Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεφτα θα πεσουν το καλοκαιρι, εχει μαθευτει απο μεσα.

Δεν ξερω αν εχει σχεση οτι στην ΠΑΕ τελικα δεν προχωραει και Βγενο-Πατερας μαλλον θα το παρουν πανω τους, παντως οι πληροφοριες ειναι οτι θα πεσει χρημα και το μπασκετ δεν το παρατανε.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Λεφτα θα πεσουν το καλοκαιρι, εχει μαθευτει απο μεσα.

Δεν ξερω αν εχει σχεση οτι στην ΠΑΕ τελικα δεν προχωραει και Βγενο-Πατερας μαλλον θα το παρουν πανω τους, παντως οι πληροφοριες ειναι οτι θα πεσει χρημα και το μπασκετ δεν το παρατανε.

Μου θυμίζεις κάτι τύπους που βγαίνουν στα ραδιόφωνα και λένε πως έχουν πληροφορίες από μέσα... και φυσικά πέφτουν πάντα έξω...:P

ή τους παππούδες στα καφενεία που και αυτοί ξέρουν "από μέσα":p

Πλακίτσα κάνω μην το πάρεις προσωπικά...

Δημοσ.
Αν ο ολυμπιακός αφήσει ελεύθερο τον βούισιτς, που λογικά θα τον κάνει, θεωρήστε τον σίγουρη μεταγραφή για τον παναθηναϊκό...

Σιγά μην πάρουμε και τον Βράνκοβιτς :-D

Κανέναν πιο ηλικιωμένο και ταλαιπωρημένο από τραυματισμούς παίχτη δεν σκέφτηκες ? :mrgreen:

Δημοσ.
Ο Τέπιτς είναι σαν τον Jack του Lost: "he doesn't have what it takes". Δεν ξέρω τι κάνει στις προπονήσεις, τι ταλέντο θεωρείται, κτλ. Εγώ δεύτερο αιώνιο ταλέντο τύπου Σάκοτα στην ομάδα δε θέλω. Και το αστείο είναι ότι Κέτσμαν/Τέπιτς ήρθαν μετά τον Σάνι που τότε, λόγω πληρότητας και... Σίσκα δεν τον είχαμε πολυεκτιμήσει. Και τώρα θα αναπολήσουμε και αυτόν.

Το καλοκαίρι το βλέπω δύσκολο - θέλουμε αρκετές αλλαγές και πάμε πάλι περίοδο προσαρμογής στα του Ομπράντοβιτς, και πόσοι θα σου βγουν πάλι. Και ελπίζουμε ότι Πέκο θα μείνει, αν την κάνει για απέναντι άντε βρες και 5άρι της ποιότητάς του.

Και άντε να γυρίσει και ο Τσαρτσαρής και να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι και αυτός γιατί με αυτόν τον Φώτση ο Σερμαντίνι μοιάζει Σπλίτερ.

Δυστυχώς βλέπω να χρειάζονται λεφτά το καλοκαίρι πιο πολλά απ' ό,τι συνήθως, και οι κοντοί κοιτάζουν πιο πολύ προς ποδόσφαιρο και δεν ξέρω αν έχουν ακόμα την ίδια όρεξη. Βέβαια, πήραν στη μέση της χρονιάς τον Χάισλιπ, ενώ άλλες χρονιές τη βγάζαμε με Πρκτσιν...

Πωω ουτε εγω να τα εγραφα.. τα λεω απο την αρχη της χρονιας και δεν το καταλαβαινει κανεις.. Δεν γινεται και ποδοσφαιρο και μπασκετ μαζι και οι γιαννακοπουλοι θελουν ποδοσφαιρο αυτη την στιγμη...

Δημοσ.

Στο χθεσινο ματς στις 3 πρωτες περιοδους (γιατι στην 4η εμφανισαμε παλι τις γνωστες τασεις αυτοκτονιας), φανηκε ξεκαθαρα ποιος ειναι το αφεντικο στο μπασκετ, οταν ο ΠΑΟ δεν ειναι το φαντασμα του εαυτου του, απεναντι ακομα και σε εναν εξαιρετικο Ολυμπιακο, οπως παρουσιαστηκε χθες στο ΟΑΚΑ. Απλα ο καλος ΠΑΟ δεν εχει αντιπαλο εντος συνορων και αν κρατουσε την αποδοση του για 40λεπτα, σημερα θα μιλαγαμε για 20+ διαφορα. Φυσικα η εικονα του ματς, ηταν μια ωραια προσγειωση για ολους αυτους τους Ολυμπιακαρες που πιστεψαν εν μια νυκτει οτι εχουν ανωτερη ομαδα απο την καλυτερη ομαδα στην Ευρωπη την τελευταια 15ετια.

Θα μου πεις δεν επαιζαν Κλειζα, Μπουρουσης. Ε οκ κι εγω ολη τη χρονια κουτσουρεμενη ομαδα απο τραυματισμους εχω που δεν την αφηνουν να ρολαρει σωστα. Ασε που υποψιαζομαι οτι ειδικα με τη συμμετοχη του Κλειζα στο συγκεκριμενο παιχνιδι οπως κυλησε, θα υπηρχε διψηφια διαφορα, γιατι ο Κλειζα μπορει να βαζε τους ποντους του, ΑΛΛΑ θα χανε 4πλασιες προσπαθειες απτο Σοφοκλη για να πετυχει τους ιδιους ποντους, δε θα ταλαιπωρουσε τους ψηλους μας, ουτε θα τους φορτωνε με τοσα φαουλ οσα ο Σχορτσιανιτης για να τους βγαλει νοκ αουτ απτο πρωτο ημιχρονο ουσιαστικα. Επισης δε θα φαινοταν τοσο πολυ ο Σχορτσιανιτης ο οποιος ηταν σε μεγαλη μερα. Θα επαιρνε ο Κλειζα τις κλασικες ατομικες και ενιοτε τραβηγμενες απτα μαλλια προσπαθειες, αντι της αποτελεσματικοτητας του Σοφο που ειδαμε χθες.

Ο Μπουρουσης δεν φανηκε ιδιαιτερα η απουσια του θα ελεγα, μιας και την υπερκαλυψαν οι αλλοι ψηλοι του ΟΣΦΠ που τα πηγανε καλα.

Και τωρα ενα σχολιο...

Τι εχουνε να πουνε τα παπαγαλακια αυτου του φορουμ, -που πριν ξεκινησει το ματς μας λεγανε (βασικα μας προκαλουσανε, παλια μου τεχνη κοσκινο δηλαδη) οτι θα δουμε σφαγη του ΟΣΦΠ μεσα στο ΟΑΚΑ, οτι οριστηκε ο Πηλοιδης με χειρα Γιαννακοπουλων, οτι, οτι, οτι?

Δειτε τα φαουλ των ψηλων μας, δειτε ποσες τεχνικες ποινες γλυτωσε ο παγκος σας, δειτε μεχρι το τελος του ματς ποσες παραπανω βολες ειχατε και μετα να ειστε πολυ πιο προσεκτικοι στα σχολια σας, οταν πατε να το παιξετε Λιτσα Πατερα για τη διαιτησια 3 μερες πριν ξεκινησει το ματς.

Αν και αποτι βλεπω μερικοι εξ αυτων ηδη εχουν αρχισει να ποσταρουν και να προκαλουν λιγες σελιδες πισω...

Κερδιζουν στο μπασκετ σου λενε οτι ειναι καλυτεροι στο μπασκετ, χανουν στο μπασκετ σου λενε για τη κολυμβηση και το πινγκ πονγκ, τους απαντας και για το πινγκ πονγκ, σου λενε για την ηλικια σου, τους απαντας για την ηλικια, σου το παιζουν θιγμενοι επειδη ταχα τους εκανες προσωπικη επιθεση και παει λεγοντας. Παντα βεβαια με ενα emoticon διπλα, για να δειξουν οτι προκαλουν στα πλαισια του χαβαλε!

Αντε καντε με και ενα report τωρα να φαω ban να χαρειτε εσεις που νιωθετε να θιγεστε με αυτο το τελευταιο :) Να ξερετε βεβαια οτι μερικες σελιδες πισω αλωνιζουν καποιοι με το τροπο που ποσταρουν, ελπιζω εσεις οι ιδιοι να κανετε και αυτους ενα report μπας και δειτε το αθλητικο section ανθρωπινο καποια φορα :>

Sry για το παραληρημα, απλα εχω σταματησει να διαβαζω το section εδω και αρκετες ημερες, και ειναι αρκετα γραφικο καθε φορα που διαβαζω να βλεπω 1-2 στανταρ ατομα να γραφουν με το ιδιο στυλ τα ιδια και τα ιδια πραγματα.

Δημοσ.

μπράβο στην ομάδα που παρά την κακή ψυχολογία και το ντεφορμάρισμα έδειξε τον χαρακτήρα της στο ντέρμπι..

μπράβο και στον κόσμο μας που έδειξε πως είναι δίπλα σε αυτή την ομάδα που μας έχει κάνει τόσο υπερήφανους...

γιατί, ίσως κάποιοι δεν το αντιλαμβάνονται αλλά ο Παναθηναικός είναι αυτή την στιγμή, Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Ο ΠΡΩΤΟΣ

μπράβο και στην ποδοσφαιρική μας ομάδα που δείχνει χαρακτήρα

μαύρο στα παπαγαλάκια

Δημοσ.
Μου θυμίζεις κάτι τύπους που βγαίνουν στα ραδιόφωνα και λένε πως έχουν πληροφορίες από μέσα... και φυσικά πέφτουν πάντα έξω...:P

ή τους παππούδες στα καφενεία που και αυτοί ξέρουν "από μέσα":p

Πλακίτσα κάνω μην το πάρεις προσωπικά...

Kαταλαβαινω τι λες αλλα δεν ειπα οτι ΕΓΩ εχω πληροφοριες. Οσοι αποδω ειναι και σε αλλο γνωστο φορουμ ξερουν τι λεω και ποιος το εβγαλε ο οποιος αποδεδειγμενα ειναι μεσα στην ομαδα.

Για να μην επεκταθουμε, ανθρωπος μεσα στην ομαδα, οχι ψηλα αλλα μεσα, λεει οτι θα πεσει χρημα

Δημοσ.

Τελικά ο Σισσέ δίνει βαθμούς? Βάζει κρίσιμα γκολ?

Όπως διάβασα και αλλού με ποιο πόδι σκοράρει? Με το ξύλινο ή το γυάλινο? :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.
γιατί, ίσως κάποιοι δεν το αντιλαμβάνονται αλλά ο Παναθηναικός είναι αυτή την στιγμή, Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.Ο ΠΡΩΤΟΣ

Αυτό πως στοιχειοθετείται;

Δημοσ.

Ποιο φουλ ρυθμο ρε μαν?

Με 8 παιζουμε εδω και 3 βδομαδες!!!

Σαρας δεν παιζει, Σερμα οφ, Καλαθης δεν παιζει, Τεπιτς και που παιζει σκατα τα κανει.

Αν ο Τεπιτς δεν εβαζε τις 2 βολες στο τελος θα ηταν 2ο συνεχομενο ματς που παιζουμε με 8 παικτες να σκοραρουν.

Πιστευω το καλοκαιρι θα γινει ξεσκαρταρισμα γιατι τα περσυνα με τον σουπερ Φωτση, τον σουπερ Νικολας και τον ασταματητο Μαυροβουνιο δεν γινονται καθε χρονια για να καλυπτονται οι αδυναμιες.

Full ρυθμό εννοώ το εξής: Είναι μερικά παιχνίδια που για να τα κερδίσεις πρέπει σε όλοι την διάρκεια να τα δίνεις όλα. όπως είπες και εσύ με 8 παίκτες παίζουμε. Δεν αντέχουν να είναι full σε όλο το παιχνίδι.

Δημοσ.
Δυστυχως για εμας με το τριτο.. :P

αυτό έγραψα κι εγώ αλλά εξαφανίστηκε μαζί με 5 σελίδες posts... μάλλον

έπεσε cleanup σήμερα το πρωί... :shock:

Δημοσ.
Σιγά μην πάρουμε και τον Βράνκοβιτς :-D

Κανέναν πιο ηλικιωμένο και ταλαιπωρημένο από τραυματισμούς παίχτη δεν σκέφτηκες ? :mrgreen:

Άμα φύγει ο πέκοβιτς τον θεωρώ σίγουρη μεταγραφή... Σίγουρα θα πάρουμε κάποιον άλλο για βασικό ψηλό αν φύγει ο πέκο αλλά επειδή δεν ξέρεις αν θα σου βγει θα πάρεις και τον βούισιτς για backup... αν μείνει βέβαια ελεύθερος από τον ολυμπιακό... ακόμα όμως και να μην φύγει ο πέκο θεωρώ ότι θα πάρουμε τον βούισιτς καθώς είναι μια πολύ καλή και αξιόπιστη 3η επιλογή μετά από πεκο και μπατιστ που φέτος δεν την έχουμε και μας έχει στοιχίσει...

Μη ξεχνάς ότι ο "σάπιος" τομάσεβιτς σου χάρισε την 4η ευρωλίγκα... Παίκτες σαν τον βούισιτς που είναι τεράστιας κλάσης μπορούν να σε βοηθήσουν ακόμα και στα 33 τους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...