haHa Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 haHA επιμενω οτι στο τελευταιο φαουλ του Μπουρουση (για το 5ο λεω τοση ωρα) δεν ειναι φαουλ, καθως η μπαλα ειναι διεκδικουμενη και δεν τραβαει τον Φωτση οπως υποστηριζεις. Στη μπαλα παει. Καθολου πεντακαθαρο. Εχεις μπερδευτει κ μας εχει μπερδεψει κ εμας.. Κανε ενα κοπο να δεις το video. Το 5ο φαουλ του ο Μπουρουσης το κανει στον Διαμαντιδη(οχι στον Φωτση οπως λες) κ ειναι πεντακαθαρο. Δες εδω (ειναι στο 1:17 και φαινεται ξεκαθαρα το τραβηγμα του χεριου του Διαμαντιδη στο 1.22 και στο 1:27): http://www.youtube.com/watch?v=-JzirpXf54A Την μπαλα δεν την ακουμπαει καθολου ο Μπουρουσης ,σε αντιθεση με τον Διαμαντιδη που την πιανει με το δεξι του χερι, παει να την πιασει και με το αριστερο του, αλλα ο Μπουρουσης του τραβαει το αριστερο. Οσο για τα 3 βηματα, σου εξηγησα και δεν θελεις να καταλαβεις. Δες σημερα εχει ΝΒΑ στο ξαναλεω ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΑ ΦΑΟΥΛ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΣΦΥΡΙΧΘΟΥΝ> Φιλε μου ,εσυ δεν θες να καταλαβεις.. Δεν μιλαμε για NBA, αλλα για Ευρωπη και δεν μιλαμε για φαουλ , αλλα για βηματα.. Ο Παπαλουκας κανει 3 βηματα και φυσικα ειναι ξεκαθαρη παραβαση.. Τουλαχιστον συμφωνουμε οτι ειναι 3 τα βηματα! Κατι ειναι κ αυτο, ασχετα αν διαφωνουμε για το αν σφυριζεται αυτη η παραβαση. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:43 ---------- ....Δηλαδη πρωτη φορα βλεπεται φαουλ σε διεκδικηση? Ελα ντε!!!
Tuko Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Το 5ο είναι φάουλ καθαρό. Αλλά δε κρίνει και τπτ αυτό τώρα, δε καταλαβαίνω τι το συζητάμε. Για τα βήματα σας είπα ότι επιτρέπονται υπο ορισμένες συνθήκες ( και γίνονται πολύ συχνά 3 βήματα στον αιφνιδιασμό αν έχεις ανοιχτό χώρο μπροστά σου ) αλλά είναι δύσκολη περίπτωση. Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια, με τη λογική ό,τι ήταν βήματα έχει κάνει και ο Γιασικεβίτσιους φάουλ πριν γίνουν βήματα. Τέλος κι αυτό παιδιά. Εμένα το βασικό πρόβλημα, πέρα από μερικά σφυρίγματα που παίρνει συχνά ο Παναθηναϊκός, είναι με τα σκριν, το οποίο είναι ΧΟΝΤΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
haHa Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Το 5ο είναι φάουλ καθαρό. Αλλά δε κρίνει και τπτ αυτό τώρα, δε καταλαβαίνω τι το συζητάμε. +1 για το φαουλ Για τα βήματα σας είπα ότι επιτρέπονται υπο ορισμένες συνθήκες ( και γίνονται πολύ συχνά 3 βήματα στον αιφνιδιασμό αν έχεις ανοιχτό χώρο μπροστά σου ) αλλά είναι δύσκολη περίπτωση. Τα βηματα του Παπαλουκα ηταν βηματα και δεν επιτρεπονται! Ειναι καθαρη παραβαση. (και ουτε φυσικα προκειται για αιφνιδιασμο ή για εξουδετερομενο σαρας,αλλα κ παλι δεν θα ειχε σχεση αυτο) Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια, με τη λογική ό,τι ήταν βήματα έχει κάνει και ο Γιασικεβίτσιους φάουλ πριν γίνουν βήματα. ... Δεν παιζει αυτο που λες..Ο Σαρας εκανε φαουλ ψηλα. Μην ψαχνουμε νεα δικαιολογια καθε φορα που καταρριπτεται η προηγουμενη!
Anubis13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια, με τη λογική ό,τι ήταν βήματα έχει κάνει και ο Γιασικεβίτσιους φάουλ πριν γίνουν βήματα. Τέλος κι αυτό παιδιά. Εμένα το βασικό πρόβλημα, πέρα από μερικά σφυρίγματα που παίρνει συχνά ο Παναθηναϊκός, είναι με τα σκριν, το οποίο είναι ΧΟΝΤΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Φαουλ αν υπαρχει υπαρχει μονο στην επαφη ψηλα..Βηματα υπαρχουν... Οσο για τα σκριν αυτο ειναι δικο σου προβλημα γιατι προφανως θα ειχαμε εμφανως προβλημα και στην ευρωπη(μονος ανεφερες παραδειγμα του φιναλ 4)
Chris_85 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Τα βηματα του Παπαλουκα ηταν βηματα και δεν επιτρεπονται! Ειναι καθαρη παραβαση. (και ουτε φυσικα προκειται για αιφνιδιασμο ή για εξουδετερομενο σαρας,αλλα κ παλι δεν θα ειχε σχεση αυτο) Εχει σχεση. Αυτο δεν καταλαβαινεις. Και μια ερωτηση. Ποτε καταλαβες οτι εκανε βηματα ο Παπαλουκας. Μετα απο 5 ριπλευ?? Ενας φιλος μου που παιζει α2 ειχε μιση ωρα κολλημενος στο youtube για να καταλαβει. Αν εσυ το ειδες πιο γρηγορα, παω πασο. Απλα δεν ηταν ευκολη φαση, καθως το πρωτο βημα γινεται με την αλλαγη κατευθυνσης (αυτο που σου λεω τοση ωρα). Και οπως λεει και ο φιλος πιο πανω, πολλες ειναι οι φορες που τα βηματα δε σφυριζονται, οταν ο επιτηθεμενος δεν παιρνει πλεονεκτημα εναντι του αμυνομενου. Ακομα θυμαμαι το καρφωμα (με 1 τριπλα) του μπατιστ απ το κεντρο, στον πρωτο αγωνα στο σεφ φετος. Δεν παιζει αυτο που λες..Ο Σαρας εκανε φαουλ ψηλα.Μην ψαχνουμε νεα δικαιολογια καθε φορα που καταρριπτεται η προηγουμενη! Υπαρχει τσεκαρισμα του Σαρας στην αλλαγη τριπλας του Παπ. Αλλα δεν προκειται ουτε καν να μπω στη λογικη αν ηταν φαουλ, ή οχι, ποσως μ ενδιαφερει. Ειναι αρρωστημενο. Για τον Μπουρουση μιλαω στη φαση που πηρε το 5ο φαουλ του. Νομιζω ειναι ο Φωτσης στον αερα, αν κανω λαθος, my apologies. Και οσο και να λεμε για τα βηματα, η τελευταια φαση ειναι τελευταια φαση. Αυτη κρινει το παιχνιδι. Αν θες την αποψη μου, καλα εκανε και δεν εδωσε τιποτα. Ομως μην εθελοτυφλουμε και λεμε οτι ο Παο δεν εχει δεκανικια στην α1 (ασχετως αν δε τα χρειαζεται). Α και δε μιλησα για το διαστημα στο οποιο ο Μπουρουσης εκανε 5 φαουλ...ηταν ολα στην τελευταια περιοδο ή κανω λαθος?
haHa Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Εχει σχεση. Αυτο δεν καταλαβαινεις. Και μια ερωτηση. Ποτε καταλαβες οτι εκανε βηματα ο Παπαλουκας. Μετα απο 5 ριπλευ?? Ενας φιλος μου που παιζει α2 ειχε μιση ωρα κολλημενος στο youtube για να καταλαβει. Αν εσυ το ειδες πιο γρηγορα, παω πασο. Απλα δεν ηταν ευκολη φαση, καθως το πρωτο βημα γινεται με την αλλαγη κατευθυνσης (αυτο που σου λεω τοση ωρα). Το θεμα οπως σου ειπα δεν ειναι αν το ειδα γρηγορα, αν επιτηδες το αφησαν οι διαιτητες κλπ. Το θεμα ειναι οτι ο Παπαλουκας εκανε 3 βηματα κ αυτο ειναι παραβαση! (κ σχεση να ειχε, που δεν εχει, δεν εχουμε κανεναν αμυντικο εξουδετερομενο) Και οπως λεει και ο φιλος πιο πανω, πολλες ειναι οι φορες που τα βηματα δε σφυριζονται, οταν ο επιτηθεμενος δεν παιρνει πλεονεκτημα εναντι του αμυνομενου. Ουτε για αστειο μην το πεις παραεξω αυτο. Ακομα θυμαμαι το καρφωμα (με 1 τριπλα) του μπατιστ απ το κεντρο, στον πρωτο αγωνα στο σεφ φετος. Τα οποια κακως δεν δόθηκαν! Και εγω ακομα θυμαμαι τα βηματα του Βασιλοπουλου οταν εβαλε το νικητηριο καλαθι σε αυτον τον αγωνα. Και ξερεις ,ηταν τελευταια φαση, που οπως λες ,κρινει τον αγωνα! Αλλα δεν βγηκα να πω κατι τετοιο. Για τον Μπουρουση μιλαω στη φαση που πηρε το 5ο φαουλ του. Νομιζω ειναι ο Φωτσης στον αερα, αν κανω λαθος, my apologies. Εχω βαλει τοσες φορες το video κ σου εχω επισημανει σε ποιο δευτερολεπτο ειναι.. Ειναι πεντακαθαρο φαουλ πανω στον Διαμαντιδη. Αν εκανες τον κοπο να το δεις, θα εβλεπες οτι ειναι ο Διαμαντιδης κ οτι ειναι πεντακαθαρο φαουλ. Δες εδω (ειναι στο 1:17 και φαινεται ξεκαθαρα το τραβηγμα του χεριου του Διαμαντιδη στο 1.22 και στο 1:27): http://www.youtube.com/watch?v=-JzirpXf54A Και οσο και να λεμε για τα βηματα, η τελευταια φαση ειναι τελευταια φαση. Αυτη κρινει το παιχνιδι. Αν θες την αποψη μου, καλα εκανε και δεν εδωσε τιποτα. Συμφωνω οτι η τελευταια φαση κρινει το παιχνιδι σε ενα ματς που ειναι στον ποντο. Και παραλιγο οι διαιτητες με ενα λαθος τους (να μην σφυριξουν δηλαδη τα βηματα του Παπαλουκα) να κρινουν το παιχνιδι. Α και δε μιλησα για το διαστημα στο οποιο ο Μπουρουσης εκανε 5 φαουλ...ηταν ολα στην τελευταια περιοδο ή κανω λαθος? Ιδεα δεν εχω. Παντως ηταν ολα στο 2ο ημιχρονο και ηταν ολα καθαρα φαουλ.
Tuko Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Φαουλ αν υπαρχει υπαρχει μονο στην επαφη ψηλα..Βηματα υπαρχουν... Οσο για τα σκριν αυτο ειναι δικο σου προβλημα γιατι προφανως θα ειχαμε εμφανως προβλημα και στην ευρωπη(μονος ανεφερες παραδειγμα του φιναλ 4) Εξήγησα και νωρίτερα ότι: Το γεγονός ότι σας σφύριξαν μόνο 1 από τα δεκάδες σκριν-φάουλ δε λέει τπτ. Και επίσης πως και τη μεταφορά δε τη σφύριζαν μέχρι πέρσι και μετά απο παράπονα άρχισαν να την σφυρίζουν. Είναι όμως ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΦΑΟΥΛ βάσει κανονισμού και δίνουν φοβερό πλεονέκτημα. Γι αυτά τα σκριν του Πάο, γκρινιάζουν και άλλες ομάδες που σας έπαιξαν, πχ ο Άρης, και έκανε και επίσημη τοποθέτηση ο Γιαννάκης πριν 3 βδομάδες περίπου. Οπότε, δεν είναι δικό μου θέμα, υπάρχει θέμα με τα σκριν του Πάο ΕΠΙΣΗΜΑ. Όποιος παίζει μπάσκετ ξέρει - 1) ότι είναι φάουλ αυτά τα σκριν. 2) ότι στον αιφνιδιασμό κλπ τα 3 βήματα δε δίνονται ποτέ όταν έχεις ελεύθερο πεδίο και δε τα χρησιμοποιείς για να κερδίσεις πλεονέκτημα - άσχετα τι γίνεται στη φάση Παπαλουκά, γενικά μιλάμε για 3 βήματα τώρα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Όποιος παίζει μπάσκετ ξέρει - 1) ότι είναι φάουλ αυτά τα σκριν. 2) ότι στον αιφνιδιασμό κλπ τα 3 βήματα δε δίνονται ποτέ όταν έχεις ελεύθερο πεδίο και δε τα χρησιμοποιείς για να κερδίσεις πλεονέκτημα - άσχετα τι γίνεται στη φάση Παπαλουκά, γενικά μιλάμε για 3 βήματα τώρα. Επειδη μπασκετ επαιζα απο πιτσιρικας μεχρι την ενηλικιωση μου σε ομαδα που συμετειχε στο προωταθλημα παμπαιδων-παιδων-εφηβικο-αντρικο της Αθηνας, θα ηθελα να ρωτησω: 1. απο ποτε σκριν στο οποιο ο επιθετικος που σκριναρει δεν εχει απλωμενα χερια και δεν μετακινειται πανω στον αμυντικο τη στιγμη της επαφης, ειναι φαουλ? 2. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ 3 ΒΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΗΜΑΤΑ? Και απο ποτε εχει σημασια το ελευθερο πεδιο η οχι για το αν θα δωθουν βηματα? Ασχολουμαι τοσα χρονια με το μπασκετ και αυτο το ακουω πρωτη φορα στη ζωη μου με το ελευθερο πεδιο... Τι αλλο θα ακουσουμε... Τελος: Το 5ο του Μπουρουση ολοι το ειδαν και ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΦ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ. Μην ακουω χαζα...Και τελος παντων αν οι διαιτητες θελανε να δωσουνε το ματς στον Παναθηναικο θα κανανε τα εξης απλουστατα: 1. Θα το δινανε στη διακοπη. Και κανεις δεν θα τους ελεγε τιποτα. Αλλα παρολα αυτα κανανε τα στραβα ματια-γραψανε και στο φυλλο αγωνα τα ΜΙΣΑ απο οσα συνεβησαν- και μπηκανε να συνεχισουν τον αγωνα σε κλιμα τρομοκρατιας. Πειτε μου, ειχανε καλυτερη ευκαιρια αν θελανε να μας χαρισουνε το ματς? 2. Θα δινανε τα βηματα στον Παπαλουκα κ τελειωσε η υποθεση. Πολυ κραταει αυτη η καραμελα με τη διαιτησια και οχι τπτ αλλο, αλλα φοβαμαι οτι πλεον η μειοψηφια ειναι αυτη που διαμορφωνει αποψεις. Γιατι οι νορμαλ ολυμπιακοι θα ειδαν οτι η ομαδα τους προχθεσ δεν αδικηθηκε σε καμια φαση.
Chris_85 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 http://www.superbasket.gr/asproulias/?p=115 Εκεί, όμως που προσωπικά χάνω το μπούσουλα, είναι στην υπόθεση των βημάτων του Παπαλουκά και είμαι σίγουρος ότι πλέον έχετε δει όλοι τη φάση και την έχετε αναλύσει 300 φορές. Κι επειδή θα συνεχίσω στο μοτίβο Κοκκινόπουλου ξετυλίγοντας το κουβάρι από το τέλος προς την αρχή, λέω ότι. Ο Παπαλουκάς ΜΠΟΡΕΙ να έχει κάνει βήματα, αλλά είναι αυτή είναι μία παράβαση, που στη διάρκεια του αγώνα μπορεί να επαναληφθεί 300 φορές, αλλά ουδείς, μα ουδείς διαιτητές θα την καταλογίσει έστω και μία φορά. Θα μου πείτε τώρα. Κι εμείς γιατί σε διαβάζουμε ρε μεγάλε, για να μας πεις ότι ΜΠΟΡΕΙ να είναι βήματα; Σωστά μιλάτε (ή σκέφτεστε). Ωστόσο αν αγαπητοί φίλοι δε μπορούν να βγάλουν άκρη οι ειδικοί επί του θέματος (μίλησα τουλάχιστον με 5 σήμερα) και οι απόψεις τους συγκρούονται, θα μου επιτρέψετε για μία τέτοια φάση να μην πάρω κι εγώ όρκο. Παρόλα αυτά, ανεξάρτητααν σφυρίζετε ή όχι, προσωπική άποψή μου είναι ότι ο Παπαλουκάς δεν έχει κάνει βήματα. Κι αν κάνω λάθος κι εσείς είστε τόσο σίγουροι, εκτελέστε με! Δημοσίως, οι άνθρωποι της διαιτησίας δε θέλησαν να τοποθετηθούν. Δικαίωμά τους. Είναι πράγματικό μπλέξιμο, όμως να πρέπει να βγάλεις άκρη, όταν τους ακούς off the record να λένε «Είναι βήματα» ο μεν, «δεν είναι βήματα», «έχει κάνει μεταφορά στην αρχή της φάσης» ο τρίτος, «καλά δεν τον βλέπεις ότι κάνει 4 βήματα» ο τέταρτος. Προσωπικά δεν έβγαλα άκρη και αποφάσισα να εμμείνω στην αρχική θέση μου: Δεν υπάρχουν βήματα κι αν υπάρχουν δε σφυρίζονται ΠΟΤΕ!
haHa Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 http://www.superbasket.gr/asproulias/?p=115 Οτι να ειναι λεει ο αρθρογραφος.. Και πες το αν δεν εχουν σφυριχτει παρομοια βηματα ειναι ενα θεμα προς συζητηση, αλλα με το να μας λεει οτι δεν κανει καν βηματα , χανει το δικιο του κ κατανταει γραφικος. Θελει να μας πει ο αρθρογραφος ποιο ποδι εχει ο Παπαλουκας κατω και ποιο στον αερα οταν ακουμπαει η μπαλα το χερι του-σταματαει την τριπλα?? Εδω το video: http://www.youtube.com/watch?v=Ui0nusO85oE Και εδω η φωτο οπου ο Παπαλουκας εχει ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ την τριπλα και εχει ΠΙΑΣΕΙ την μπαλα.. http://img33.imageshack.us/img33/6828/000pqo.jpg Βλεπουμε οτι ο Παπαλουκας εχει πιασει την μπαλα, εχει το αριστερο του ποδι κατω και το δεξι στον αερα. Αφοτου ενας παικτης πιασει την μπαλα, τοτε εχει δυο επιλογες: α) ή κανει κι αλλη τριπλα β)ή κανει 2 βηματα κ λειαπ. Δυστυχως ο Παπαλουκας εκανε 3 βηματα , αφοτου επιασε την μπαλα: δεξι,αριστερο,δεξι . http://img193.imageshack.us/img193/1662/vimata.jpg Α ρε Ασπρουλια, οχι να μας πεις οτι δεν κανει βηματα καποιος που κανει 3 βηματα χωρις τριπλα! Να μας πεις οτι μπορει να μην σφυριζονται, να το δεχτουμε, αλλα οχι δεν κανει βηματα.. Δυστυχως με τετοιες ανακριβειες χανει κ το οποιο δικιο εχει ο αρθρογραφος
Chris_85 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Και εγω διαφωνω οτι δεν κανει βηματα, συμφωνω ομως πως ειναι φαση που δε σφυριζεται ποτε.
johnyboy Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Καλά όταν θα πάει η σειρά σε 3-0 έλα να μου πεις για την διαιτησία.
Anubis13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Αυτα τα βηματα οφιλονται να σφυριζονται..γιατι κρινουν το παιχνιδι ακομα και αν παει η οχι στην παραταση(οπως υπηρχε η δυνατοτητα σε αυτο)..Γιατι αν ο ολυμπιακος ειχε το φαουλ θα ειχαν ξεψυρισει την φαση με τα βηματα που ναι ειναι δυσκολη σε κανονικη διαρκεια ειναι δυσκολη και απο το βιντεο(αλλα με πολυ αργη ληψη) φαινεται και που ποιανει ο παπαλουκας την μπαλα και οτι το δεξι του ποδι ειναι στον αερα αρα οταν το κατεβαζει θεωρειται βημα
Tuko Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Επειδη μπασκετ επαιζα απο πιτσιρικας μεχρι την ενηλικιωση μου σε ομαδα που συμετειχε στο προωταθλημα παμπαιδων-παιδων-εφηβικο-αντρικο της Αθηνας, θα ηθελα να ρωτησω:1. απο ποτε σκριν στο οποιο ο επιθετικος που σκριναρει δεν εχει απλωμενα χερια και δεν μετακινειται πανω στον αμυντικο τη στιγμη της επαφης, ειναι φαουλ? 2. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ 3 ΒΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΗΜΑΤΑ? Και απο ποτε εχει σημασια το ελευθερο πεδιο η οχι για το αν θα δωθουν βηματα? Ασχολουμαι τοσα χρονια με το μπασκετ και αυτο το ακουω πρωτη φορα στη ζωη μου με το ελευθερο πεδιο... Τι αλλο θα ακουσουμε... Γιατι οι νορμαλ ολυμπιακοι θα ειδαν οτι η ομαδα τους προχθεσ δεν αδικηθηκε σε καμια φαση. Μάλλον έπαιζες σε άμπαλη ομάδα, εδώ δεν έδιναν τη μεταφορά σε A1 μέχρι πέρσι και 9/10 παίχτες "ομάδων" σα τη δική σου που ρωτούσα δεν ήξεραν καν τον κανονισμό! Κι ας μου επιβεβαιώσει κάποιος Παναθηναϊκός, όταν παίξατε με τις ομάδες του ΝΒΑ ( πέρσι το καλοκαίρι ) άκουσα ότι σας έδωσαν αρκετά σφυρίγματα για αντικανονικά σκριν. Ας πει κάποιος που είδε εκείνα τα παιχνίδια αν είναι αλήθεια αυτό. 1. Μα μετακινούνται πάνω στον αμυντικό τη στιγμή της επαφής και πετάνε, χέρια, πόδια, κώλους κλπ! Δεν είναι μόνο τα απλωμένα χέρια! Απαγορεύεται οποιοδήποτε σημείο του σώματος να επεκτείνεις! Εδώ μιλάμε έχει κάνει επίσημα παράπονα ο Γιαννάκης, τι μπάσκετ έπαιζες και δε τα βλέπεις αυτά;; 2. Στον αιφνιδιασμό δεν έχεις δει παίχτη να κάνει 3 βήματα πολύ συχνά ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ;; Ρώτα ή δες κανα βίντεο μπάσκετ και μέτρα βήματα. - ΠΡΟΣΟΧΗ, δε σου λέω ό,τι αυτό είναι βάσει κανονισμού FIBA, αλλά ότι το κάνουν συχνά χωρίς να σφυρίζεται τπτ, άσχετο με το θέμα του Παπαλουκά εδώ. Εγώ στη πιο πάνω και συχνότατη παράβαση δίνω βάση.
johnyboy Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Και εγω διαφωνω οτι δεν κανει βηματα, συμφωνω ομως πως ειναι φαση που δε σφυριζεται ποτε. Και το φάουλ είναι φάση που δεν σφυρίζετε ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.