Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Πω τρελάθηκα. Έκλεισα για λίγο το ραδιόφωνο και το άνοιξα και ήταν 1-3 Μπράβο ρε Πανάθα! Σήμερα θα είναι γιορτή.
atropa Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Εντελως ακυρο... κολοφαρδοι ηταν με το πεναλτυ... εκτελεστες ηταν στα αλλα 2! ετσι παιζεις μπαλλα.. βρήκες τρύπα.... τη γαμ...ς
VAssassin Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Χαχαχαχα. Ρομάκι. Ο Ρανιέρι και η ομάδα του την πάτησαν μία αλλά μυαλό δεν έβαλαν... Μεγάλη πρόκριση ο βάζελος. Θα φάνε κι άλλα αυτοί.
FarCry Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Στο 67' γκολ για τη Ρόμα! Σουτ του Ρίισε, αποκρούει ο Τζόρβας στο ριμπάουντ ο Ντε Ρόσι, 2-3.
VAssassin Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Ξύπνησαν τώρα οι άλλοι αλλά δεν βλέπω να αλλάζει τίποτα... Λίγο ταμπούρι θέλει και εντάξει.
Sorath Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μπορεί να μην είμαι Παναθηναϊκός, αλλά τέτοιες νίκες τις ευχαριστιέμαι και με το παραπάνω. Μπράβο ρε, μπράβο!!!
aris1986 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μπορεί να μην είμαι Παναθηναϊκός, αλλά τέτοιες νίκες τις ευχαριστιέμαι και με το παραπάνω. Μπράβο ρε, μπράβο!!! Ακριβως!Ουτε εγω ειμαι αλλα τον φάγανε οι ιταλοί και γουσταρω ΥΓ.Πολυ ξύλο πήγε να πέσει στο τέλος με τους Ιταλούς Τους ετσουξε ξανα,αντε να παίρνουν στα σοβαρα τις Ελληνικές ομάδες
izerman76 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μαγκια σας, μπράβο. Αλλά για να σας ξενερώσω λίγο, τόσο καιρό δεν παίζει δεκάρι ο Νίνης για να παίζει το ντουέτο Κατσουράνης - Καραγκούνης.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Για αλλη μια φορα γραφουμε ιστορια. Και τωρα Σταναρτ/Σαλτσμπουργκ για τους 8, ΚΥΡΙΟΙ. ΥΓ. Αυτην την ιστορια που καποιοι αλλοι οσο και να διατεινονται πως ειναι "Ευρωπαιοι", δε θα γραψουν ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ, παρα μονο με κατι Σεριφ κλπ. ΥΓ 2. Κοιτα να δεις πως τα φερνει ο καιρος ρε παιδι μου...Πριν τα Χριστουγεννα εσκαγε το χειλακι καποιων που θα μεναμε εκτος Ευρωπης και τωρα αυτοι οι καποιοι ζεσταινουν θεση στο καναπε για να παρακολουθησουν τον ΠΑΟ να συμμετεχει στην Ευρωπη, οσο αυτοι (με τη διαστημικη τους υπερομαδα οπως μας λενε 13χρονια τωρα) θα κηνυγανε 2οι και καταιδρωμενοι την μια και μοναδικη διοργανωση που τους απεμεινε να κηνυγησουν φετος. ΥΓ 3. Τα ανωτερω "κομπλεξικα" αναφερονται σε καποιους που ποσταρουν κατα φεγγαρια και σημερα νιωθουν πικραμενοι με την προκριση του ΠΑΟ, και οχι στους Ολυμπιακους που χαιρονται με τη νικη αυτη. Αυτους δεν τους αγγιζουν τετοια ποστς, αλλα καποιους αλλους τους θιγουν σαφως :> ΥΓ 4 για καποιους αλλους δικους μας. Με μυρουδια Τεν Κατε στο παγκο, μη μου πει κανεις οτι θα ειχαμε παρει προκριση απεναντι στη Ρομα...
jason_rethymno Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 ΕΛΛΑΣ!! ΕΥΡΩΠΗ!! ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!! ασδσαδασδ
pabou13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δεν εχω λογια, πραγματικα τους αξιζει ενα ........ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.