Linus_21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Η Α.Ε.Κ. ούτε τσιγάρα να πάρει στους παίκτες δεν έχει. Έχουν υπομονή... Περιμένουν τον τίγρη
Snolly Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Η Α.Ε.Κ. ούτε τσιγάρα να πάρει στους παίκτες δεν έχει. Καπνίζουν οι παίχτες; Γιατί αν είναι έτσι αν το κόψουν θα αποδώσουν καλύτερα και μπορεί να πάρουν κάνα πρωτάθλημα, να βγουν Ευρώπη να πέσει χρήμα, να πλουτίσουν και μετά να έχουν λεφτά να πάρουν τσιγάρα στους παίχτες που θα τους ρίξει την απόδοση θα ξαναβρεθούν τριτοτέταρτοι θα στερέψει το χρήμα και μετά δε θα έχουν να πάρουν ούτε τσιγάρα στους παίχτες που έτσι θα ανέβει η απόδοση τους και... For one to understand recursion one must first understand recursion.
geovard Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Οι Γιαννακόπουλοι τι λένε γιά την ακύρωση τού γηπέδου μπάσκετ? Υπάρχει περίπτωση να... μουλαρώσουν και να θεωρήσουν ότι με την αναταλλαγή γιά τη διπλή ανάπλαση ζημιώνεται ο ερασιτέχνης? Και μένα άποψή μου είναι ότι μιά χαρά είναι το μπάσκετ στο ΟΑΚΑ.
iLiaC Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 ρε παιδια πειτε μου σε ποιες θυρες εχουμε φανατικους στο οακα ?(μπασκετ και ποδοσφαιρο) εγω ξερω η 1+35 στο ποδοσφαιρο και στο μπακετ η 29 και λιγο η 27? αν εχω κανει καποιο λαθος πειτε μου γιατι εχω μπερδευτει...
Chris_85 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Αηδιάζουμε μόνο με τα χάλια των απέναντι. Και μετά, μας ενοχλεί το "πελάτης" που ρίχνει το επίπεδο, αλλά όχι το fuck me in the asshole ή το γερά και αναπηρικά. Εκεί είναι χιούμορ ξεκαρδιστικό. Επιπέδου όπερας και άνω. Τα ίδια κάνουν και οι Παναθηναϊκοί, φυσικά. Έχω πεντακόσιες αρνητικές ψήφους σε μηνύματα Ολυμπιακών και δεκάδες thumbs reports που το αποδεικνύουν. Για να μην πιάσουμε τη φαινάκη της "διαφοράς επιπέδου" των μεν από τους δε, δηλαδή. Eπειδη αναφερεσαι σε μενα. Αλλο να μιλας σοβαρα και να λες τους αλλους συμφορουμιτες πελατες, και αλλο να παραθετεις ενα κειμενο που σατιριζει και τις 2 πλευρες και να σημειωνεις απο κατω πως ειναι μονο για γελια (για οποιον εστω εχει την αναλογη αισθηση του χιουμορ, ποτε δεν ειπα ποτε οτι επιδεχεται καποιον σοβαρο σχολιασμο το κειμενο ή οτι οσα αναφερει ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα). Λυπαμαι που χρειαζεται να εξηγησω τη διαφορα σε εναν mod το θεωρω απαραδεκτο να μην την καταλαβαινεις απο μονος σου. Οποτε (επειδη προσωπικα πιστευω πως κανενας δεν ειναι υπερανω κριτικης) καλο θα ηταν απ το να καθοριζεις το τι θα βρισκει καποιος αστειο ή οχι (σε κειμενο που ξαναλεω σατιριζει και τις 2 πλευρες), θα ηταν πολυ πιο ουσιωδες για το επιπεδο του φορουμ να προσπαθεις να αποφευγονται χαρακτηρισμοι οπως ''πελατες'', που το μονο που κανουν ειναι να προσβαλλουν. Απο οποιαδηποτε πλευρα και αν προερχονται. Υ.Γ. Προσωπικα παρεθεσα το κειμενο για την, κορυφαια για μενα ατακα, η άμυνα ''φωναζω ταξι στην Αλεξανδρας'', η οποια μαλιστα αναφερεται στους παικτες του ΟΣΦΠ. Δευτερη ατακα ηταν αυτη: Συγχαρητήρια στον Γιαννάκη για την υπέροχη τακτική προσέγγιση του αγώνος. Δε βρέθηκε ρε ένας άτιμος να του πει ότι τα 3ποντα μετράνε περισσότερο από δίποντα και βολές? Πώς κατάφερε να βάλει περισσότερες φορές την μπάλα στο καλάθι και να χάσει … αυτά μόνο ο γαύρος διαχρονικά τα μπορεί.. Τριτη αυτη: Το επίτευγμά τους γίνεται ακόμη σημαντικότερο αν σκεφτεί κάποιος ότι κουβαλούν 2 μύτες που μαζί με την έρημο Σαχάρα πρέπει να είναι οι μόνες ορατές φυσικές κατασκευές από τη Σελήνη.Αλλα ναι, οντως, το ξεχασα, εβαλα το κειμενο για να προσβαλλω τους Παναθηναικους...ΤΙ βλακας ειμαι...Ας τους ελεγα καλυτερα ΠΕΛΑΤΕΣ (ασχετως βεβαια που μετα την ηττα τους στο Κυπελλο τους εδωσα συγχαρητηρια λεγοντας πως η αξια του ηττημενου δινει δοξα στον νικητη), δε θα εριχνα το επιπεδο, και δε θα μου εκανε παρατηρηση ο μοντ (μια που προφανως τα δικα του ανωτερα αισθητικα κριτηρια δεν εχουν προβλημα με τον εν λογω χαρακτηρισμο).
iLiaC Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 ρε παιδια πειτε μου σε ποιες θυρες εχουμε φανατικους στο οακα ?(μπασκετ και ποδοσφαιρο) εγω ξερω η 1+35 στο ποδοσφαιρο και στο μπακετ η 29 και λιγο η 27? αν εχω κανει καποιο λαθος πειτε μου γιατι εχω μπερδευτει...
KaizerSoze Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Οργανωμενοι μπαλα ειναι 1-3, απο πανω 2-4 και ισως 5 κατω. Και εννοειται και η δεξια της 1, αν ειναι η 35 τοτε 35. Παντως η μεγαλη μαζα ειναι 1+35 και ισως και οι διπλα τους(3-34?) Μπασκετ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι στη γωνια.
johnnyestia Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Chris_85, το "πελάτες" που έγραψα προφανώς δεν αναφερόταν προσωπικά σε άτομα που γράφουν εδώ μέσα. Το χρησιμοποίησα απλά σαν λέξη που "πικάρει" γενικά τους αντίπαλους οπαδούς. Φυσικά αυτή η λέξη χρησιμοποιείται κατά κόρον εδώ μέσα τόσο από παναθηναϊκούς όσο και από ολυμπιακούς, και ποτέ δεν δήλωσε κανείς προσβεβλημένος από αυτή.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Αλλο να μιλας σοβαρα και να λες τους αλλους συμφορουμιτες πελατες, και αλλο να παραθετεις ενα κειμενο που σατιριζει και τις 2 πλευρες και να σημειωνεις απο κατω πως ειναι μονο για γελια (για οποιον εστω εχει την αναλογη αισθηση του χιουμορ, ποτε δεν ειπα ποτε οτι επιδεχεται καποιον σοβαρο σχολιασμο το κειμενο ή οτι οσα αναφερει ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα). Το "πελάτης", καίτοι κατά την άποψή μου κακόγουστο και ανούσιο, βρίσκεται στο καταχρηστικά ανεκτό πλαίσιο των αθλητικών. Σε κάθε περίπτωση, στα αρχεία δεν εντοπίζω καμία σχετική αναφορά από εσένα ή άλλο χρήστη. Είναι αδύνατο να παρακολουθώ όλα τα αθλητικά θέματα. Λυπαμαι που χρειαζεται να εξηγησω τη διαφορα σε εναν mod το θεωρω απαραδεκτο να μην την καταλαβαινεις απο μονος σου. Το τι θεωρείς απαράδεκτο μου είναι παγερά αδιάφορο. Ουδεμία υποχρέωση έχω να συμμερίζομαι τη δική σου ανάγνωση ενός κειμένου. Οποτε (επειδη προσωπικα πιστευω πως κανενας δεν ειναι υπερανω κριτικης) καλο θα ηταν απ το να καθοριζεις το τι θα βρισκει καποιος αστειο ή οχι (σε κειμενο που ξαναλεω σατιριζει και τις 2 πλευρες), θα ηταν πολυ πιο ουσιωδες για το επιπεδο του φορουμ να προσπαθεις να αποφευγονται χαρακτηρισμοι οπως ''πελατες'', που το μονο που κανουν ειναι να προσβαλλουν. Απο οποιαδηποτε πλευρα και αν προερχονται. Ναι, είναι γεγονός ότι με έχεις κατακλύσει με αναφορές μηνυμάτων ατόμων με τα οποία ταυτίζεσαι οπαδικά και κατά καιρούς γράφουν για "βαζέλια", "χανούμια", "λαγούς" κ.ο.κ. Κατά τα λοιπά, είναι προφανές στον κάθε ψύχραιμο παρατηρητή ότι ποσώς με ενδιαφέρει να "ορίσω" τι θα βρείτε "αστείο". Αν με ενδιέφερε, το γεγονός ότι παρέθεσες ένα κείμενο χωρίς πηγή μου έδινε την τυπική ευχέρεια να το διαγράψω. Τα υπόλοιπα, αν θέλεις, σε προσωπικό μήνυμα. Όπως πάντα, και σύμφωνα με τους κανονισμούς, τυχόν αντιρρήσεις για τις κινήσεις των διαχειριστών (αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση ουδεμία διαχειριστική ενέργεια υπήρξε, μονάχα μια διαπίστωση), δεν τις διατυπώνουμε δημόσια. Κατ' ιδίαν στους αρμόδιους συντονιστές ή στον ιδιοκτήτη του insomnia. Ευχαριστώ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Οι οργανωμενοι στο μπασκετ ειναι στις θυρες 1-2, αν δεν απατωμαι.
johnnyestia Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Οι οργανωμενοι στο μπασκετ ειναι στις θυρες 1-2, αν δεν απατωμαι. Μπάσκετ δεν έχει και πολύ σημασία να ξέρεις την θύρα. Από την στιγμή που θα μπεις στο κλειστό του ΟΑΚΑ μπορείς να μετακινηθείς όπου θελήσεις χωρίς εμπόδιο. Απλά βλέπεις που είναι το μπούγιο και χώνεσαι μέσα. Στο ποδόσφαιρο το μπούγιο το καλό είναι στις 1 και 35 (κάτω διάζωμα), ενώ και οι 2 και 4 (άνω διάζωμα) έχουν επίσης οργανωμένους με διαρκείας.
KaizerSoze Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Στη μπαλα το μπουγιο το καλο ειναι να πας σε σοβαρο ματς στην 6 περιπου δεκα λεπτα πριν αρχισει το ματς και να περιμενεις να βρεις την θεση σου. Εκει να δεις μπουγιο. Ευκαιρια να το δοκιμασουμε 21/3 ΥΓ. Το επαθα πριν την ΑΕΚ, εκει κατσαμε τελικα χωρις αντιρρηση. Αλλα...Σκηνικο πριν αρχισει με την Ρομα Εγω-Παιδια καλησπερα, σορρυ, εδω ειναι οι θεσεις μας Ενας που καθοταν-Ρε φιλε διπλα γινεται χαμος, εδω βρηκαμε να κατσουμε, σε λιγο αρχιζει να πουμε, να εκει μπροστα εχει δυο αδειες Εγω στον ιδιο που μιλησε-Παιδια(επεμενα στον πληθυντικο ενω του μιλουσα προσωπικα) καλησπερα. Εδω ειναι οι θεσεις μας Και φυγανε...
iLiaC Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 για να παω οργανουμενους χρειαζεται απαραιτητα να ειμαι απο συνδεσμο η να χω διαρκειας? η μπορω να βρω εισητηριο απ τα εκδοτηρια?
johnnyestia Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Στη μπαλα το μπουγιο το καλο ειναι να πας σε σοβαρο ματς στην 6 περιπου δεκα λεπτα πριν αρχισει το ματς και να περιμενεις να βρεις την θεση σου.Εκει να δεις μπουγιο. Ευκαιρια να το δοκιμασουμε 21/3 ΥΓ. Το επαθα πριν την ΑΕΚ, εκει κατσαμε τελικα χωρις αντιρρηση. Αλλα...Σκηνικο πριν αρχισει με την Ρομα Εγω-Παιδια καλησπερα, σορρυ, εδω ειναι οι θεσεις μας Ενας που καθοταν-Ρε φιλε διπλα γινεται χαμος, εδω βρηκαμε να κατσουμε, σε λιγο αρχιζει να πουμε, να εκει μπροστα εχει δυο αδειες Εγω στον ιδιο που μιλησε-Παιδια(επεμενα στον πληθυντικο ενω του μιλουσα προσωπικα) καλησπερα. Εδω ειναι οι θεσεις μας Και φυγανε... lol, οκ, όταν πηγαίνεις στο γήπεδο την τελευταία στιγμή συμβαίνουν αυτά. Εγώ κάθομαι στην 6 χαμηλά χαμηλά (σειρά 2). Εκεί ξέρουμε ποιοι έχουν διαρκείας και γίνονται αλλαξοθεσιές (σικ) ανώδυνα . Το μπούγιο το καλό σε εμάς κάτω γίνεται όταν στα ματς με πολύ κόσμο στάνταρ θα πάνε να κάτσουνε κάποιοι μπροστά στα κάγκελα, οπότε αναγκάζομαι και εγώ και οι δίπλα να δούμε την μπάλα όρθιοι. Ε, εκεί αναγκαστικά σηκώνεται πίσω η μισή κερκίδα για να δει και πάντα υπάρχει κάποιος γραφικός που ωρύεται για να καθίσουμε όλοι και να δούμε την μπάλα σαν άνθρωποι
Snolly Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Εγω είμαι απέναντι στην 15 γιατί δε μπορώ να μανουριάζω με τους πιο ζωηρούς και επειδή κάνουν όλο το χαβαλε και τις χορογραφιες ειναι γαμω που τους εχω απεναντι και τους βλεπω. Αυτοι θα βλεπουν εμενα τον ξενερωτο. Κατι σαν τον γυφτο που ηταν καλυτερος απο τον γιατρο επειδη ειχε γειτονα γιατρο ενω ο γιατρος ειχε γειτονα γυφτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.