Αν δεν βρέξεις πωπό δεν τρώς ψάρι που λέει και ο λαός.
KaizerSoze Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Αυτό είναι το χαρακτηριστικό των μικρών ομάδων.Δεν μπορείς να αγνοήσεις μιά διοργάνωση σαν το europa league.Τη στιγμή μάλιστα που έχεις αποκλείσει τη Ρόμα νε δύο νίκες και οι ομάδες που συνεχίζουν δεν είναι τα φόβητρα.Εγώ θα προτιμούσα το κύπελο ουέφα και να βγαίναμε δεύτεροι με συμμετοχή στο C.L αν δεν μπορούσαμε να αντέξουμε στη πίεση του πρωταθλητή. Yπαρχουν 20 εκατομμυρια λογοι για το αντιθετο. Ειδικα στην εποχη της οικονομικης κρισης ακομα και στα μεγαλα κεφαλαια, 20 εκατομμυρια παραπανω απο τον γαυρο ειναι αλλα 2 πρωταθληματα συνεχομενα ΥΓ. Για το μονο που το χαραμιζω ειναι ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΟΥΕΦΑ. ΟΥΤΕ τελικος. Αν μου ελεγες κατακτηση ναι θα σου ελεγα. Αλλα μονο αυτο. Μπορεις να πεις οτι εισαι στα φαβορι για την κατακτηση ακομα και αν δωσεις το 100% των δυναμεων σου?
Dropsreef Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Για μια ακόμα φορά υπερτεράστιος ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΙΛΒΑ. Τα παιγνίδια που κάνει φέτος η παιχτούρα δεν τα έχει κάνει άλλος παίκτης τα τελευταία 15 χρόνια στην Ελλάδα Λιγακι υπερβολικος νομιζω ε?
Linus_21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Με τούς πειρατικούς πραγματικά που έπρεπε να τρώνε σίδερα αφού κοντεύουν να τελειώσουν τη καριέρα τους χωρίς τίτλο πρωταθλητή αντί αυτού βαράνε μύγες και είναι η μεγάλη απογοήτευση.Σκεφτείτε πόσα πολλά είχαμε στηρίξει σε αυτούς τους δυό οι οποίοι είναι κυριολεκτικά χώμα! Θα έπρεπε από μόνοι τους να παίρνουν τα ματς.Αντι αυτού βλέπουμε τους "ξένους" προς την Παναθηναϊκή ιδέα Σισσέ και Ζιλμπέρτο να τα δίνουν όλα γιά το πρωτάθλημα.Είναι εκπληκτικό πόσο γρήγορα τρέχει ο Σισσέ πίσω να καλύψει την άμυνα στα κόρνερ και στα φάουλ του αντιπάλου.Θα ήταν καλύτερα Καραγκούνης και Κατσουράνης να μην έπαιζαν βασικοί. Πέστα ρε μεγάλε.... Να δω ποιος θα τολμήσει να αφήσει στον πάγκο τα πρωτοπαλίκαρα ελληνόπουλα, που την έχουν δει βεντέτες... Αλλά γιατί να τρέχουν όπως ο Σισέ να μου πεις... Θέση σίγουρη έχουν στον Παναθηναικό, γιατί αλλιώς θα αρχίσουν τις μουρμούρες και ην γκρίνια και το πριόνισμα του εκάστοτε προπονητή, και από την άλλη έχουν εξασφαλισμένη την πρόσκληση στην εθνική μέχρι τα 40 ανεξαρτήτου απόδοσης....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.