catrina_p Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Η αλήθεια είναι ότι μας ευνόησε τρελλά η διαιτησία και πρέπει να νιώθει δικαίως αδικημένος ο ΟΣΦΠ Κρίμα πάντως γιατί αν βγάζαμε αίμα θα παίρναμε κανά φάουλ Τρομερή καθαρή άμυνα και σκρίν ο Σχορτσιανίτης ΚΛΑΦΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ
Tilemaxx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 ΚΛΑΦΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ Μπα.. για φέτος παραμένεις μέχρι στιγμής εσύ ο πελάτης. 2-1.
antreas18 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ο αρης ειναι ο ανταγωνιστης σας Erwdios,με αυτον κοντραρεστε στα τροπαια.σορρυ κιολας .Και επειδη ειστε πελατες οτι και να λετε εχετε δικιο
Tilemaxx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Με την ίδια λογική αν πάρετε το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο δεν θα χαρείτε γιατί ο ΟΣΦΠ έχει 15 περισσότερα? Εμφανίζεστε που εμφανίζεστε μια στο τόσο εδω μέσα, τουλάχιστον μην προσπαθείτε να μας πικάρετε ανεπιτυχώς.
gilardino Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 παρτε οτι μπορειτε φετος που εμεις κανουμε διακοπες,γιατι απ του χρονου τερμα τ αστεια...το φετινο κυπελλακι ειναι μια ευγενικη χορηγια της καε παναθηναικος...
antreas18 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Θα χαρω εννοειται αλλα τα περι πελατειακης σχεσης ειναι λιγο χαζομαρα να το λεμε ολοι μας.ετσι δεν ειναι?
Erwdios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ε, ναι, αυτοί δεν είναι insomniacs, αυτοί είναι σαλιγκάρια. Βγαίνουν μόνο μετά τη βροχή. Ο αρης ειναι ο ανταγωνιστης σας Erwdios,με αυτον κοντραρεστε στα τροπαια.σορρυ κιολας .Και επειδη ειστε πελατες οτι και να λετε εχετε δικιο Sorry που θα το μάθεις από εμένα, αλλά σε όλα τα αθλήματα πέραν του μπάσκετ, κοντράρεσαι με τη Βουλιαγμένη, σαν μέγεθος. παρτε οτι μπορειτε φετος που εμεις κανουμε διακοπες,γιατι απ του χρονου τερμα τ αστεια...το φετινο κυπελλακι ειναι μια ευγενικη χορηγια της καε παναθηναικος... Πολύ χλωμοί είστε για να κάνετε διακοπές αδερφέ. Μάλλον δεν σας είδε καθόλου ο ήλιος. Το αντιηλιακό μην ξεχάσετε κι ευχαριστούμε για την προσφορά. Ως αντάλλαγμα σας χαρίζουμε το κύπελλο στο ποδόσφαιρο.
gilardino Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Εμφανίζεστε που εμφανίζεστε μια στο τόσο εδω μέσα, τουλάχιστον μην προσπαθείτε να μας πικάρετε ανεπιτυχώς. εχουμε και σοβαροτερες δουλειες...οχι σαν κατι αλλους που κοβουν ολη τη μερα βολτα στα θεματα ολων των ομαδων...
antreas18 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Sorry που θα το μάθεις από εμένα, αλλά σε όλα τα αθλήματα πέραν του μπάσκετ, κοντράρεσαι με τη Βουλιαγμένη, σαν μέγεθος. Τα πιστευεις αυτα που λες?
gilardino Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 ε δεν τον βλεπεις που γελαει σε καθε φραση..κατι εχει παρει σιγουρα...εις διπλουν κιολας σημερα....
Erwdios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Τα πιστευεις αυτα που λες? Το θέμα δεν είναι τι πιστεύω εγώ, το θέμα είναι τι γράφουν οι αριθμοί. ε δεν τον βλεπεις που γελαει σε καθε φραση..κατι εχει παρει σιγουρα...εις διπλουν κιολας σημερα.... Νευράκια? Ξύδι.
antreas18 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Οι αριθμοι λενε 503 τιτλους.Σορρυ αλλα μαλλον η ηλικια σου η κατι αλλο σε εμποδιζουν να σκεφτεις εστω τα στοιχειωδη.Καλη συνεχεια
gilardino Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 εγω εχω νευρα;για κοιτα λιγο στον καθρεπτη και θα δεις ποιος εχει νευρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.