Erwdios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Οι αριθμοι λενε 503 τιτλους.Σορρυ αλλα μαλλον η ηλικια σου η κατι αλλο σε εμποδιζουν να σκεφτεις εστω τα στοιχειωδη.Καλη συνεχεια Κάτσε ρε μεγάλε, γιατί ώρες ώρες έχετε πλάκα μερικοί αναγνώστες της Πράσινης: Στο ποδόσφαιρο ποιός έχει περισσότερους τίτλους? Στο βόλλευ? Στο πόλο? Στο στίβο? Στην κολύμβηση? Τα αθλήματα που σου αναφέρω παραπάνω είναι τα δημοφιλέστερα και με σειρά προτεραιότητας. Αν απαντήσεις σωστά, που είμαι σίγουρος ότι θα το κάνεις, στη σούμα ο Ολυμπιακός έχει τους περισσότερους τίτλους και με μεγάλη διαφορά. Τώρα αν αρχίσεις να μου μετράς, όπως κάνουν οι ομοιδεάτες σου στη wikipedia, τους τίτλους στο Ping Pong, τότε καταλαβαίνεις ότι έχουμε πρόβλημα. Είναι σα να προσπαθεί κάποιος μικροτσούτσουνος να μεγαλώσει το πουλί του με Lego. Όσο και να το μεγαλώσει, η αλήθεια παραμένει αλήθεια. Από την άλλη, αν υποθέσουμε ότι το Νοέμβριο του 2003 που έκανες εγγραφή ήσουν 18, σύμφωνα με το nickname, τότε σήμερα είσαι 25. Έχεις να φας ψωμιά ακόμα, αν και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία η ηλικία. εγω εχω νευρα;για κοιτα λιγο στον καθρεπτη και θα δεις ποιος εχει νευρα... Απ' όσο θυμάμαι οι κανονισμοί του forum αναφέρουν ότι απαγορεύονται οι προσωπικές επιθέσεις. Προφανώς εσύ δεν έχεις πρόβλημα με την ομάδα μου ή με τις απόψεις μου, αλλά με εμένα κι αυτό συνιστά προσωπική επίθεση. Τόσο απλά. Όποιος το λέει είναι. Τον καθρέφτη που λέει ο από πάνω, γι' αυτό τον έχω. Καθρεφτάκι κι έτσι. Βασιλικό κλειδί και άλλα τέτοια. Αυτό τι κάνει? Δεν το ξέρω?
antreas18 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Κάτσε ρε μεγάλε, γιατί ώρες ώρες έχετε πλάκα μερικοί αναγνώστες της Πράσινης: Στο ποδόσφαιρο ποιός έχει περισσότερους τίτλους? Στο βόλλευ? Στο πόλο? Στο στίβο? Στην κολύμβηση? Τα αθλήματα που σου αναφέρω παραπάνω είναι τα δημοφιλέστερα και με σειρά προτεραιότητας. Αν απαντήσεις σωστά, που είμαι σίγουρος ότι θα το κάνεις, στη σούμα ο Ολυμπιακός έχει τους περισσότερους τίτλους και με μεγάλη διαφορά. Τώρα αν αρχίσεις να μου μετράς, όπως κάνουν οι ομοιδεάτες σου στη wikipedia, τους τίτλους στο Ping Pong, τότε καταλαβαίνεις ότι έχουμε πρόβλημα. Είναι σα να προσπαθεί κάποιος μικροτσούτσυνος να μεγαλώσει το πουλί του με Lego. Όσο και να το μεγαλώσει, η αλήθεια παραμένει αλήθεια. Από την άλλη, αν υποθέσουμε ότι το Νοέμβριο του 2003 που έκανες εγγραφή ήσουν 18, σύμφωνα με το nickname, τότε σήμερα είσαι 25. Έχεις να φας ψωμιά ακόμα, αν και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία η ηλικία. αχαχχαχαχαχαχαχαχαχα απλα lol *Καλα εννοειται οτι δεν παιζει ρολο η ηλικια.Φαινεται απτα λεγομενα σου αν και αποτι καταλαβα εισαι μεγαλυτερος.
firewalker Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Στο μπάσκετ μου φαίνεται ότι η ομάδα δεν αντέχει να βγάλει παιχνίδι σε full ρυθμό. Κουράζονται.
gilardino Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 προσωπικη επιθεση;καλο ερωδιος...εγω αυτο το λεω την κανω με ελαφρα....
Tilemaxx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ειρήνη υμίν! Παμε για ύπνο και τα ξαναλέμε στα play-off
johnyboy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Με τα λίγα που ξέρω είναι πως ο Γιαννάκης 2 χρόνια τώρα μας αφήνει το 3ποντο. με γεια του λοιπόν.δεν είναι η πρώτη φορά που τρώει τόσα τρίποντα.ευτυχώς πήραν το κύπελλο και δεν θα τον διώξουν.
johnnyestia Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Απ' ότι βλέπω κάποιοι εδώ μέσα περίμεναν πώς και πώς το σημερινό βράδυ για να πάρει κεφάλι ο οσφπ σε μπάλα ή μπάσκετ... Περαστικά σας πελάτες. :lol:
KaizerSoze Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Για να τελειωνουμε... Στο μπασκετ σας εχουμε πελατες. Κακα τα ψεματα. Μια νικη στα 15 χρονια στο Κυπελο δεν αλλαζει τιποτα. Ειδικα μετα την περσυνη χρονια. Οπως δεν θα αλλαξει τιποτα και στην μπαλα αν το μονο που θα παρω φετος ειναι ενα Κυπελο. Η μονη μας παρηγορια στη μπαλα ειναι οτι λογω φυσης τοσο του αθληματος(ισοπαλια) οσο και κανονισμων(οχι πλευοφ) μπορει καποιος να παρει τιτλο και ο αλλος να του εχει κανει 2χ2 στα μεταξυ τους πχ την χρονια του 0-1 στο 90' στο Καραισκακη οπως και τη χρονια που κερδισαμε 2-0 στο ΟΑΚΑ και νομιζω είχαμε φερει Χ εκτος ή τεσπα, you get the point που στο μπασκετ δεν παιζει. ---------- Προσθήκη στις 01:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:12 ---------- Στο μπάσκετ μου φαίνεται ότι η ομάδα δεν αντέχει να βγάλει παιχνίδι σε full ρυθμό. Κουράζονται. Ποιο φουλ ρυθμο ρε μαν? Με 8 παιζουμε εδω και 3 βδομαδες!!! Σαρας δεν παιζει, Σερμα οφ, Καλαθης δεν παιζει, Τεπιτς και που παιζει σκατα τα κανει. Αν ο Τεπιτς δεν εβαζε τις 2 βολες στο τελος θα ηταν 2ο συνεχομενο ματς που παιζουμε με 8 παικτες να σκοραρουν. Πιστευω το καλοκαιρι θα γινει ξεσκαρταρισμα γιατι τα περσυνα με τον σουπερ Φωτση, τον σουπερ Νικολας και τον ασταματητο Μαυροβουνιο δεν γινονται καθε χρονια για να καλυπτονται οι αδυναμιες.
konnak Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ο Τέπιτς είναι σαν τον Jack του Lost: "he doesn't have what it takes". Δεν ξέρω τι κάνει στις προπονήσεις, τι ταλέντο θεωρείται, κτλ. Εγώ δεύτερο αιώνιο ταλέντο τύπου Σάκοτα στην ομάδα δε θέλω. Και το αστείο είναι ότι Κέτσμαν/Τέπιτς ήρθαν μετά τον Σάνι που τότε, λόγω πληρότητας και... Σίσκα δεν τον είχαμε πολυεκτιμήσει. Και τώρα θα αναπολήσουμε και αυτόν. Το καλοκαίρι το βλέπω δύσκολο - θέλουμε αρκετές αλλαγές και πάμε πάλι περίοδο προσαρμογής στα του Ομπράντοβιτς, και πόσοι θα σου βγουν πάλι. Και ελπίζουμε ότι Πέκο θα μείνει, αν την κάνει για απέναντι άντε βρες και 5άρι της ποιότητάς του. Και άντε να γυρίσει και ο Τσαρτσαρής και να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι και αυτός γιατί με αυτόν τον Φώτση ο Σερμαντίνι μοιάζει Σπλίτερ. Δυστυχώς βλέπω να χρειάζονται λεφτά το καλοκαίρι πιο πολλά απ' ό,τι συνήθως, και οι κοντοί κοιτάζουν πιο πολύ προς ποδόσφαιρο και δεν ξέρω αν έχουν ακόμα την ίδια όρεξη. Βέβαια, πήραν στη μέση της χρονιάς τον Χάισλιπ, ενώ άλλες χρονιές τη βγάζαμε με Πρκτσιν...
antreas18 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δεν το παρατανε το μπασκετ οι Γιαννακοπουλοι με την καμια.
catrina_p Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Εγω βάζω ότι στοίχημα θέλεις ότι και αν γίνει στο φετινό πρωτάθλημα, οι κοντοί θα τα σκάσουνε χοντρά.
KleKoR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Αν ο ολυμπιακός αφήσει ελεύθερο τον βούισιτς, που λογικά θα τον κάνει, θεωρήστε τον σίγουρη μεταγραφή για τον παναθηναϊκό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.