Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτάσαμε δηλαδή στο σημείο να θέλουμε δικό μας και τον εκφωνητή πέρα από το διαιτητή.Καί το δεύτεο είναι απολύτως σαφές και κατανοητό.Αλλά τον εκφωνητή γιατί?Μήπως μπορεί να διαμορφώσει αποτέλεσμα αυτός?Ή μας τη δίνει επειδή μας προκαλεί?

Προσωπικά δενν θέλω "δικό μου" σπίκερ απλά τον θέλω αντικειμενικό.Και να βοηθήσει να μάθω κι εγώ ο άσχετος από κανονισμούς και τέτοια.Αν τώρα αυτός παίρνει ανοικτά το μέρος μιάς ομάδας τη στιγμή που απευθύνεται στο σύνολο των φιλάθλων τότε σημαίνει ότι δεν μπορεί να συγκρατήσει ούτε τεχνηέντως τις οπαδικές του προτιμήσεις ή το ευχαριστώ γιά το μέσον από το οποίο τρώει ψωμί π.χ εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ.

Εγώ όταν παρακολουθώ ματς και βλέπω τον σπίκερ να λέει αηδίες πολύ απλά χαμηλώνω την τηλεόραση και βλέπω το ματς με την ησυχία μου.

Πάντως υπάρχει τέτοια βρωμιά και τέτοια διαπλοκή στο χώρο των δημοσιογράφων που η έννοια δημοσιογραφική δεοντολογία έχει εξαφανιστεί στη πράξη.Ειδικα στις οπαδικές εφημερίδες.

Εγώ έγραψα προχθες ότι γιά τα αισχρά πρωτοσέλιδα πρέπει να παρεμβαίνει ο εισαγγελέας.Γιατί δεν μπορεί κάποια εφημερίδα στο όνομα της ελευθεροτυπίας να αναρτά στο πρωτοσέλιδό της εμετό πρόκληση και σαπίλα.

Δηλαδή έχει πιό μολύ μυαλό από εμένα ο διευθυντης σύνταξης της εφημερίδας να με βάλει στο δικό του λούκι?Δεν το δέχομαι και τους λυπάμαι όλους αυτούς γιατί γιά να πουλήσουν μπορούν να εκδώσουν και τη γυναίκα τους.

Όσο γιά τη διαφορά στο επίπεδο των φιλάθλων αυτή αν υπάρχει είναι τόσο μικρή που είναι ανάξια λόγου.Θα μπορούσαμε μόνο να πούμε πρέγματα γιά την κοινωνική διαστρωμάτωση των οπαδών των ομάδων, τις κοινωνικοοικονομικές τους καταβολές, αν αυτό σημαίνει κάτι.Που δεν μπορεί να σημαίνει και πολλά όταν βλέπεις τον πράσινο Πρετεντέρη να πετάει στα μούτρα μπουκάλι με νερό στον επόπτη γραμμών.

Μεταξύ οπαδών Ολυ Και ΠΑν η μόνη διαφορά είναι ότι οι πρώτοι έχουν θεοποιήσει τη διοίκηση τηυς ομάδας τους πράγμα που τους αποστερεί από τη δυνατότητα αντικειμενικής κριτικής.

Έπιασα πολλά θέματ αλλά αυτό το κάνω γιατί γράφω αραιά και που.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φτάσαμε δηλαδή στο σημείο να θέλουμε δικό μας και τον εκφωνητή πέρα από το διαιτητή.

Συμφωνώ με τα περισσότερα που γράφεις πλην αυτού. Σε ποιούς αναφέρετε το "φτάσαμε"; Είδες κανένα γαύρο να ζητάει δικό του σπίκερ; Το γεγονός είναι συγκεκριμένο και κακώς προσπαθείς να το γενικεύσεις αυτή τη στιγμή.

Για να δείτε πόσο γελοία είναι η συζήτηση που γίνεται για τον Μπατή, ο έτερος σχολιαστής Τάσος Μαγουλάς δουλεύει/δούλευε για την εφημερίδα Πρωταθλητής :lol::lol::lol:

Με αυτόν δεν αηδίασες φίλτατε Chris_85 και λοιποί γαύροι? :lol: :lol: :lol:

Θα έπρεπε να ντρέπεται ο ΣΚΑΙ που τον είχε προσλάβει πολύ πιο πριν από τον Μπατή και δεν τους προσέλαβε ταυτόχρονα. :lol::lol:

Οι διαμαρτυρίες δεν προέκυψαν και δεν αφορούν το μέσο στο οποίο δουλεύει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, οι διαμαρτυρίες προήλθαν από τον τρόπο με τον οποίο μετέδωσε τον αγώνα, τα σχόλια του τύπου "αποκαταστάθηκε η τάξη" όταν σκόραρε παίχτης του ΠΑΟ, τις ζητωκραυγές και τη σιωπή όταν σκόραρε ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ αντίστοιχα και άλλα γραφικά. Το που δουλεύει προστέθηκε ως επιχείρημα αργότερα στην προσπάθεια να εξηγήσουμε τη στάση του. Αντίθετα, δεν ακούστηκε τίποτα απολύτως για τον έτερο σπίκερ, που άλλωστε είχε δευτερεύοντα ρόλο. Για μια ακόμη φορά, με εκπλήσσει η προσπάθεια που καταβάλεις να δικαιολογήσεις και να στηρίξεις κόντρα στα γεγονότα και την αλήθεια οτιδήποτε φοράει πράσινα στον πλανήτη, ή μάλλον τώρα πια δεν με εκπλήσσει.

Δημοσ.

Αντικειμενικός δημοσιογράφος/αθλητικογράφος είναι πλάσμα τις φαντασίας. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να βλέπουμε τα παιχνίδια χωρίς ήχο.

Δημοσ.

Οι διαμαρτυρίες δεν προέκυψαν και δεν αφορούν το μέσο στο οποίο δουλεύει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, οι διαμαρτυρίες προήλθαν από τον τρόπο με τον οποίο μετέδωσε τον αγώνα, τα σχόλια του τύπου "αποκαταστάθηκε η τάξη" όταν σκόραρε παίχτης του ΠΑΟ, τις ζητωκραυγές και τη σιωπή όταν σκόραρε ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ αντίστοιχα και άλλα γραφικά. Το που δουλεύει προστέθηκε ως επιχείρημα αργότερα στην προσπάθεια να εξηγήσουμε τη στάση του. Αντίθετα, δεν ακούστηκε τίποτα απολύτως για τον έτερο σπίκερ, που άλλωστε είχε δευτερεύοντα ρόλο. Για μια ακόμη φορά, με εκπλήσσει η προσπάθεια που καταβάλεις να δικαιολογήσεις και να στηρίξεις κόντρα στα γεγονότα και την αλήθεια οτιδήποτε φοράει πράσινα στον πλανήτη, ή μάλλον τώρα πια δεν με εκπλήσσει.

Μου φαίνεται ότι το έχετε ξεφτιλίσει στο "τι κάνω για μια ακόμα φορά", λες και μόνο εγώ φοράω πράσινα γυαλιά εδώ μέσα ενώ εσείς τα βλέπετε αντικειμενικά. Κούνια που σας κούναγε.

Όποτε γράφω κάτι το γράφω με επιχειρήματα, αλλά παρατηρώ μονίμως να προσπαθείτε να απαξιώσετε αυτά που γράφω πετώντας μια σπόντα περί πρότερου δικού μου ανέντιμου βίου. Αλήθεια? Θα είχε πολύ πλάκα να κάνουμε ένα κολλάζ με τις μπούρδες που έχει πει ο καθένας εδώ μέσα για να δούμε τελικά ποιανού τα γραπτά είναι αναξιόπιστα και ποιανού όχι.

Στο συγκεκριμένο ποστ που παρέθεσες απαξιώνω όλες τις άκαιρες χαζομάρες που γράφηκαν περί υποκειμενικότητας του Μπατή και ντροπής του ΣΚΑΙ που τον έχει προσλάβει γιατί είναι στιγματισμένος σαν παναθηναϊκός. Και έρχεσαι εσύ και μου λες πως για τον άλλο σπίκερ δεν είπε κανείς τίποτα. Χαίρω πολύ. Μήπως θέλεις να παραθέσω και για τον Μαγουλά παλαιότερο άρθρο που γράφει ασυναρτησίες κατά του ΠΑΟ? Το μόνο εύκολο.

Όσο για την μετάδοση του συγκεκριμένου αγώνα, οι περισσότεροι Παναθηναϊκοί που γράφουμε εδώ πέρα ήμασταν στο γήπεδο, οπότε δεν ακούσαμε τον σχολιασμό. Επίσης μιας και νικήσαμε τον αγώνα και είμαστε μες στην καλή χαρά, δεν έχουμε καμία όρεξη να καθόμαστε να ασχολούμαστε με τους σπίκερ.

Έχει πολύ πλάκα τώρα που το σκέφτομαι πως όταν είχαμε χάσει στο Καραϊσκάκη στην μπάλα και φωνάζαμε για τις συνθήκες βίας μας βγαίνατε από πάνω λέγοντας πως αντί να αποδεχθούμε την ήττα μας τα ρίχνουμε αλλού.

Και τώρα έχουμε γεμίσει 3 σελίδες για τον Μπατή... Τι να πω?

Δημοσ.
Στο συγκεκριμένο ποστ που παρέθεσες απαξιώνω όλες τις άκαιρες χαζομάρες που γράφηκαν περί υποκειμενικότητας του Μπατή και ντροπής του ΣΚΑΙ που τον έχει προσλάβει γιατί είναι στιγματισμένος σαν παναθηναϊκός. Και έρχεσαι εσύ και μου λες πως για τον άλλο σπίκερ δεν είπε κανείς τίποτα. Χαίρω πολύ. Μήπως θέλεις να παραθέσω και για τον Μαγουλά παλαιότερο άρθρο που γράφει ασυναρτησίες κατά του ΠΑΟ? Το μόνο εύκολο.

Όσο για την μετάδοση του συγκεκριμένου αγώνα, οι περισσότεροι Παναθηναϊκοί που γράφουμε εδώ πέρα ήμασταν στο γήπεδο, οπότε δεν ακούσαμε τον σχολιασμό. Επίσης μιας και νικήσαμε τον αγώνα και είμαστε μες στην καλή χαρά, δεν έχουμε καμία όρεξη να καθόμαστε να ασχολούμαστε με τους σπίκερ.

Έχει πολύ πλάκα τώρα που το σκέφτομαι πως όταν είχαμε χάσει στο Καραϊσκάκη στην μπάλα και φωνάζαμε για τις συνθήκες βίας μας βγαίνατε από πάνω λέγοντας πως αντί να αποδεχθούμε την ήττα μας τα ρίχνουμε αλλού.

Και τώρα έχουμε γεμίσει 3 σελίδες για τον Μπατή... Τι να πω?

Από το bold συμπεραίνω ότι βρισκόσουν και συ στο γήπεδο. Αφού δεν είδες την τηλεοπτική μετάδοση γιατί δεν σωπαίνεις στο συγκεκριμένο θέμα για να ακούσεις τις απόψεις εκείνων που την παρακολούθησαν; Δεν έγραψες κανένα επιχείρημα, καλαμπουράκι έκανες σε μια προσπάθεια να υποβαθμίσεις το θέμα. Έντονο, υπογραμμισμένο και έγχρωμο!

Παραθέτω το κείμενο χωρίς άλλα σχόλια...

Για να δείτε πόσο γελοία είναι η συζήτηση που γίνεται για τον Μπατή, ο έτερος σχολιαστής Τάσος Μαγουλάς δουλεύει/δούλευε για την εφημερίδα Πρωταθλητής :lol::lol::lol:

Με αυτόν δεν αηδίασες φίλτατε Chris_85 και λοιποί γαύροι? :lol: :lol: :lol:

Θα έπρεπε να ντρέπεται ο ΣΚΑΙ που τον είχε προσλάβει πολύ πιο πριν από τον Μπατή και δεν τους προσέλαβε ταυτόχρονα. :lol::lol:"

Δημοσ.
Από το bold συμπεραίνω ότι βρισκόσουν και συ στο γήπεδο. Αφού δεν είδες την τηλεοπτική μετάδοση γιατί δεν σωπαίνεις στο συγκεκριμένο θέμα για να ακούσεις τις απόψεις εκείνων που την παρακολούθησαν; Δεν έγραψες κανένα επιχείρημα, καλαμπουράκι έκανες σε μια προσπάθεια να υποβαθμίσεις το θέμα. Έντονο, υπογραμμισμένο και έγχρωμο!

Παραθέτω το κείμενο χωρίς άλλα σχόλια...

Αν διαβάσεις την συζήτηση, θα δεις πως δεν έκανα κανένα σχόλιο πάνω σε αυτά που φέρεται να είπε ο Μπατής.

Και ναι, η συζήτηση περί α ου, ντροπή στον Μπατή και στον ΣΚΑΙ γιατί ο Μπατής δούλεψε στην Πράσινη σαφέστατα είναι αστεία όταν ο άλλος σχολιαστής δουλεύει στον πρωταθλητή, όσο και αν σου είναι δύσκολο να το καταλάβεις.

Επίσης σε ευχαριστώ που με κουοτάρεις ξανά και ξανά ώστε να γίνει πιο εύκολο σε όσους καταλαβαίνουν γραπτό λόγο αν έχω δίκιο ή άδικο.

Δημοσ.
Ακουστε παιδια...αθλητικο κεντρο χωρις μπασκετ!!!!Θα τρελαθουμε σε αυτη τη χωρα!!

καλά και το γήπεδο μπασκετ που θέλανε να κάνουν ήταν για 9000 θέσεις.. για γέλια...

Γήπεδο θα δούμε στους επόμενους ολυμπιακούς που θα διοργανώσουμε...:P

Δημοσ.

Εγω επιμενω πως το ΟΑΚΑ το κλειστο ειναι ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ(καμια σχεση με το ανοιχτο)

Περαν των πολλων τροπων προσβασης, οταν γεμιζει ειναι ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΑΡΕΝΕΣ και πως ειναι απλα κολλημα ορισμενων που δεν το θελουν.

Γηπεδο 9000 θεσεων ειναι αστειο γιατι και 5 και 6 μην πω και 10 χιλιαρικα θα εχεις σε ματς που το κοντερ γραφει απο 15-20 και πανω.

Στα ματς που πραγματικα θες κοσμο, πρεπει να εχεις τουλαχιστον 13-14.000

Δημοσ.

Ρε το μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α. μια χαρά είναι. Δεν χρειάζονταν στον Βοτανικό μπάσκετ. Το θέμα είναι ότι κάποιος πρέπει να συντηρεί και το γήπεδο ποδοσφαίρου στο Ο.Α.Κ.Α...

Δημοσ.

geovard προσυπογραφω για αλλη μια φορα το ποστ σου.

Παιδες και εμενα δε μου αρεσε η περιγραφη,τη βρηκα υπερ το δεον πρασινη.Τουλαχιστον υπαρχουν και οι σχολιαστες για να γελαμε,αλλα ειναι ησσονος σημασιας τωρα αυτα,απλα σου τη δινουν στα νευρα κατα τη διαρκεια της μεταδοσης.Τι να πουμε και εμεις οι Παναθηναικοι για τις μεταδοσεις της Ερτ δλδ?

Προσωπικα επισης μου φανηκαν αστεια τα 2 φαουλ στον Βασιλοπουλο οπως και καποια αλλα που σφυριχτηκαν.Βαλτε winter olympics τπτ χοκει να δειτε ποτε σφυριζει εκει!!

Το πεναλτυ πιστευω πιο πολυ το κερδιζει ο Νινης παρα ειναι.Σιγουρα θα μπορουσε να δοθει καθως υπαρχει επαφη,αλλα εγω δε θελω να κερδιζει ο Παο με τετοια πεναλτυ,και δεν πιστευω οτι στο συγκεκριμενο ματς το ειχε αναγκη κιολας.

Τελειωνοντας θα ηθελα να επισημανω οτι θεωρω απιστευτες γελοιοτητες τα περι τελικου ουεφα για τον Παναθηναικο.Αυτα ειναι για εσωτερικη καταναλωση.Βεβαια να ονειρευεσαι τσαμπα ειναι,αλλα να ξερεις και που πατας ετσι?

Αυτα,καλο απογευμα!

Δημοσ.
Το θέμα είναι ότι κάποιος πρέπει να συντηρεί και το γήπεδο ποδοσφαίρου στο Ο.Α.Κ.Α...

Τι την έχουμε την Άεκ :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...