Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βιντεάκια δεν βλέπω και ανησυχώ...

Πάντως από τα 3 goal που βάλαμε, ζωντανά δεν είδα ούτε ένα!

Στο 40 σηκώνομαι να πάω τουαλέτα. Μόλις αράζω ακούω φωνές. Μετά από ένα λεπτό μπαμ μπουμ! Ρε λες; Σκέφτομαι. Μετά από κανα δίλεπτο ακούω έναν να ουρλιάζει...

αχαχαχαχαχαχαχαχα! καλά στο 40' βρήκες να πας τουαλέτα?

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κρατιόμουν από το 25. Ε λέω 40 είναι... Ήμουν και σε καφετέρια με παρέα και σκέφτηκα πονηρά. Θα πάω τώρα γιατί στο ημίχρονο θα γίνετε χαμός.

---------- Προσθήκη στις 22:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:47 ----------

Μεγάλη νίκη!

Τρελάθηκε ο Άγγλος!

Δημοσ.

Το χουμε στο μπάσκετ. Δύναμη και τσαμπουκά χρειάζεται, φοβήθηκαν από τον κόσμο και μπήκαν χεσμένοι. Δύναμη, πάθος, και είναι δικό μας. Και όχι άλλο Σάρας παρακαλώ...

Ακόμα μεθυσμένος νιώθω από το διπλό, και έχω και τρεις φίλους που ήταν μέσα... Αχ γαμωπτυχίο θα μουν και εγώ εκεί...

Δημοσ.

Τι είναι όμως η μπάλα έ? Κάτι ήξερε ο Όσιμ! Έχει χάσει κατά καιρούς πολλά εύκολα γκολ ο Σισσέ και έβαλε το τρίτο γκολ που έτσι όπως είχε φύγει πολύ πλάγια ήταν πολύ δύσκολο σε εκτέλεση.Αν προσέξατε πέρασε ξυστά στο δοκάρι και αμέως πίσω ακολουθούσε αμυντικός της Ρόμα. Αλλά έτσι είναι.

Πάντως απόψε ήταν η στιγμή τού Νίνη.Τον βλέπω να παίρνει μεταγραφή κατά Ιταλία μεριά.

Δημοσ.

Συγχαρητηρια στον παναθηναικο.Τους εκλεισε το σπιτι :P

Τρομερος νινης.Αφου περασατε ρομα και λογο των ομαδων που προκειται να αντιμετωπισετε στους 16 (Σαλτς η Στανταρτ)βαλατε πλωρη για τους 8.

Δημοσ.

Το γκολ του Νίνη μου θύμισε λίγο Κωνσταντίνου στην Μπάρτσα..

Λίγο η στροφούλα, λίγο το ίδιο τέρμα, το σκάσιμο της μπάλας και το σημείο που ακούμπησε τα δίχτυα, μόνο η απόσταση μας χάλασε..

Ξαναζήσαμε μεγάλες στιγμές...

Νίνη καλά να περνάς στην Ιταλία..γιατί με τέτοια εμφάνιση σε τέτοια χώρα.....

Δημοσ.

Είχα να φωνάξω τόσο από το 2004 με το Euro...

Και μια παρατήρηση: ο άπειρος Μαρίνος στάθηκε πολύ καλύτερα στη θέση του από τον (χρόνια πλέον) "έμπειρο" ...Vyntra.

Αυτός ο Βύντρα... μια ζωή απαράδεκτος. Τρόμαζα όποτε έπαιρνε μπάλα και έκανε μαλακίες... μεγάλη τρύπα.

Δημοσ.

φετος στο μπασκετ δεν βλεπεται η ομαδα...και σε αμυνα και σε επιθεση ειμαστε χαλια...αλλα ενταξει δε πειραζει,λογικο ειναι...του χρονου παλι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...