Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο Μπατης χθες εκανε μια χαρα περιγραφη, αν θες αιτιολογησε μου γιατι τον χαρακτηριζεις γελοιο.

1ον:Ο Μπατης ειναι αθλητικογραφος στην Πρασινη οποτε μπορεις να καταλαβεις αν ειναι αντικειμενικος ή οχι

2ον:Το χειροτερο του σχολιο για εμενα:Τη στιγμη που ο Φωτσης μπαινει μεσα στο γηπεδο χωρις να περασει απο την γραμματεια ο Κωστας Μπατης βγαζει το πορισμα και ειναι εντελως καθετος:"Μα ειναι δυνατον σε τετοιο επιπεδο να μην εχει ειδοποιησει καποιος απο τον παγκο για την αλλαγη του Φωτση,δεν νομιζω πως υφισταται τεχνικη ποινη?''

3ον:Δεν γινεται να μας λεει μπορουμε να μιλαμε για τον Χεϊσλιπ 10 μερες και για τον Τσιλντρες να μας λεει δεν εχει περιφερειακο σουτ και τελος

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@Chris: Eισαι υπερβολικος για τον Μπατη, δε ηταν οπως περιγραφεις ο σχολιασμος του. Αν διαβασει κανεις οσα γραφεις χωρις να εχει δει το ματς, θα νομισει οτι η περιγραφη του ματς γινοταν απο τον Τσουκαλα σε πρασινη εκδοση. Απλα σε ενοχλησαν 2-3 σχολια του λογω της οπαδικης σου προτιμησης και τα εβαλες μαζι του. Η περιγραφη επιμενω οτι ηταν ωραια και αμιγως μπασκετικη, σε αντιθεση με κατι Συριγους, Χατζηγεωργιου κλπ. Για να μη παω στα καμαρια του ποδοσφαιρου, οπου εκει βρισκεις πραγματικα τον ορισμο της γελοιοτητας.

Eβλεπα τον αγωνα με παλικαρι που παιζει μπασκετ επαγγελματικα και ο πατερας του ηταν σημαντικο στελεχος της 13.

Εκει που ελεγε πως χρειαζεται 10 μερες για να περιγραψει το αλμα του Χεισλιπ, εκλεισε τον ηχο. Αν και παναθηναικος, η γελοιοτητα και η υποτίμηση του τηλεθεατη εχουν τα ορια τους.

Επισης, για να καταλαβω, αρνεισαι οτι ειπε αυτα που γραφω στο προηγουμενο ποστ μου για τον Μπατη? Να σε πληροφορησω πως εχει τυχει να σπαστω και με περιγραφες υπερ του ΟΣΦΠ, απλα και μονο επειδη σιχαινομαι τους γλειφτες και τους πουλημενους.

Δημοσ.
1ον:Ο Μπατης ειναι αθλητικογραφος στην Πρασινη οποτε μπορεις να καταλαβεις αν ειναι αντικειμενικος ή οχι

2ον:Το χειροτερο του σχολιο για εμενα:Τη στιγμη που ο Φωτσης μπαινει μεσα στο γηπεδο χωρις να περασει απο την γραμματεια ο Κωστας Μπατης βγαζει το πορισμα και ειναι εντελως καθετος:"Μα ειναι δυνατον σε τετοιο επιπεδο να μην εχει ειδοποιησει καποιος απο τον παγκο για την αλλαγη του Φωτση,δεν νομιζω πως υφισταται τεχνικη ποινη?''

Δεν υποστηριξα πως ειναι αντικειμενικος, υποστηριξα οτι ειστε υπερβολικοι οσοι τον λετε γελοιο στη χθεσινη του περιγραφη.

Επαναλαμβανω οταν ο σπικερ λεει την αποψη του και σχολιαζει, ακομα και υποκειμενικα, δεν συνεπαγεται οτι ειναι γελοιος. Εκανε μια καλη περιγραφη και σχολιασε μερικες φασεις. Σε αρκετες ειχε δικιο, σε αλλες ηταν πιο σιγουρος αποσο θα επρεπε, αλλα και παλι δεν νομιζω οτι ηταν προκλητικος. Γνωμη δικη μου αυτη.

Για τον Τσιλντρες ειπε οτι σωστα ο ΠΑΟ του αφηνει περιφερειακο σουτ (ειπε κατι λαθος μηπως? Η ειπε κατι προκλητικο?), αλλα ειπε επισης οτι ειναι εξαιρετικος κοντα στη ρακετα κλπ. Επισης ειπε οτι ειναι ο καλυτερος παιχτης του ΟΣΦΠ για χθες.

Για τον Χαισλιπ μιλουσε για τα αθλητικα προσοντα, και δεν ειχε αδικο, αλλα παραλληλα ειπε οτι πρεπει να μαθει να παιζει και χωρις τη μπαλα, οπως επισης και οτι κανει καταχρηση μπαλας και επισης ηταν ολοσωστος. Ειδατε λοιπον που τα βλεπετε μονοπλευρα ? Κριτικη εκανε και στον Χαισλιπ, κριτικη εκανε και στον Τσιλντρες για τις αδυναμιες τους. Οπως μιλησε και για τους 2 θετικα. Τωρα αν σας πειραξε το "10 μερες" και προκυπτει γελοιοτητα απτη φραση αυτη, ε οκ, θα ελεγα να chillarete λιγο.

Δημοσ.

Αα δεν το ηξερα. Τερμα η συζητηση.

Ντροπη για τον Σκαι να προσλαμβανει δημοσιογραφο με τετοιο ιστορικο.

Δημοσ.

και εγω επαναλαμβανω πως αναφερει για να περιγραψουμε τον Χεισλιπ πρεπει να μιλαμε για 10 μερες,σε αρκετες φασεις ακομα και για ενα pick n roll μας λεει αυτα πρεπει να διαδασκονται σε σεμιναριο και τελος στην τελευταια φαση μετα το ευστοχο σουτ του παπαλουκα και την baseball πασα του διαμαντιδη στον σπανουλη αναφερει φαση που πρεπει να διδασκεται για σεμιναριο!Και επαναλαμβανω τι αναφερει στην εισοδο του Φωτση!Μαλλον ολα αυτα δεν φανερωνουν αντικειμενικοτητα

Δημοσ.

Εχεις διαβασει κανα αρθρο του στην Πρασινη πριν αρχιζεις να μιλας για το ιστορικο του? Επειδη αρθογραφει στην Πρασινη δε σημαινει οτι ειναι Τσουκαλας ή οτι γραφει μλκιες ή οτι προκαλει τους Ολυμπιακους. Ειναι απο τους πιο καλους αρθογραφους της Πρασινης και δυστυχως αρθογραφει σε αυτη τη φυλλαδα και δεν τυχαινει να τον διαβαζω συχνα, γιατι αποφευγω να αγοραζω τετοιες εφημεριδες.

Αλλα πχ τον εχω δει να αρθογραφει κριτικη μετα την κατακτηση του τριπλ κραουν που ολοι κανανε σαν τρελοι και πανηγυριζαν (πανηγυριζαΜΕ) για τη διαστημικη ομαδα. Καμια σχεση με αυτο που φανταζεσαι λοιπον.

@Drop. Σκαλωσατε με την αντικειμενικοτητα. Ο Μπατης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αντικειμενικος, αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ γελοιος ή προκλητικος. Αυτο λεμε (λεω).

@Chris. Πιστευεις οτι υπαρχει σπικερ που δεν εχει προσωπικη προτιμηση σε ομαδες? Σοβαρα μιλας? ΟΛΟΙ οι σπικερ ειναι υποκειμενικοι, και λενε παντα τη δικη τους γνωμη. Το προβλημα ειναι ποιοι προκαλουν και ποιοι οχι. Ο Μπατης δεν προκαλει -γνωμη μου- αρα καλως βρισκεται στον ΣΚΑΙ και καλως κανει περιγραφες, και μαλιστα καλες για τα ελληνικα δεδομενα. Για οσους ψαχνετε αντικειμενικοτητα υπαρχει ο Βαρουχας.

Επειδη φαινεται οτι εμεις τελικα ειμαστε πολυ πιο υποκειμενικοι απο τον ιδιο το Μπατη, θα με ενδιεφερε να ακουσω τη γνωμη ενος τριτου, πχ ΑΕΚτζη για τη χθεσινη περιγραφη. Ισως να ειμαι εκτος τοπου και χρονου και ο Μπατης πραγματι χθες να ηταν τραγικος, γελοιος και προκλητικος.

Δημοσ.
Όπως θα έπρεπε να ντρέπονται και όλα τα κανάλια που έχει παίξει το Ολα12345677κτλ του Θέμου.

Μαλλον τα μπερδευεις στο μυαλο σου!Ο Θεμος παρουσιαζει ενα συγκεκριμενο ειδος εκπομπης!αν σου αρεσει το βλεπεις αν δεν σου αρεσει το αλλαζεις!

Ο Μπατης χθες περιεγραφε ενας αγωνα που ο φιλαθλος κοσμος θελει να το δει!

---------- Προσθήκη στις 23:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:09 ----------

@Drop. Σκαλωσατε με την αντικειμενικοτητα. Ο Μπατης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αντικειμενικος, αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ γελοιος ή προκλητικος. Αυτο λεμε (λεω).

Δεν ειναι προκλητικος οταν παιζουν οι δυο κορυφαιες ομαδες της Ελλαδος αυτη τη στιγμη και για τον μεν Παναθηναϊκο οι περισσοτερες επιθετικες και αμυντικες λειτουργιες ειναι για σεμιναριο?ενω για τον ολυμπιακο δεν ακουσα απολυτως τιποτα?

Και για να μην με προλαβει καποιος τον θεωρω τοσο προκλητικο οσο προκλητικος ειναι και ο πουρουπουπους

Δημοσ.
Α. Η προηγουμενη ομαδα του καθε παικτη τι σχεση εχει με την πορεια του. Και ο Σαρας ειναι στην καλυτερη ομαδα της Ευρωπης, εχοντας κανει περυσι μια καταπληκτικη σεζον και εχοντας κατακτησει τριπλ, με την πινελια του και στους 3 τιτλους, για να μην πω ζωγραφια ολοκληρη. Αυτο σημαινει οτι δεν εχει καθοδικοτατη πορεια πλεον? Δεν καταλαβαινω ωρες,ωρες αυτην την τετραγωνη λογικη που εχετε. Ειναι σαν να σου λεω οτι ο Σαρας ειναι ενας καταπληκτικος παιχτης για τον ΟΣΦΠ. Ε ο σημερινος Σαρας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, οπως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και ο Βουισιτς.

Β. Και ο Τεοντοσιτς δευτερο ηταν μεχρι περυσι. Με τη διαφορα οτι δεν ηταν 32, με τη διαφορα οτι αλλιως scoutareis εναν 27χρονο Παπανικολαου και ενα 25χρονο Ζιζιτς, και αλλιως scoutareis εναν 32χρονο Βουισιτς με δεδομενα προβληματα τραυματισμων και γενικοτερης φυσικης καταστασης. Και σιγουρα εισαι πιο αυστηρος με ενα 32ρι ΔΕΥΤΕΡΟ στον ΟΣΦΠ, παρα με εναν εξαιρετικο 27ρη και εναν ελπιδοφορο 25ρη που προερχοταν απο καταπληκτικη σεζον. (Ο Ζιζιτς δεν απολυθηκε, απλα δεν πληρωθηκε το συμβολαιο που ζητουσε και επελεξε να παει στον ΠΑΟ, ιδια περιπτωση ας πουμε με τον Σαρας φετος το καλοκαιρι, με τη διαφορα οτι ο Σαρας ειχε μειωση αποδοχων και εμεινε. Δε σημαινει λοιπον οτι απολυσαμε τον Σαρας περυσι,ισα ισα που ο Ζοτς τον ηθελε και φετος στην ομαδα).

Γ. Ωραια αφου μου μιλας για σοβαρα ματς, πες μου 3-4 σοβαρα ματς που ο Βουισιτς φετος προσεφερε κατι παραπανω απο ενα ποιοτικο 3-4λεπτο (επιθετικα ΜΟΝΟ, γιατι αμυντικα ειναι τρυπας). Στα περισσοτερα του σοβαρα ματς φετος, δεν προσφερει ΟΥΤΕ αυτο το ποιοτικο επιθετικα 4λεπτο. Αντιθετα ειναι αρνητικος και στις 2 πλευρες του γηπεδου, μιλαω παντα για τα σοβαρα ματς, για τα οποια μιλας και εσυ.

@Chris: Eισαι υπερβολικος για τον Μπατη, δε ηταν οπως περιγραφεις ο σχολιασμος του. Αν διαβασει κανεις οσα γραφεις χωρις να εχει δει το ματς, θα νομισει οτι η περιγραφη του ματς γινοταν απο τον Τσουκαλα σε πρασινη εκδοση. Απλα σε ενοχλησαν 2-3 σχολια του λογω της οπαδικης σου προτιμησης και τα εβαλες μαζι του. Η περιγραφη επιμενω οτι ηταν ωραια και αμιγως μπασκετικη, σε αντιθεση με κατι Συριγους, Χατζηγεωργιου, Καρμοιρη κλπ. Για να μη παω στα καμαρια του ποδοσφαιρου, οπου εκει βρισκεις πραγματικα τον ορισμο της γελοιοτητας.

Ρε φίλε σοβαρά όμως... μιλάς για τετράγωνη λογική;;; κάθε επιχείρημα σου που έχω αντικρούσει το γυρνάς αλλού...

Τεσπα άμα δεν θες να καταλάβεις πρόβλημα σου.. δεν θα ασχοληθώ άλλο με παιδιαρίσματα...

Κατά την ταπεινή άποψη μου ο βούισιτς δεν κάνει για βασικός σέντερ σε καμία μεγάλη ομάδα είναι όμως μια καταπληκτική λύση για να έρχεται από τον πάγκο και να παίζει ένα 5-10λεπτο.. και πως να το κάνουμε σε όλα τα μεγάλα ματς έχουμε παίξει 5+ λεπτά χωρίς "σέντερ" γιατί και ο πέκοβιτς και ο μπατίστ ήταν φορτωμένοι με φάουλ... για αυτά τα λεπτά ο βούισιτς θα ήταν μανούλα...

Δημοσ.

Αφού όπως λέει ο Chris_85 θα έπρεπε να ντρέπεται ο ΣΚΑΙ που προσλαμβάνει δημοσιογράφο με τέτοιο ιστορικό, που είναι το παράλογο? Από την στιγμή που ο Μπατής έγραψε για την Πράσινη στιγματίστηκε,όπως έτσι στιγματίστηκε και ο Θέμος που εκδίδει τον πρωταθλητή. Να τους ρίξουμε στον Καιάδα λέω εγώ.

Δημοσ.

Δεν τον προσέλαβε. Είναι εξωτερικός συνεργάτης και τοποθετήθηκε στον συγκεκριμένο αγώνα ως σχολιαστής κατόπιν εντολής των εργοδοτών του (ακα Πράσινης) . Ντροπή για το ΣΚΑΙ είναι που κάνει τέτοια χατήρια και που έχει ενσωματώσει στο αθλητικό του τμήμα τον Βασιλάρα.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
Αφού όπως λέει ο Chris_85 θα έπρεπε να ντρέπεται ο ΣΚΑΙ που προσλαμβάνει δημοσιογράφο με τέτοιο ιστορικό, που είναι το παράλογο? Από την στιγμή που ο Μπατής έγραψε για την Πράσινη στιγματίστηκε,όπως έτσι στιγματίστηκε και ο Θέμος που εκδίδει τον πρωταθλητή. Να τους ρίξουμε στον Καιάδα λέω εγώ.

Και σου επαναλαμβανω ο Μπατης ειναι αθλητικογραφος και η δουλεια του ειναι να περιγραφει εναν αγωνα!που θελεις και να τον δεις και να τον ακουσεις

Ο Θεμος κανει ενα ειδος εκπομπης που αν σου αρεσει αυτο το ειδος το βλεπεις αν δεν σου αρεσει πατας το κουμπακι και αλλαζει το καναλι!

Μην μπερδευεις τα δυο πραγματα

Δημοσ.
Εδω ο Μιντι σου λεει οτι δεν πειραζει ο αλλος να ειναι υποκειμενικος..Χεστην αντικειμενικοτητα λεμε!!

Εγώ δεν ήξερα καν ποιος ήταν αυτός που περιέγραφε αλλά έκανε μπαμ από το πρώτο λεπτό ότι ήταν βάζελος...

δεν ήταν και ότι καλύτερο η περιγραφή είναι η αλήθεια...

Ο άλλος ο τύπος που ήταν χθες μαζί πάντως μου είναι συμπαθέστατος... αν και γαυροςB)

Πάντως χθες με αυτό το παιχνίδι που έκανε ο διαμαντίδης θα έπρεπε να είχαμε στην περιγραφή τον Σκουντή...Θα είχε τρελαθεί... είμαι πεπεισμένος πως αν τον ρωτήσεις τι ομάδα είσαι θα σου απαντήσει Διαμαντίδης...

Δημοσ.
Και σου επαναλαμβανω ο Μπατης ειναι αθλητικογραφος και η δουλεια του ειναι να περιγραφει εναν αγωνα!που θελεις και να τον δεις και να τον ακουσεις

Ο Θεμος κανει ενα ειδος εκπομπης που αν σου αρεσει αυτο το ειδος το βλεπεις αν δεν σου αρεσει πατας το κουμπακι και αλλαζει το καναλι!

Μην μπερδευεις τα δυο πραγματα

Κάνω πνεύμα αγαπητέ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...