johnnyestia Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 κορυφαίο. http://www.beosmaxfiles.org/down/o_trifilix_sto_olympico.pdf :lol::lol: Καλά, τέλειο!!! :lol::lol:
mavrik Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Συγχαρητηρια για την προκριση μακγες.Διπλο μπραβο γιατι την προκριση την πηρανε Ελληνες!Eμεις πρωταθλημα εσεις uefa. Δν χρειαζεται να πς τι ομαδα ειμαι ε?
johnnyestia Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δν χρειαζεται να πς τι ομαδα ειμαι ε? ΠΑΟΚ????
Tilemaxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Συγχαρητηρια για την προκριση μακγες.Διπλο μπραβο γιατι την προκριση την πηρανε Ελληνες!Eμεις πρωταθλημα εσεις uefa. Δν χρειαζεται να πς τι ομαδα ειμαι ε? Wut??? δξδξγχτχκσ
Psyx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Σκέψεις για «Κατσούρ» ως στόπερ από Νιόπλια Kaizer ρε φίλε τι βουντού έχεις κάνει;
firewalker Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Σκέψεις για «Κατσούρ» ως στόπερ από Νιόπλια Kaizer ρε φίλε τι βουντού έχεις κάνει; Τα έχουμε πει αυτά από καιρό. Από να περιφέρεται άσκοπα στο κέντρο ας μπει ποιο μπροστά και να κολλάει κανα παστέλι (όπως επί Τεν Κάτε) ή καλύτερα στην άμυνα μπας και η περιφορά κόβει καμιά μπάλα, πόδι κ.τ.λ. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3133103&postcount=7353 Πάντως προχθές μπορούσε να περάσει εντελώς απαρατήρητος μέσα στην ανυπαρξία του και πήγε και πήρε κόκκινη...
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 τώρα νταξ Λίβερπουλ και γιουβέντους δεν είναι καν ομάδες. Κάτι τέτοια διαβάζω και μου κόβεται η χαρά όποτε λέω να υποστηρίξω ελληνική ομάδα στο εξωτερικό. Καβαλάτε ένα καλάμι μέχρι το ταβάνι και νομίζετε ξαφνικά ότι ο ΠΑΟ ή οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα, κατάφερε και έκανε ομαδάρα, μέσα στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο δε βελτιώθηκε και ιδιαίτερα για να μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο. Ξεχνάμε, όμως, πως το ποδόσφαιρο είναι και παιχνίδι τύχης. Δηλαδή αν τέλειωνε 1-2 το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ θα γράφαμε τα ίδια τώρα; Ήταν τόσο απίθανο να συμβεί; Αν έπιανα κάποιον μετά το 1-2 και του έλεγα "δώσε μου 50€ και θα σου δώσω 1000€ αν περάσει ο ΠΑΟ", θα μου τα έδινε κανένας;
vlachaquito Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Σκέψεις για «Κατσούρ» ως στόπερ από Νιόπλια Kaizer ρε φίλε τι βουντού έχεις κάνει; κατι μου λεει οτι ο νιομπλιας διαβαζει ινσομνια
Erwdios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Ρε συ Manuel εννοεί προφανώς ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν αποτελούν φόβητρο οι συγκεκριμένες ομάδες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σε ενδεχόμενη αναμέτρηση με ελληνική ομάδα, θα έχει η Ελληνική ομάδα το πάνω χέρι. Στα υπόλοιπα περί καλαμιού θα συμφωνήσω, αν και γί αυτό υπάρχει το ελληνικό πρωτάθλημα, για να προσγειώνει ανώμαλα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Στα υπόλοιπα περί καλαμιού θα συμφωνήσω, αν και γί αυτό υπάρχει το ελληνικό πρωτάθλημα, για να προσγειώνει ανώμαλα. Aκριβως. Και καποιοι ηδη εχουν προσγειωθει πολυ ανωμαλα απο το ελληνικο πρωταθλημα. Οπως και απο το ελληνικο κυπελλο. Κουραγιο και περαστικα γιατι συντομα ερχεται και η Ευρωπροσγειωση.
dark Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Ηρέμησε λίγο, 2 βαθμούς είσαι μπροστά και 13 χρόνια στη σφαλιάρα
Tilemaxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Πάντως δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ ετοιμάζω βαλίτσες για Παρίσι
gilardino Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Πάντως δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ ετοιμάζω βαλίτσες για Παρίσι μη παρεις πολλα πραματα...δε θα κατσεις πολυ...
Tilemaxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 μη παρεις πολλα πραματα...δε θα κατσεις πολυ... Απ' το να μην παω καθόλου
gilardino Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 εχεις δικιο συγνωμη...σου χουν λειψει τα ταξιδια σε final 4...να πας τοτε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.