Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσουξε Ρίισε; Έτσουξε αγορίνες; Ρανιέρι, για κανά ψαράκι τώρα, ε;

Τρέλα σήμερα το παιχνίδι, πολύ μεγάλη εμφάνιση, πολύ μεγάλη σελίδα, ίσως το μεγαλύτερο διπλό μετά το '96 και τον Άγιαξ, γι' αυτό ο Παναθηναϊκός είναι καθιερωμένος στην συνείδηση των φιλάθλων για την ευρωπαϊκή του ιστορία, για κάτι βραδιές σαν την αποψινή. Άνετα, με δύο νίκες σε δύο παιχνίδια ομάδα με 20 σερί νίκες. Κρίμα που δεν έχουμε καθαρίσει και το πρωτάθλημα να δώσουμε πιο πολύ βάρος στην Ευρώπη - με Σταντάρ/Σάλτσμπουργκ στους 16 πρέπει να περάσεις στους 8 πάση θυσία.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αποκλείεις τη Ρόμα και χάνεις από την συμπαθή Καβαλίτσα στην έδρα σου.

Διαστροφή.

Δεν είμαστε εμείς γιά την Ελλαδίτσα.Μόνο η Ευρώπη μας ταιριάζει.

Δημοσ.

μαγκια σας σημερα για το @αρχιδατο διπλο στην Ρωμη..μου αρεσε πολυ η ατμοσφαιρα στο γηπεδο και μου θυμησε την κερκιδα που ειχαμε κανει εμεις με lazio πριν 2 χρονια...το μοναδικο που με χαλασε ηταν που παλι μας βριζατε ενω αντιπαλος ηταν η Ρωμα και οχι ο Οσφπ αλλα τεσπα...

Δημοσ.
Μαγκια σας, μπράβο.

Αλλά για να σας ξενερώσω λίγο, τόσο καιρό δεν παίζει δεκάρι ο Νίνης για να παίζει το ντουέτο Κατσουράνης - Καραγκούνης.

Αριστερο χαφ επαιζε ο Νινης απλα εκλεινε προς το κεντρο οπως κανει συνηθως και φαινοταν σαν να παιζει δεκαρι .... :-)

Ενταξει , μεγαλη νικη....

Πραγματικα συγχαρητηρια...

Και εγω τη χαρηκα πραγματικα... :-)

Δημοσ.
μαγκια σας σημερα για το @αρχιδατο διπλο στην Ρωμη..μου αρεσε πολυ η ατμοσφαιρα στο γηπεδο και μου θυμησε την κερκιδα που ειχαμε κανει εμεις με lazio πριν 2 χρονια...το μοναδικο που με χαλασε ηταν που παλι μας βριζατε ενω αντιπαλος ηταν η Ρωμα και οχι ο Οσφπ αλλα τεσπα...

μ'αρέσει όταν ακούω τέτοια από γαύρο!!!:P

Δημοσ.
Για αλλη μια φορα γραφουμε ιστορια.

Και τωρα Σταναρτ/Σαλτσμπουργκ για τους 8, ΚΥΡΙΟΙ.

ΥΓ. Αυτην την ιστορια που καποιοι αλλοι οσο και να διατεινονται πως ειναι "Ευρωπαιοι", δε θα γραψουν ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ, παρα μονο με κατι Σεριφ κλπ.

ΥΓ 2. Κοιτα να δεις πως τα φερνει ο καιρος ρε παιδι μου...Πριν τα Χριστουγεννα εσκαγε το χειλακι καποιων που θα μεναμε εκτος Ευρωπης και τωρα αυτοι οι καποιοι ζεσταινουν θεση στο καναπε για να παρακολουθησουν τον ΠΑΟ να συμμετεχει στην Ευρωπη, οσο αυτοι (με τη διαστημικη τους υπερομαδα οπως μας λενε 13χρονια τωρα) θα κηνυγανε 2οι και καταιδρωμενοι την μια και μοναδικη διοργανωση που τους απεμεινε να κηνυγησουν φετος.

ΥΓ 3. Τα ανωτερω "κομπλεξικα" αναφερονται σε καποιους που ποσταρουν κατα φεγγαρια και σημερα νιωθουν πικραμενοι με την προκριση του ΠΑΟ, και οχι στους Ολυμπιακους που χαιρονται με τη νικη αυτη. Αυτους δεν τους αγγιζουν τετοια ποστς, αλλα καποιους αλλους τους θιγουν σαφως :>

ΥΓ 4 για καποιους αλλους δικους μας. Με μυρουδια Τεν Κατε στο παγκο, μη μου πει κανεις οτι θα ειχαμε παρει προκριση απεναντι στη Ρομα...

Μα είναι δυνατόν ενώ έχεις κάνει μια από τις μεγαλύτερες προκρίσεις της ιστορίας σου να ασχολείσαι με τον ολυμπιακό....

Ντροπή ρε....

Δημοσ.

Ρε τι έκανε σήμερα η ομάδα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

Ρε θα μας τρελάνουν όλους!!!!!!!!!!!!

Respect στον Νιόπλια που όλοι πέσαμε να τον φάμε και τελικά μας έβαλε τα γυαλιά!!!!!!!!!

Proud to be PANATHINAIKOS

---------- Προσθήκη στις 22:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:13 ----------

Τα υπογλώσια μη ξεχάσεις :lol:

Τα χρειάστηκα όμως!!!!!!!!!!!!!!!! Τρέλα το σημερινό τρέλα!!!!!!!!!

Δημοσ.

Συγχαρητηρια στους φιλαθλους Ολυμπιακους.Επιτελους οι νεες γενιες φιλαθλων να ξεφευγουν απο την καφριλα των παλιων.

Καλη επιτυχια και στους Γαβρους με την Μπορντω.

Δημοσ.
Μα είναι δυνατόν ενώ έχεις κάνει μια από τις μεγαλύτερες προκρίσεις της ιστορίας σου να ασχολείσαι με τον ολυμπιακό....

Ντροπή ρε....

Tο κανει πολλες φορες ....

Αντι να κοιταζει το δασος κοιταει το δεντρο... :-D

:P

Δημοσ.

Πω ρε φίλε... το χάρηκα οφείλω να ομολογήσω.

Μαγκιά σας και μπράβο. Σπουδαία και ιστορική πρόκριση.

Και για να πω και εγώ την ατάκα μου, μου θύμισε τότε που η Λάρισα απέκλεισε την Μπλάκμπερν. :P

Δημοσ.

Ρε Midi έλεος δηλαδή. Αν μη τι άλλο δίνεις αξία σε αυτούς που κατακρίνεις.

Καλά που σου είπαν, απέκλεισε ο ΠΑΟ τη Ρόμα και εσύ ασχολείσαι και κατακρίνεις λυσσαλέα τον ΟΣΦΠ? Αυτό μόνο κόμπλεξ δείχνει.

Εγώ πάντως το χάρηκα.

Δημοσ.

Αφιερωμενο εξαιρετικα στον Νινη και την ...Ρομα. Pink Floyd.... τιτλος ''young lust''. Οσοι ξερουν καλα Αγγλικα και προσεξουν τους στιχους το πιανουν το νοημα.... .Αν και ο τιτλος του τραγουδιου ειναι κατατοπιστικος.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=-bWdWZLSTio[/ame]

Δημοσ.

Βιντεάκια δεν βλέπω και ανησυχώ...

Πάντως από τα 3 goal που βάλαμε, ζωντανά δεν είδα ούτε ένα!

Στο 40 σηκώνομαι να πάω τουαλέτα. Μόλις αράζω ακούω φωνές. Μετά από ένα λεπτό μπαμ μπουμ! Ρε λες; Σκέφτομαι. Μετά από κανα δίλεπτο ακούω έναν να ουρλιάζει...

---------- Προσθήκη στις 22:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:35 ----------

Στο μπάσκετ ρε γαμότο δεν τα πάμε καλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...