Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εγώ αναρωτιέμαι ρε παιδιά αν δεν υπήρχε ο γάλλος, υπήρχε περίπτωση να μασταν στην πρωτη θέση 6 αγωνιστικές πριν το τέλος? Με τίποτα....

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και εγώ αναρωτιέμαι ρε παιδιά αν δεν υπήρχε ο γάλλος, υπήρχε περίπτωση να μασταν στην πρωτη θέση 6 αγωνιστικές πριν το τέλος? Με τίποτα....

Πιάσαν τόπο τα λεφτά.... Να ναι καλά ο Αντωνίου :devil:

Δημοσ.

Οσους αγωνες μπασκετ του παναθηναικου εχω δει αυτος ο αμπαλος ο Τεπιτς δεν εχει βαλει τριποντο.Ο τυπος ειναι μυρουδιας τι τον βαζει μεσα ρε.ελεος

Δημοσ.
στο μπάσκετ αποκαταστάθηκε η τάξη με τους πελάτες..

To κυπελακι το χασες...

Τωρα επειδη μου πηρες την πρωτη θεση δε λεει κατι...

Στο τελος ταμειο...;)

Δημοσ.
Οσους αγωνες μπασκετ του παναθηναικου εχω δει αυτος ο αμπαλος ο Τεπιτς δεν εχει βαλει τριποντο.Ο τυπος ειναι μυρουδιας τι τον βαζει μεσα ρε.ελεος

Καλά, μυρουδιάς δεν είναι, αλλά ειναι φοβερό το πόσο εκτός κλίματος είναι. Δεν βάζει τίποτα! Ακόμα και σε αιφνιδιασμό με αντίπαλο τον Τεόντοσιτς, ο οποίος ούτε καν πηδάει να κόψει, κατάφερε να αστοχήσει και έχασε και τις βολές! Μου θυμίζει τον Γιαφτόκας, όχι σε αμπαλοσύνη, αλλά σε αδυναμία ένταξης στο παιχνίδι του ΠΑΟ.

Δημοσ.

κοιτα alexis το να πάρεις πρωτάθλημα με μειονέκτημα έδρας το θεωρώ απίθανο,όσο χάλια και αν μαστε, γι αυτό και το πρωτάθλημα δεν χάνεται...

Δημοσ.
στο μπάσκετ αποκαταστάθηκε η τάξη με τους πελάτες..

Πάλι καλά που κέρδισες σήμερα, γιατί θα είχαμε αυτοκτονίες...

κοιτα alexis το να πάρεις πρωτάθλημα με μειονέκτημα έδρας το θεωρώ απίθανο,όσο χάλια και αν μαστε, γι αυτό και το πρωτάθλημα δεν χάνεται...

Το πρωτάθλημα fanpan δεν χάνεται, όσο σφυρίζουν Πηλοΐδηδες. ;)

Δημοσ.

Πάλι καλά για εσάς που έβαλε και ο Νίκολας 30 πόντους γιατί κοντέψαμε να το γυρίσουμε στο τέλος με μισή ομάδα.

Δημοσ.

Και εγώ μαζί σας...οι διαιτητές διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα ::))

Αλλά εγώ ξενέρωσα που στους 18 πόντους σταματήσαμε.. Που να βάζαμε και τις 12 χαμένες βολές

30+ θα μασταν..

Δημοσ.

Που να βάζαμε κι εμείς τα τρίποντα. Στους 40 πόντους θα σας είχαμε. Βάλε τώρα κι ένα χεράκι να τετραγωνίσουμε τον κύκλο. :lol:

Δημοσ.

Ευκολο βραδυ ειχαμε μη τρελενεστε...απλα η ομαδα ειχε λιγο αγχος απο τις 2 ηττες και δεν μπορουσε να κρατησει το +15.Τοσο απλα.

Δημοσ.

απ του χρονου θα φερουμε ξενους διαιτητες...πχ. εκεινους που σφυριξαν στον περσινο δευτερο ημιτελικο της ευρωλιγκα...σας κανουν αυτοι ή θελετε αλλους;

Δημοσ.

για να βάλεις τρίποντα πρέπει να έχεις σουτέρ , με τον αφάνα που ρίχνει τη μπάλα απο το στομάχι (όταν σουτάρει πραγματικά νομίζω ότι παθαίνει κρίση), ξέχνα το..

Δημοσ.
για να βάλεις τρίποντα πρέπει να έχεις σουτέρ , με τον αφάνα που ρίχνει τη μπάλα απο το στομάχι (όταν σουτάρει πραγματικά νομίζω ότι παθαίνει κρίση), ξέχνα το..

Σαν να την ξερνάει σουτάρει....

Respect σαν παίκτης ο αφάνας αλλά που πας να παίξεις 3άρι χωρίς σουτ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...