konnak Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Ναι, και εγώ θα ήθελα να μάθω ποια είναι η διαφορά μεταξύ πράσινων και κόκκινων αλητών. Και ποιος ο λόγος η μαργαρίτα να την πει στον τζόνυ και ο τζόνυ να την πει στην μαργαρίτα. Είμαι Παναθηναϊκός από τύχη, το ίδιο και ο Ερώδιος είναι Ολυμπιακός από τύχη. Τι είναι αυτό που προσδίδει ανωτερότητα στον έναν ή στον άλλον; Γιατί δυστυχώς έχω δει τα ίδια αίσχη και από τους δύο - είναι συγκρίσιμα και κανείς δεν είναι περισσότερο ή λιγότερο αλήτης από τον άλλον.
firewalker Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Ωχ ωχ.... Γιατί μόνο λίγοι ρε γαμώτο να χουν την ικανότητα να χτίζουν γήπεδο μέσα σε ένα βράδυ... Teach us master Σοβαρά περιμένετε να κάνει γήπεδο ο |Παναθηναϊκός στον Βοτανικό; Το Ο.Α.Κ.Α. θέλουν να μας πασάρουν. Βοτανικός γιοκ.
Erwdios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Ναι, και εγώ θα ήθελα να μάθω ποια είναι η διαφορά μεταξύ πράσινων και κόκκινων αλητών. Και ποιος ο λόγος η μαργαρίτα να την πει στον τζόνυ και ο τζόνυ να την πει στην μαργαρίτα. Είμαι Παναθηναϊκός από τύχη, το ίδιο και ο Ερώδιος είναι Ολυμπιακός από τύχη. Τι είναι αυτό που προσδίδει ανωτερότητα στον έναν ή στον άλλον; Γιατί δυστυχώς έχω δει τα ίδια αίσχη και από τους δύο - είναι συγκρίσιμα και κανείς δεν είναι περισσότερο ή λιγότερο αλήτης από τον άλλον. +1 Τα έχουμε πει, αλλά κάποιοι δεν θέλουν να ακούσουν. Η ηλιθιότητα δεν έχει χρώμα, οπαδική ταυτότητα, εθνική συνείδηση, πολιτική αντίληψη, θρησκεία. Αν δεν υπήρχαν τα τσογλάνια του ενός, δεν θα υπήρχαν και τα τσογλάνια του άλλου. Συγκοινωνούντα δοχεία είναι αυτά. Η βία γεννάει βία . & - Ωχ ωχ.... Γιατί μόνο λίγοι ρε γαμώτο να χουν την ικανότητα να χτίζουν γήπεδο μέσα σε ένα βράδυ... Teach us master Παράγκα κι εκεί. Ποτάμι τα δάκρυα.
johnnyestia Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Σκεφτείτε σε τι ενδεχομένως να αποσκοπεί αυτή η "ξεφτιλοποίηση" της καφρίλας και μετά το ξανασυζητάμε.
Erwdios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Σκέψου εσύ πρώτα το λόγο για τον οποίο αναδυκνείεις μονόπλευρα το θέμα της οπαδικής βίας και μετά το ξανασυζητάμε.
johnnyestia Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Σκέψου εσύ πρώτα το λόγο για τον οποίο αναδυκνείεις μονόπλευρα το θέμα της οπαδικής βίας και μετά το ξανασυζητάμε. Καλύτερα να το αναδεικνύεις με κάθε αφορμή έστω και μονόπλευρα παρά να λες "κάφροι υπάρχουν παντού, τι να κάνουμε".
Erwdios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Πώς το λέγαμε πιτσιρικάδες? Ναι, καλά...
konnak Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Ναι, αλλά το ακόλουθο δεν είναι και τόσο καταδικαστικό για την εν λόγω είδηση, είναι; Αλητεία. Ακούς εκεί να ταξιδεύουν και να έχουν χορταράκι μαζί τους. Καλύτερα να κρατούσαν κανένα αεροβόλο, καμία φωτοβολίδα να την χώσουν σε καμια μπλούζα ή έστω να έδερναν γυναίκες σεκουριτάδες στο ολύμπικο ή να πετάγανε καμιά καρέκλα στους Ρωμαίους για να ξεσπάσουν τα παιδιά. Αν ήταν Ολυμπιακοί που τους συνέλαβαν στη Γαλλία, γιατί κάτι μου λέει πως θα ήταν διαφορετική η αντίδρασή σου; Όσο πάτε σε λογική συγκρίσεων χουλιγκάνων για μια ομάδα, τόσο αυτή η κατάσταση θα διαιωνίζεται. Έχω ντραπεί πάρα πολλές φορές από πράξεις ατόμων με παναθηναϊκά αισθήματα. Εγώ αγώνες θέλω να βλέπω, όχι να βγάζω τα απωθημένα της εκτός γηπέδου ζωής μου.
Tilemaxx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Σκεφτείτε σε τι ενδεχομένως να αποσκοπεί αυτή η "ξεφτιλοποίηση" της καφρίλας και μετά το ξανασυζητάμε. Το να κάνεις αβάντα στους πράσινους χουλιγκανους, και να ρίχνεις το φταίξιμο μόνο στους κόκκινους αυτό ναι, είναι ξεφτίλα.
johnnyestia Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Πώς το λέγαμε πιτσιρικάδες? Ναι, καλά... Τελικά πες καθαρά και ξάστερα για να καταλάβω. Τι σου την σπάει πιο πολύ? Οι καφρίλες που γίνονται (και από δικούς σου) ή εγώ που τα υπενθυμίζω? Γιατί ειδικά από εσένα εγώ εισπράττω μόνο το δεύτερο. Ναι, αλλά το ακόλουθο δεν είναι και τόσο καταδικαστικό για την εν λόγω είδηση, είναι; Αν ήταν Ολυμπιακοί που τους συνέλαβαν στη Γαλλία, γιατί κάτι μου λέει πως θα ήταν διαφορετική η αντίδρασή σου; Όσο πάτε σε λογική συγκρίσεων χουλιγκάνων για μια ομάδα, τόσο αυτή η κατάσταση θα διαιωνίζεται. Έχω ντραπεί πάρα πολλές φορές από πράξεις ατόμων με παναθηναϊκά αισθήματα. Εγώ αγώνες θέλω να βλέπω, όχι να βγάζω τα απωθημένα της εκτός γηπέδου ζωής μου. Φυσικά και δεν θα ήταν διαφορετική. Για τσιγαριλίκια μιλάμε. Και εγώ έχω ντραπεί πολλές φορές από πράξεις βίας Παναθηναϊκών. Όμως ούτε τους υπερασπίστηκα ποτέ ούτε προπηλάκισα τον οποιοδήποτε τις ξανάφερνε στην επιφάνεια. Κάτι που γίνεται κατά κόρον από κάποια άτομα εδώ μέσα. Το να κάνεις αβάντα στους πράσινους χουλιγκανους, και να ρίχνεις το φταίξιμο μόνο στους κόκκινους αυτό ναι, είναι ξεφτίλα. Σαφώς λες ψέματα. Πες μου πότε έκανα αβάντα στους πράσινους χουλιγκάνους. Εκτός αν εννοείς τώρα που είπα ουσιαστικά so what που πιάσανε μια 10αριά άτομα με χασισάκι, γιατί τότε θα θεωρήσω πως είσαι εκτός πραγματικότητας.
Erwdios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Τελικά πες καθαρά και ξάστερα για να καταλάβω. Τι σου την σπάει πιο πολύ? Οι καφρίλες που γίνονται (και από δικούς σου) ή εγώ που τα υπενθυμίζω? Γιατί ειδικά από εσένα εγώ εισπράττω μόνο το δεύτερο. Οι καφρίλες που γίνονται από δικούς μου, καυτηριάζονται πρώτα απ' όλα από εμένα. Μου τη σπάνε όμως τύποι που θέλουν και καλά να το παίξουν πολέμιοι της βίας και μόλις ακουστεί κάτι επιβαρυντικό για τα φυντάνια τους, τρέχουν να τους καλύψουν με μητρική στοργή. Πες ξεκάθαρα ότι το να είσαι βάζελος (όχι Παναθηναϊκός) προϋποθέτει ότι για όλα ευθύνονται οι άλλοι κι άσε τα αμπαλάζ και τις κορδέλες. Φυσικά και δεν θα ήταν διαφορετική. Για τσιγαριλίκια μιλάμε. Το μαχαίρι φαντάζομαι το είχαν για συμβολικό σκοπό. Πώς λέμε έκοψα το τσιγαριλίκι μαχαίρι... Και εγώ έχω ντραπεί πολλές φορές από πράξεις βίας Παναθηναϊκών. Όμως ούτε τους υπερασπίστηκα ποτέ ούτε προπηλάκισα τον οποιοδήποτε τις ξανάφερνε στην επιφάνεια. Κάτι που γίνεται κατά κόρον από κάποια άτομα εδώ μέσα. Συγνώμη που δεν θυμάμαι ποτέ να έχεις δηλώσει κάποια ντροπή για τα πρόσφατα γεγονότα στον αγώνα με τα Γιάννενα πχ που είναι και φρέσκα Σαφώς λες ψέματα. Πες μου πότε έκανα αβάντα στους πράσινους χουλιγκάνους. Εκτός αν εννοείς τώρα που είπα ουσιαστικά so what που πιάσανε μια 10αριά άτομα με χασισάκι, γιατί τότε θα θεωρήσω πως είσαι εκτός πραγματικότητας. Αλλά το μαχαίρι, για το τσιγαριλίκι, τα είπαμε...
johnnyestia Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Ελα μωρέ so what... Πολύ θα ήθελα να επιχειρηματολογήσεις σε αυτό. Γίνεται?
foufoutios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Αλλά το μαχαίρι, για το τσιγαριλίκι, τα είπαμε... Το μαχαιρι το ειχαν για να κοβουν τα χαρτακια.. Μην εισαι κακοπροαιρετος και εσυ.. (και μην περιμενεις και απαντηση βεβαια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.