Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Άστοχο το παράδειγμά σου.Η διαφορά και το επίπεδο μεταξύ Παο Καβάλα, δεν είναι το ίδιο με το Παο Ρόμα.(Τεράστια στο πρωτο και μικρή στο δεύτερο)

Όχι δεν είναι τεράστια η διαφορά του Παναθηναϊκού με τη φετινή Καβάλα, ούτε είναι μικρή η διαφορά του Παναθηναϊκού με τη Ρόμα. Απλά θες να το βλέπεις έτσι επειδή είσαι οπαδός του Παναθηναϊκού.

Η προϊστορία ποσώς με ενδιαφέρει απ' τη στιγμή που αμφιβάλω αν είχε ποτέ η Καβάλα ομάδα ίδιου επιπέδου με τη σημερινή.

Εγώ απλά λέω ότι όπως θες να περιμένεις νίκη απέναντι σε μια πιο δυνατή ομάδα, έτσι θα πρέπει να δέχεσαι και την ήττα απέναντι σε μια πιο αδύναμη χωρίς να φέρνεις την καταστροφή. Μπάλα είναι.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ απλά λέω ότι όπως θες να περιμένεις νίκη απέναντι σε μια πιο δυνατή ομάδα, έτσι θα πρέπει να δέχεσαι και την ήττα απέναντι σε μια πιο αδύναμη χωρίς να φέρνεις την καταστροφή. Μπάλα είναι.

Πάλι τα λες όπως θες εσύ.Φέρνω την καταστροφή? Ε καλά.

Να καλέσουμε την ΕΜΑΚ μήπως?

Δικαιολογείσαι γιατί είναι πρωΐ ακόμη.

Δημοσ.

Τι λέω όπως θέλω; Αν θες συζήτα και άσε τις εξυπνάδες.

Εσύ μπορεί να μην φέρνεις την καταστροφή αλλά πολλοί συνοπαδοί σου το κάνουν και εσύ συγκεκριμένα έδωσες την εντύπωση ότι θεωρείς αδιανόητη μια ήττα απ' την Καβάλα.

Το "καταστροφή" ποδοσφαιρικά το λέω, μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Άσε την ΕΜΑΚ ήσυχη.

Δημοσ.
Συμπέρασμα alexis333=> Καφενείο και η Ρώμα αφού μετά από 2.5 μήνες αήττητη στο καμπιονάτο την νίκησε δις ο Παναθηναϊκός.

Κοίτα κάτω κάτω εδώ. Ναι, λέει January 2010 -> AS ROMA.

ΥΓ. Παρατήρησες πως μόλις μπήκε ο Ζιλμπέρτο οι Ιταλοί δεν έκαναν φάση?

Αστο καλυτερα ρε johny...

Θες να την πεις σε κανα Ολυμπιακο αντε πες την καναν αλλον..

Ενταξει αφου η Ρομα ειναι η καλυτερη τοτε η Μπαρτσα μαλον θα ειναι η τελευταια ε ... ??? :P

Μου δειχνεις παλι ενα πορισμα που βγηκε λογω των τελευταιων αποτελεσματων της ...

Χαιρω πολυ...

Αυτη τη Ρομα που ειδαμε χτες αν την επαιζε μια σοβαρη ομαδα ( οπως το κανατε κι εσεις ) θα την ειχε διαλυσει για πλακα ....

Δε λεω πως δε ειναι καλη ομαδα αλλα βαλε τις απουσιες ,βαλε πιθανον ντεφορμαρισμα που ισως να περναει και δες και αυτο που δειχνει και μεσα στο γηπεδο και μετα μιλαμε...

Δλδ να σου δειξω κι εγω τι θεση βρισκομαι στην Uefa λογω των τελευταιων αποτελεσματων μου στο Τσ. Λ....

Αντικατοπτριζει αυτο την εικονα μου και το τι ομαδα εχω... ??

Λογικο δεν ειναι να η γινονται ευκολα φασεις απο τη στιγμη που ,πηκε ο Σιλβα αφου βοηθαγε στο κεντρο ( αυτο δλδ που δεν εκανε ο Κατσουρ σε ολο το παιχνιδι.. ) ...

Και μπηκε και ο Λετο που κραταγε τη μπαλα μπροστα εκανε καμια τριπλα και κερδιζε χρονο....

Δημοσ.
Αστο καλυτερα ρε johny...

Θες να την πεις σε κανα Ολυμπιακο αντε πες την καναν αλλον..

Ενταξει αφου η Ρομα ειναι η καλυτερη τοτε η Μπαρτσα μαλον θα ειναι η τελευταια ε ... ??? :P

Δεν την λέω σε κανέναν. Έγραψα για πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη (φορμάρισμα σημαίνει σερί αποτελεσμάτων όπως γράφεις και εσύ), και εσύ απάντησες πως λέω παραμύθια.

Στηρίζω του λόγου μου το αληθές δίνοντας λινκ της στατιστικής υπηρεσίας που δίνει την Ρώμα στην πρώτη θέση παγκοσμίως για τον μήνα Ιανουάριο και εσύ ανταπαντάς ... ο,τι να 'ναι για τελευταίες Mπάρτσες και για διασυρμό της Ρόμα με όποια σοβαρή ομάδα και αν έπαιζε..

Δημοσ.
Τυχαιο ειναι οτι ο νινης εκανε το καλυτερο του παιχνιδι την τελευταια διετια με την ρομα, που αρχιζει δειλα δειλα να ψαχνει αντικαταστατη του τοτι?? Λεω εγω τωρα...

Ο Νινης θα φυγει απο τον Παναθηναικο για να παει σε μεγαλυτερη ομαδα.

Δημοσ.

Kαι γω ετσι το κοβω.Ειδες πως εκλεψε και πασαρε ωραια στον cisse?

Θα κλαίει η Ρομα τωρα και γουσταρω.Δεν τους πολυ πάω τους Ιταλούς...

Δημοσ.

Ενταξει, μην τα τσακισουμε ολα τωρα.. δλδ βλεπεις εσυ τον νινη να παιζει ρεαλ και να μην καιγεται?? Μια χαρα ειναι η ρωμα, σκαλοπατι για μετ' επειτα μεταγραφη για πραγματικα μεγαλη ομαδα..

Δημοσ.

Άμα φτάσει ποτέ ο Νίνης να παίξει βασικός στη Ρόμα θα είναι μεγάλη επιτυχία.

Ακόμα δεν καθιερώθηκε στον Παναθηναϊκό, θα τον στείλετε Ρεαλ.

Δημοσ.
Ενταξει, μην τα τσακισουμε ολα τωρα.. δλδ βλεπεις εσυ τον νινη να παιζει ρεαλ και να μην καιγεται?? Μια χαρα ειναι η ρωμα, σκαλοπατι για μετ' επειτα μεταγραφη για πραγματικα μεγαλη ομαδα..

εννοω οτι ο Νινης θα παει σε μεγαλυτερη απο τον Παναθηναικο ομαδα. η Ρομα δεν ειναι τετοια

Δημοσ.

Πολύ πλουσιότερη είναι. Μεγαλύτερους παίχτες έχει. Σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα παίζει. Περισσότερο κόσμο έχει.

Αλλά επειδή την απέκλεισε μια φορά ο Παναθηναϊκός είναι μεγαλύτερος.:rolleyes:

Δημοσ.

Αλλά επειδή την απέκλεισε μια φορά ο Παναθηναϊκός είναι μεγαλύτερος.:rolleyes:

σε παρακαλω μην βαζεις στο στομα μου λογια που δεν ειπα.

Δημοσ.
σε παρακαλω μην βαζεις στο στομα μου λογια που δεν ειπα.

Ποιος σου βαζει λογια ....

Aφου το λες ξεκαθαρα εσυ ...:P

Η Ρομα δεν ειναι μεγαλυτερη απο τον Παο λες...

Και σου λεει ο Vassasin απο ποτε εγινε μεγαλυτερος ο Παο απο τη Ρομα...

:o

Δημοσ.

Αν με καποιο τροπο στηναμε τις κληρωσεις του ΤΛ για να παιζουμε μονο με Ιταλικες και Γερμανικες, ας ειναι και η Μπαγερν και η Ιντερ, το παιρναμε με τα δευτερα :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...